Jump to content

Σε ποια χώρα κοστίζουν φθηνότερα τα κινητά??

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλήθεια ξέρει κανείς σε ποια χώρα μπορεί να αγοράσει φθηνότερα τα κινητά??Σαν συσκευές εννοώ φυσικά και όχι με συμβόλαιο...

Den kserw pou einai pio fthna alla stnn Voulgaria pantws einai pamfthna...

Sony Ericsson :love:

:shoot:Nokia:whip:

:cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry:

τα siemens παντως τα εχω βρει ως πιο φτηνα στην Ελλαδα οσο περιεργο και να φαινεται

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος x+y=z (23 Οκτ. 2004 , 01:06)

Αλήθεια ξέρει κανείς σε ποια χώρα μπορεί να αγοράσει φθηνότερα τα κινητά??Σαν συσκευές εννοώ φυσικά και όχι με συμβόλαιο...

σκεφτεσαι να τρεξεις εξωτερικο για να αγορασεις κινητο ?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DENIOR (23 Οκτ. 2004 , 19:18)

Sti Germania,sti Gallia,sto Louxemvourgo kai sto Velgio ola ta kinita kostizoun panta 50 peripou euro akrivotera apoti stin ellada.

και βάλεεεεεεε........

Στην Πολωνία πάντως έχει πολύ φτηνά...

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

κατα πασα πιθανοτιτα καμια φιλανδια καμια αμερικη... παντος οχ στην ελλαδα και οχι στην σουηδια( το αναφερω επιδι ι ερικσον ειναι απο την σουιδια)

δεν εχω πσαξει τιμες εξοτερικου αλλα επιδη εμενα ενα 6μηνο στην σουηδια μπορω να σας πω οτι στην ελλαδα εχουμε πολυ πιο φτηνα κινιτα και σχεδον ολοι εχουμε το πολυ 1 χρονου κινιτο ενο στιν σουηδια εχουν απο τα πρωτα τις νοκια εως 3310 οι πιο πολλοι και κανα 10% ενα ενχρομο αντε και κανενα με καμερα και το 5% εχουν σεριεσ 60 κινιτο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (23 Οκτ. 2004 , 22:24)

σκεφτεσαι να τρεξεις εξωτερικο για να αγορασεις κινητο ?

...όχι βέβαια,από απλή περιέργεια ρωτάω έτσι ώστε αν ποτέ πάμε κανά ταξίδι να ξέρουμε τις τιμές στην αγορά της κάθε χώρας.

στη βουλγαρία οι τιμές είναι πάνω κάτω ίδιες...υπολογίστε και τα έξοδα ταξιδιού..

κάτι για τουρκια είχε πάρει το αυτi μου

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (24 Οκτ. 2004 , 22:17)

στη βουλγαρία οι τιμές είναι πάνω κάτω ίδιες...υπολογίστε και τα έξοδα ταξιδιού..

κάτι για τουρκια είχε πάρει το αυτi μου

Ναι, όντως, Τουρκία παίζουν πολύ καλές τιμές. Αν κάνεις και την πάπια στο τελωνίο όλα μια χαρά ;)

φτηνο σε μας μονο σαν ευρωπαικες τιμες μπορει...γιατι αν συγκρινουμε με τους μισθους των αλλων,οι αλλες χωρες τα παιρνουν τσαμπα.

Σιγουρα τα κινητα nokia στην Φιλανδια δεν ειναι πιο φτηνα απο Ελλαδα.μου το πε καποιος που πηγε erasmus k ekane tour...

Oso για Τουρκια λογικα τα siemens 8a ναι πιο φτηνα μιας κ φτιαχνονται κ εκει...τουλ.αυτα που μας φερνουν στην Ελλαδα.(θα χετε προσεξει οτι η εγγυηση ειναι στα τΟυρκικα).

στην Αμερικη δεν ξερω απο τιμες αλλα ξερω οτι η ε.ε. ειναι πιο μπροστα στην κινητη τηλ.μετα απο ιαπωνια κτλ

Σε σχεση με τη δυτικη ευρωπη, η ελλαδα εχει τα πιο φθηνα. Απο κει και περα, αμα πας ανατολικα, λογικα θα εχει φθηνοτερα.

Βουλγαρία παιδια. Sandansky for ever!

Πήγα την περασμένη βδομάδα.

ενδεικτικά σας αναφέρω:

Siemens SX1 250 euro

Nokia 7610 330 euro

Motorola MPx200 250 euro

Επίσης έχει και πολυ σπάνια κινητά όπως τη σειρά Xelibri της Siemens και το μάυρο SX1. Για κάποιον που μένει θεσσαλονίκη είναι ό,τι πρέπει νομίζω

ta xelibri ontois ta synanto ki ego polu syxna...

tora gia ta kinhta sto sandanski de 8a milhso...:)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*