jog Δημοσιεύτηκε September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 23, 2003 ena post gia na vroyme to meso oro ilikias ton melon toy myphone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 23, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 ego prosopika 15 :) :p ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Χ = 2003/09 - 1976/05 Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 μονο 28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Wirelessly posted (@T610 online!: SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) 18:-). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Οσο φαινόμαστε. Ουστ ! :p Το thread θα φάει λουκέτο χαλαρά γιατί το θεωρώ προσωπική επίθεση προς εμένα :p :lol: :lol: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 23, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 an einai etsi mporeite mono na psifizete kai na min kanete posts :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Εγω απλα ψηφισα, αλλα δεν λεω ποσο ειμαι :whistle: Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον jog an einai etsi mporeite mono na psifizete kai na min kanete posts :) Προφανώς δεν κατάλαβες ότι κάνω χιούμορ λόγω των 37 χρόνων μου. :) :D Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 23, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 :) ok tote alla gia opoion den thelei mporei na psifisei mono ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον vampyre Οσο φαινόμαστε. Ουστ ! :p Το thread θα φάει λουκέτο χαλαρά γιατί το θεωρώ προσωπική επίθεση προς εμένα :p :lol: :lol: Εσύ έβαλες βέτο για να μην εμφανίζεται η ηλικία μας κάτω από το username όπως παλιά; :p :D :lol: Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον vampyre Προφανώς δεν κατάλαβες ότι κάνω χιούμορ λόγω των 37 χρόνων μου. :) :D Έλα στο παππού Έλα στο παππού.. :p Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reginald Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Εγώ είμαι 20 χρονών 7 μηνών 11 ημερών και τεσσάρων ωρών! Παράθεση Επιτρέπεται 1 εικόνα όχι μεγαλύτερη από 420 X 150 pixels και όχι μεγαλύτερη από 16K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Reginald Εγώ είμαι 20 χρονών 7 μηνών 11 ημερών και τεσσάρων ωρών! Τα δευτερολεπτα δεν τα υπολογισες :wacko: Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imela Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 21 μισό....να τ' αφήσω?.... :) *Imela* Παράθεση http://img299.imageshack.us/img299/9159/dsc004803bs.jpg God is a DJ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 24 Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 29 ,τα πρώτα μου ..αντα μου χαμογελάνε πλέον φανερά! :'( :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Quasimodo 29 ,τα πρώτα μου ..αντα μου χαμογελάνε πλέον φανερά! :'( :confused: Συντομα θα εισαι και εσυ μελος των -αντα. Welcome to the club. :worry: Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 31 και συνεχίζουμε... Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αχεμμ.. 31.. :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 εμεις ρε παιδια που μαστε ακομα 17 τι να πουμε? Αν θελει παντος κανενα γεροντακι οποιαδηποτε βοηθεια εδω ειμαστε... Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SuRfeRCy εμεις ρε παιδια που μαστε ακομα 17 τι να πουμε? Αν θελει παντος κανενα γεροντακι οποιαδηποτε βοηθεια εδω ειμαστε... hahahahaha :happy: Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 23 και συνεχιζω... keep walking ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SuRfeRCy εμεις ρε παιδια που μαστε ακομα 17 τι να πουμε? Αν θελει παντος κανενα γεροντακι οποιαδηποτε βοηθεια εδω ειμαστε... Γιέ μου έλα να με βοηθήσεις γιατί δεν έχω τη δύναμη να πατήσω το κουμπάκι ΒΑΝ SuRfeRCy - Duration : permanent :p :lol: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 19 χρονών, φοιτητάκος... :worry: :) Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts