Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επαφες τις εχεις στο gmail; αν ναι εισαι οκ!

sms μπορεις να χρησιμοποιησεις καποια εφαρμογη απ το store (καποτε χρησιμοποιυσα το sms back up and restore)

φανταζομαι το ιδιο γινεται με το αρχειο κλησεων

φωτο/βιντεο τις ανεβαζεις σε κανα cloud ή τις παιρνας σε pc. εκτος αν δε σβησεις την internal memory!

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά έχω πάρει αυτό το κινητό,εδω και ένα μήνα επειδή μιλάω πολλές ώρες σε μεριά του αυτιού μου το βάλω βουιζει και έχω πσιλοζαλαδες πόσο δείκτη sar έχει αυτό το κινητό και αν το χει πάθει κανένας άλλος θέλω να ρωτησω ευχαριστώ

Ευχαριστώ να υποθέσω θα χει υψηλό δείκτη sar?κατά ταλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό αυτό στα 150 που το αγορασα

Ρε παιδιά είμαι 5.12.17 κ δεν έχω 160 χαρακτήρες στα μνμ δοκιμασα να βαλω το mod για sms αλλά δεν μου ανοίγει τώρα την εφαρμογή μνμτων. Εκανα wipe cache.... Δοκίμασα κ αλλες εφαρμογες chοmp sms handsent sms αλλά τίποτα εκεί ανοίγει αλλά δεν στέλνειτι να κάνω;;;; τι έγινε;;; να ξαναπερασω από πάνω την ρομ;

Ρε παιδιά είμαι 5.12.17 κ δεν έχω 160 χαρακτήρες στα μνμ δοκιμασα να βαλω το mod για sms αλλά δεν μου ανοίγει τώρα την εφαρμογή μνμτων. Εκανα wipe cache.... Δοκίμασα κ αλλες εφαρμογες chοmp sms handsent sms αλλά τίποτα εκεί ανοίγει αλλά δεν στέλνειτι να κάνω;;;; τι έγινε;;; να ξαναπερασω από πάνω την ρομ;

Σε πρώτη φάση ναι...

περνά το mod για τα σμσ ή κατέβασε το next sms

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Οκ το εβαλα ολα καλα 160 χαρακτηρες κ παλι

Οκ το εβαλα ολα καλα 160 χαρακτηρες κ παλι

οι 160 χαρακτήρες είναι μόνο με κεφαλαία ή σου πιάνει και σε μικρά;

Αν γίνουνε τα κινητά εμφυτεύματα πως θα τα αλλάζουμε κάθε χρόνο;

οι 160 χαρακτήρες είναι μόνο με κεφαλαία ή σου πιάνει και σε μικρά;

Με το next κ χωρις το sms mod μου γραφει 160 κ με μικρα

Edited by giorgosmessa

Ακριβώς αντί λοιπόν να ψάχνεται για patch για 160 χαρακτήρες , απλά γράφεται τα μεγάλα SMS με κεφαλαία γράμματα χωρίς τόνους. Το αποτέλεσμα στον παραλήπτη θα είναι το ίδιο.

Ακριβώς αντί λοιπόν να ψάχνεται για patch για 160 χαρακτήρες , απλά γράφεται τα μεγάλα SMS με κεφαλαία γράμματα χωρίς τόνους. Το αποτέλεσμα στον παραλήπτη θα είναι το ίδιο.

Ο παραλήπτης μπορεί να το παίρνει σε κεφάλαια ο δότης χρεώνεται 2πλο και 3πλο.

Ο παραλήπτης μπορεί να το παίρνει σε κεφάλαια ο δότης χρεώνεται 2πλο και 3πλο.

Κανείς λάθος . Αν τα γράφεις με κεφαλαία όπως πρέπει χρεώνεται 1 μνμ. Οι εφαρμογές SMS , όταν γράφεις μύνημα σου δείχνει τους υπολοιπόμενους χαρακτήρες για ένα SMS. Αν τους υπερβείς επίσης σου δείχνουν ότι αυτό που γράφεις θα περιληφθεί σε 2 SMS.

Κανείς λάθος . Αν τα γράφεις με κεφαλαία όπως πρέπει χρεώνεται 1 μνμ. Οι εφαρμογές SMS , όταν γράφεις μύνημα σου δείχνει τους υπολοιπόμενους χαρακτήρες για ένα SMS. Αν τους υπερβείς επίσης σου δείχνουν ότι αυτό που γράφεις θα περιληφθεί σε 2 SMS.

ισχυει.

αλλος τροπος ειναι να στελνεις σε greeklish :worry:

Έχω την 7.3.2 multi eu.Αρχιζω να γράφω μήνυμα με κεφαλαια και όταν φτάσει 62 χαρακτήρες μετράει 2ο μνήμα στους 63.Μονο σε εμένα το έκανε πάντα?

Ξέρω θα γκρινιαξω τώρα αλλά πραγματικά ανύπαρκτο το multitasking.!Τρέχει μόνο viber κ ανοίγω τον browser.Μπαίνω newsit k protothema(2 καρτέλες) κ εκεί που βλέπω ειδήσεις στο newsit κάνω εναλλαγή στην άλλη καρτέλα (protothema)κ μου την ξαναφορτωνει από την αρχή!!! Είχα ακόμα 350 mb Ραμ ελεύθερη!! Τι κάνει αυτή η miui δεν μπορώ να καταλάβω!! Σε όλα τα xiaomi που είχα το ίδιο πράγμα (από την miui v5 ακόμα).Εννοείται καθαρές εγκαταστάσεις (gtv 7.1.3),κ το λινκ που έλεγε στο xda για το multitasking το έχω κάνει κ αυτό!!Απλά κατεληξα στο συμπέρασμα ότι έτσι λειτουργεί η miui.Σκεφτόμουν να πάω σε redmi note 3 pro αλλά τα ίδια κάνει κ αυτό με έναν φίλο που ρωτησα. Τέσπα συγνώμη αλλά ήθελα να εκφράσω το παράπονο μου.Ωραίο hardware αλλά μάλλον το software δεν μπορεί να το υποστηρίξει κ να το απογειώσει

Έχω την 7.3.2 multi eu.Αρχιζω να γράφω μήνυμα με κεφαλαια και όταν φτάσει 62 χαρακτήρες μετράει 2ο μνήμα στους 63.Μονο σε εμένα το έκανε πάντα?

Ακριβως το ιδιο κ εγω μεχρι που μου ειπαν να βαλω το next sms κ παγωσα την εφαρμογη stock μυνηματα με link2sd κ τωρα 160 χαρακτηρες ειτε με μικρα ειτε με κεφαλαια ειτε με ελληνικα ειτε με ξενα

Κώστα, δοκίμασε κάποια cm. άψογο multitasking. ήθελα να το αναφέρω κιόλας! καμια σχέση με μιυι.

όσον αφορά τα σμσ που λέτε, με κεφάλαια παντα εστελνα 160 χαρακτήρες ανα σμσ.

όπως είπα, βαλτε το next SMS και ξενοιαστε!

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Και γω έχω παράπονο από το multitasking, αλλά να μου ξαναφορτωσει καρτελα στο browser από τη μία στην άλλη δε μου το έχει κάνει ποτέ. Ούτε καν το πρώτο hongmi

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Κι όμως φίλε μου roid rage έγινε όπως στο είπα. Αλλά περισσότερο μου την έδωσε που είχε 350 ελεύθερα κ ξαναφορτωσε την σελίδα!! Τι την έχει την ελεύθερη κ δεν την χρησιμοποιεί??!!! Έτσι για να λέει ότι απλά την έχω??!! Τέσπα....φίλε mol μιας κ γνωρίζω ότι έχεις δοκιμάσει ότι κινείται από Ρόμ, ρίξε πια νομίζεις ότι είναι best seller!!!!!σταθερή κ γρήγορη κ μπαταρία ας είναι στα ίδια. Να την δοκιμασω κ να δω γιατί το βλέπω να παίρνει πόδι το τηλέφωνο κ γενικά η xiaomi.Τόσα xiaomi έχουν περάσει από τχ χέρια μου αλλά τώρα πραγματικά μου την βαρεσε