ELTASSOS Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 ναι νομιζω υπαρχει ακομη το Upgrade Advisor. Πριν 2 ημερες που πηγα να κανω αναβαθμιση από 8 σε 10 σε NOKIA LUMIA 925, υπηρχε κανονικα, το ετρεξα / τσεκαρε και εβγαλε ότι το συηκεκριμενο κινητο δεν υποστηριζει αναβαθμιση σε 10. Αναγκαστικα θα παω στη β λυση με ξεκλείδωμα bootloader, δηλ να το δηλωσω σαν 950 και να αναβαθμισω κανονικα (μαιμου 950 ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 αν καταλαβα καλα εxεις 8αρια και θες να πας στα 10 ετσι?... Φίλε σε ευχαριστω πολυ. Τα 10 κατέβηκαν. Το θεμα ειναι οτι δεν ειδα να μου δίνει επιλογή για βιντεοκληση στο viber. Πρεπει να κανω κάτι ακόμα; Επισης παρατήρησα οτι υπάρχει θεμα με την ευεσθησια της οθόνης. Πατάω με το δάκτυλο για να κανω σκρολ νταουν και αμέσως ανοίγει την επιλογή. Το κανει και σε εσάς; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Φίλε σε ευχαριστω πολυ. Τα 10 κατέβηκαν. Το θεμα ειναι οτι δεν ειδα να μου δίνει επιλογή για βιντεοκληση στο viber. Πρεπει να κανω κάτι ακόμα; Επισης παρατήρησα οτι υπάρχει θεμα με την ευεσθησια της οθόνης. Πατάω με το δάκτυλο για να κανω σκρολ νταουν και αμέσως ανοίγει την επιλογή. Το κανει και σε εσάς; Sent from my iPhone using Tapatalk Το Viber ανέκαθεν και σε όλα τα λειτουργικά είχε βιντεοκλήση. Πρώτη φορά ακούω να μη σε βγάζει επιλογή για βιντεοκλήση. Πως γίνετε αυτό; Στείλε screenshot! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Το Viber ανέκαθεν και σε όλα τα λειτουργικά είχε βιντεοκλήση. Πρώτη φορά ακούω να μη σε βγάζει επιλογή για βιντεοκλήση. Πως γίνετε αυτό; Στείλε screenshot! Αυτο βλέπω όταν κανω κλήση. Δεν μου βγάζει πουθενα επιλογή για κάμερα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Ναι όντως. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Μήπως παίζει τίποτα με τις ρυθμίσεις; Δεν ξέρω τι να πω!!! Η εφαρμογή έπαψε να ενημερώνετε από τα τέλη του 2016 ή αρχές του 2017. Δεν θυμάμαι ακριβώς. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pehlis Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Έλεγξε από τις ρυθμίσεις απορρήτου μήπως η εφαρμογή δεν έχει πρόσβαση στη κάμερα Παράθεση http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Κατά τη γνωμη μου κατι δεν παει καλα στην εγκατασταση σου του viber διοτι η οθονη/μενου ουδεμια σχεση εχει με το δικο μου viber σε 10αρια μετα από αναβαθμιση. Δηλαδη αν θελεις ένα γραπtο μηνυμα σε βαιμπερ από που θα το στειλεις?.... για αρχη κανε ότι σε ειπαν οι ανωτερω προτείνω να σβησεισ εντελως το βαιμπερ και να το ξανακατεβάσεις από το μαγαζι / η να το κανεις ρησετ μεσα από τις εφαρμογες. Αν δεν δουλεψει ξανα κανε update τα win 10 στο κινητο , ενεργοποιωντασ κάθε φορα ξεχωριστα στο insider το fast slow safe.. Δεν είναι ολες οι εκδοσεις για όλα τα τηλ το καθενα σταματάει σε καποια εκδοση αναλογα την κα-λα της Μαικροσοφτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pehlis Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Και πια έκδοση viber έχεις Παράθεση http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 (edited) Και πια έκδοση viber έχεις h δικη μου 6.6.1 και είναι οκ. Ας πει ο KARLOSAMOS την δικη του να δουμε αν είναι σταθερη Edited February 19, 2018 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Ναι όντως. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Μήπως παίζει τίποτα με τις ρυθμίσεις; Δεν ξέρω τι να πω!!! Η εφαρμογή έπαψε να ενημερώνετε από τα τέλη του 2016 ή αρχές του 2017. Δεν θυμάμαι ακριβώς. Τέλος πάντων. Εναλλακτική εφαρμογή για βιντεοκληση υπάρχει; Επισης δεν μου συνδέεται και στο Skype. Να δοκιμάσω το messenger? Υποστηρίζει βίντεο. Ευχαριστω για την βοήθεια σας. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Τέλος πάντων. Εναλλακτική εφαρμογή για βιντεοκληση υπάρχει; Επισης δεν μου συνδέεται και στο Skype. Να δοκιμάσω το messenger? Υποστηρίζει βίντεο. Ευχαριστω για την βοήθεια σας. Sent from my iPhone using Tapatalk Κάνε ότι σε είπε ο ELTASSOS καλύτερα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Έλεγξε από τις ρυθμίσεις απορρήτου μήπως η εφαρμογή δεν έχει πρόσβαση στη κάμερα Αυτο που βρίσκεται; Γιατι στις γενικές ρυθμίσεις δεν το βρίσκω. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraoulitsa86 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 καλησπερα! θελω να κλειδωνει η οθονη με κωδικο πως γινεται? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 καλησπερα! θελω να κλειδωνει η οθονη με κωδικο πως γινεται? ευχαριστω! Από τις ρυθμίσεις και οθόνη κλειδώματος. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john178 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Πήρα από φίλο ένα Lumia 535 σε καλή κατάσταση.θελω να ρωτήσω αν με τα Windows 10 έχει πάρει όλα τα update και αν είναι χρηστικό για καθημερινή χρήση (μεσεντζερ, κλήσεις, μυνήματα και λίγο ίντερνετ). σκέφτομαι να το δουλέψω σαν δεύτερη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrelaphon Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Messenger δε νομίζω Παράθεση http://i3.photobucket.com/albums/y54/agrelaphon/fujikura1_foto_sm.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Έχει Messenger αλλά με πολλά θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john178 Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Το θέμα είναι να μπορείς ακόμα να στέλνεις και να δέχεσαι μυνήματα.για κλήσεις πότε δε μπορούσες έχω την εντύπωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Το θέμα είναι να μπορείς ακόμα να στέλνεις και να δέχεσαι μυνήματα.για κλήσεις πότε δε μπορούσες έχω την εντύπωση Ναι, μπορείς να στέλνεις και να λαμβάνεις μηνύματα! Κλήσεις και βιντεοκλήσεις δεν είχε ποτέ! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts