Jump to content

Κλείσε τα Mάτια (Mega)

Bayern7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 667
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια χαρά τα πάει το παιδί! Ιδιαίτερα η αλλαγή από καλός γκόμενος σε κακός πρώην συγκρατούμενος και το αντίστροφο είναι, πιστεύω, όλα τα λεφτά στα φετινά επεισόδια και ο Χειλάκης τα καταφέρνει περίφημα. Πολύ καλή η ιδέα του Παπακαλιάτη, πολύ καλή και η επιλογή του Χειλάκη για το ρόλο αυτό. Περιμένω ακόμη περισσότερα από αυτόν στα επόμενα επεισόδια.

Αρχικό Μήνυμα από τον manoz

Μια χαρά τα πάει το παιδί! Ιδιαίτερα η αλλαγή από καλός γκόμενος σε κακός πρώην συγκρατούμενος και το αντίστροφο είναι, πιστεύω, όλα τα λεφτά στα φετινά επεισόδια και ο Χειλάκης τα καταφέρνει περίφημα. Πολύ καλή η ιδέα του Παπακαλιάτη, πολύ καλή και η επιλογή του Χειλάκη για το ρόλο αυτό. Περιμένω ακόμη περισσότερα από αυτόν στα επόμενα επεισόδια.

Είχε ακουστεί ότι για τον συγκεκριμένο ρόλο είχε γίνει πρόταση στον Γεωργούλη αλλά δεν την δέχτηκε λόγω ανειλημένων (ορθογραφία sux :p ) υποχρεώσεων.. Kαι έτσι ο ρόλος πήγε στον Αιμίλιο. ;) :cool:

Διδάγματα απο το σίριαλ:

-Αν είσαι πατέρας και η γυναίκα σου πηδιέται με τον τύπο που άφησε έγκυο την κόρη σου και ο τυφλός φίλος του πηδάει την άλλη σου κόρη και ο γκέι φίλος του πηδάει τον γκέι γιο σου, το μόνο που σου μένει είναι να αυτοκτονήσεις. Δυστυχώς ο μα**κας που σε πυροβολεί αστοχεί και ζεις. Α! Ο μα**κας είναι ο αρχικός που πηδάει τη γυναίκα σου κλπ κλπ.

-Το κόκκινο πουλόβερ με το οποίο αποκαλύπτεται η γκέι σχέση είναι ακριβής αντιγραφή από το "Friends". Μάλιστα ήταν και κόκκινο και πουλόβερ (δεν μπήκε στον κόπο να αλλάξει ούτε το χρώμα).

-Η ιδέα με τον αποφυλακισμένο που τα φτιάχνει με τη γυναίκα του συγκρατούμενού του είναι σε προπέρσινη ταινία με τον Μπεν Άφλεκ, Reindeer Games.

-Όποιος κουβαλάει ένα γράμμα πηδάει την Παππά

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

Παρότι αναλώνεσαι σε κακοήθειες που βγάζουν τον Παπακαλιά ως μάστερ του κόπι-πέηστ (αν μην τι άλλο το παιδί τα σκέφτηκε ΟΛΑ απ'το αστείρευτο μυαλό του χοχοχο!!!), είσαι πολύ λολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ ρε Οβελίξ, ειδικά το τελευταίο δίδαγμα έγραψε!!! :lol:

egw pisteyw pws o papakaliaths ektos apo megalo talento einai kai megalos psyxakias..afou tetoio senario den exei kataferei na grapsi oute o hitskok!Se ligo o gay tha ginei straight mporei na paei kai me thn idia tou thn aderfh...o pateras tha to gyrisei kai o serbetalhs tha ta ftiaksei me ton papakaliath....e ma!!!!!!1

Αρχικό Μήνυμα από τον OveLix

-Η ιδέα με τον αποφυλακισμένο που τα φτιάχνει με τη γυναίκα του συγκρατούμενού του είναι σε προπέρσινη ταινία με τον Μπεν Άφλεκ, Reindeer Games.

Σωστά, μόνο που εκεί του την είχανε στημένη και η γυναίκα είναι η (ατελείωτη) Σαρλιζ Θερον........

Αρχικό Μήνυμα από τον OveLix

-Όποιος κουβαλάει ένα γράμμα πηδάει την Παππά

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πιστεύω ότι όλοι περίμεναν να πέσει το ξύλο της αρκούδας σε αυτό το επισόδιο. Κι ομως, η εξέλιξη ήταν άκρως ενδιαφέρουσα.

Να πω και για τα trailer, ότι είναι καλοφτιαγμένα, και εξιτάρτουν τον θεατή να δει το επόμενο επισόδειο.

Όσο για τον Γεωργούλη, δεν θα του πήγαινε ο ρόλος, επειδή ο χειλάκης είναι πιο "σκατόφατσα" και περνάει καλύτερα για κακός.

HTC Desire Root User

Αρχικό Μήνυμα από τον David

Να πω και για τα trailer, ότι είναι καλοφτιαγμένα, και εξιτάρτουν τον θεατή να δει το επόμενο επισόδειο.

Aυτό είναι αλήθεια πάντως, τα διαφημιστικά σε κάνουν όντως να ανυπομονείς να δεις το επεισόδιο που από την αρχή του δεύτερου κύκλου είναι γεμάτο ανατροπές, άλλα περιμένεις και άλλα έρχονται. Δεν είναι τυχαίο ότι για δεύτερη βδομάδα καταλαμβάνει τη κορυφή του τηλεβαρομέτρου (τη προηγούμενη μάλιστα ήταν και η πρώτη εκπομπή σε τηλεθέαση όλης της εβδομάδας, πιο πάνω κι απ΄το survivor και από τι φαίνεται αυτό θα επαναληφεί αφού και χθες σάρωσε σε νούμερα!!!)

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Τι κάνει αυτός ο Παπακαλιά ρε!

1.Κλείσε τα μάτια:....................12,0% (32,0%)

2.Ελλάς το μεγαλείο σου:..........9,8% (27,2%)

Η Τατιάνα νέο Φώσκολο τον ανεβάζει νέο Φώσκολο τον κατεβάζει.

Λέτε να τον δούμε και σε κανένα καθημερινό????

Επιτρέπεται 1 εικόνα όχι μεγαλύτερη από 420 X 150 pixels και όχι μεγαλύτερη από 16K.

Αρχικό Μήνυμα από τον Reginald

Τι κάνει αυτός ο Παπακαλιά ρε!

1.Κλείσε τα μάτια:....................12,0% (32,0%)

2.Ελλάς το μεγαλείο σου:..........9,8% (27,2%)

Η Τατιάνα νέο Φώσκολο τον ανεβάζει νέο Φώσκολο τον κατεβάζει.

Λέτε να τον δούμε και σε κανένα καθημερινό????

Ti εννοείς καθημερινό;;; :confused: :blink:

Μπάγιερν ο ποιητής διερωτάται αν θα τον δούμε να παίζει δίπλα σε κάνα Θεοχάρη, κάνα Βούρο... :p

Το βρίζετε αλλά το βλέπετε ε; απέξω τις ξέρετε τις εξελίξεις της σειράς :p

Σιγά μην κάνει και τηλεπαιχνίδι αλα Μονομάχο :p

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7

Ti εννοείς καθημερινό;;; :confused: :blink:

Εννοεί καθημερινό σήριαλ μιας και η Τατιάνα τον έχει ανακυρρήξει νέο Φώσκολο, λέτε;;; :p :p

Πάντως αν σε μια τέτοια δύσκολη τηλεοπτική χρονιά καταφέρνει να έχει το πρώτο σε τηλεθέαση πρόγραμμα της εβδομάδας και σε καθημερινό μια χαρά θα τα πήγαινε... λέτε να δώσαμε ιδέα στους υπευθύνους του mega που παλεύουν τόσα χρόνια να χτυπήσουν το Φώσκολο;; :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από τον nelly

Το βρίζετε αλλά το βλέπετε ε; απέξω τις ξέρετε τις εξελίξεις της σειράς :p

Βρε απέξω κι ανακατωτά ξέρουν το στόρυ όλοι δε πα να λένε...

Πάντως μου κάνε εντύπωση που σχόλια και αναλύσεις για το κλείσε τα μάτια άκουσα σήμερα σε αρκετούς νεανικούς-μουσικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς που λέγανε για το πόσο ενδιαφέρον έχει η σειρά, τι θα γίνει παρακάτω ακόμα και τη τηλεθέαση είπαν. Αλλά ένα σας λέω μόνο και χαρακτηριστικό κοτζάμ Τατιάνα και ασχολήθηκε δύο συνεχόμενες βδομάδες πρώτη φορά με ελληνική σειρά αυτό τα λέει όλα νομίζω!! :p :p :D

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Kάθισα κι εγώ να δω τις νέες σειρές του χειμώνα. Και συνειδητοποίησα πόσο πολύ ενθουσιάστηκα με το "Κλείσε τα μάτια". Ο σεναριογράφος Χριστόφορος Παπακαλιάτης ξεκίνησε το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν (κλασικά) με ένα ολωσδιόλου νέο δράμα, στη συγκεκριμένη περίπτωση μια σεμνή απόπειρα ανθρωποκτονίας. Και μετά ο πολυμήχανος πλην πολύπαθος πρωταγωνιστής Χριστόφορος Παπακαλιάτης μπήκε στη φυλακή. Εκεί, ο (συν)σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδωσε ρέστα. Η "Στεφανία" συνάντησε τον "Πεταλούδα", τα "Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας", την "Τελευταία Έξοδο: Ρίτα Χέιγουορθ" και φυσικά όλοι μαζί πήραν "Το εξπρές του μεσονυκτίου". 'Ασε που στη γυάλινη σφαίρα μου βλέπω ότι σύντομα κάτι πολύ κακό (όχι πάντως τύφλωση -αυτό έχει παίξει) θα συμβεί στον Ορέστη-Αιμίλιο Χειλάκη, που τόλμησε να μπλέξει με τη Χριστίνα-Ιωάννα Παππά. Να 'ναι καλά ο άνθρωπος, καινούργιο συκώτι φτιάξαμε από τα γέλια...

ΥΓ.: Εκτιμήσεις για τα πρώτα δείγματα της νέας σεζόν στο επόμενο τεύχος. Μπιπ.

Έμυ Ντούρου

edourou@athinorama.gr

http://www.athinorama.gr/thleorash/

:D :D

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg

Εγώ πάντως,όταν δε μου αρέσει μια σειρά,απλά δεν ασχολούμαι μαζι της!

Πόσο μάλλον να βρίσκω σχόλια του κάθε - θέλω να λέγομαι κριτικός ,έχω δει και 5 ταινίες και τις επιδεικνύω - και να τις παραθέτω για να θάψω τη σειρά ;)

Ετσι θάψτε κι άλλο,διασκεδάζω :lol:

Ελα να ανεβαίνει - κι άλλο - η τηλεθέαση :p :p

Μα που ξέρεις, μπορεί,

Εγώ πάλι Nelly λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, το πρώτο επεισόδιο που είδα και αυτό μισό ήταν η φετινή πρεμιέρα! Το προχθεσινό δεν το είδα καθόλου και μάλωνα και μια φίλη μου που ήθελε να το δει! Εγώ πιστός στο MISSION... :p

Απλα να χαμε να λέγαμε

Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7

Εγώ πιστός στο MISSION... :p

Υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν mission ;;;;; :confused:

Να σου φτιάξει μια αναμνημστική πλακέτα ο ΑΝΤ1! :D

Άκουσα για μια γκάου που την κοπάνησε... Πόσα της έδωσαν άραγε;; ;)

HTC Desire Root User

Όσο και να τον θάβετε τον Παπακαλιάτη (δε λέω ότι είστε και τελείως λάθος) εγώ κολλάω όλο και πιο πολύ σε κάθε επεισόδιο. Δεν 'πα να ΄ναι αντιγραφές απο 40 άλλες σειρές και να τα έχουμε δει 100 φορές, το γουστάρω τρελά αυτό το σήριαλ. Έχει ένα τρόπο να στα σερβίρει πάντως που εμένα προσωπικά με κρατάει αρκετά καθηλωμένο θα έλεγα..

Αχ πέστα .. :)

Επίσης για όσους το ανέφεραν,δε νομίζω να άρεσε σε κανέναν να βλέπει τους ηθοποιούς να ψάχνουν στην εφημερίδα για σπίτι,να πάνε να κοιτάζουν 10 σπίτια τη μέρα,η να παίρνουν 800 τηλέφωνα για να βρουν δουλειά - όπως κάνουν οι νορμαλ άνθρωποι!

Αν θέλω να βλέπω κάτι ρεαλιστικό,έχω τη ζωή μου,τη ζωή της κολλητής μου κλπ.. δε θέλω να βλέπω τα ίδια και στη τηλεόραση!

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα ότι παρόλο που είναι τραβηγμενο σα σενάριο,έχει "κάτι" που εμένα με τραβάει,όπως και οι προηγούμενες σειρές του.

Τώρα αν σε κάποιον δεν αρέσει,τι να κάνουμε,δε μπορούμε να έχουμε όλοι τα ίδια γούστα! θα ήταν βαρετό ;) Αλλά όλοι έχουμε ένα τηλεκοντρολ :p

Bayern πονάω που δε θα το βλέπεις αλλά θα το αντέξω :p

πες στην κακομοίρα τη φίλη σου να έρχεται σπίτι μου να το βλέπει :p

Μα που ξέρεις, μπορεί,

παιδιά ,

να υπενθυμίσω ότι είμαστε σε φόρουμ που ασχολείται με θέματα τεχνολογίας. Αρκετά δεν τράβηξε το θέμα , με όλους αυτούς τους ξενέρωτους της κατά γενική ομολογία πανηλίθιας ελληνικής τηλεόρασης .

Οι άνθρωποι που ασχολούνται με θέματα υψηλής τεχνολογίας φημίζονται για το IQ τους και τα ενδιαφέροντά τους , και όχι για το κουτσομπολιό επιπέδου κυρα-Νίτσας.

Ερώτηση προς moderator:

Μήπως θα έπρεπε να κλειδωθεί το θέμα?

Αρχικό Μήνυμα από τον vagelis

παιδιά ,

να υπενθυμίσω ότι είμαστε σε φόρουμ που ασχολείται με θέματα τεχνολογίας. Αρκετά δεν τράβηξε το θέμα , με όλους αυτούς τους ξενέρωτους της κατά γενική ομολογία πανηλίθιας ελληνικής τηλεόρασης .

Οι άνθρωποι που ασχολούνται με θέματα υψηλής τεχνολογίας φημίζονται για το IQ τους και τα ενδιαφέροντά τους , και όχι για το κουτσομπολιό επιπέδου κυρα-Νίτσας.

Ερώτηση προς moderator:

Μήπως θα έπρεπε να κλειδωθεί το θέμα?

Aπάντηση από απλό χρήστη: Όχι το θέμα δεν πρέπει να κλειδωθεί! Γι αυτό υπάρχει αυτό το section του forum για να σχολιάζουμε καμιά ταινία και κανένα σήριαλ! Chat & Fun λέγεται! Αν ψάχνεις για αμιγώς τεχνολογικά θέματα τότε κοιτάς σε λάθος γωνία του forum! Αν μη τι άλλο το myPhone είναι γεμάτο απο τεχνολογικά θέματα άκρως ενδιαφέροντα και άκρως κατατοπιστικά! :alien:

Μην Εξελιχθεί η κουβέντα στο αν πρέπει να κλειδωθεί το thread ή όχι! Αν νομίζει ο υπέυθυνος moderator ότι πρέπει να γίνει έτσι θα το κάνει! Είναι στην δικιά του κρίση. :)

Καλά πλάκα με κάνεις (που λέει κι ο Σταρόβας) ρε Βαγγέλη? στο τσατ & φαν είσαι... όποιος το κλειδώσει θα'χει να κάνει μαζί μου :happy:

Δεν είμαστε καλά!!! Να κλειδωθεί;;

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι που ο εν λόγω τελοσπάντων,αναφέρεται μόνο στο συγκεκριμένο θέμα! Ενω υπάρχουν τοσα που αναφέρονται στην τηλεόραση!

Πότε επιτέλους θα μάθουν μερικοί το λόγο ύπαρξης του chat and fun;

Εντωμεταξυ για το θέμα με τις γυναίκες που παραπέμπει σε πορνοσελίδες ο κύριος δεν έχει πρόβλημα; Η εκεί κάνουμε όλοι τον κινέζο; Η μήπως αρμόζει σε τεχνολογικό site;

Δηλαδή όσοι ασχολούνται με τη τεχνολογία - οι διάνοιες όπως λέει - δεν κάνει να λένε για τον Παπακαλιάτη γιατί αυτό τους κάνει κυρίες-Νίτσες!

Ημαρτον..

Μα που ξέρεις, μπορεί,