Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-note-2-4g-td-lte-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah-2317.html

Ενδιαφερομαι για την αγορα αυτου του κινητου...αν μπορει καποιος να μου πει αν θα δουλευει στην ελλαδα...το χει το minideal stock in greece λεει..

Ειναι πολυ δυσκολο να βοηθησει καποιος;στην περιγραφη που εχει το κινητο θα λειτουργει ελλαδα;;

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτο ακριβως εκανα . Ακολουθησα αυτον τον οδηγο : https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9969-Note-2-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-MiFlash-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7/?pageNo=1&a7d86be7&6191a447= κατα γραμμα . Να , τωρα ειχα κλειστη την οθονη καμια ωρα και εχει φαει 5% . Μεχρι το πρωι θα εχει καταναλωσει την μιση !

Δηλαδή θεωρείται ότι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε μόλις πάρουμε τη συσκευή στα χέρια μας να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση της ελληνικής ρομ όπως λέει το λινκ που αναφέρεις;

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Δηλαδή θεωρείται ότι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε μόλις πάρουμε τη συσκευή στα χέρια μας να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση της ελληνικής ρομ όπως λέει το λινκ που αναφέρεις;

Ναι. Με αυτό τον τρόπο είμαστε σίγουροι ότι δεν μένει μέσα κανένα σκουπίδι από τις rom/root που έχουν περάσει οι κινέζοι πριν μας το στείλουν.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ειναι πολυ δυσκολο να βοηθησει καποιος;στην περιγραφη που εχει το κινητο θα λειτουργει ελλαδα;;

Με την rom που του περνάνε οι κινέζοι θα παίζει. Δεν ξέρω τι θα γίνει αν πας να αναβαθμίσεις σε νεότερη developer ή stable...

Είναι πολύ ακριβό για "ασιάτικη έκδοση". Καλύτερα πάρε από vickmall την fdd/lte έκδοση. Απλά θα σου έρθει από Κίνα και θα περιμένεις 15-20 μέρες παραπάνω.

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτο ακριβως εκανα . Ακολουθησα αυτον τον οδηγο : https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9969-Note-2-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-MiFlash-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7/?pageNo=1&a7d86be7&6191a447= κατα γραμμα . Να , τωρα ειχα κλειστη την οθονη καμια ωρα και εχει φαει 5% . Μεχρι το πρωι θα εχει καταναλωσει την μιση !

Φαίνεται ότι έχεις εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες για software επίλυση του θέματος και μάλλον έχεις hardware θέμα. Στείλτο πίσω.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Καλησπέρα σε όλους.

Δίνω το λινκ για φλασαρισμα stock rom σε mediatek συσκευές μεσω Sp Flash Tools. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω mi flash αλλά δεν δούλεψε σωστά, μάλλον επειδή έχω windows 10. Τεσπα, το sp flash tools δουλεύει μια χαρά:

http://androidmtk.com/flash-stock-rom-using-smart-phone-flash-tool

Επιπλέον πρέπει να δώσετε προσοχή στα παρακάτω:

1) Στο βήμα 9 του οδηγού πριν πατήσετε το download πρέπει να πάτε στο options->options->download και να κάνετε check και στις δυο επιλογές

2) Επίσης στο βήμα 9 πριν πατήσετε download προσέξτε οπωσδήποτε να είστε στην επιλογή download only (οπως είναι στην εικόνα)

3) Όταν βγάλετε την μπαταρία του κινητού, αφήστε το τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα πριν το συνδέσετε στον υπολογιστή. Οταν το συνδέσετε, σε αντίθεση με άλλα μοντέλα, το δικό μας κινητό δεν απαιτεί να τοποθετήσετε την μπαταρία. Την τοποθετούμε όταν τελειώσουμε το φλασάρισμα αφού αποσυνδέσουμε το κινητό από τον υπολογιστή.

4) Η stock rom ονομάζεται και fastboot rom. Κατεβάζετε την επίσημη από το σαιτ της xiaomi.

Τα λινκ για drivers και rom δεν τα δίνω γιατί είναι πολύ εύκολο να τα βρει κάποιος.

Το παραπάνω χρησιμεύει για όσους θέλουν καθαρή εγκατάσταση stock rom. Σε εμένα πχ προέκυψε πρόβλημα κατά την εγκατάσταση της τελευταίας ελληνικής stable και κράσαραν όλες οι εφαρμογές και στο τέλος είχα μαύρη οθόνη... Αναγκάστηκα πέρασα stock miui και μετά ελληνική stable μέσω recovery όπως περνάμε όλες τις αναβαθμίσεις.

ο τύπος που έχει γράψει το guide είναι ψιλο "επικίνδυνος". Το preloader δεν πρέπει να το τσεκάρουμε όταν παίζουμε με το spflashtools. Αν γίνει στραβή με το preloader το κινητό μπρικαρίστηκε εντελώς χωρίς τρόπο να το επαναφέρουμε. Το preloader είναι ουσιαστικά υπεύθυνο για να φορτίζει το κινητό όταν το συνδέουμε στην μπρίζα ή να μπαίνει σε λειτουργία ADB για να μπορέσουμε να του φλασάρουμε rom. Αν μπει λάθος preloader ή π.χ. πέσει το ρεύμα την ώρα του φλασαρίσματος, άντε γεια... Οπότε το preloader καλό είναι όποτε παίζουμε με το spflashtools να μην το τσεκάρουμε

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Καλημέρα, για όσους έχουν την απορία αν παίζει το 4g της WIND. Στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης παίζει κανονικά. Είμαι με το prime.

Το DND δε δουλεύει με την 5.10.29... Με ξύπνησαν κυριακάτικα :(

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

xiaomi redmi note 2 vs xiaomi redmi note 2 prime

0.2 ghz cpu kai 16gb storage

άλλες διαφορές που πρέπει να ξέρω πριν κάνω την αγορά;

Εχει ξαναπαντηθει το θεμα, πολλακις... Ενα search στο topic, δε βλαπτει...

Η επιπλεον διαφορα ειναι κ στη gpu (καλυτερη στο prime)

χμμμ, στο ινσομνια διαβασα σε ενα ριβιου οτι μονο το πριμε υποστηριζει 4g και στις 2 καρτες. ισχυει?

χμμμ, στο ινσομνια διαβασα σε ενα ριβιου οτι μονο το πριμε υποστηριζει 4g και στις 2 καρτες. ισχυει?

Όχι. Και στο απλό παίζει το 4g. Και στις 2. Απλά όταν στη μία έχεις 4g στην άλλη είναι μόνο 2g.

:D

Παιδιά μετά από άσχημη τούμπα το κινητό ράγισε σε digitizer και η κάμερα ότι κι αν βγάλω με την πίσω έχει θέμα, τα βγάζει θολά.

Το κινητό κατά τα άλλα δουλεύει, που μπορώ να το πάω για φτιάξιμο; Υπάρχουν ανταλλακτικά; Είμαι Αθήνα αν αυτό λέει κάτι.

Το DND δε δουλεύει με την 5.10.29... Με ξύπνησαν κυριακάτικα :(

Μηπως ειναι θεμα ορισμου?

Στην 5.10.29 με dnd σταματανε ολοι οι ηχοι απο emails, messengers ΑΛΛΑ το τηλεφωνο χτυπαει.

Νομιζω οτι αυτο ειναι θεμιτο.

Αν δεν θελουμε ουτε το τηλεφωνο τοτε το βαζουμε στο silent ή και στη δονηση...

Φαίνεται ότι έχεις εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες για software επίλυση του θέματος και μάλλον έχεις hardware θέμα. Στείλτο πίσω.

Ε , ναι . Εδω η μπαταρια τελειωνει ακομα και οταν το τηλεφωνο ειναι απενεργοποιημενο. Το φορτισα πληρως , το εκλεισα , και μετα απο μια ωρα που το ανοιξα ειχε παει στο 84% ! Και ηταν ελαφρα θερμο .

μηπως δε κλεινει τελειως?

Κλεινει .Το απενεργοποιω , μετα βγαζει και το κλασικο εικονιδιο με την μεγαλη μπαταρια , οταν το βαζω για φορτιση http://forums.androidcentral.com/attachments/samsung-galaxy-s4/194730d1441266684t-how-change-power-off-charging-animation-20150903_131024_richtone-hdr-1.jpg . Πως αλλιως να καταλαβω οτι ειναι κλειστο ; Και οταν παταω το power button το κινητο δονειται , εμφανιζει το mi για μισο λεπτο και ανοιγει . Δεν τειθεται λοιπον θεμα για το αν το κινητο κλεινει . Ειναι Απολυτως Ξεκαθαρο !

Εχει ξαναπαντηθει το θεμα, πολλακις... Ενα search στο topic, δε βλαπτει...

Η επιπλεον διαφορα ειναι κ στη gpu (καλυτερη στο prime)

Αυτό (για τη gpu) δεν το έχω βρει από καμία επίσημη πηγή

get a life...

Αυτό (για τη gpu) δεν το έχω βρει από καμία επίσημη πηγή

H gpu στο prime τρεχει στα 700mhz αντι 550 που ειναι στο απλο.

http://www.devicespecifications.com/en/comparison/c1573d35f

αυτο το ειδες κανεις?φημες για αλουμινενιο redmi note 2 pro.

http://techblog.gr/mobile/xiaomi-redmi-note-2-pro-metal-snapdragon-808-6776/

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Λοιπον, αφου δοκιμασα την deer project , μετα εκανα καθαρη εγκατασταση , η κατασταση του κινητου δεν αλλαζει. Η μπαταρια του πεφτει ακομα και οταν ειναι κλειστη η οθονη σε λειτουργια πτησης . Επισης παρατηρησα μια σχετικα ψηλη θερμοκρασια . Ακομα και η οθονη ζεσταινοταν στο πανω μερος . Θεωρω οτι ειναι θεμα hardware . Μπορω να δοκιμασω κατι αλλο πριν το στειλω πισω ;

Απο που το πηρες?

Ενας φιλος που το πηρε απο minideal εχει τα ιδια θεματα. Βρηκες καποια λυση.

Εχει ειπωθει και σε αλλη σελιδα σχετικα με τη μπαντα των 800 που λειπει απο το κινητο..εγω που εχω wind το ξεχναω το 4g με το συγκεκριμενο κινητο;γιατι απαραιτητα με τη wind;και δεν ειναι το μονο κινητο στην κατηγορια του που λειπουν τα 800mhz.

Απο που το πηρες?

Ενας φιλος που το πηρε απο minideal εχει τα ιδια θεματα. Βρηκες καποια λυση.

Απο vickmall . Θα το στειλω πισω . Δεν υπαρχει αλλη λυση .

Εχει ειπωθει και σε αλλη σελιδα σχετικα με τη μπαντα των 800 που λειπει απο το κινητο..εγω που εχω wind το ξεχναω το 4g με το συγκεκριμενο κινητο;γιατι απαραιτητα με τη wind;και δεν ειναι το μονο κινητο στην κατηγορια του που λειπουν τα 800mhz.

Έχω την εντύπωση ότι και άλλοι εδώ που έχουν wind δεν έχουν θέμα με το 4g. Πιάνουν κανονικά.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: