nikolaos8 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 ναι προχωρα .το μισο φορουμ το εχει παραγγειλει:)' χαχαχ,αυτό ξαναπέστο! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tikos79 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 συνιθησμενος απο αλλες αγορες απο κινα , μου κανει ασχημη εντυπωση που ενω εχει πληρωθει δεν εχει φυγει ακομα. το αλλο που δεν μου αρεσει ειναι οτι ακομα δεν τραβηξαν τα χρηματα απο τον λογαριασμο μου απλα τα εχουν δεσμευσει. στο paypal δειχνει οτι εχει ολοκληρωθει η συναλλαγη με το gearbest Το ίδιο ακριβώς με τον tempes συν ότι μου έχουν δεσμεύσει το διπλάσιο ποσό. Φαίνεται η πληρωμη σε gearbest και paypal όμως απο τράπεζα τα χρήματα εχουν απλά δεσμευτεί (τα δίπλα). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 συνιθησμενος απο αλλες αγορες απο κινα , μου κανει ασχημη εντυπωση που ενω εχει πληρωθει δεν εχει φυγει ακομα. το αλλο που δεν μου αρεσει ειναι οτι ακομα δεν τραβηξαν τα χρηματα απο τον λογαριασμο μου απλα τα εχουν δεσμευσει. στο paypal δειχνει οτι εχει ολοκληρωθει η συναλλαγη με το gearbest Alert!!! Επιχειρησα χθες τα μεσάνυχτα να το παραγγειλω μεσω Paypal και στο τελος μου εβγαλε ένα μηνυμα ότι κατι δεν πηγε καλα και πρεπει να τσεκαρω κατι...Το αφησα και επιχειρησα παλι σημερα το πρωι με τα ιδια αποτελέσματα..Πριν 5 λεπτα μπηκα από το κινητο στο λογαριασμο μου στο Gearbest και προς έκπληξη μου είδα 2 orders στο ονομα μου..Πατησα ακυρωση για την μια από τις 2 παραγγελίες..Τωρα η άλλη μου βγαζει Pending στο βημα ροης... Τι ισχυει, γνωριζει κανεις?? Εχει ακυρωθεί η μια και η άλλη εξελίσσεται οκ??? Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) Παρήγγειλα και γω ένα χθες το βράδυ μέσω paypal και όλα φαίνεται να πήγαν καλά. Το προορίζω για δωράκι 75€ σύνολο. Αυτή τη στιγμή η παραγγελία είναι "Processing". Ξέρει κανείς σίγουρα αν έχει notification led και φωτιζόμενα πλήκτρα? Edited November 29, 2014 by nikiforos_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Παρήγγειλα και γω ένα χθες το βράδυ μέσω paupal και όλα φαίνεται να πήγαν καλά. Το προορίζω για δωράκι 75€ σύνολο. Αυτή τη στιγμή η παραγγελία είναι "Processing". Ξέρει κανείς σίγουρα αν έχει notification led και φωτιζόμενα πλήκτρα? Να σε ρωτησω φιλε..Εμενα μου βγαζει χρεωση 81 ευρω..Τι λαθος κανω?? Επελεξα Singapore με το κουπονι να βγαινει στα 96,59$... Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Να σε ρωτησω φιλε..Εμενα μου βγαζει χρεωση 81 ευρω..Τι λαθος κανω?? Επελεξα Singapore με το κουπονι να βγαινει στα 96,59$... Εμένα βγαίνει 96,98 σε δολλάρια σύμφωνα με το mail που μου έστειλε το paypal. Ωστόσο να το order status... http://postimg.org/image/vtl7xsy4j/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 96,59$=77,57€+ τα έξοδα μετατροπής συναλλάγματος(τράπεζα η paypal)! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) Παρήγγειλα και γω ένα χθες το βράδυ μέσω paypal και όλα φαίνεται να πήγαν καλά. Το προορίζω για δωράκι 75€ σύνολο. Αυτή τη στιγμή η παραγγελία είναι "Processing". Ξέρει κανείς σίγουρα αν έχει notification led και φωτιζόμενα πλήκτρα? ειχα ρωτησει στο νημα καταστηματος εδω στο φορουμ. απαντησαν οτι δεν εχει notification led. σε επισημο βιντεο εχει καποιο εφε (λες και αναβοσβηνουν τα κουμπια) που υποδηλωνει οτι ειναι φωτιζομενα, αλλα ακομα δεν εχω δει σε πραγματικο hands-on αν ειναι φωτιζομενα ή οχι. Edited November 29, 2014 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Μη βλέπετε την ισοτιμία στα καταστήματα γιατί αργεί να ανανεωθεί! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 anyway... δε θα μας σώσουν 4-5 δολάρια ελπίζω μόνο το κινητό να βγεί καλό και να το χαρούμε (κρίμα αν δεν έχει notif.led και φωτιζόμενα πλήκτρα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Μετατροπή συναλλάγματος από την τράπεζα σας και όχι από το paypal: Εδώ για όσους χρησιμοποιούν visa κάρτες : http://www.visaeurope.com/making-payments/exchange-rates Εδώ για όσους χρησιμοποιούν mastercard κάρτες : https://www.mastercard.com/global/currencyconversion/ Βάζετε την ημερομηνία συναλλαγής και σας δείχνει πόσα χρήματα θα πληρώσετε σε ευρω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 anyway... δε θα μας σώσουν 4-5 δολάρια ελπίζω μόνο το κινητό να βγεί καλό και να το χαρούμε (κρίμα αν δεν έχει notif.led και φωτιζόμενα πλήκτρα) αν δεν εχει φωτιζομενα πληκτρα δεν πειραζει, αρκει να ειναι γραμμενα με τροπο ευδιακριτο-λαμπερο που να φαινονται στο μισοσκοταδο. το notification led ειναι πιο σημαντικο χαρακτηριστικο. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ...η θήκη είναι απαραίτητη.Προσφέρει μεγαλύτερη τριβή και καλύτερη λαβή στο χέρι.Αν στο Jiayu G2F μου δεν του είχα θήκη,τώρα θα μου έκανε σινιάλο από τα θυμαράκια....:ninja: οντως η θηκη ειναι χρησιμη. πρεπει να ειναι διαθεσιμη κι ας μην ειναι δωρεαν. ειχε φορες που δεν παρηγγειλα τηλεφωνα διοτι εκεινη τη στιγμη δεν ειχαν θηκη σιλικονης. ανεβαλα την παραγγελια και μεχρι να εμφανιστουν θηκες, τα χρηματα πηγαν σε αλλα μοντελα που ειχαν. ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλημέρα και εγώ το έβαλα παραγγελία σήμερα και μου χρεώσανε 81,80€ σε μετατροπή από 97,58 Dollars με ισοτιμία 1 Euro = 1.1929 U.S. Dollars... δηλαδή η ισοτιμία του gearbest.com είναι σκέτη παραπλάνηση.(Στο order total μου δείχνει 75,61€) Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Για όσους δεν έχουν παραγγείλει ακόμα το s200 να βάλω ένα δίλημμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=405451 :lol: Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) Για όσους δεν έχουν παραγγείλει ακόμα το s200 να βάλω ένα δίλημμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=405451 :lol: Μη μας αναστατώνεις ρε φίλε:lol: Δεν υπάρχει δίλημμα έχει διπλάσια τιμή σχεδόν:) Edited November 29, 2014 by nikiforos_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Μη μας αναστατώνεις ρε φίλε:lol: Δεν υπάρχει δίλημμα έχει διπλάσια τιμή σχεδόν:) ΚΑι 2200 μπαταρία ... Αρα κανένα διλημμα. O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 μετα το apply για το κουπονι, κανω check out with paypal ή Proceed to Checkout? GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Proceed to Checkout Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλημέρα και εγώ το έβαλα παραγγελία σήμερα και μου χρεώσανε 81,80€ σε μετατροπή από 97,58 Dollars με ισοτιμία 1 Euro = 1.1929 U.S. Dollars... δηλαδή η ισοτιμία του gearbest.com είναι σκέτη παραπλάνηση.(Στο order total μου δείχνει 75,61€) Φίλε Πέτρο δεν υπάρχει η ισοτιμία που αναφέρεσαι μάλλον θα σου έχει κρατήσει η τράπεζα σου προμήθεια που αν κρίνω από την προμήθεια μάλλον χρησιμοποίησες κάρτα eurobank ή alpha bank. Η σημερινή ισοτιμία έχει 1 ευρώ = 1.2426 ή 1.2428 δολάρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Μη μας αναστατώνεις ρε φίλε:lol: Δεν υπάρχει δίλημμα έχει διπλάσια τιμή σχεδόν:) με το κουπόνι ZOROHF βγαίνει $129.99 αρα μιλάμε για $30 διαφορά και πας σε 64bit επεξεργαστή http://system-on-a-chip.findthebest.com/compare/440-464/Qualcomm-Snapdragon-410-MSM8916-vs-MediaTek-MT6582 ΚΑι 2200 μπαταρία ... Αρα κανένα διλημμα. το 2200 σε καινούργιο φετινό μοντέλο Qualcomm σε σχέση με τον περσινό ΜΤΚ6582 είναι υπεραρκετό Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Ορίστε και οι λεπτομέρειες της χρέωσης... Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Φίλε μου Πέτρο χρησιμοποιείς την μετατροπή συναλλάγματος του paypal που είναι πιο ακριβή από την μετατροπή συναλλάγματος και την προμήθεια της τράπεζας σου. Απο δω και πέρα να αλλάξεις αυτή την ρύθμιση ως εξης στο paypal σου για να πληρώνεις λιγότερα όταν θα κάνεις συναλλαγές εκτος ευρώ : my account - profile - my money - My preapproved payments - update - set avaliable funding sources - Conversion Options - Bill me in the currency listed on the seller's invoice. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Βάλε την αλλαγή της ισοτιμίας να την κάνει η τράπεζα σου και όχι το paypal Φίλε Μανώλη πες μας και πως γίνεται... Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Φίλε Μανώλη πες μας και πως γίνεται... 1 post πριν το δικό σου Φίλε μου Πέτρο χρησιμοποιείς την μετατροπή συναλλάγματος του paypal που είναι πιο ακριβή από την μετατροπή συναλλάγματος και την προμήθεια της τράπεζας σου. Απο δω και πέρα να αλλάξεις αυτή την ρύθμιση ως εξης στο paypal σου για να πληρώνεις λιγότερα όταν θα κάνεις συναλλαγές εκτος ευρώ : my account - profile - my money - My preapproved payments - update - set avaliable funding sources - Conversion Options - Bill me in the currency listed on the seller's invoice. LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Φίλε Μανώλη πες μας και πως γίνεται... 1 post πριν το δικό σου Πιστεύω να σε κάλυψε ??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts