tolisfar Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Dear I*have*checked*your*order,*and*we*are*so*sorry*to*tell*you*that*the*phone*which*you*ordered*is*not*in*stock*at*the*moment,*so*we*still*haven't*ship*it*out,*do*you*mind*waiting*for*a*few*days,*after*the*item*restock,*we*will*send*your*package*out*as*soon*as*possible,*if*you*can*not*wait,*we*also*can*cancel*your*order*for*you,*is*that*OK?***Waiting*for*your*message.** Η παραγγελια μου 17/11 μαυρο. Την απαντηση μου την μαντευετε. Απο αλλου και γρηγορα μιλας για το gearbest φιλε μου?και εγω τωρα ετοιμος να το παραγγειλω ειμαι μαζι με ενα thl 4000 για εναν φιλο αλλα με αυτα που βλεπω καλυτερα απο αλλου και εστω λιγο παραπανω...ισως vickmall. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasmark Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Ρε παιδια ακουστε το αλλο που εγινε στο gearbest παντα....εχθες το απόγευμα κοιτάω την παραγγελια μου και το Order Status εγγραφε Shipped out Track your Shipment, πάτησα το το Track your Shipment και μου εδωσε tracking number..... χάρηκα και μπήκα στο forum kai σας το έγραψα,.... Παω σημερα να δω, μηπως ειχε προχώρηση τιποτα και παταω παλι στο track your shipment ολες οι πληροφοριες που υπηρχαν εχθεσ σημερα δεν υπηρχαν. ουτε tracking number ουτε τιποτα..... τι μπορει να εγινε τωρα????? να υποθεσω οτι κατα λαθος μου στειλανε αυτες τις πληροφοριες και γιαυτο τις διαγραψανε??? δλδ δεν εχουν στειλει το τηλέφωνο??? εχει τυχη σε κανενα σας κατι παρόμοιο?????? :(:(:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 το vickmall το λευκό το έχει άμεσα διαθέσιμο, μόλις μίλησα με την selina ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 30$ δεν το παιρνω γτ το φοβαμαι ... ποια ειναι η καλυτερη προσφορα σημερα? παρακολουθει κανεις? θα ψαξω βεβαια κι εγω τωρα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Περίεργα πράματα. Το κράτησες το tracking number? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Μιλαω για gear και συγκεκριμενα για το cubot. Αν το thl το εχει stock μπορει και να στο στειλει. Το αλλο καταστημα που ανεφερε ειναι σιγουρα καλυτερο τουλαχιστον σε επικοινωνια . Καλη υπομονη στους υπολοιπους απο gear O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 το vickmall το λευκό το έχει άμεσα διαθέσιμο, μόλις μίλησα με την selina και εγω μολις το παρρηγειλα απο vickmall σε μαυρο και η σελινα μου κανε δωρο το root!αλλωστε πηρα και ενα thl 4000 για φιλο αυτο ελειπε.αρα και το μαυρο θα ειναι διαθεσιμο...λογικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Ρε παιδια ακουστε το αλλο που εγινε στο gearbest παντα....εχθες το απόγευμα κοιτάω την παραγγελια μου και το Order Status εγγραφε Shipped out Track your Shipment, πάτησα το το Track your Shipment και μου εδωσε tracking number..... χάρηκα και μπήκα στο forum kai σας το έγραψα,.... Παω σημερα να δω, μηπως ειχε προχώρηση τιποτα και παταω παλι στο track your shipment ολες οι πληροφοριες που υπηρχαν εχθεσ σημερα δεν υπηρχαν. ουτε tracking number ουτε τιποτα..... τι μπορει να εγινε τωρα????? να υποθεσω οτι κατα λαθος μου στειλανε αυτες τις πληροφοριες και γιαυτο τις διαγραψανε??? δλδ δεν εχουν στειλει το τηλέφωνο??? εχει τυχη σε κανενα σας κατι παρόμοιο?????? :(:(:( Περίεργα πράματα. Το κράτησες το tracking number? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 και εγω μολις το παρρηγειλα απο vickmall σε μαυρο και η σελινα μου κανε δωρο το root!αλλωστε πηρα και ενα thl 4000 για φιλο αυτο ελειπε.αρα και το μαυρο θα ειναι διαθεσιμο...λογικα δεν το έχει ετοιμοπαράδοτο, την ρώτησα ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasmark Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Περίεργα πράματα. Το κράτησες το tracking number? δυστυχώς δεν το κράτησα.. που να φανταστώ ότι την επόμενη κιόλας μέρα θα εξαφανιζόταν... μάλλον έχω μπλέξει, με αυτό το μαγαζί...:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 δεν το έχει ετοιμοπαράδοτο, την ρώτησα Ωχ λες να μου αργήσει;αμα μπω θα την ξαναρωτήσω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Βρε παιδια, κατι δεν παει καλα με το ανεκδιηγητο! Σε ερωτημα μου για το τι γινεται και περασανε 20 μερες κλπ κλπ, μου απαντησαν απλα! Do you want to refund? Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos88 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 το ιδιο συνέβη και σε μενα. ενο χθες ειχα tracking number και αλλες πληροφορίες σημερα ειναι κενο. Το tracking number υπαρχει παντως. μπορεις να το δεις αν πατήσεις πανο στην παραγγελία σου. απλα εμενα λεει shipped out και το tracking number διπλα. θα κανω ενα chat τωρα να δω και επιστρέφω με λεπτομέρειες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Βρε παιδια, κατι δεν παει καλα με το ανεκδιηγητο! Σε ερωτημα μου για το τι γινεται και περασανε 20 μερες κλπ κλπ, μου απαντησαν απλα! Do you want to refund? Ένας συμφορουμίτης έλεγε πριν μερικές σελίδες ότι το μαγαζί "μπήκε μέσα" με την τιμή που πούλαγε. Μάλλον είχε δίκιο! Εγώ θα περιμένω να δώ πού το πάνε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Απλα τους κρέμασε ο προμηθευτής(cubot),και αυτοι κανουν τους Κινεζους :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Ένας συμφορουμίτης έλεγε πριν μερικές σελίδες ότι το μαγαζί "μπήκε μέσα" με την τιμή που πούλαγε. Μάλλον είχε δίκιο! Χωρις να ξερω, απλα ρωταω! Η τιμη του κινητου στην Κινα ειναι μεγαλυτερη απο 70 Ευρω που θα μας το εδινε, ωστε να μπει μεσα? Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Χωρις να ξερω, απλα ρωταω! Η τιμη του κινητου στην Κινα ειναι μεγαλυτερη απο 70 Ευρω που θα μας το εδινε, ωστε να μπει μεσα? άγνωσται αι βουλαί των κινέζων του gearbest:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Χωρις να ξερω, απλα ρωταω! Η τιμη του κινητου στην Κινα ειναι μεγαλυτερη απο 70 Ευρω που θα μας το εδινε, ωστε να μπει μεσα? εμενα στο vickmall περιπου 88 ευρω μου βγαινει με την ισοτιμια.τωρα αν μπαινουν μεσα δεν ξερω αλλα με τοση ταλαιπωρια που τραβατε παιδες πιο πολυ ψυχολογικη γιατι ενταξει δεν θα χασετε τα λεφτα σας η αναμονη ειναι σπαστικη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 εμενα στο vickmall περιπου 88 ευρω μου βγαινει με την ισοτιμια.τωρα αν μπαινουν μεσα δεν ξερω αλλα με τοση ταλαιπωρια που τραβατε παιδες πιο πολυ ψυχολογικη γιατι ενταξει δεν θα χασετε τα λεφτα σας η αναμονη ειναι σπαστικη Και η κοροϊδία επίσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Και η κοροϊδία επίσης καταλαβαινω!εδω κανονικα 3 εβδομαδες και λες αντε να ερθει ποσο μαλλον αυτη η αβεβαιοτητα.το πηρα απο vickmall επειδη το θεωρω αξιοπιστο.τωρα πιθανον αλλου να ειναι και πιο φθηνο αλλα δεν το εψαξα και πολυ,πχ στο to2c ειναι πιο ακριβο νομιζω και στο minideal επισης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) καταλαβαινω!εδω κανονικα 3 εβδομαδες και λες αντε να ερθει ποσο μαλλον αυτη η αβεβαιοτητα.το πηρα απο vickmall επειδη το θεωρω αξιοπιστο.τωρα πιθανον αλλου να ειναι και πιο φθηνο αλλα δεν το εψαξα και πολυ,πχ στο to2c ειναι πιο ακριβο νομιζω και στο minideal επισης Και η κοροϊδία επίσης Πολύ απλά ακυρώνετε όποιοι δεν μπορείτε να περιμένετε την αποστολή από το Gearbest με τη χαμηλή τιμή και αγοράζετε από κάπου αλλού,αλλά θα το πληρώσετε παραπάνω και αυτό είναι που σας σταματάει με αποτέλεσμα να παραπονιέστε .Σαφώς και είναι φάουλ το Gearbest αλλά μήπως είστε και σεις όλοι που παραγγείλατε από κει και δεν έχετε ακυρώσει ήδη μετά από τόση κοροϊδία που τρώτε; Edited December 11, 2014 by mplevris Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 εφυγε και από μένα για λογαριασμό γνωστής μία παραγγελία λευκού από την φίλη μου την Selina :) Για να δούμε τι θα δούμε....... ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 εφυγε και από μένα για λογαριασμό γνωστής μία παραγγελία λευκού από την φίλη μου την Selina :) Για να δούμε τι θα δούμε....... δεν ειναι μεσα η σελινα θα πηγε σπιτι να την ρωτησω για το μαυρο αν ειναι διαθεσιμο :lol:.αν δεν ηταν δεν θα μου το ελεγε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andbabal Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Εγώ πάντως παρήγγειλα από GB, 2 CUBOT S200 στις 04-12, με αποστολή σε 2 διαφορετικές διευθύνσεις και τιμή 96 δολάρια και στις 10-12 μου έβγαλε shipped out με Netherlands Post. στο tracking βέβαια ακόμη βγάζει "not found". άντε να δούμε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 δεν ειναι μεσα η σελινα θα πηγε σπιτι να την ρωτησω για το μαυρο αν ειναι διαθεσιμο :lol:.αν δεν ηταν δεν θα μου το ελεγε? να πουλήσει να βγάλει το ρυζάκι της θέλει και αυτή:) :) !!! Τι να σου πει ? ΄'΄Πρόσεξε φιλαράκι, δεν το έχω άμεσα διαθέσιμο ?΄΄ Εγώ την ρώτησα επί τούτου και μου είπε, αύριο πέρνεις t/n για το άσπρο, το μαύρο δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts