Jump to content

Φωτογραφικό τηλεφωνο

dhmhtrhsg2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιο ειναι κατα τη γνώμη σας ένα πολυ καλό φωτογραφικό τηλεφωνο; Εχω lg g2 και ειμαι αρκετά οκ με τις φωτογραφιες του αλλα κάτι με τρώει για αλλαγή . Εάν και εφόσον προβώ σε αυτή τη διαδικασία ποιο θα μου προτείνατε με βάση τις φωτογραφικές του ιδιοτητες? δεύτερος παράγοντας για αγορά ειναι η διάρκεια μπαταρίας . Για τιμή δεν υπάρχει αυγκεκριμενο όριο Αλλα όσο χαμηλότερα τόσο καλύτερα φυσικά. Όσο για το λειτουργικό δεν έχω κανένα περιορισμό..

Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb

IPad Air 2 gold 64gb

Oppo n3, vivo xshot, μετά κοίτα τα Lumia

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Επειδη ειμαι και εγω στην ιδια φαση με σενα, θα σου προτεινα να το ψαξεις πολυ καλα πριν το κανεις μιας και το G2 ειναι ηδη μια πολυ καλη συσκευη και δεν εχει να ζηλεψει κατι το ιδιαιτερο απο τις τελευταιες που κυκλοφορουν. Επισης εχει μια αξιολογη καμερα μερα-νυχτα, δεν ειναι ουτε τελειο τη μερα ουτε τελειο τη νυχτα απλα ειναι πολυ καλο παντου και εχει μια ισορροπια.

Θα σου προτεινα αν θες να δεις αρκετα παραπανω το note 4 αν το αντεχει φυσικα η τσεπη σου.

Μετα παμε στα κινεζικα που ειναι εξαιρετικα (απλα δεν υπαρχουν επισημα στην Ελλαδα-αντιπροσωπεια) και αυτο εμενα με φρεναρει το οτι πρεπει αν τυχει κατι να εχω πηγαινε ελα στο εξωτερικο.(χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα οκ...)

Μετα οπως σου ειπε και το παλικαρι παραπανω πας σε lumia κυριως 1020, (εχει την καλυτερη καμερα στα lumia οχι 925-920) αν φυσικα εχεις ορεξη να ρυθμιζεις την καμερα μιας και οι δυνατοτητες της δεν φαινονται στο auto, και να συμβιβαστεις με τα windows και τα ξεπερασμενα specs της συσκευης.

Απο κει και επειτα ειναι τι θες απο μια καμερα, η καλυτερη καμερα ειναι αυτη που καλυπτει τις αναγκες σου,οχι αυτη που εχει τα καλυτερα specs.

+1 και απο μένα vivo x shot (φοβερό), n3 (πολύ καλό), lumia 1020 και 930 (τα σπάνε από θεμα cameras ειδικά το πρώτο), και μετά έρχεται το oppo find 7/7a και το note 4

εδω το nokia εχει φανταστικη camera ,αλλα αναρωτιεμαι γιατι δεν εχει και το σονυ Ζ1-2-3 ??που επισης απο camera ειναι παρα πολυ καλο ,απο τα καλυτερα με τα 20mp που εχει

εδω το nokia εχει φανταστικη camera ,αλλα αναρωτιεμαι γιατι δεν εχει και το σονυ Ζ1-2-3 ??που επισης απο camera ειναι παρα πολυ καλο ,απο τα καλυτερα με τα 20mp που εχει

Τα sony δυστυχως ειναι απο τα τελευταια σε επιδοσεις λογω software γιατι απο φακο ειναι μια χαρα. Εξαλλου ας μην ξεχναμε οτι τροφοδοτουν ενα μεγαλο μερος αν οχι το μεγαλυτερο με τους φακους της σε αρκετα smartphones.

Μονο με αλλο προγραμμα και ρυθμισεις μπορεις να παρεις ενα καλο αποτελεσμα.

Να πούμε στο φίλο ότι καλύτερη αυτονομία από το g2 θα βρει μόνο σε z3 και z3 compact νομίζω.

θα ελεγα απο εδω s5 και z3, απο εξω vivo xshot, mx4, find 7/7a και μετα υπαρχουν και τα ακριβα αλλα οχι δοκιμασμενα εδω ακομα lenovo k920, oppo n3.

το xshot μου φαινεται αρκετα ενδιαφερον...

το xshot μου φαινεται αρκετα ενδιαφερον...

ειναι παρα πολυ καλο το εχω δουλεψει και με καλυψε σε ολα του....... μονο που ειναι λιγο...............ακριβο......

Αυτήν την στιγμή την καλύτερη κάμερα την έχει το Note 4, και κοντά το iphone 6 plus, iphone 6, S5, LG G3. Τα υπόλοιπα που βάζετε δεν μπαίνουν καν στην ίδια κατηγορια και 800mp να έχουν. Το camera optimization που κάνει η apple και η samsung είναι σε άλλο επίπεδο. Και κοντά η LG.

Το 1020 είναι πολύ παλιό και πολύ αργό στο να τραβήξει την φωτογραφία. Τι να κανεις την τέλεια ποιότητα όταν μέχρι να τραβήξεις την στιγμή η στιγμή πέρασε.

http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-Samsung-Galaxy-Note-4-vs-iPhone-6-iPhone-6-Plus-Sony-Xperia-Z3-LG-G3-Galaxy-S5-Galaxy-Note-3_id3822/page/7

NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge

Ναι γιατί δοκίμασες τα n3 και xshot και είδες πως είναι κατώτερα. Παρακαλώ για τα αποτελέσματα.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Αυτήν την στιγμή την καλύτερη κάμερα την έχει το Note 4, και κοντά το iphone 6 plus, iphone 6, S5, LG G3. Τα υπόλοιπα που βάζετε δεν μπαίνουν καν στην ίδια κατηγορια και 800mp να έχουν. Το camera optimization που κάνει η apple και η samsung είναι σε άλλο επίπεδο. Και κοντά η LG.

Το 1020 είναι πολύ παλιό και πολύ αργό στο να τραβήξει την φωτογραφία. Τι να κανεις την τέλεια ποιότητα όταν μέχρι να τραβήξεις την στιγμή η στιγμή πέρασε.

http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-Samsung-Galaxy-Note-4-vs-iPhone-6-iPhone-6-Plus-Sony-Xperia-Z3-LG-G3-Galaxy-S5-Galaxy-Note-3_id3822/page/7

μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει το vivo x shot.... αλλιώς δεν θα έλεγες έτσι (το n3 ούτε εγώ δοκίμασα αλλά από όσα λένε είναι πολύ καλό αλλά χωρίς να δοκιμάσω ο ίδιος δεν μπορώ να εκφράσω σοβαρή γνώμη) το vivo το δοκίμασα όμως και το note μπροστά του είναι γατάκι όσο αφορά την camera τουλάχιστον και ειδικά σε χαμηλό φωτισμό

Ρίξε και μια ματιά σε αυτό

Samsung-Galaxy-K

Φιλικά Γιώργος

Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλων σας.. Τα Xperia δεν με εντυπωσιάζουν σε βαθμό να πω ότι ναι αλλάζω το g2 ... Το Galaxy k το απορρίπτω όπως και οποιοδήποτε Galaxy λόγο λειτουργικού που το απεχθάνομαι.( τελικά μάλλον έχω και κάποιον περιορισμό σε λειτουργικό -ui).

Αυτο που γοήτευσε μπορω να πω ειναι το lumia 930.. Αλλα και τα iPhone 6-5s το δεύτερο κύριος για τον συνδυασμό απλότητας και ποιότητας της κάμερας του.

Τώρα για το vivo με τρομάζει λίγο η ιδέα να φέρω κινητό από Κίνα..

IPad Air 2 gold 64gb

Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλων σας.. Τα Xperia δεν με εντυπωσιάζουν σε βαθμό να πω ότι ναι αλλάζω το g2 ... Το Galaxy k το απορρίπτω όπως και οποιοδήποτε Galaxy λόγο λειτουργικού που το απεχθάνομαι.( τελικά μάλλον έχω και κάποιον περιορισμό σε λειτουργικό -ui).

Αυτο που γοήτευσε μπορω να πω ειναι το lumia 930.. Αλλα και τα iPhone 6-5s το δεύτερο κύριος για τον συνδυασμό απλότητας και ποιότητας της κάμερας του.

Τώρα για το vivo με τρομάζει λίγο η ιδέα να φέρω κινητό από Κίνα..

Το θέμα που άνοιξες γράφει φωτογραφικό κινητό. Αυτά είναι τα lumia 1020, samsung galaxy k.

Τα υπόλοιπα δεν είναι φωτογραφικά κινητά. Κάποια έχουν καλό φακό και software κάμερας και τα πάνε καλά στα αποτελέσματα, πχ lg g2, gs5, note3,4, z3, z3c και άλλα που υπερκαλύπτουν τον μέσο χρήστη. Και το iphone θα υπερκαλύψει τον μέσο χρήστη που απλά κάνει γρήγορα point n shoot χωρίς καμιά ρύθμιση.

Με τον όρο φωτογραφικό κινητό εννοώ ένα τηλεφωνο που θα εχει πολυ δυνατή κάμερα και όχι ένα κατεξοχήν φωτογραφικό τηλεφωνο όπως για παραδειγμα το Galaxy k...

Οποιοσδήποτε εχει ένα από τα παραπανω τηλέφωνα και μπορεί να δώσει μια προσκοπική άποψη αν θελει..

IPad Air 2 gold 64gb

Με τον όρο φωτογραφικό κινητό εννοώ ένα τηλεφωνο που θα εχει πολυ δυνατή κάμερα και όχι ένα κατεξοχήν φωτογραφικό τηλεφωνο όπως για παραδειγμα το Galaxy k...

Οποιοσδήποτε εχει ένα από τα παραπανω τηλέφωνα και μπορεί να δώσει μια προσκοπική άποψη αν θελει..

τοτε 3 μας μενουν 4 βασικα

nokia 1020

vivo x shot

nokia 930

note 4

Το 930 μπορω να πω πως το γλυκοκοίταζε τελευταία.. Μπορεί κάποιος που το εχει να μας πει κάποια λόγια ?

IPad Air 2 gold 64gb

Το 930 μπορω να πω πως το γλυκοκοίταζε τελευταία.. Μπορεί κάποιος που το εχει να μας πει κάποια λόγια ?

http://www.phonearena.com/reviews/Nokia-Lumia-930-Review_id3761