mol Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 επαφες τις εχεις στο gmail; αν ναι εισαι οκ! sms μπορεις να χρησιμοποιησεις καποια εφαρμογη απ το store (καποτε χρησιμοποιυσα το sms back up and restore) φανταζομαι το ιδιο γινεται με το αρχειο κλησεων φωτο/βιντεο τις ανεβαζεις σε κανα cloud ή τις παιρνας σε pc. εκτος αν δε σβησεις την internal memory! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Syrigos1984 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Καλησπέρα παιδιά έχω πάρει αυτό το κινητό,εδω και ένα μήνα επειδή μιλάω πολλές ώρες σε μεριά του αυτιού μου το βάλω βουιζει και έχω πσιλοζαλαδες πόσο δείκτη sar έχει αυτό το κινητό και αν το χει πάθει κανένας άλλος θέλω να ρωτησω ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 αν μιλάς πολύ καλύτερα χρησιμοποίησε BT/hands free Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Syrigos1984 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Ευχαριστώ να υποθέσω θα χει υψηλό δείκτη sar?κατά ταλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό αυτό στα 150 που το αγορασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 μάλλον έχει 0.6 head και 0.73 body αν ισχύουν δε τα λες και υψηλά! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Syrigos1984 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Ευχαριστώ mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Ρε παιδιά είμαι 5.12.17 κ δεν έχω 160 χαρακτήρες στα μνμ δοκιμασα να βαλω το mod για sms αλλά δεν μου ανοίγει τώρα την εφαρμογή μνμτων. Εκανα wipe cache.... Δοκίμασα κ αλλες εφαρμογες chοmp sms handsent sms αλλά τίποτα εκεί ανοίγει αλλά δεν στέλνειτι να κάνω;;;; τι έγινε;;; να ξαναπερασω από πάνω την ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Ρε παιδιά είμαι 5.12.17 κ δεν έχω 160 χαρακτήρες στα μνμ δοκιμασα να βαλω το mod για sms αλλά δεν μου ανοίγει τώρα την εφαρμογή μνμτων. Εκανα wipe cache.... Δοκίμασα κ αλλες εφαρμογες chοmp sms handsent sms αλλά τίποτα εκεί ανοίγει αλλά δεν στέλνειτι να κάνω;;;; τι έγινε;;; να ξαναπερασω από πάνω την ρομ; Σε πρώτη φάση ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Σε πρώτη φάση ναι... Οκ εβαλα την ρομ ολα καλα στελνει αλλα δεν εχω 160 χαρακτηρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 περνά το mod για τα σμσ ή κατέβασε το next sms Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 περνά το mod για τα σμσ ή κατέβασε το next sms Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Οκ το εβαλα ολα καλα 160 χαρακτηρες κ παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sitalkas Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Οκ το εβαλα ολα καλα 160 χαρακτηρες κ παλι οι 160 χαρακτήρες είναι μόνο με κεφαλαία ή σου πιάνει και σε μικρά; Παράθεση Αν γίνουνε τα κινητά εμφυτεύματα πως θα τα αλλάζουμε κάθε χρόνο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 (edited) οι 160 χαρακτήρες είναι μόνο με κεφαλαία ή σου πιάνει και σε μικρά; Με το next κ χωρις το sms mod μου γραφει 160 κ με μικρα Edited May 25, 2016 by giorgosmessa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Με το next κ χωρις το sms mod μου γραφει 160 κ με μικρα Τα γυρνάει σε κεφαλαία όταν τα στέλνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Ακριβώς αντί λοιπόν να ψάχνεται για patch για 160 χαρακτήρες , απλά γράφεται τα μεγάλα SMS με κεφαλαία γράμματα χωρίς τόνους. Το αποτέλεσμα στον παραλήπτη θα είναι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Ακριβώς αντί λοιπόν να ψάχνεται για patch για 160 χαρακτήρες , απλά γράφεται τα μεγάλα SMS με κεφαλαία γράμματα χωρίς τόνους. Το αποτέλεσμα στον παραλήπτη θα είναι το ίδιο. Ο παραλήπτης μπορεί να το παίρνει σε κεφάλαια ο δότης χρεώνεται 2πλο και 3πλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Ο παραλήπτης μπορεί να το παίρνει σε κεφάλαια ο δότης χρεώνεται 2πλο και 3πλο. Κανείς λάθος . Αν τα γράφεις με κεφαλαία όπως πρέπει χρεώνεται 1 μνμ. Οι εφαρμογές SMS , όταν γράφεις μύνημα σου δείχνει τους υπολοιπόμενους χαρακτήρες για ένα SMS. Αν τους υπερβείς επίσης σου δείχνουν ότι αυτό που γράφεις θα περιληφθεί σε 2 SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Κανείς λάθος . Αν τα γράφεις με κεφαλαία όπως πρέπει χρεώνεται 1 μνμ. Οι εφαρμογές SMS , όταν γράφεις μύνημα σου δείχνει τους υπολοιπόμενους χαρακτήρες για ένα SMS. Αν τους υπερβείς επίσης σου δείχνουν ότι αυτό που γράφεις θα περιληφθεί σε 2 SMS. ισχυει. αλλος τροπος ειναι να στελνεις σε greeklish :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Κανείς λάθος . Αν τα γράφεις με κεφαλαία όπως πρέπει χρεώνεται 1 μνμ. Οι εφαρμογές SMS , όταν γράφεις μύνημα σου δείχνει τους υπολοιπόμενους χαρακτήρες για ένα SMS. Αν τους υπερβείς επίσης σου δείχνουν ότι αυτό που γράφεις θα περιληφθεί σε 2 SMS. Έχω την 7.3.2 multi eu.Αρχιζω να γράφω μήνυμα με κεφαλαια και όταν φτάσει 62 χαρακτήρες μετράει 2ο μνήμα στους 63.Μονο σε εμένα το έκανε πάντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Ξέρω θα γκρινιαξω τώρα αλλά πραγματικά ανύπαρκτο το multitasking.!Τρέχει μόνο viber κ ανοίγω τον browser.Μπαίνω newsit k protothema(2 καρτέλες) κ εκεί που βλέπω ειδήσεις στο newsit κάνω εναλλαγή στην άλλη καρτέλα (protothema)κ μου την ξαναφορτωνει από την αρχή!!! Είχα ακόμα 350 mb Ραμ ελεύθερη!! Τι κάνει αυτή η miui δεν μπορώ να καταλάβω!! Σε όλα τα xiaomi που είχα το ίδιο πράγμα (από την miui v5 ακόμα).Εννοείται καθαρές εγκαταστάσεις (gtv 7.1.3),κ το λινκ που έλεγε στο xda για το multitasking το έχω κάνει κ αυτό!!Απλά κατεληξα στο συμπέρασμα ότι έτσι λειτουργεί η miui.Σκεφτόμουν να πάω σε redmi note 3 pro αλλά τα ίδια κάνει κ αυτό με έναν φίλο που ρωτησα. Τέσπα συγνώμη αλλά ήθελα να εκφράσω το παράπονο μου.Ωραίο hardware αλλά μάλλον το software δεν μπορεί να το υποστηρίξει κ να το απογειώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Έχω την 7.3.2 multi eu.Αρχιζω να γράφω μήνυμα με κεφαλαια και όταν φτάσει 62 χαρακτήρες μετράει 2ο μνήμα στους 63.Μονο σε εμένα το έκανε πάντα? Ακριβως το ιδιο κ εγω μεχρι που μου ειπαν να βαλω το next sms κ παγωσα την εφαρμογη stock μυνηματα με link2sd κ τωρα 160 χαρακτηρες ειτε με μικρα ειτε με κεφαλαια ειτε με ελληνικα ειτε με ξενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Κώστα, δοκίμασε κάποια cm. άψογο multitasking. ήθελα να το αναφέρω κιόλας! καμια σχέση με μιυι. όσον αφορά τα σμσ που λέτε, με κεφάλαια παντα εστελνα 160 χαρακτήρες ανα σμσ. όπως είπα, βαλτε το next SMS και ξενοιαστε! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Και γω έχω παράπονο από το multitasking, αλλά να μου ξαναφορτωσει καρτελα στο browser από τη μία στην άλλη δε μου το έχει κάνει ποτέ. Ούτε καν το πρώτο hongmi Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 ποιος χρησιμοποιεί mikey? έχω ενα μουφεξ. ποια εφαρμογή να χρησιμοποιησω? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Κι όμως φίλε μου roid rage έγινε όπως στο είπα. Αλλά περισσότερο μου την έδωσε που είχε 350 ελεύθερα κ ξαναφορτωσε την σελίδα!! Τι την έχει την ελεύθερη κ δεν την χρησιμοποιεί??!!! Έτσι για να λέει ότι απλά την έχω??!! Τέσπα....φίλε mol μιας κ γνωρίζω ότι έχεις δοκιμάσει ότι κινείται από Ρόμ, ρίξε πια νομίζεις ότι είναι best seller!!!!!σταθερή κ γρήγορη κ μπαταρία ας είναι στα ίδια. Να την δοκιμασω κ να δω γιατί το βλέπω να παίρνει πόδι το τηλέφωνο κ γενικά η xiaomi.Τόσα xiaomi έχουν περάσει από τχ χέρια μου αλλά τώρα πραγματικά μου την βαρεσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts