Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια.. εχω ενθουσιαστει με οσα διαβαζω για το τηλεφωνο. θελω τη βοηθεια σας σχετικα με το απο που να το παρω.. ευχαριστω...

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω δεν τα'χω αυτα τα προβλήματα.. :confused:

Δοκίμασες να σβήσεις κάτι από την SD κάρτα;

Μπορεί και να πω βλακεία, αλλά μήπως θέλει δικαιώματα Root;

Για πες πως το τσεκάρω;

Βλέπω ότι έχει δικαίωμα για "modify or delete the contents of my SD Card"....από Settings - Applications - MX Player Permissions..

Edited by topmar

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Κέντρο Ασφαλείας -> Δικαιώματα -> Προνόμια Rοot

Εκεί δεν υπάρχει καμία εφαρμογή.... Πως προσθέτω εκεί εφαρμογή;

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Για να μην υπάρχει πάει να πει ότι δεν θέλει και δικαιώματα. Τώρα την εγκαθιστώ κι εγώ. Θα κοιτάξω αν έχω τα ίδια θέματα μ' εσένα μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

Εκει προστιθεται αυτοματα μια εφαρμογή οταν ζητησει προνομια root.

Ναι, εσβησα φοτος τωρα που το ειπες και ολα οκ.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

καλησπερα παιδια.. εχω ενθουσιαστει με οσα διαβαζω για το τηλεφωνο. θελω τη βοηθεια σας σχετικα με το απο που να το παρω.. ευχαριστω...

καποια συμβουλη παιδια?

Τώρα δοκίμασα και μπήκε κανονικά!

Και εγώ πριν 1" μπήκα από κινητό κανονικά....

καποια συμβουλη παιδια?

Από Vickmall, προχθές παρήγγειλα το 2ο εγώ για φίλο....

καποια συμβουλη παιδια?

VickMall, αν και είμαστε εκτός θέματος.

Χμμμμ. Ούτε από το τάμπλετ μπορώ να μπω πάντως.

Κανονικά μπαίνω παντού. Δοκίμασε μια επανεκκίνηση στο rooter σου, μπας και φταίει αυτό.

Κάτι άσχετο. Επειδή βαριέμαι όποτε θέλω να κάνω Clean Cache να μπαίνω στο Recovery, έχουμε καμία εφαρμογή που να κάνει αντίστοιχη δουλειά;

Εκει προστιθεται αυτοματα μια εφαρμογή οταν ζητησει προνομια root.

Ναι, εσβησα φοτος τωρα που το ειπες και ολα οκ.

Δοκίμασε να κατεβάσεις μουσική ή βίντεο, με τον browser που χρησιμοποιείς, στην SD card και μετά προσπάθησε να το μετονομάσεις ή διαγράψεις.....

VickMall, αν και είμαστε εκτός θέματος.

Κανονικά μπαίνω παντού. Δοκίμασε μια επανεκκίνηση στο rooter σου, μπας και φταίει αυτό.

Κάτι άσχετο. Επειδή βαριέμαι όποτε θέλω να κάνω Clean Cache να μπαίνω στο Recovery, έχουμε καμία εφαρμογή που να κάνει αντίστοιχη δουλειά;

ευχαρισω για την απαντηση. απλα δεν βρηκα αλλο σχετικο τοπικ. να ειστε καλα...

μπορω να φλασαρω την official stable miui v7 και να προσθεσω στο φλασαρισμα και το supersu οπως κανουμε και στο deer project για να εχουμε root; :):)

Το δεύτερο πρόβλημα του topmar το έχω κι εγώ. Δοκίμασα να σβήσω - μεταφέρω πράγματα από και προς την SD αλλά τίποτα, ακόμη και με Root εφαρμογές. Καμία ιδέα;

Πάντως το κινητό μου φαίνεται λίγο πιο άμεσο σε σχέση με την 5.10.22.

Κάνει και το Titanium και το Link2sd και άλλες.. Απλά να έχει και dalvik εκτός από cache

Δοκίμασε να κατεβάσεις μουσική ή βίντεο, με τον browser που χρησιμοποιείς, στην SD card και μετά προσπάθησε να το μετονομάσεις ή διαγράψεις.....

Ναι κανονικά. Απλά εμένα κατεβαινει στην εσωτερική και μετά το μεταφέρω/διαγραφω στην SD κατά το δοκούν

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μπορω να φλασαρω την official stable miui v7 και να προσθεσω στο φλασαρισμα και το supersu οπως κανουμε και στο deer project για να εχουμε root; :):)

Οχι :p

Δεν κάνει το supersu το root..

Edited by Roid_rage

Μια πλήρης φόρτιση.

εν αναμονη της αποφασης για παραγγελια, θελω flip case με "παραθυρακι" αν ειναι εφικτο.

τι επιλογες εχω?

Δες στο ebay.

Εγω περιμενω αυτην.

http://www.ebay.com/itm/171910136893?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=470828652686&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Κατι αλλο.Με την 5.9.2 του vickmall,στην αναμονη χωρις ανοιχτες εφαρμογες εχω μολις 600-700 ΜΒ ελευθερα.Ειναι λογικο?

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-note-2-4g-td-lte-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah-2317.html

Ενδιαφερομαι για την αγορα αυτου του κινητου...αν μπορει καποιος να μου πει αν θα δουλευει στην ελλαδα...το χει το minideal stock in greece λεει..

Edited by pitspan

Δυστυχώς.. Μετά από restart έχει 1Gb, μετά από χρήση και καθαρισμα έχει 600-700

Μια πλήρης φόρτιση.

Φαντάζομαι παρόλο που μένουν 600-700mb ελεύθερα δεν έχει κανένα θέμα,ετσι? Το παραγγειλα κ ήδη έρχεται.θέλω να τρέχει viber,fb,twitter κ ταυτόχρονα να σερφαρω ίντερνετ χωρίς πρόβλημα. Θα μου φτάνει ή Ραμ?

Οχι δεν έχει θέμα, απλώς είναι το ψυχολογικό αβαντάζ να το δουλεύεις και να βλέπεις 1,4Gb ελεύθερα..

Μια πλήρης φόρτιση.

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου.αυτό με το ψυχολογικό πιστεύω ότι έχεις απόλυτο δικιο. Εγώ θέλω να κάνω ότι έγραψα παραπάνω κ τπτ άλλο. Θα φτάνει ή Ραμ λογικά

Fb, twitter δεν εχω, αλλα με browser, skype, viber δεν εχεις προβλημα, απλα αν ανοιξεις κανενα παιχνιδι, θα κλεισει καμια εφαρμογη. Ανοιγει τοσο γρηγορα ομως που δεν καταλαβαινεις αν εκλεισε

Μια πλήρης φόρτιση.