Jump to content

Cubot S200 (παραγγελίες)

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιός σου είπε ότι θα έχει προστατευτική θήκη στο Gearbest?Εγώ που τους ρώτησα,λένε δεν έχει.2 φορές έναν Larry.Για αυτό και σκέφτομαι να το πάρω στα 85 από minideal.Εκεί δίνουν και προστατευτική τουλάχιστον..

Μπορείς να το δεις και στα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου στην σελίδα της Gearbest http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_114077.html , Package Contents :

Cell Phone: 1

Screen Protector: 1

Battery: 1 x 3300mAh

USB Cable: 1

Back Case : 1

User Manual: 1

Τώρα τι θήκη ειναι αυτή δεν μπορώ να ξέρω. Πιθανών ο Larry να νόμιζε για extra θήκη εκτός της συσκευασίας....

Αν το παραγγείλεις με το κουπόνι S200MK θα σου κοστίσει περίπου 75 ευρώ ($96,59)

Edited by metalergr

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χμμμμ,η αλήθεια είναι οτι επιχειρησα να το διευκρινίσω,αλλα μου εδωσε να καταλαβω,επειδη επεμεινα κιολας,οτι προκειται για τη πισω θηκη του κινητου,την απο δερμα,το καπακι.θα ξαναρωτησω.Αμα δεν βγει καλο το κινητακι,μου φαινεται θα τη φαμε τη τουμπα ολοι μαζι :P

Απο το νημα της Gearbest http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5785368#post5785368

About the Cubot S200

Dear myphone.gr friends,

Happy Thanksgiving Day!

First of all, I have to thank you for your support. Gearbest will be better with your support.

Last week, Gearbest tried to update the system and improved the website interface, it caused there was a bug on cubot s200’s coupon code( S200MK and S200HF). The coupon price should be $96.59. While some users ordered it with other prices. Don’t worry, we are not going to cancel any orders.

In order to express our sincerely apologise for the bug and our gratitude for your support, we are going to send you a free earphone( http://www.gearbest.com/ea...pp_116355.html) to all the order of cubot s200 which used coupon code S200MK and S200HF.

The earphone will be shipped together with your phone.

Please attention:

1.The earphone will be added to the orders which used coupon code S200MK and S200HF and ordered before I public the post.

2.Please don’t change your order, we are arranging people to add the earphone to all the packages.

Please keep support us. We will offer the best phones at amazing price.

Happy Thanksgiving Day!

Click here to buy Cubot S200

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Λοιπον ας πω κ γω τωρα τι συμβαινει αφου επικοινωνησα με paypal κ την τραπεζα μου

Πρωτον να πω οτι στο paypal μου ειπε ο εκπροσωπος κ φαινεται εξαλλου, οτι το gearbest μεχρι χθες εκανε 17 ναι καλα ακουσατε 17 προσπαθειες αναληψης του ποσου της παραγγελιας(82$)

απο την τραπεζα ειδα το πρωι οτι εχει πανω απο 120$ αρα δεν τιθεται θεμα balance

σε επικοινωνια με το gearbest απλα με ρωτησαν αν οντως θελω ακομη το κινητο κ ξερουν λεει το προβλημα

υπαρχει κανενας με την παραγγελια του (λευκο ηταν κ χρησιμοποιησα κ ολους τους ποντιυς μου οι οποιοι δεν επιστραφησαν τουλαχιστον ακομη) προβληματικη?

Καλή κίνηση αυτή για τα ακουστικά και μάλιστα όταν τα δίνει και σε αυτούς που πλήρωσαν 86$ και σε αυτούς που πλήρωσαν 96$. Το link που έδωσες όμως δεν δουλεύει φίλε. Αυτά είναι τα ακουστικά και πρώτη φορά συναντάω ακουστικά με κορδονάκι : http://www.gearbest.com/earphones/pp_116355.html

Καλή κίνηση αυτή για τα ακουστικά και μάλιστα όταν τα δίνει και σε αυτούς που πλήρωσαν 86$ και σε αυτούς που πλήρωσαν 96$. Το link που έδωσες όμως δεν δουλεύει φίλε. Αυτά είναι τα ακουστικά και πρώτη φορά συναντάω ακουστικά με κορδονάκι : http://www.gearbest.com/earphones/pp_116355.html

Ειναι απομίμηση των Xiaomi Pistons (1st edition)...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Λοιπον ας πω κ γω τωρα τι συμβαινει αφου επικοινωνησα με paypal κ την τραπεζα μου

Πρωτον να πω οτι στο paypal μου ειπε ο εκπροσωπος κ φαινεται εξαλλου, οτι το gearbest μεχρι χθες εκανε 17 ναι καλα ακουσατε 17 προσπαθειες αναληψης του ποσου της παραγγελιας(82$)

απο την τραπεζα ειδα το πρωι οτι εχει πανω απο 120$ αρα δεν τιθεται θεμα balance

σε επικοινωνια με το gearbest απλα με ρωτησαν αν οντως θελω ακομη το κινητο κ ξερουν λεει το προβλημα

υπαρχει κανενας με την παραγγελια του (λευκο ηταν κ χρησιμοποιησα κ ολους τους ποντιυς μου οι οποιοι δεν επιστραφησαν τουλαχιστον ακομη) προβληματικη?

και εμένα για το λευκό σήμερα μου έβγαλε πρόβλημα με payment failled μίλησα μαζί τους και μου είπαν έχει θέμα το paypal , τους έστειλα μήνυμα να δούμε τι λένε , εσύ πως μίλησες με εκπρόσωπο του paypal (δεν χρειάστηκε άλλη φορά να μιλήσω μαζί τους ) .

Πάντως εγώ δεν είχα βαλει πόντους ή τίποτα άλλο μόνο το κουπόνι .

LeEco Le max 2 [x820]

Σωστός , το link το έκανα copy paste μαζί με όλο το κείμενο . Δεν ξέρω γιατί το πήρε λάθος .:blink:

Edited by metalergr

Α.Einstein

Ειναι απομίμηση των Xiaomi Pistons (1st edition)...

Ναι εντάξει δεν θα μπορούσε να είναι και xiaomi pistons...αν και αυτά μου θύμισαν μόλις τα είδα. Τα έχει δοκιμάσει κανείς ; Εντάξει με κόστος 7 δολάρια δεν μπορείς να έχεις και τρελές απαιτήσεις για να μην πω ότι δεν μπορείς να έχεις καν απαιτήσεις :)

Βρε παιδιά μην πάμε να βγάλουμε από την μύγα ξύγκι . Αναγνώρισαν το λάθος τους και σαν ανταπόδοση μας έκαναν ένα δώρο . Ότι κόστος και να έχει ειναι μια σωστή αντιμετώπιση εκ μέρους τους. Δεν φτάνει που έχασαν από το κέρδος τους με το bug που υπήρχε στο site τους ,μας κάνουν και δωράκι. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.

Α.Einstein

εμενα όταν κανω search στο σαιτ μου βγαζει αυτό

http://s1082.photobucket.com/user/johnstef33/media/cubot.jpg.html

και όταν παταω πανω στο λινκ μου βγαζει 90+:wacko:

Edited by johnstef

Συμφωνούμε απόλυτα απλά επειδή ανέφερε ο φίλος ο asot ότι είναι απομίμηση των xiaomi pistons, ρώτησα αν γνωρίζει και την ποιότητα τους απο κάποιον που τα παράγγειλε ή κάτι παρόμοιο !!! Εννοείται ότι είναι σωστή κίνηση του καταστήματος και μάλιστα με το παραπάνω αν αναλογιστεί κανείς ότι θα ήταν μέσα σε εισαγωγικά πιο δίκαιο να το πάρουν όσοι πλήρωσαν 96 δολάρια. Από την άλλη όμως όλα τα παιδιά που τους ακυρώθηκε η παραγγελία ή είχαν προβλήματα με 2πλες και 3πλες χρεώσεις ή πήραν το άσπρο και θα γίνει η αποστολή τους πιθανότατα λίγες μέρες αργότερα αξίζουν και αυτοί αυτό το δώρο.

εμενα όταν κανω search στο σαιτ μου βγαζει αυτό

http://s1082.photobucket.com/user/johnstef33/media/cubot.jpg.html

και όταν παταω πανω στο λινκ μου βγαζει 90+:wacko:

Βάλτο στο καλάθι σου , χρησιμοποίησε το κουπόνι S200MK και η τιμή θα γίνει €74.84

http://111.imagebam.com/download/-I1z-a-Iju8oBTXjsu-4zQ/36708/367073054/My%20Cart%20%20%20GearBest.com.jpeg

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συμφωνούμε απόλυτα απλά επειδή ανέφερε ο φίλος ο asot ότι είναι απομίμηση των xiaomi pistons, ρώτησα αν γνωρίζει και την ποιότητα τους απο κάποιον που τα παράγγειλε ή κάτι παρόμοιο !!! Εννοείται ότι είναι σωστή κίνηση του καταστήματος και μάλιστα με το παραπάνω αν αναλογιστεί κανείς ότι θα ήταν μέσα σε εισαγωγικά πιο δίκαιο να το πάρουν όσοι πλήρωσαν 96 δολάρια. Από την άλλη όμως όλα τα παιδιά που τους ακυρώθηκε η παραγγελία ή είχαν προβλήματα με 2πλες και 3πλες χρεώσεις ή πήραν το άσπρο και θα γίνει η αποστολή τους πιθανότατα λίγες μέρες αργότερα αξίζουν και αυτοί αυτό το δώρο.

Ναι αδερφέ , δεν διαφωνούμε σε κάτι, μια επισήμανση έκανα και δεν αναφερόμουν σε συγκεκριμένα άτομα . Όσον αφορά την υπογράμμιση στο post σου, πιστεύω οτι και αυτοί ειναι καλυμμένοι γιατί όπως γράφει στο νήμα του Gearbest :

1.The earphone will be added to the orders which used coupon code S200MK and S200HF and ordered before I public the post.

αναφέρει όσους έχουν κάνει παραγγελία πριν την δημοσίευση αυτού του post.

Edited by metalergr

Α.Einstein

το εκανα κι εγω παραγγελια απο το gearbest αν και δισταζα με ολα αυτα που διαβαζω, με το κουπονι εχει διαφορα απο το minideal οποτε και το πηρα . περιμενουμε να δουμε πως θα παει. ελπιζω να ερθει σε 20 μερες οπως και στο Minideal

για όσους έχουν πρόβλημα με payment failled δεν είναι πρόβλημα του gearbest η του paypal οι ελληνικές τράπεζες #$%^&%$#@#$%^

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5785705#post5785705 για να μην τα ξαναγράφω στα ελληνικά

LeEco Le max 2 [x820]

Λοιπόν παιδιά,για να καταλάβετε πόσο κερατάδες είναι οι κινέζοι.Ακολουθεί ο εξής διάλογος με το ''αγαπητό'' Κ.Larry:

info: Welcome to Gearbest.com. Please wait for a site operator to respond.

info: You are now chatting with 'Larry'

Larry: Welcome to Gearbest.com.How may I help you today?

nikolas: hi a question please,because i dont get it

nikolas: we have spoken before

nikolas: its about cubot s200

nikolas: you say in the information there is back cover

nikolas: what does this mena

nikolas: *mean

nikolas: ?

Larry: Cell Phone: 1

Larry: Screen Protector: 1

Larry: Battery: 1 x 3300mAh

Larry: USB Cable: 1

Larry: Back Case : 1

Larry: User Manual: 1

Larry: this item has one Back Case

nikolas: Gearbest 24 Νοέ. 2014, 13:37 ↑ #348 Gearbest's Avatar: Zopo ZP998 Official Representative Περιοχή: China Μηνύματα: 183 Εγγραφή: Μάρ. 2014 Παράθεση από spiros7777 > Is it true that cubot s200 will have free silicon case and screen protector ? Hello spiros7777, Sorry for the late reply. It is ture, cubot s200 will have free silicon case and screen protector. Have a nice day! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

nikolas: Is it true that cubot s200 will have free silicon case and screen protector ? Hello spiros7777, Sorry for the late reply. It is ture, cubot s200 will have free silicon case and screen protector. Have a nice day!

nikolas: Hear is what you said in myphone,greek site

nikolas: for phones

nikolas: and here you san find it.It is post 348

nikolas: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387871&page=24

nikolas: so answer me please

Larry: Please hold on a moment.

Larry: I'm checking the links

nikolas: ok then

Larry: yes

nikolas: so?

Larry: but you need contact us after you paid for your order

nikolas: aaaaaa

nikolas: ok then

nikolas: so if i order now

nikolas: you tell me that i can request you a FREE silicon case M.Larry?

Larry: ok

nikolas: *Mr

nikolas: ok what?

nikolas: answer me please,my patience is ending...

Larry: could you please wait one day, I will contact my colleague to confirm the FREE silicon case

nikolas: ok,i am gonna ask you tomorrow again

nikolas: i hope you will have figured out

Larry: ok

Larry: thank you

nikolas: if you dont know tomorrow,i am gonna inform all the members of myphone that you dont give the silicon case,so that they know

nikolas: thank you...

Larry: thank you your understanding

nikolas: bye

Τα συμπεράσματα δικά σας.Αφορά το free silicon case που ''υποτίθεται'' ότι δίνουν και το έχει γράψει και στο thread του το gearbest.Ερασιτέχνες....

ασε να ερθουν με το καλο τα τηλεφωνα και να τους ταραξουμε ομαδικως στα dispute να μην παρουν φραγκο

ειναι της μοδας να το παιζεις κινεζος και απο οτι φαινεται για τους κινεζους ειναι εθνικο προσον

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τες-πα υπαρχει κανενα λινκ για αδιαβροχη θηκη για το μηχανακι για 5 ιντσες ?

ΠΑΡΑΚΑΛΩ............:D

Συγνωμη που επεμβαίνω στο παρόν ποστ, χωρις να με ενδιαφέρει άμεσα το θέμα...

Νίκο χωρίς καμία παρεξηγηση....Τοσος ντορος και τοσες προειδοποιήσεις περι 'dispute"για μια θήκη σιλικονης της κακιας ωρας???

Μου εχουν στειλει για το Lenovo μια θηκη σιλικονης, την οποία ζητημα αν την φορεσε μια γεματη μερα.....Ειλικρινα δεν χρηζει ιδιαιτερης σημασιας όσο αν το μηχανακι ειναι αξιόπιστο...Αυτο μετραει στην τελική..να ειναι αξιοπιστο το κινητο...Δεν αξιζει να γινεται τοση φασαρια για μια θηκούλα αξίας ουτε 1 ευρω...Μας δινουν γαιδαρο κα τον κοιταμε στα δοντια δηλαδη..

Φιλικά το γραφω παιδια, γιατι μπηκα να διαβασω τους ερασιτεχνισμους και αρχικα νομιζα ότι επεσα σε περιπτωση καμιας φοβερης απατης σχετικα με τα specs του κινητου...

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

νταξει μωρε μην τα παιρνετε ολα της μετρητοις

ας ερθει το μηχανακι να ειναι και καλο και χαλαλι η θηκη θα βρουμε θα χαλασουμε

και 2-3 ευρω παραπανω δεν χαθηκε ο κοσμος

ξερει καποιος για θηκουλα αδιαβροχη που με ενδιαφερει ?

θα συμφωνησω και εγω ... πραγματικα ασχολειται κανεις με αυτα τα δωρα ;;; θηκες κτλ ;

νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος ... ειδικα για θηκη σιλικονης !

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Αν δεν απατωμαι δεν εχει φυγει κανενα κομματι απο εκει ακομα για κανεναν

οταν θα αρχισουν να στελνουν θα ερθει νεο κυμα απαντησεων στο φορουμ

λογικα σε 20-22 μερες θα ειναι εδω αλλα υπαρχει περιπτωση λογω εορτων να γινει της καθυστερισης το καγκελο :confused:

όταν πάτε στο checkout διαλέγετε checkout with paypal ή απλο checkout;

επειδή μου το βγάζει 81 ευρώ στο paypal, τι να αλλάξω στις ρυθμίσεις;

Edited by alexakos7

Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχε ένα θέμα με το ‘checkout with paypal‘ και όλοι επιλέγαμε το ‘checkout‘ . Θα σου πρότεινα να επιλέξεις ‘checkout‘ γιατί στο τέλος πάλι στο paypal θα σε πάει .

Α.Einstein

επειδή μου το βγάζει 81 ευρώ στο paypal, τι να αλλάξω στις ρυθμίσεις;

Έβαλες το κουπόνι S200MK; Πάτησες apply ; Δες λίγο την φώτο στην αρχή της σελίδας.

Α.Einstein

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...