johnnyman25 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Ναι φυσικά. Από το store το κατέβασες? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Ναι. Φαίνεται οτι είναι οκ τωρα!!! Δοκιμασα ενα παιχνιδι και το εγκατεστησε. Ξέρουμε ομως τι κάνει η παραπανω επιλογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Χαχα δεν γνωρίζω τι κάνει όχι αλλά αφού σου δουλεψε χαίρομαι! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Ναι. Φαίνεται οτι είναι οκ τωρα!!! Δοκιμασα ενα παιχνιδι και το εγκατεστησε. Ξέρουμε ομως τι κάνει η παραπανω επιλογή? Κάτι με την μνημη πρέπει να είναι.Μάλλον ότι αποθηκεύει τώρα δε θα μπορείς να το χρησιμοποιείς από άλλη ρομ γιατί θα το εμφανίζει σαν κλειδωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Έχει και άλλος θέμα με την τελευταία stable όσο αναφορά το viper4android γιατί όταν το ανοίγω ενώ έχω κάνει install τον driver σταματάει η μουσική και μόλις την ξεκινάω ξανά και το ενεργοποιώ δεν παρατηρώ καμία διαφορά. Μητέρα cyanogenmod που ήμουνα πριν δεν είχα κανένα θέμα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crapatzi Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) Έχει και άλλος θέμα με την τελευταία stable όσο αναφορά το viper4android γιατί όταν το ανοίγω ενώ έχω κάνει install τον driver σταματάει η μουσική και μόλις την ξεκινάω ξανά και το ενεργοποιώ δεν παρατηρώ καμία διαφορά. Μητέρα cyanogenmod που ήμουνα πριν δεν είχα κανένα θέμα. Ευχαριστώ Ποιό music player χρησημοποιείς; Έχεις βάλει το SELinux Mode Changer σε permissive mode; Έχεις βάλει το viper4android σε compatible mode; Σιγουρέψου ότι έχεις κάνει όλα τα βήματα που αναφέρω στο παρακάτω post. Σε μένα δουλεύει μια χαρά. Έχω βάλει το τελευταίο version 2.4.0.1. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6625228#post6625228 Edited March 24, 2016 by crapatzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 21/10/ 15 πηρα τα xiaomi piston 3 $14.33 και xiaomi powerbank 10000 $13.25. και τα δυο αυθεντικα και πολυ καλα. απο banggood εγω προτειμησα powerbank γιατι μπορεις να φορτισεις και το επομενο και το προηγουμενο κινητο σου. ποιος σου ειπε οτι δε μπορεις να χρησιμοποιεις το τηλεφωνο ενω φορτιζει; Δεν είπα κάτι τέτοιο... περισσότερο είναι θέμα βάρους και όγκου... επίσης αν ξεμείνεις από μπαταρία και έχεις μόνο το powerbank πρέπει να το έχεις δίπλα σου την ώρα που χρησιμοποιείς το κινητό σου :) Δεν προσπαθώ να πείσω κάποιον αν ο ένας ή ο άλλος τρόπος είναι καλύτερος. Εμένα προσωπικα δε με βολεύει το powerbank. Στο Jiayu G4S που έχω τώρα έχω συνηθίσει με τη δεύτερη μπαταρία στο τσαντάκι και το ίδιο θα κάνω και με το Prime... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) Να ρωτήσω κάτι και εγώ, καινούριο κινητό με προεγκατεστημένη την 5.0.2 LRX22B, του πέρασα την τελευταία stable ελληνική (xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.2.1.0.zip) σύμφωνα με τον οδηγό για Flash με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση"). Όταν άνοιξε είδα ότι έχει μέσα μερικές κινέζικες εφαρμογές, στις γλώσσες έχει πολλές και όχι μόνο Ελληνικά και Αγγλικά, πληκτρολόγιο έχει ένα baidu IME for MIUI (το οποίο είναι αγγλοκινέζικο). Όλα αυτά είναι λογικά ή κάτι δεν μπήκε καλά? Συγνώμη αν είναι λίγο ανόητη η ερώτηση αλλά έχω να ασχοληθώ με miui από την εποχή του HD2 Μετά από κλύτερη αναζήτηση στο forum είδα ότι το έχει πάθει κι άλλος, ακολούθησα λοιπόν τις οδηγίες της Ζαφείρας εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6605180#post6605180 και όλα φαίνονται ok τώρα Edited March 24, 2016 by jkap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Καλησπέρα. Θέλω να κάνω εγκατάσταση του xposed• έψαξα στο forum αλλά και γενικά, και βρήκα αυτούς τους οδηγούς. Ποιον πρέπει να ακολουθήσω; Φοράω GTV 6.1.29 http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/xposed-framework-miui-7-1-t3320102 http://en.miui.com/thread-182209-1-1.html http://en.miui.com/thread-78894-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Τον 2ο οδηγό φίλε μου, πρώτα όμως κάνε backup την rom από το twrp σε περίπτωση που σε γίνει κάτι! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Στην miui μπορώ να επιλέξω μια εφαρμογή να τρέχει συνέχεια στο παρασκήνιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoszol Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Ρε παιδιά μια βοήθεια για το που θα βρω το Link της stable eu γιατί την κατέβασα χτες την πέρασα αλλά μάλλον δεν κατέβηκε καλά και σήμερα έχω φάει το τόπο και δεν την βρίσκω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 http://en.miui.com/download-274.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bossntepe Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) Ποιό music player χρησημοποιείς; Έχεις βάλει το SELinux Mode Changer σε permissive mode; Έχεις βάλει το viper4android σε compatible mode; Σιγουρέψου ότι έχεις κάνει όλα τα βήματα που αναφέρω στο παρακάτω post. Σε μένα δουλεύει μια χαρά. Έχω βάλει το τελευταίο version 2.4.0.1. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6625228#post6625228 τον winamp χρησιμοποιω, αλλά και με τον player του κινητου δεν ειδα διαφορα. Εκανα τα βηματα που μου ειπες και απλα τωρα δεν σταματαει η μουσικη οταν μπαινω στο viper4android . Εν ολιγοις δουλευει αλλα το ενεργοποιω και δεν αλλαζει τιποτα στον ήχο ειτε πειραξω τον ισοσταθμιστη ειτε τις υπολοιπες ρυθμισεις. Κατι δεν κάνω καλα. Να πω επισης οτι εχω κανει και ολα τα βηματα απο το λινκ που μου εστειλες. Καμια αλλη ιδεα; Ευχαριστω Edited March 24, 2016 by bossntepe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crapatzi Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 τον winamp χρησιμοποιω, αλλά και με τον player του κινητου δεν ειδα διαφορα. Εκανα τα βηματα που μου ειπες και απλα τωρα δεν σταματαει η μουσικη οταν μπαινω στο viper4android . Εν ολιγοις δουλευει αλλα το ενεργοποιω και δεν αλλαζει τιποτα στον ήχο ειτε πειραξω τον ισοσταθμιστη ειτε τις υπολοιπες ρυθμισεις. Κατι δεν κάνω καλα. Να πω επεισης οτι εχω κανει και ολα τα βηματα απο το λινκ που μου εστειλες. Καμια αλλη ιδεα; Ευχαριστω Το viper έχει ξεχωριστές ρυθμίσεις για headset και speaker. Να ρωτήσω κάτι χαζό; Μήπως το έχεις ενεργοποιήσει για headset και ακους μουσική από το speaker (ή το ανάποδο); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bossntepe Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) Το viper έχει ξεχωριστές ρυθμίσεις για headset και speaker. Να ρωτήσω κάτι χαζό; Μήπως το έχεις ενεργοποιήσει για headset και ακους μουσική από το speaker (ή το ανάποδο); οχι φιλε μου...οντως αν το εκανα αυτο θα ηταν πολυ χαζο Δεν εχει παθει κανεις κατι αναλογο ε; Δηλαδη να λειτουργει το προγραμμα αλλα να μην παρατηρει διαφορα στον ηχο. Οπως ειχα πει και σε προηγουμενο ποστ το ειχα και στην cyanogenmod και δουλευε απροβληματιστα. Σε miui αρχισε τα κουλα Edited March 24, 2016 by bossntepe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crapatzi Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 οχι φιλε μου...οντως αν το εκανα αυτο θα ηταν πολυ χαζο Για κατέβασε το trial PowerAmp από το store και δοκίμασε. Δώσε προσοχή στο βήμα 10 των οδηγιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Miui και ξερό ψωμί!! :D http://s9.postimg.org/d57op10tb/Screenshot_2016_03_24_17_18_15_com_miui_home.png screen shot Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bossntepe Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) Για κατέβασε το trial PowerAmp από το store και δοκίμασε. Δώσε προσοχή στο βήμα 10 των οδηγιών. μπα ουτε αυτο εκανε δουλεια τα ιδια λεω να τα παρατησω εξαλλου εχω το dolby atmos. Το viper4android το ειχα για το μπασο Edited March 24, 2016 by bossntepe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Τον 2ο οδηγό φίλε μου, πρώτα όμως κάνε backup την rom από το twrp σε περίπτωση που σε γίνει κάτι! Ευχαριστώ πολύ! Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Το nandoid backup που έχω διαβάσει πολλές φορές εδώ μέσα είναι το backup που παίρνεις μέσω TWRP ή κάτι διαφορετικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Να ρωτήσω κάτι και εγώ, καινούριο κινητό με προεγκατεστημένη την 5.0.2 LRX22B, του πέρασα την τελευταία stable ελληνική (xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.2.1.0.zip) σύμφωνα με τον οδηγό για Flash με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση"). Όταν άνοιξε είδα ότι έχει μέσα μερικές κινέζικες εφαρμογές, στις γλώσσες έχει πολλές και όχι μόνο Ελληνικά και Αγγλικά, πληκτρολόγιο έχει ένα baidu IME for MIUI (το οποίο είναι αγγλοκινέζικο). Όλα αυτά είναι λογικά ή κάτι δεν μπήκε καλά? Συγνώμη αν είναι λίγο ανόητη η ερώτηση αλλά έχω να ασχοληθώ με miui από την εποχή του HD2 Μετά από κλύτερη αναζήτηση στο forum είδα ότι το έχει πάθει κι άλλος, ακολούθησα λοιπόν τις οδηγίες της Ζαφείρας εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6605180#post6605180 και όλα φαίνονται ok τώρα Θα σχολιάσω το ποστ σου μόνο και μόνο επειδή αρκετοί αναφέρονται ότι δεν βρίσκουν ή δεν θέλουν να διαβάσουν 500 και σελίδες. Η λύση είναι προφανώς το search (Αναζήτηση στο θέμα )ή να ψάξεις ορισμένες σελίδες πίσω, πιθανόν θα έχει αναφερθεί η ερώτηση που έχεις ήδη κάνει. Well done αγαπητέ jkap! Ευχαριστώ πολύ! Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Το nandoid backup που έχω διαβάσει πολλές φορές εδώ μέσα είναι το backup που παίρνεις μέσω TWRP ή κάτι διαφορετικό; Είναι αυτό ακριβώς που αναφέρεις. Κάνεις back up τα πάντα από την συσκευή σου, ότι έχεις μέσα δηλαδή. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Miui και ξερό ψωμί!! :D http://s9.postimg.org/d57op10tb/Screenshot_2016_03_24_17_18_15_com_miui_home.png screen shot τα γραμματα απο τα εικονιδια στην μπαρα κατω πως τα εκρυψες?wsm tools? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Μαλλον επειδη κανει crop για να χωρεσουν, τα κοβει κιαυτα. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 τα γραμματα απο τα εικονιδια στην μπαρα κατω πως τα εκρυψες?wsm tools? Με το miui tweaks τα εκρυψα!! Ειναι xposed module με πληρωμή από το store. Στείλε με pm για περισσότερες πληροφορίες!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Καλησπέρα παιδιά, μια βοήθεια μικρή σε θέμα συμβουλής: Θέλω να πάρω 2 νέα Redmi Note 2 16GB από Vickmall, αυτό εδώ παραγγέλνω ε? Επίσης, επειδή θέλω να περάσω full Ελληνική ΡΟΜ από Xiaomi-Miui.gr, μια Stable (είναι αρχάριοι χρήστες και δεν θέλουν πολλά-πολλά με Updates, δοκιμές κλπ), το καλύτερο είναι να το ζητήσω με Αγγλοκινέζικη ΡΟΜ και μετά να περάσω Ελληνική ΡΟΜ?? Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts