Jump to content

Sony Xperia Z3 ή HTC one M8 ή Samsung Note 4 ή...OnePlusOne?

vassilisr75
 Κοινοποίηση

καλύτερο κινητό (μπαταρια, καμερα, καινοτομίες)  

52 members have voted

1. 1. καλύτερο κινητό (μπαταρια, καμερα, καινοτομίες)

• Sony Xperia Z3
    • HTC one M8
    • Samsung Galaxy Note 4
    • Samsung Galaxy S5
    • One Plus One

Recommended Posts

Καλος σας βρήκα παιδια. Οπως αναφερω στον τιτλο προσπαθώ να επιλέξω ενα απο τα παρακάτω κινητά: Sony Xperia Z3 ή HTC one M8 ή Samsung Note 4 ή...OnePlusOne.

Ειμαι κατοχος SGS3 με μόλις ραγισμενη οθονη :O

Τι ζηταω απο ενα κινητο:

1. Να μην κολλαει, γρηγορη εναλλαγη μεταξυ λειτουργιων,

2. Πολυ καλη φωτογραφια,

3. Μεγαλη αυτονομια μπαταριας,

4. Χαμηλη ακτινοβολια,

5. Κομψό

Στο sony με κερδιζει η αδιαβροχοποιηση, μου αρεσει η θαλασσα και θα ηθελα να μπορω να το παιρνω μεσα μαζι. Στο Samsung Note μου αρεσουν τα "αξεσουάρ υγείας", μετρηση παλμων κλπ οπως και το fingerprint. Στο HTC το λογισμικο της εταιρειας. Στο O.P.O. το value for money.

Διαταραγμενη προσωπικοτητα ε? :p:lol:

Άμα υπάρχουν τα χρήματα το Note 4 είναι σίγουρα το καλύτερο.
Φιλικά Γιώργος

To Z3 ειναι αδιαβροχο στο γλυκο νερο και οχι στο θαλασσινο φιλε μου.. στο τονιζω επειδη ειπες να το παιρνεις μαζι στη θαλασσα.. Εγω προσπαθω να επιλεξω μεταξυ Ζ3 και Νοτε 4.. ωραιο το poll που εβαλες..

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite

To Z3 ειναι αδιαβροχο στο γλυκο νερο και οχι στο θαλασσινο φιλε μου.. στο τονιζω επειδη ειπες να το παιρνεις μαζι στη θαλασσα.. Εγω προσπαθω να επιλεξω μεταξυ Ζ3 και Νοτε 4.. ωραιο το poll που εβαλες..

Παιδια ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας. Μανο το z1 το εχω δοκιμασει και σε θαλασσα και λειτουργησε μια χαρά, το z3 οχι?:blink:

Παιδια ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας. Μανο το z1 το εχω δοκιμασει και σε θαλασσα και λειτουργησε μια χαρά, το z3 οχι?:blink:

Προσωπικα δε θα το ρισκαρα... αν δεις το λεει και η ιδια η Σονυ οτι δεν ειναι για θαλασσα οχι μονο το Ζ3 αλλα και τα προηγουμενα της σειρας Ζ. Αν ρωτησεις και στα αναλογα τοπικς θα σου το πουνε και οι ιδιοι οι κατοχοι.. Φυσικα δεν αμφισβητω οτι το εχεις βαλει στη θαλασσα και ολα πηγαν καλα. Αλλα εφοσον ο κατασκευαστης λεει ΟΧΙ σε θαλασσινο νερο εγω τον πιστευω..

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite

φτασαμε να μιλαμε για κινητο και να θετουμε βασικο επιχειρημα το να μπαινει στη θαλασσα? εγω απο ολα αυτα θα χτυπαγα το Μ8
All it takes is a swipe...

Εγώ πάντως θα χτυπαγα το Μ8, μιας και δίνω μεγάλη σημασία στην εμφάνιση και στο λογισμικό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Το z3 διότι πέρα απο πληρέστατο σαν συσκευή ειναι και πιο προσιτό απο Note 4.

http://www.skroutz.gr/s/5292680/Sony-Xperia-Z3.html

http://www.skroutz.gr/s/5288632/Samsung-Galaxy-Note-4-N910F-32GB.html

Στα λεφτά του δεν έχει αντίπαλο απο κανέναν.

Εδώ στα 600 δεν είχε,ποσό μάλλον τώρα.

Έχει καβαλήσει το καλάμι η Sammy στις τιμές.

Και κυρίως με το z3 έχεις ένα ανθρώπινο κινητό σε διαςταςεις πέρα ότι ειναι κορυφή στην κατηγορία του.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Απο αποψη ευχρηστίας λόγω μεγέθους του note 4 ποια η αποψη σας. Επισης τι λετε για το note edge συγκριτικά με το 4;

Θα επέλεγα το note 4 αλλά επειδή είναι μεταβατική περίοδος στο Android μιας και το '15 θα μπουν στην αγορά τα 64bit λειτουργικά τότε θα επέλεγα το oneplus one ως value for money και με την προϋπόθεση πως το τηλέφωνο θα το κρατούσα έναν χρόνο περίπου.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Το z3 διότι πέρα απο πληρέστατο σαν συσκευή ειναι και πιο προσιτό απο Note 4.

http://www.skroutz.gr/s/5292680/Sony-Xperia-Z3.html

http://www.skroutz.gr/s/5288632/Samsung-Galaxy-Note-4-N910F-32GB.html

Στα λεφτά του δεν έχει αντίπαλο απο κανέναν.

Εδώ στα 600 δεν είχε,ποσό μάλλον τώρα.

Έχει καβαλήσει το καλάμι η Sammy στις τιμές.

Και κυρίως με το z3 έχεις ένα ανθρώπινο κινητό σε διαςταςεις πέρα ότι ειναι κορυφή στην κατηγορία του.

To Z3 στα χρήματα που έχει δεν έχει αντίπαλο . Το Note 4 είναι πιο ακριβό και μπορεί να συγκριθεί με το i-phone 6 που είναι στην ίδια κατηγορία χρημάτων

Ας υποθεσουμε ομως οτι καποιον για τον χ ψ λογο δεν τον απασχολει το οικονομικο κομματι.. δλδ να δουμε καθαρα τις συσκευες ως συσκευες και να αφησουμε τα χρηματα απ εξω.. νομιζω πως θα ειχε μεγαλυτερο ενδιαφερον (καθαρα δλδ απο τεχνολογικη αποψη χωρις να μπαινουν αλλοι παραγοντες μεσα).. Δε ξερω αν συμφωνειτε..

Ελπίζω τουλάχιστον να το ξέπλυνες με κανονικό νερό αφού το έβγαλες από το θαλασσινό.:ninja:

Το Note 4 είναι πιο ακριβό και μπορεί να συγκριθεί με το i-phone 6 που είναι στην ίδια κατηγορία χρημάτων

Παρόμοια σύγκριση: Φερράρι με χρυσό Ζάσταβα...!

Ας υποθεσουμε ομως οτι καποιον για τον χ ψ λογο δεν τον απασχολει το οικονομικο κομματι.. δλδ να δουμε καθαρα τις συσκευες ως συσκευες και να αφησουμε τα χρηματα απ εξω.. νομιζω πως θα ειχε μεγαλυτερο ενδιαφερον (καθαρα δλδ απο τεχνολογικη αποψη χωρις να μπαινουν αλλοι παραγοντες μεσα).. Δε ξερω αν συμφωνειτε..

Στις 5-5.2 ιντσες κορυφαια συσκευη το Z3 σημερα.

Στις 5.5+ιντσες Note 4.

Τοσο απλα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Θα επέλεγα το note 4 αλλά επειδή είναι μεταβατική περίοδος στο Android μιας και το '15 θα μπουν στην αγορά τα 64bit λειτουργικά τότε θα επέλεγα το oneplus one ως value for money και με την προϋπόθεση πως το τηλέφωνο θα το κρατούσα έναν χρόνο περίπου.

φιλε Γιώργο πολυ ενδιαφερουσα η πληροφορία σου. Θα προτεινες δηλαδη εκτος του O.P.O. και να επισκευασω το κινητο μου (GS3) & να κανω υπομονη για αγορα το 2015 ή απλα να αγορασω ενα κινητο, οπως ειπες, με προοπτική ετους;

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ελπίζω τουλάχιστον να το ξέπλυνες με κανονικό νερό αφού το έβγαλες από το θαλασσινό.:ninja:

Παρόμοια σύγκριση: Φερράρι με χρυσό Ζάσταβα...!

Φιλε το ξεπλυναμε με κανονικο νερο, & σημείωση, δεν ηταν δικο μου το κινητό ;-) :O

Έτσι όπως έχει τεθεί η ερώτηση ''(καλύτερο κινητό (μπαταρια, καμερα, καινοτομίες)'' το Note 4 είναι αδιαμφισβήτητα ο νικητής.
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Αν εχεις φραγκα παρε iphone 6, αν εχεις λιγοτερα παρε Μ8 ... αν δεν διαθετεις πολλα ... oneplus one ...μονοδρομος το απόλυτο λειτουργικό-επιδόσεις για την τιμή του!!!!

Αν εχεις φραγκα παρε iphone 6, αν εχεις λιγοτερα παρε Μ8 ... αν δεν διαθετεις πολλα ... oneplus one ...μονοδρομος το απόλυτο λειτουργικό-επιδόσεις για την τιμή του!!!!

Ανδρέα το OPO το ειδα ... δεν με κερδισε παντως. Μαλλον κλεινω προς Ζ3 πλεον περισσότερο αλλα με εχει φτιαξει το note4.... Μου δινω διορία μέχρι τελος εβδομαδας για να παραγγειλω. ;-)

Note 4 φοβερό κινητό και το ομορφότερο Note που έχει βγει!!

Το z3 αν δεν κάνω λάθος δεν το καλύπτει η εγγύηση σε περίπτωση υγρασίας είτε πρόκειται για αλμυρό είτε για γλυκό νερό!

haters still hate...

Note 4 φοβερό κινητό και το ομορφότερο Note που έχει βγει!!

Το z3 αν δεν κάνω λάθος δεν το καλύπτει η εγγύηση σε περίπτωση υγρασίας είτε πρόκειται για αλμυρό είτε για γλυκό νερό!

Το Ζ3 είναι αδιάβροχο μόνο για το γλυκό νερό και έχει κανονικά εγγύηση . Η εγγύηση δεν καλύπτει για θαλασσινό νερό .

• 3 weeks later...
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σας. Θα κλείσω αυτό το Θέμα μιας και πλέον θελω μια άλλη συμβουλή σας.