seventh_heaven Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Συνεχίζουμε, με την ελπίδα να μην επαναληφθούν τα ίδια. ΠΡΟΣΟΧΗ από όλους λοιπόν! Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Να πω και γω την γνώμη μου είμαι υπερ των ιδιωτικών πανεπιστημίων και γενικά της ιδιωτικής εκπαίδευσης με την προυπόθεση ότι συνυπάρχει με τη δημόσια έτσι απλά Μάλιστα από ένα άλλο θρεντ που διάβασα περί καταλήψεων στα σχολεία (άκουσον!!! :blink:) κατέλειξα ότι μάλλον είμαστε λίγο πολύ γκρινιάρηδες και ζήτουλες. Θέλουμε δωρεάν παιδεία και επιστημονικά καταρτισμένους καθηγητές Θέλουμε πολλά λεφτά με μικρό ωράριο Θέλουμε το ψωμί μας χωρίς την κόρα!!! Υπάρχουν στιγμές που (συγνώμη αν θίξω κάποιον) βλέπω έναν νέο στη τηλεόραση και από αυτά που λέει αναρωτιέμαι "αυτό το παιδί το γέννησαν κάποιοι μορφωμένοι άνθρωποι" ??? Και ας σκεφτούν και αυτό. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ τα ιδιωτικά πανεπιστήμια κερδισκοπικού χαρακτήρα. Όταν πληρώνεις κάποιον έχεις τα μούτρα να απαιτήσεις ότι πλήρωσες. Αν κάποιος καθηγητής δεν κάνει δουλειά στο ιδιωτικό πανεπιστήμιο τον διώχνουν. Γιατί? Διότι όταν πέφτει η φήμη του πανεπιστημίου πέφτει και το κέρδος του, που το αφορά άμεσα!!!! Για να σας προλάβω σας λέω ότι αποφοίτησα από ιδιωτικό σχολείο. Ήταν άσσος στο μανίκι μου. Επι των καταλήψεων κάναμε μάθημα και τώρα όσοι από εμάς προσπαθήσαμε, περάσαμε σε υψηλόβαθμες και καλές σχολές 1ης και 2ης επιλογής μας, και (θα το πω) ΓΕΛΑΜΕ με όλους αυτούς που λόγο καταλήψεων έχασαν μαθήματα και τρέχανε στα φροντηστήρια Λυπάμαι επίσης όλους αυτούς έχασαν μαθήματα, εξεταστικές και χρονιά ολόκληρη για τη χαζομάρα μερικών ως προς την κατάληψη.Λυπάμαι, διότι θα τα τραβήξω και εγώ αυτά! Όσο όμως αγωνίζονται οι άλλοι με καταλήψεις να απαιτήσουν τα "δικαιώματά" τους (χωρίς να αναλαμβάνουν υποχρεώσεις) άλλο τόσο θα αγωνίζομαι και εγώ μέσω συνελεύσεων για να καταστήλω με τη ψήφο μου τέτοιες ανώριμες (για να μη πω τίποτα χειρότερο) κινήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 +10000.....00+οο πες τα ρε AgentCain!οταν τα λεω εγω τοσο καιρο μονο αρνητικα σχολια λαμβανω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Θέλουμε δωρεάν παιδεία και επιστημονικά καταρτισμένους καθηγητές Θέλουμε πολλά λεφτά με μικρό ωράριο Θέλουμε το ψωμί μας χωρίς την κόρα!!! Υπάρχουν στιγμές που (συγνώμη αν θίξω κάποιον) βλέπω έναν νέο στη τηλεόραση και από αυτά που λέει αναρωτιέμαι "αυτό το παιδί το γέννησαν κάποιοι μορφωμένοι άνθρωποι" ??? Δεν ξέρω πόσοι πραγματικά τα θέλουν σοβαρά αυτά.. η τηλεόραση στη τελική σπρώχνει θέματα ήσσονος σημασίας, βλ.βιβλία Δημοτικού και παραβλέπει ότι κανείς δεν ελέγχει τι σκ@#@ μαθαίνει ο δάσκαλος στα παιδιά, για μένα το 90% της υπόθεσης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Σίγουρα από τη στιγμή μάλιστα που την παιδεία την υποκινούν διάφορα και άσχετα άτομα... Το είδατε νομίζω αυτό με το θέμα των Σκοπίων στο βιβλίο Ιστορίας Γ'Λυκείου? Σε μια σελίδα δείχνει ένα χάρτη την εποχή της Γερμανικης κατοχής όπου τα Σκόπια εμφανίζονται με το όνομα Μακεδονία Αυτοί που έγραψαν το βιβλίο δεν αναφέρουν ότι από τη Γερμανία ξεκίνησε η όλη ιστορία. Και οι δημοσιογράφοι ξεσαλώνουν με αυτό. Ποιους να πιστέψεις :blink::mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 νιώθω ότι σε αυτό το θέμα θα γίνεται πάντα μία τρύπα στο νερό... θέλουμε αναβαθμισμένες σχολές και ισχυρά πτυχία αλλά η βάση του 10 μας χαλάει... θέλουμε καθηγητές που θα κάνουν σωστή δουλειά αλλά πατάμε στην σχολή μία στις 365 ημέρες του χρόνου (και δεν εργάζονται όλοι οι φοιτητές μην τρελαθούμε) Θέλουμε υλικοτεχνική υποδομή και εκσυγχρονισμό των παναπιστημίων αλλά στην πρώτη κατάληψη εμείς τα διαλύουμε, τα βουτάμε και τα καίμε και εμείς με τις αφίσες και τις άλλες κομματικές λαλακίες καταστρέφουμε το χώρο ... μακάρι να ξέραμε τι θέλουμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 +10 Και το προσωπικό μου αγαπημένο: θέλουμε πτυχία που να έχουν αντίκρισμα στην αγορά εργασίας, αλλα την ίδια στιγμή φωνάζουμε "έξω οι επιχειρήσεις από τα πανεπιστήμια". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 νιώθω ότι σε αυτό το θέμα θα γίνεται πάντα μία τρύπα στο νερό... θέλουμε αναβαθμισμένες σχολές και ισχυρά πτυχία αλλά η βάση του 10 μας χαλάει... θέλουμε καθηγητές που θα κάνουν σωστή δουλειά αλλά πατάμε στην σχολή μία στις 365 ημέρες του χρόνου (και δεν εργάζονται όλοι οι φοιτητές μην τρελαθούμε) Θέλουμε υλικοτεχνική υποδομή και εκσυγχρονισμό των παναπιστημίων αλλά στην πρώτη κατάληψη εμείς τα διαλύουμε, τα βουτάμε και τα καίμε και εμείς με τις αφίσες και τις άλλες κομματικές λαλακίες καταστρέφουμε το χώρο ... μακάρι να ξέραμε τι θέλουμε μην γενικευεις τα πραγματα,δεν ειναι ετσι για τους περισσοτερους θελω να πιστευω....τωρα βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις που χαλανε την συνολικη εικονα.οι ελληνες φοιτητες ειναι φιλοτημοι στο μεγαλυτερο βαθμο(αν πχ ενας ευρωπαιος φοιτητης,φοιτουσαι σε καποιο απο τα ελληνικα πανεπιστημια θα εφτανε ποτε στο επιπεδο του ελληνα?),σε σχεση με αυτα που εχουν καταρτιζονται αρτια,ασχετα βεβαια οτι αυτο δεν ειναι αρκετο στο να τους κανει ανταγωνιστικους στην διεθνη αγορα.πρεπει λοιπον να γινουν ριζικες αλλαγες και να δεχτουμε επιτελους την ιδεα του "διαφορετικου" και παρεξηγημενου ιδιωτικου πανεπιστημιου,με την ελπιδα να φτασει καποτε η παιδεια στο επιπεδο της αντιστοιχης των ανεπτυγμενων χωρων του εξωτερικου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malefrag Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Είναι πραγματικά κουραστικό να ακούς και να διαβάζεις από νέους ανθρώπους για ύπαρξη δημόσιων πανεπιστημίων. Να ξεκαθαρίσω οτι οι πολιτικές πεποιθήσεις δεν έχουν καμία σημασία. (ΔΕΝ είμαι ''δεξιά'') Γιατί σε άλλες χώρες να έχουν ΣΩΣΤΑ πανεπιστήμια (δεν θα παραθέσω τι σημαίνει να έχει και να κάνει ένα σωστό πανεπιστήμιο γιατί θα ξημερώσουμε) Γιατί να πληρώνουμε από τους φόρους μας όλους για φοιτητές που κάνουν καταλήψεις και για καθηγητές που μισοδουλεύουν να κάνουν απεργίες? Γιατί να συνεχίζουμε να πληρώνουμε αυτούς τους μαθητές που κάνουν 8 χρόνια για να τελειώσουν το ΤΕΙ ανωτάτης περιπτερικής ενώ εμένα, η εσένα οι γονείς σου επειδή δεν ήθελαν, επειδή δεν ''πέρασες'' πήγεσ στην ΑΚΤΟ, στο ΣΒΙΕ στη Ρουμανία, στην Αγγλία κλπ? Γιατί να θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε πανεπιστήμια που βγάζει μη τεχνοκράτες στην αγορά εργασίας με αποτέλεσμα να μην είναι employable? (δεν μου έρχεται η ελληνικη λέξη, και για να μην ξεχνάω τη γιαγιά στο χωριό που μου το έμαθε έτσι...) Γιατί ? Γιατί? Γιατί όλα τα αναρχο άπλυτα ταγάρια με τις κόκκινες σημαίες να πηγαίνουν να τα κάνουν λαμπόγιαλο σε πορείες, εν καιρώ μαθημάτων που ΟΛΟΙ πληρώνουν? αυτά για την ώρα... Παράθεση You will be wise not to seek too much from others. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Και εγώ αναρωτιέμαι... Φωνάζουν συνεχώς για πανεπιστήμια μη-κερδοσκοπικού χαρακτήρα άρα "έξω τα ιδιωτικά πανεπιστήμια από τη χώρα και τη δημόσια εκπαίδευση" όμως όλα αυτά τα ΙΕΚ ΣΒΙΕ, ΞΥΝΗ, ΑΚΤΟ κτλ που τα βρίσκουν τα χρήματα για να δίνουν λάπτοπ σε κάθε σπουδαστή? μήπως από κρατικές επιχωρηγήσεις? :lol::lol::lol: αν τους πω δλδ "είμαι φτωχός, αλλά θέλω να σπουδάσω" θα με πάρουν? :lol::lol::lol: όσο για τους διαδηλωτές για δείτε αυτό: δεν δείχνω τα πολιτικά πιστεύω μου αλλά έτυχε να πέσω σε αυτό το βιντεο ο άνθρωπος έχει δίκιο, οι διαδηλώσεις στο εξωτερικό γίνονται σε συγκεκριμένους χώρους χωρίς κουκουλοφόρους, μάλιστα συχνά και στο πεζοδρόμιο. Βγήκε, είπε κάτι σωστό και αμέσως όλα τα κ***παιδα βγήκαν να τον κοροϊδέψουν και να τον πουν φασίστα λες και γνώρισαν ποτέ τους αληθινό φασισμό όλα αυτά νομίζουν ότι η επέτειος του πολυτεχνείου είναι γιορτή απλά δείτε τα πρώτα ποστ, είμαι σίγουρος ότι πολλοί από αυτούς συμμετήχαν σε έξαλες διαδηλώσεις και όχι σαν "κοινοί" διαδηλωτές alexis_18 δεν γενικεύουμε τίποτα αλλά συνήθως οι καλοί φοιτητές (καλοί με την έννοια ότι κάνουν αυτό που πρέπει) είναι πιο αγαθιάρηδες από όλους αυτούς τους ταραξίες που συχνά τους παρασέρνουν. Τα χλωρά καίγονται με τα ξερά...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Και εγώ αναρωτιέμαι... Φωνάζουν συνεχώς για πανεπιστήμια μη-κερδοσκοπικού χαρακτήρα άρα "έξω τα ιδιωτικά πανεπιστήμια από τη χώρα και τη δημόσια εκπαίδευση" όμως όλα αυτά τα ΙΕΚ ΣΒΙΕ, ΞΥΝΗ, ΑΚΤΟ κτλ που τα βρίσκουν τα χρήματα για να δίνουν λάπτοπ σε κάθε σπουδαστή? μήπως από κρατικές επιχωρηγήσεις? :lol::lol::lol: αν τους πω δλδ "είμαι φτωχός, αλλά θέλω να σπουδάσω" θα με πάρουν? :lol::lol::lol: Προσωπικά εγώ είμαι ΥΠEΡ των μη κρατικών πανεπιστημίων, αλλα επειδή θέτεις το ερώτημα, να απαντήσω. Στη χωρα αυτή, όλα γίνονται για το δημόσιο. Όλοι για αυτό παλεύουν. Από τα ιδιωτικά ΙΕΚ αυτή τη στιγμή, κάποια αξίζουν, κάποια (ίσως τα περισσότερα) όχι, αλλα κανεις δε νοιάζεται. Όταν όμως ιδρυθούν μη κρατικά ιδρύματα τα οποια αναγνωρίζονται από το κράτος, οι απόφοιτοι τους θα έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν θέσεις στο δημόσιο (μέσω ΑΣΕΠ, προκηρύξεων κτλ). Για τον ιδιωτικό τομέα ελαχιστη έως καμια σημασία έχει αν κάποιο τριτοβάθμιο ίδρυμα αναγνωρίζεται από το κράτος. Σημασία έχει τι ποιότητα αποφοιτων (θεωρείται ότι) βγάζει. Αν όμως το ίδρυμα είναι αναγνωρισμένο, τότε ο ανταγωνισμός για τη θεσούλα στο δημόσιο αυξάνεται ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Προσωπικά εγώ είμαι ΥΠEΡ των μη κρατικών πανεπιστημίων, αλλα επειδή θέτεις το ερώτημα, να απαντήσω. Στη χωρα αυτή, όλα γίνονται για το δημόσιο. Όλοι για αυτό παλεύουν. Από τα ιδιωτικά ΙΕΚ αυτή τη στιγμή, κάποια αξίζουν, κάποια (ίσως τα περισσότερα) όχι, αλλα κανεις δε νοιάζεται. Όταν όμως ιδρυθούν μη κρατικά ιδρύματα τα οποια αναγνωρίζονται από το κράτος, οι απόφοιτοι τους θα έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν θέσεις στο δημόσιο (μέσω ΑΣΕΠ, προκηρύξεων κτλ). Για τον ιδιωτικό τομέα ελαχιστη έως καμια σημασία έχει αν κάποιο τριτοβάθμιο ίδρυμα αναγνωρίζεται από το κράτος. Σημασία έχει τι ποιότητα αποφοιτων (θεωρείται ότι) βγάζει. Αν όμως το ίδρυμα είναι αναγνωρισμένο, τότε ο ανταγωνισμός για τη θεσούλα στο δημόσιο αυξάνεται ;) ;) Σωστά. Δεν θα παραξενευτώ καθόλου αν δούμε ιδιωτικές σχολές στρατιωτικών σε λίγο, π.χ από καμμιά Blackwater, με εξασφαλισμένη εργασία σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον, ας πούμε Βαγδάτη. Το θεωρώ τραγικό για μία χώρα η σχολή που βγάζει ..λοχίες να έχει περισσότερα μόρια από το Οικονομικό. Εκεί καταντήσαμε. Αυτό είναι το προιόν πλέον της εκπαίδευσης μας και οσονούπω θα αρχίσει να εξάγεται. Σε λίγο θα δείτε τους πρώτους Έλληνες μισθοφόρους στα κανάλια στο Ιρακ και θα με θυμηθείτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 όπως και να το κάνουμε έχουμε κολλήσει με τη νοοτροπία του δημοσίου υπαλληλου... Ακόμα και σε μια σχολή όπως αυτή της αστυνομίας που πρέπει να βγάζει άτομα ενεργητικά, υπάκουα και με υψηλή την αίσθηση του δικαίου, οι πιο πολλοί πάνε επειδή η "επαγγελματική αποκατάσταση είναι εξασφαλισμένη" και όχι επειδή το θέλουν, αφήνοντας απ'έξω αυτούς που το αξίζουν γι'αυτό δεν έχουμε βιομηχανίες και ιδιωτικές εταιρίες στην Ελλάδα. Όλοι θέλουν να έχουν μια σίγουρη δουλειά και μάλιστα να πλουτίσουν από αυτό. Ξεχνούν όμως ότι ο φόβος της απόλυσης και ο ανταγωνισμός είναι ισχυρό κίνητρο για τους ίδιους ώστε να έχουν όρεξη για δουλειά αλλά και για τους εργοδότες ως αφορμή για αύξηση του μισθού. Αυτά όμως υπάρχουν μόνο στον ιδιωτικό τομέα... Τι περιμένεις όμως. Μια φορά είπε η Intel να κάνει εργοστάσιο στην Ελλάδα και αμέσως τα συνδικάτα απαίτησαν να προσλάβει 80% Έλληνες και να έχουν και υψηλούς μισθούς. Δεν τους άρεσε το 40% που προσέφερε η Intel (ποσό που συμφώνησε να αυξήσει με τον καιρό), παρόλο που δεν έχουμε αρκετούς επιστήμονες εξειδηκευμένους στους συγκεκριμένους τομείς. Άντε ο άλλος που πάει εξωτερικό να σπουδάσει. Με τι καρδιά να γυρίσει πίσω; Ενώ αν υπήρχαν ιδιωτικά πανεπιστήμια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Οκ ο Καρατζαφέρης κλασικά ο γραφικός λαϊκιστής της δεξιάς. Το μεγάλο πρόβλημα της παιδείας δεν μπορούν να το λύσουν αυτοί που το δημιούργησαν. Το θέμα είναι: 1)Να πάψουν να ιδρύουν σε κάθε χωριό και ένα Πανεπιστήμιο 2)Να αποφασίσουν να κλείσουν και συγχωνεύσουν σχολές μικρού ενδιαφέροντος 3)Χρηματοδότηση τουλάχιστον 6% ΑΕΠ + Έρευνα 4)Σημαντική μείωση των εισακτέων 5)Δίκαιος καθορισμός επαγγελματικών δικαιωμάτων σύμφωνα με αξιολόγηση που θα γίνει σε κάθε σχολή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Δε θα πω τίποτα για τον Καρατζαφέρη. Άλλωστε παραβαίνεις λίγο τους κανόνες του φόρουμ αποκαλώντας τον λαϊκιστή πρόσεχε λοιπόν όσο για αυτά που είπες συμφωνώ 100% αλλά αυτό με τις διαδηλώσεις έχει παραγίνει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 όπως και να το κάνουμε έχουμε κολλήσει με τη νοοτροπία του δημοσίου υπαλληλου... γι'αυτό δεν έχουμε βιομηχανίες και ιδιωτικές εταιρίες στην Ελλάδα. Όλοι θέλουν να έχουν μια σίγουρη δουλειά και μάλιστα να πλουτίσουν από αυτό. αυτο παλι ο νεοελληνας να ζει με το ονειρο "ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ" δεν το καταλαβα ποτε....ειναι κριμα να βλεπεις νεους να παλευουν για μια θεση πολλες φορες και με αθεμιτα μεσα ,που θα τους αποφερει ενα μισθο "πεινας",και ελαχιστες πιθανοτητες για μια καλυτερη θεση σε ενα χρονικο διαστημα ,εστω των 10 χρονων(εκτος βεβαια και αν υπαρχουν απο πισω τα γλυψειμματα) η ιδεα για εργασια στο δημοσιο με αηδιαζει!ειναι κριμα οι σημερινοι νεοι να εχουν τοσο "φτηνα" ονειρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 το πρόβλημα δεν είναι η εργασία στο δημόσιο αλλά στο ελληνικό δημόσιο :blink::lol::blink: αν τα πράγματα ήταν όπως έξω ίσως να είχαμε και λιγότερους δημοσίους υπαλλήλους αλλά και καλύτερες δημόσιες υπηρεσίες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasakis Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Τώρα με τις νέες εκλογές η Γιαννάκου Μαριορή δεν μπαίνει στη βουλή! Αυτό κι αν είναι μεγάλη αλλαγή στην παιδεία...:lol: Φταίνε και οι υπουργοί βέβαια, όταν δεν μας βάζουν για υπουργούς παιδείας δασκάλους-καθηγητές-πανεπιστημιακούς (των οποίων η δουλεία είναι ουσιαστικά η παιδεία) αλλά ψυχιάτρους, τι να πει κανείς... Τι θα μπορούσε να γνωρίζει μια ψυχίατρος όσον αφορά την παιδεία... Σαν να λέμε να πάει να κάνει όπερα η Στέλλα Μπεζεντάκου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
123tomi_ Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 το πρόβλημα δεν είναι η εργασία στο δημόσιο αλλά στο ελληνικό δημόσιο :blink::lol::blink: αν τα πράγματα ήταν όπως έξω ίσως να είχαμε και λιγότερους δημοσίους υπαλλήλους αλλά και καλύτερες δημόσιες υπηρεσίες οντως, στο εξωτερικο και συγκεκριμενα ν.Αφρικη και Η.Π.Α. θεωρουν το δημοσιο μια απο τις κατωτερες εργασιες ενω Ελλαδα το εχουν Θεοποιησει, γι΄αυτο και δεν δουλευει όπως θα έπρεπε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Τώρα με τις νέες εκλογές η Γιαννάκου Μαριορή δεν μπαίνει στη βουλή! Αυτό κι αν είναι μεγάλη αλλαγή στην παιδεία...:lol: Φταίνε και οι υπουργοί βέβαια, όταν δεν μας βάζουν για υπουργούς παιδείας δασκάλους-καθηγητές-πανεπιστημιακούς (των οποίων η δουλεία είναι ουσιαστικά η παιδεία) αλλά ψυχιάτρους, τι να πει κανείς... Τι θα μπορούσε να γνωρίζει μια ψυχίατρος όσον αφορά την παιδεία... Σαν να λέμε να πάει να κάνει όπερα η Στέλλα Μπεζεντάκου.... μα ηταν δυνατον μετα απο αυτα που εγιναν απο τα μεσα του 2006 και μετα(απεργιες καθηγητων -δασκαλων καταληψεις στα σχολεια,κινητοποιησεις φοιτητων,προβληματα με τις πανελλαδικες) ως τα τελευταια με το βιβλιο της ιστοριας να την ξαναβαλουν και μαλιστα να την κανουν και υπουργο! θα ηταν καθαρη τρελα!ο τελευταιος χρονος ηταν καθοριστικος για την τυχη της! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Τώρα με τις νέες εκλογές η Γιαννάκου Μαριορή δεν μπαίνει στη βουλή! Αυτό κι αν είναι μεγάλη αλλαγή στην παιδεία...:lol: Φταίνε και οι υπουργοί βέβαια, όταν δεν μας βάζουν για υπουργούς παιδείας δασκάλους-καθηγητές-πανεπιστημιακούς (των οποίων η δουλεία είναι ουσιαστικά η παιδεία) αλλά ψυχιάτρους, τι να πει κανείς... Τι θα μπορούσε να γνωρίζει μια ψυχίατρος όσον αφορά την παιδεία... Σαν να λέμε να πάει να κάνει όπερα η Στέλλα Μπεζεντάκου.... Αυτό δεν είναι απαραίτητο. Μυαλό χρειάζεται και μια κάποια λογική. Όχι να είσαι δάσκαλος η καθηγητής - ίσως και να είναι καλύτερα να είσαι λίγο αποστασιοποιημένος γιατί βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά ;) Aλλωστε και ο Υπουργός Υγείας δεν είναι (απαραίτητα) γιατρός, ούτε ο Υπουργός Γεωργίας γεωργός, ο Υπουργός Ναυτιλίας ναυτικός και ο Υπουργός Εθνικής Aμυνας Στρατηγός (το φαντάζεστε; ) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasakis Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Αυτό δεν είναι απαραίτητο. Μυαλό χρειάζεται και μια κάποια λογική. Όχι να είσαι δάσκαλος η καθηγητής - ίσως και να είναι καλύτερα να είσαι λίγο αποστασιοποιημένος γιατί βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά ;) Aλλωστε και ο Υπουργός Υγείας δεν είναι (απαραίτητα) γιατρός, ούτε ο Υπουργός Γεωργίας γεωργός, ο Υπουργός Ναυτιλίας ναυτικός και ο Υπουργός Εθνικής Aμυνας Στρατηγός (το φαντάζεστε; ) ;) Ο υπουργός υγείας πρέπει να είναι είτε νοσηλευτής είτε γιατρός κατά την γνώμη μου γιατί αυτός ξέρει τι αίσχος υπάρχει στα δημόσια νοσοκομεία. Και ο υπουργός παιδείας πρέπει να είναι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας, στην έσχατη περίπτωση πανεπιστημιακός. Ποιός θα ήταν αυτός που γνωρίζει καλύτερα τι πρέπει να αλλάξει στην παιδεία σήμερα από τον απλό καθημερινό εκπαιδευτικό? Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι οι προεκλογικές υποσχέσεις περί 5% του ΑΕΠ για την παιδεία θα υλοποιηθούν αυτή την τετραετία γιατί με τη Μαριορή δεν είδαμε χαϊρι 3,5 χρόνια... Καλά να πάθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Πάει η Γιαννάκου!Βγήκε out (καλά να πάθει δηλαδή,να μάθει άλλη φορά να βγάζει βιβλία αντί για μ@λ@κί3ς...)! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Δεν ξέρω ρε σεις, το όλο παιχνίδι φαινόταν στημένο Εγώ επιφυλάσσομαι για τη Γιαννάκου, νομίζω κάπου αλλού υπάρχει βρόμα Ίσως σε καμιά συντονιστική επιτροπή ή κάτι τέτοιο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Πάει η Γιαννάκου!Βγήκε out (καλά να πάθει δηλαδή,να μάθει άλλη φορά να βγάζει βιβλία αντί για μ@λ@κί3ς...)! Όντως εκεί ήταν το πρόβλημα της παιδείας :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts