Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φοβάμαι πως κάπως έτσι θα πάει. Απλά την πρώτη φορά το φόρτισα με φορτιστή 2Α (πιάνει ταβάνι 1.3-1.4Α) και τη δεύτερη με 0.5Α, οπότε θεωρω ότι κάτι παίζει με το fast charge (πάει όντως γρήγορα μέχρι το 60%) και δεν είναι αντιπροσωπευτικό το νούμερο. Πιστεύω ότι με μικρο φορτιστή είναι πιο αντιπροσωπευτικά τα mΑh και προτείνω να χρησιμοποιείται όσο γίνεται μικρότερος φορτιστής. Edited by Roid_rage

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες αξίζει να το πάρω από εδώ http://www.homelike.gr/kinita-kai-smartphones/xiaomi-redmi-note-2-32gb-lte-4g-white.html?ref=bestprice.gr#/product/62545 ώστε να μην μπλέκω με εξωτερικό; ;; θα είναι εύκολο να του βάλω ελληνικά ή δεν; Επίσης είναι 4G ή θα χω θέματα με τις μπάντες; ;;

Οντως αρκετά καλη τιμη για Ελλάδα .το 16αρι το έχει στα 195€ .γνωριζει κάποιος το κατάστημα ;

καλημέραααα,

φίλτατοι παρέλαβα κι εγώ(ζητώωωω:w00t:)

πριν καν το πάρω στα χέρια μου ήμουν έτοιμος να του κάνω clean install

πρώτα να περάσω την fast...κάτι.... και μετά την 5.10.29 που θεωρείται (νομίζω) η πιο "stable" από τις ελληνικές(καλή αυτονομία,λιγότερα προβλήματα κτλ)

Το κινητό όμως μου ήρθε από vickmall rooted με την 5.10.8|beta και ήδη περασμένο το TWRP(που ούτως ή άλλως ήθελα να το βάλω).

Η απορία μου τώρα:

αξίζει να μπω στη διαδικασία για clean install ή να κάτσω στα αυγά μου μέχρι να βγει κάποια "αξιόλογη"έκδοση αφού ήδη έχω root & TWRP;

μήπως αξίζει να το κάνω μόνο και μόνο για να καθαρίσω τις "σαβούρες-σκουπίδια"που τυχόν έχουν απομείνει;

μήπως ένα απλό πέρασμα της 5.10.29 (χωρίς προηγούμενο φλασσάρισμα της fast)μέσω TWRP με τα ανάλογα wipes είναι αρκετό για τυχών σαβούρες

ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους διαβάσουν και ασχοληθούν με την περίπτωση

Μιας και εγω εχω ακριβως την ιδια ρομ με σενα και εγω προσφατα παρελαβα απο vickmall αν δεις οπως σε μενα οτι σου δουλευει μια χαρα μην το σκαλιζεις αποψη μου παντα ετσι, με μετρια χρηση λιγο fb,μερικες κλησεις, κανενα βιντεακι αλλα συνεχεια ανοιχτα τα δεδομενα απο παρασκευη απογευμα που το φορτισα σημερα ειναι στο 33% να σημειωσω οτι το εχω σαν δευτερο κινητο ισως για αυτο.

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Οντως αρκετά καλη τιμη για Ελλάδα .το 16αρι το έχει στα 195€ .γνωριζει κάποιος το κατάστημα ;

καλα 80ευρω πανω το 32αρι δεν το λες και καλη τιμη

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

πέρασα την ελληνική GTV_5.11.26 MIUI V7 δε ξέρω αν έκανα καλά και επίσης δεν βλέπω να είναι ροοταρισμένη, να το κάνω ροοτ τελικά ή όχι;
εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

πέρασα την ελληνική GTV_5.11.26 MIUI V7 δε ξέρω αν έκανα καλά και επίσης δεν βλέπω να είναι ροοταρισμένη, να το κάνω ροοτ τελικά ή όχι;

Διάβασε το πρώτο ποστ.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

το 1ο post από όσο γνωρίζεις δε γράφει τίποτα για ροοτιν το αντίθετο θα έλεγα.

Οι ελληνικες GTV ειναι rooted

Μια πλήρης φόρτιση.

Το είδα και παραπάνω , για είπα για εδω καλη τιμη αλλα δεν σημαίνει οτι δεν ειναι πανάκριβο σε σχέση με Κίνα .

Οι ελληνικες GTV ειναι rooted

για κοίτα εδώ: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10048-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CE%91%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-GTV-ROM/

Επίσης σε ότι αφορά τις STABLE ROMs, αυτές από εδώ και πέρα ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ROOT.

Το ROOT είναι απαγορευμένο σε STABLE ROMs, και για λόγους ασφαλείας, και είναι μία διεθνής πρακτική με την οποία θα εναρμονιστούμε.

Έτσι θα μπορούν και οι κάτοχοι πακέτων όπως το NOVA GO κτλ. να κάνουν χρήση της υπηρεσίας, χωρίς προβλήματα.

Εσυ δεν ειπες οτι εβαλες stable, οι stable δεν εχουν root.

Το κομματι που παρεθεσες δεν αφορα το Note 2.

Μια πλήρης φόρτιση.

Παίδες μια διευκρίνηση , στο https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/527-Xiaomi-RedMi-Note-2-Hermes/ έχει 2 εκδόσεις ,

την <<[stable V7.0.6.0] Xiaomi Redmi Note 2>> και την <<[5.11.26] Xiaomi Redmi Note 2>>

Αν κατάλαβα καλά , η πρώτη είναι "Stable" και η δεύτερη η "Developer" ... ?

Edited by Billeridis
Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/

εγώ την Stable V7.0.6.0 έβαλα και είχε μέσα και το supersu

αλλά το titanium backup δε μου δουλεψε γιατί λέει δεν είμαι ροοτ

και εντωμεταξύ αν οι stable δεν είναι rooted πως με ρώτησε για supersu;

δε ξέρω αλλά έχω μπερδευτεί πάρα πολύ...

το καημένο το coolpad f2 ήταν πολύ πιο απλό και είχε και καλύτερη κατασκευή...

εγώ την Stable V7.0.6.0 έβαλα και είχε μέσα και το supersu

αλλά το titanium backup δε μου δουλεψε γιατί λέει δεν είμαι ροοτ

και εντωμεταξύ αν οι stable δεν είναι rooted πως με ρώτησε για supersu;

δε ξέρω αλλά έχω μπερδευτεί πάρα πολύ...

το καημένο το coolpad f2 ήταν πολύ πιο απλό και είχε και καλύτερη κατασκευή...

Είναι πάρα πολύ απλό. Η stable δεν είναι root. Τώρα για το coolpad δεν ξέρω και δεν έχω άποψη. Θεωρώ ότι το note 2 είναι πολύ καλό κινητό vfm. Έχει απίστευτη υποστήριξη οπότε σημαντικός λόγος για την αγορά του.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

ωραία να το ρωτήσω αλλιώς αν βάλω την Redmi Note 2 (Hermes) => xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.11.26.zip (V7 Developer + TWRP Recovery) θα έχω ροοτ?

μόλις έβαλα και εγώ την 5.11.26. δεν έχω σχηματίσει ακόμα καμιά εντύπωση εκτός από κάτι ....που με προβλημάτισε λίγο.μπορεί να είναι μέσα στα πλαίσια του φυσιολογικού για το συγκεκριμένο τηλέφωνο για αυτό σας ρωτάω.συνηθίζεται λοιπόν να ανεβάζει γρήγορα θερμοκρασία στο πάνω μέρος της συσκευής με απλή χρήση όπως π.χ. internet browsing(όχι video games ή κάτι άλλο βαρύ). και για να γίνω πιό συγκεκριμένος δεν εννοώ ότι παίρνει φωτιά το κινητό, είναι ας πούμε "χλιαρό"...τόσο όσο να αντιλαμβάνεσαι την διαφορά της θερμοκρασίας με το κάτω μέρος της συσκευής

Αυτές τις θερμοκρασίες είδα παίζοντας asphalt 8 και δε ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ

http://prntscr.com/98uz2t

Edit: Όπως και ο πάνω^ έχω αυτή την αίσθηση της αύξησης της θερμοκρασίας στο πάνω μέρος

έβαλα πάλι την 5.11.26 αλλά και πάλι ροοτ δεν είδα.

επειδή σήμερα έχασα όλο το απόγευμα αν θέλει κάποιος μου λέει ποια ρομ να βάλω και πως θα είμαι ροοτ.

αυτα...

το 1ο post από όσο γνωρίζεις δε γράφει τίποτα για ροοτιν το αντίθετο θα έλεγα.

Αν έκανες κλικ στο link "τα πάντα για το redmi note 2" θα μάθαινες ότι όλες οι dev είναι rooted.

έβαλα πάλι την 5.11.26 αλλά και πάλι ροοτ δεν είδα.

επειδή σήμερα έχασα όλο το απόγευμα αν θέλει κάποιος μου λέει ποια ρομ να βάλω και πως θα είμαι ροοτ.

αυτα...

από security --->permissions --> root ---> δίνεις δικαιώματα σε όποια εφαρμογή θέλεις να δώσεις δικαίωμα root

Edited by gdp77

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Αν έκανες κλικ στο link "τα πάντα για το redmi note 2" θα μάθαινες ότι όλες οι dev είναι rooted.

η 5.11.26 είναι dev ¨η όχι;

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

η 5.11.26 είναι dev ¨η όχι;

και βασικά την είχα περάσει από την 1η στιγμή και χωρίς να ταλαιπωρηθώ με τα twrp

πάντως και πάλι το titanium backup Μου λέει ότι δεν είμαι root

θα κάνω υπομονή σήμερα γιατί μουρχεται να τη σπασω αυτη τη συσκευή και να βάλω το βίντεο στο youtube για εξιλέωση!!

Μια πλήρης φόρτιση.

Κι όμως καλή τιμή είναι, αν σκεφτείς οτι είναι 180+ΦΠΑ. Για αγόρασέ το απο κινεζομάγαζο στην Ελλάδα πόσο θα το πάρεις? Και πριν πείτε οτιδήποτε για το ΦΠΑ όποιος μπορεί να το δικαιολογήσει μέσω τιμολογίου είναι πολύ καλή φάση... Επίσης λέει οτι δίνει 2 χρόνια εγγύηση ενω τα κινεζομάγαζα 1... Τώρα πως το κάνει αυτο δεν ξέρω... αλλά εφόσον το λέει είναι υποχρεωμένος να το κάνει...Τέλος δεν έχει 140 το 32αρι, στο vickmall για παράδειγμα έχει 165-170 απο Κίνα

εχω 3 μερες το κινητο και ειπα δεν θα ασχοληθω με ροοτ ρομ φλασαρισματα και διαφορα τετοια αλλα δεν αντεξα...ερχομαι απο αλλο κινητο οπου το σκαλιζα με custom roms και με cwm recovery η οποια με βολεψε παρα πολυ και βλεπω οτι εδω ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα....οι αποριες μου τωρα...

εκανα clean install και περασα την 5.11.26..μεχρι στιγμης ολα καλα..οταν περναμε ρομ απο τον updater μετα χρειαζεται κατι αλλο?π.χ κανα wipe?η ειμαστε ενταξει?εγω εκανα factory reset και εχασα το ρουτ?αυτο γινεται αμα κανουμε ρεσετ?και τελος οποτε μπηκα στο twrp μετα απο καθε εργασια που εκανα π.χ. το mod για τους 160 χαρακτηρες η recovery κολλαγε και δεν ξεκολαγε με τιποτα...μονο αμα εβγαζα την μπαταρια...τι να παιζει και κολλαει συνεχεια?να ξαναφλασαρω recovery?και πως?

Και κατι τελευταιο...αν πουλαει κανεις καμια θηκη σιλικονης(αυτη απο το vickmall μονο θηκη δεν ειναι)και tempered glass ας μου στειλει ενα μηνυματακι.

Edited by pitspan