Jump to content

Cubot S200 (παραγγελίες)

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ είμαι από τους πρώτους που με έστειλε το τηλέφωνο ΧΩΡΙΣ να τους έχω ενόχληση καθόλου σε σχέση με κάποιους άλλους εδώ που από ότι φαίνεται τους έχουν τρελάνει. Έχω γράψει και στις 23/11 και είχα ποσταρει τότε μήνυμα που μου είχε στείλει το gearbest λάθος που απευθύνονται σε άλλο συμφορουμιστα και τότε έγραψα να ηρεμησουμε όλοι να μην μου ακυρωσουν τις δύο παραγγελίες που είχα. Μετά δύο μέρες έκπληκτος βλέπω να μου ακυρωνουν και τις δύο παραγγελίες. Και έκανα ξανά νέα όπου και μου την έχουν στείλει με NL Post εγώ τους το ζήτησα γιατί είναι πολύ πιο γρήγορο από sgppost πιστεύω πως την εβδομάδα μετά τα Χριστούγεννα θα το έχω στα χέρια μου. Με sgppost τώρα κλείνω ένα μήνα για να παραλάβω ένα άλλο κινητό. Οπότε καλό είναι να γνωρίζετε ότι όποιος βιάζεται διαλέγει NL Post !!!!!! Έχω κάνει πάνω από 500 αγορές των τελευταίο χρόνο από Κίνα οπότε πιστεύω ότι έχω άποψη σε αυτό. Καλό είναι λοιπόν να κατεβάσουμε λίγο τους τόνος και να περιμένουμε να έρθουν τα πρώτα να δούμε αν όντως είναι VFM και προχωράμε.....

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια χαρά δηλαδή πάλι. Για άλλη μια φορά, το μαγαζάκι δεν τηρεί σειρά προτεραιότητας και εξυπηρετεί με όποια σειρά τους έρθει. Η κοροιδία σε όλο της το μεγαλείο...

Μια χαρά δηλαδή πάλι. Για άλλη μια φορά, το μαγαζάκι δεν τηρεί σειρά προτεραιότητας και εξυπηρετεί με όποια σειρά τους έρθει. Η κοροιδία σε όλο της το μεγαλείο...

Γιατί το λες αυτό δεν κατάλαβα από τους πρώτους που παραγγηλαν είμαι

Παρεξήγηση Μανώλη, δεν εννοούσα εσένα, προς θεού. Ο φίλος estiakos από πάνω πχ αναφέρει παραγγελία στις 29/11 και ότι του ήρθε ήδη tracking number... Αυτό εννοώ ότι πάλι δε χειρίζονται καλά τις παραγγελίες μας. Θέλω να πιστεύω ότι και εγώ αλλά και άλλοι που παρήγγειλαν πριν από εμένα θα πάρουν track. number σύντομα...

Παρεξήγηση Μανώλη, δεν εννοούσα εσένα, προς θεού. Ο φίλος estiakos από πάνω πχ αναφέρει παραγγελία στις 29/11 και ότι του ήρθε ήδη tracking number... Αυτό εννοώ ότι πάλι δε χειρίζονται καλά τις παραγγελίες μας. Θέλω να πιστεύω ότι και εγώ αλλά και άλλοι που παρήγγειλαν πριν από εμένα θα πάρουν track. number σύντομα...

Αυτοί ανήκουν στους κολοφαρδους

Τους έστειλα χθες μήνυμα στη σελίδα τους στο myphone.gr ότι αν δεν παραλάβω Tr.N μέχρι την Παρασκευή, δεδομένου ότι υποστηρίζουν ότι έχουν stock, θα αναγκαστώ να αποσύρω την παραγγελία..Σήμερα κιόλας με pm μου έστειλαν αριθμό με NL..

Μάλλον φοβέρα θέλουν..

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Ναι, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι η φοβέρα μπορεί να είναι πραγματικό εργαλείο στα χέρια αυτού που τη χρησιμοποιεί και όντως να φέρνει αποτελέσματα, υπάρχουν όμως και άλλοι οι οποίοι δεν τη χρησιμοποιούν και αυτομάτως ρίχνονται από ένα μαγαζί που έχει χάσει τη μπάλα, με αποτέλεσμα να περιμένουν ακόμη περισσότερο. Για να μην παρεξηγηθώ, η αντιμετώπιση του καταστήματος με ενοοχλεί και όχι των υπολοίπων αγοραστών που θέλουν να παραλάβουν.

Σήμερα έλαβα και εγώ track number από την GB για τα δύο κινητά ξεχωριστά για το καθένα μόλις τους έστειλα μήνυμα για ακύρωση αλλά ταχυδρομείο την DHL και αυτό με φοβίζει! ρε παιδιά εσάς με ποια εταιρία το στέλνει ???

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Σήμερα έλαβα και εγώ track number από την GB για τα δύο κινητά ξεχωριστά για το καθένα μόλις τους έστειλα μήνυμα για ακύρωση αλλά ταχυδρομείο την DHL και αυτό με φοβίζει! ρε παιδιά εσάς με ποια εταιρία το στέλνει ???

Και μόλις χθες συζητούσα με έναν φίλο, με προσωπικά μηνύματα, και του έλεγα πως το επόμενο βήμα για το gearbest θα είναι να στείλει τα δέματα και να περάσουν από τελωνείο...και έρχεσαι και λες αυτό τώρα...ειλικρινά είναι ακρως επικίνδυνοι οι άνθρωποι...έχουν ξεφύγει εντελώς !!! Μακάρι να έκαναν λάθος (μπες και ρώτησε τους online στο site τους) και να μην είναι dhl γιατι τότε θα πληρώσεις τουλάχιστον 200 ευρώ για να εκτελωνιστούν ακόμα και αν τα δέματα είναι κάτω των 150 ευρώ.

Edited by aggelosn

Και σε εμένα με dhl και είχα πληρώσει και επιλέξει το sg post.Τι να πω απατεώνες. Καλύτερα να το ακυρωνα... Δεν ξέρω αν προλαβαινω.

Και μόλις χθες συζητούσα με έναν φίλο, με προσωπικά μηνύματα, και του έλεγα πως το επόμενο βήμα για το gearbest θα είναι να στείλει τα δέματα και να περάσουν από τελωνείο...και έρχεσαι και λες αυτό τώρα...ειλικρινά είναι ακρως επικίνδυνοι οι άνθρωποι...έχουν ξεφύγει εντελώς !!! Μακάρι να έκαναν λάθος (μπες και ρώτησε τους online στο site τους) και να μην είναι dhl γιατι τότε θα πληρώσεις τουλάχιστον 200 ευρώ για να εκτελωνιστούν ακόμα και αν τα δέματα είναι κάτω των 150 ευρώ.

Δυστυχώς ήδη τα tracing number άρχισαν να φαίνονται στο σαιτ της DHL ελπίζω να μην περάσουν από έλεγχο τι να πω, τους έχει πιάσει πανικός και τα στέλνουν με dhl, τα δικά μου έρχονται σε 2 διαφορετικά πακέτα και διαφορετικά tracing number αν κάποιος φίλος γνωρίζει περισσότερα δεκτή η γνώμη του.

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Ποιο είναι το διακριτικό για DHL παιδιά??? Εμενα στο τέλος έχει το NL..Θα έχω πρόβλημα??

Αν κάνω την παραγγελία στις 19/12, καλό Φλεβάρη;:lol:

Να περιμένεις 15-20 Γενάρη φιλε..δυσκολη περίοδος..

Καλά , πλακα μας κάνουν ; Γιατί τα στέλνουν με DHL ;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δυστυχώς ήδη τα tracing number άρχισαν να φαίνονται στο σαιτ της DHL ελπίζω να μην περάσουν από έλεγχο τι να πω, τους έχει πιάσει πανικός και τα στέλνουν με dhl, τα δικά μου έρχονται σε 2 διαφορετικά πακέτα και διαφορετικά tracing number αν κάποιος φίλος γνωρίζει περισσότερα δεκτή η γνώμη του.

Και τα 2 με DHL στα έστειλαν ;

Καλά , πλακα μας κάνουν ; Γιατί τα στέλνουν με DHL ;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και τα 2 με DHL στα έστειλαν ;

Ρε παιδιά διαβάστε λίγο προσεκτικά το λέω πιο πάνω ναι με DHL

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Το ερωτημα ειναι αν προκειται για την υπηρεσια κουριερ ή αν ειναι τα Γερμανικα ταχυδρομεια

Τι μορφης ειναι οι αριθμοι που σας εδωσαν?

Επισης, με ενα τηλ στην DHL θα μαθετε αμεσως τι απο τα 2 ειναι

Αν παντως ειναι η υπηρεσια κουριερ, τοτε το τελωνειο ειναι σιγουρο, γιατι ο εκτελονισμος γινεται απο την dhl

Ποιο είναι το διακριτικό για DHL παιδιά??? Εμενα στο τέλος έχει το NL..Θα έχω πρόβλημα??

NL στο τελος συνεπαγεται Ολλανδικα ταχυδρομεια, οποτε εισαι καλα

Διαβάζοντας για την DHL πάντως στο internet δύσκολα τα πράγματα. χρεώνουν έξοδα εκτελωνισμού, εταιρίας κλπ κλπ . Κάποιος έλεγε για πράγματα αξίας 90 ευρώ του ζητούσαν 150. Με χαμηλό τιμολόγιο κάτω από 25 $ μάλλον γλιτώνεις.

ΜΗΝΥΜΑ 645

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316&page=43

Edited by frelas

Να περιμένεις 15-20 Γενάρη φιλε..δυσκολη περίοδος..

Να μην περιμενεις 20 γεναρη γιατι υπαρχει περιπτωση να κολλησεις στην δικη τους πρωτοχρονια που δεν κινειται τιποτε απολυτως για 10-15 μερες κ θα παραλαβεις πασχα

Διαβάζοντας για την DHL πάντως στο internet δύσκολα τα πράγματα. χρεώνουν έξοδα εκτελωνισμού, εταιρίας κλπ κλπ . Κάποιος έλεγε για πράγματα αξίας 90 ευρώ του ζητούσαν 150. Με χαμηλό τιμολόγιο κάτω από 25 $ μάλλον γλιτώνεις.

ΜΗΝΥΜΑ 645

Η γυναίκα μου είχε παραγγείλει πέρσι κάτι υλικά για την δουλειά της και οι Κινέζοι τα έστειλαν με DHL ενώ είχε ζητήσει απλό ταχυδρομείο.

Για πράγματα αξίας 130 ευρώ πλήρωσε 150 ευρώ στους κλεφταραδες.

Είναι ιδιωτικές αποθήκες και σε χρεώνουν ότι γουστάρουν.

ΜΗΝΥΜΑ 645

Μα καλα! Πλακα μας κανουν η μας εκδικουνται? Εγω παντως δεν γελαω.....:mad:

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Να μην περιμενεις 20 γεναρη γιατι υπαρχει περιπτωση να κολλησεις στην δικη τους πρωτοχρονια που δεν κινειται τιποτε απολυτως για 10-15 μερες κ θα παραλαβεις πασχα

19 Φεβρουαρίου είναι η φετινή κινέζικη πρωτοχρονιά :wink: οπότε μάλλον τη γλιτώσαμε την καθυστέρηση για αυτό το λόγο τουλάχιστον.

Η εκδικηση του κινεζου

μπηκαμε μεσα - παρτε πισω τις παραγγελιες σας

γιατι αλλιως θα το πληρωσετε ακριβα

.

.

.

:shoot::shoot::shoot:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...