Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδιά, ποια rom εκτός miui υποστηρίζει fm? μάλλον χρειάζομαι εναν αέρα ανανέωσης και σκέφτομαι να αρχίσω απο εκεί..

Διάφορες από vova.vafin: http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/cm-aicp-mokee-resurrection-bliss-t3383140

CM με FM radio: http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/rom-unofficial-t3310551

Καλησπέρα, εχω προβλημα με τα push notification μιας εφαρμογης(παιχνιδι) μετα απο αναβαθμιση της

εχω βαλει στην ασφαλεια αυτοματη εναρξη της, στην μπαταρια δεν εχω ορισει καποια εξικονομηση ενεργειας αλλα δεν μου ερχονται οι ειδοποιησεις. δουλευε κανονικα αλλα μετα απο καταργηση της και ξαναεγκαταστασης επαψε να δουλευει

Στις ρυθμισεις-εφαρμογες-"εφαρμογη" τα εχω ολα ενεργα..

εχω την εκδοση 6.5.26

καμια ιδεα? η ιδια εφαρμογη σε tablet λειτουργει κανονικα

ευχαριστω!

η MokeeOs έχει ραδιόφωνο; Και αν ναι, τι γνώμη έχετε όσοι την βάλατε; Ακόμα δεν έχω τολμήσει να φύγω από miui γιατί μου αρέσει, αλλά εάν η μπαταρία είναι καλύτερη θέλω να την δοκιμάσω μέχρι να βγει η miui 8, που θα κάνει κάποιο διάστημα, όχι πολύ φαντάζομαι. Τις γνώμες σας παιδιά.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Του vova που θα την περασω αργοτερα εχει.

Κανε μια δοκιμή! Δεν έχεις να χασεις κατι!

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

FM radio .....ΤΕΛΟΣ....Δεν πιάνει τίποτα.....μόνο χιόνια ακούς....το έχει άλλος αυτό το θέμα ?

Εννοείτε wipes κτλ έγιναν.Kαι εκ νέου εγκατάσταση με MiFlash....και stable rom και developer.....τιποτα

FM radio .....ΤΕΛΟΣ....Δεν πιάνει τίποτα.....μόνο χιόνια ακούς....το έχει άλλος αυτό το θέμα ?

Εννοείτε wipes κτλ έγιναν.Kαι εκ νέου εγκατάσταση με MiFlash....και stable rom και developer.....τιποτα

Κατι αλλο θα παιζει. Μηπως μπορείς να επιλεξεις bands?

Αν πουλάει κάποιος το συγκεκριμένο κινητό γύρω στο 70αρι παρακαλώ να μου στείλει pm :)

Στα 70 δύσκολα θα το βρεις

Ή αν το βρεις θα εχει κουσουρια

Με συγχωρείς αλλά 1) είναι το 1ο κινητό που αγοράζω ή ενδιαφέρομαινα αγοράσω από Κίνα οπότε είμαι αρκετά άπειρος 2) το βλέπω καινούργιο στα 110-120 γι'αυτο είπα 70 . Δυστυχώς τόσα μπορώ να διαθέσω και θα προτιμούσα να το πάρω από κάποιον εντός φόρουμ παρά από κάποιον άκυρο στο insomnia ή στο car

παραπανω κοστίζει καινούργιο απο καταστήματα.

στο ξαναλεω: τα 70 ειναι πολυ λιγα. καλυτερα να δεις κάποια αλλη συσκευή.

εδω και λίγη ωρα ειμαι με mokee by vova (build 8/6/16)

απίστευτα γρήγορη!

και επιτέλους βλεπω network type στο σημα :lol:

ελπιζω να είναι οκ στο θεμα . μπαταρίας.

αν ναι, την κραταω οσο παει!

Μιλάω για τιμές από Κίνα. Κοιτάω και αλλού πχ cubot note s, homtom ht7 pro καινούργια, αλλά αν μπορούσα να δώσω τα ίδια για καλό μεταχειρο rn2 θα το προτιμούσα, σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Με συγχωρείς αλλά 1) είναι το 1ο κινητό που αγοράζω ή ενδιαφέρομαινα αγοράσω από Κίνα οπότε είμαι αρκετά άπειρος 2) το βλέπω καινούργιο στα 110-120 γι'αυτο είπα 70 . Δυστυχώς τόσα μπορώ να διαθέσω και θα προτιμούσα να το πάρω από κάποιον εντός φόρουμ παρά από κάποιον άκυρο στο insomnia ή στο car

Οπότε εδώ δεν είναι ο χώρος για να αγοράσεις κινητό αλλά έχει άλλο θέμα εδώ -->http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39

οπότε επιλέγεις ζήτηση ή ότι βρεις εκεί. 120 ευρώ και από τι site! ( έχει το απλό), οι περισσότεροι το έχουν λίγους μήνες. Οπότε ναι τα 70 ευρώ φαίνονται λίγα, καλύτερα πάρε το καινούργιο.

----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παραπανω κοστίζει καινούργιο απο καταστήματα.

στο ξαναλεω: τα 70 ειναι πολυ λιγα. καλυτερα να δεις κάποια αλλη συσκευή.

εδω και λίγη ωρα ειμαι με mokee by vova (build 8/6/16)

απίστευτα γρήγορη!

και επιτέλους βλεπω network type στο σημα :lol:

ελπιζω να είναι οκ στο θεμα . μπαταρίας.

αν ναι, την κραταω οσο παει!

Mol και εγώ τώρα είμαι έτοιμη να την βάλω, τόσο καλή ε; Αλλά ραδιόφωνο γιοκ, για τσέκαρε και πες μου. Θα την δοκιμάσω μέχρι να βγει η miui 8 και φυσικά πάντα back up την miui που έχω, ποτέ δεν ξέρεις!

Από launcher nova λογικά έ; Έχω καιρό να την βάλω με τόσους μήνες miui.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Mol και εγώ τώρα είμαι έτοιμη να την βάλω, τόσο καλή ε; Αλλά ραδιόφωνο γιοκ, για τσέκαρε και πες μου. Θα την δοκιμάσω μέχρι να βγει η miui 8 και φυσικά πάντα back up την miui που έχω, ποτέ δεν ξέρεις!

Από launcher nova λογικά έ; Έχω καιρό να την βάλω με τόσους μήνες miui.

Αυτή φοράω εγώ τώρα (όχι το τελευταίο build, μπορεί να το περάσω το βράδυ)...

Έχει ραδιόφωνο αλλά (σε μένα τουλάχιστον) δεν παίζει από το ηχείο αλλά μόνο από τα ακουστικά...

Καλύτερη σε θέμα μπαταρίας από MIUI αλλά νομίζω υστερεί ελαφρώς σε σχέση με την MOKEE του Bule...

Nova Launcher ftw :)

και ομως τοσο καλη!

φυσικα και εχει ραδιοφωνο! αν δε παιξει μολις το ανοιξεις, βαλε ενα τραγουδι να παιξει στην μουσικη και μετα θα ειναι οκ το ραδιοφωνο! (επισης ΜΟΝΟ απο ακουστικα ακους, απο το ηχειο δεν ακουγεται)

τον μανισιο εχω, αλλα θα βαλω νοβα συντομα!

Αυτή φοράω εγώ τώρα (όχι το τελευταίο build, μπορεί να το περάσω το βράδυ)...

Έχει ραδιόφωνο αλλά (σε μένα τουλάχιστον) δεν παίζει από το ηχείο αλλά μόνο από τα ακουστικά...

Καλύτερη σε θέμα μπαταρίας από MIUI αλλά νομίζω υστερεί ελαφρώς σε σχέση με την MOKEE του Bule...

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Εγώ τώρα βάζω την τελευταία, στην αρχική σελίδα στο xda το αναφέρει ότι λειτουργεί μόνο με ακουστικά. Δεν ξέρω εάν διορθώθηκε θα το τσεκάρω και εγώ.

Όταν λες υστερεί ελαφρώς από του Bule σε τι ακριβώς αναφέρεσαι; μπαταρία για παράδειγμα;

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

υστερει σε τι; στην μπαταρια ή γενικα;

επισης ζεστενεται η συσκευη (ενω στο θρεντ του βυλε αναφερει οτι παραμενει κουλ:lol:)

υστερει σε τι; στην μπαταρια ή γενικα;

επισης ζεστενεται η συσκευη (ενω στο θρεντ του βυλε αναφερει οτι παραμενει κουλ:lol:)

Υστερεί σε θέμα μπαταρίας (νόμιζα πως το έγραψα :lol::lol:)...

Ζεσταίνεται μόνο σε παιχνίδια (σε φυσιολογικά πλαίσια και πάλι μου φαίνεται λιγότερο από ότι με MIUI)...

ναι βρε το εγραψες αλλα ηθελα να σιγουρευτω :p

η αληθεια ειναι οτι στο score hero ζεσταθηκε. δε προλαβα να κανω αλλη χρηση

Για το Led δεν υπάρχει επιλογή για αλλά χρώματα; είδα μόνο για κλήση και μετά όλες τις ειδοποιήσεις.

Τώρα το στρωνω θέλω να βάλω greenify, amplify, adaway κλπ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ενδιαφέρον επίσης όταν πατάς 2πλο χτύπημα πάνω ψηλά στην οθόνη, κλείνει το κινητό!

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

oops, για το λεντ θα σε γελασω!

νομιζω πως οχι ομως!

εκτος αν γινεται κατι με εφαρμογη απ το στορε

ναι, το double tap to sleep ειναι καλη φαση, αν και το εχω απενεργοποιημενο!

να ειχαμε double tap to wake καλα θα ταν!

μονο adaway και greenify(στο οποιο ακομη δεν εβαλα καμια εφαμοργη-επιτηδες για να συγκρινω μπαταρια με και χωρις αυτο)

γενικα πως σε φαινεται;

Για το Led δεν υπάρχει επιλογή για αλλά χρώματα; είδα μόνο για κλήση και μετά όλες τις ειδοποιήσεις.

Τώρα το στρωνω θέλω να βάλω greenify, amplify, adaway κλπ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ενδιαφέρον επίσης όταν πατάς 2πλο χτύπημα πάνω ψηλά στην οθόνη, κλείνει το κινητό!

Μπορείς να αλλάξεις το led για την μπαταρία και να ορίσεις χωριστά τι χρώμα θα έχει όταν θα είναι χαμηλή, κατά τη διάρκεια της φόρτισης και όταν έχει φορτιστεί πλήρως. Έχει επιλογέα χρωμάτων απλά πρέπει να μπορεί και το led της συσκευής μας να το απεικονίσει...π.χ. όταν διαλέγεις μαύρο βγάζει λευκό :lol::p

Όταν διαλέγεις ένα χρώμα ανάβει για λίγο το led και μπορείς να το δεις...

Εγώ παιδευόμουν να "πιάσω" το μπλε και μου έβγαζε συνέχεια γαλάζιο και τελικά έδωσα την hex τιμή του χειροκίνητα...

Επίσης μπορείς να αλλάξεις το χρώμα για τις ειδοποιήσεις αλλά και για τις κλήσεις ή τον τηλεφωνητή...

Για τα μηνύματα δεν έχει αλλά εγώ το έχω ορίσει σε πράσινο μέσα από το Go SMS pro...

υποστηρίζει δηλαδη τα 6 7 χρωματα που εχει στην μιυι?

Ναι απλά πρέπει να βάλεις τα σωστά χρώματα. Δηλαδή το μπλε ας πούμε να είναι μπλε και όχι "περίπου" μπλε

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για να βοηθήσω, παραθέτω τους κωδικούς hex για όλα τα χρώματα που υποστηρίζει η συσκευή:

Κόκκινο = FF0000

Μπλε = 0000FF

Πράσινο = 008000

Κίτρινο = FFFF00

Λευκό = FFFFFF

Mατζέντα = FF00FF

Γαλάζιο = 00FFFF