runner Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Ήταν το επεισόδιο της προηγούμενης Κυριακής αυτό που έβαλε επανάληψη!Αυτό με το ταξίδι στο Λας Βέγκας! Σήμερα είναι το τελευταίο επεισόδιο! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Auth h iperoxh seira teleiose deixnontas olous tous protagonistes na einai distixismenoi....Pragmatika poli anatreptiko,siginitiko kai sinama didaktiko to teleutaio :cry: epeisodio... Mas edeikse oti h prosopikh mas eutuxia den kathorizetai apo emas,alla apo pollous allous astathmitous paragontes...Oloi eimaste ypotagmenoi se kapoies askies,opos h oikogeneia,o erotas,h filia. Yparxoun anthropoi san ton SETH kai th MARISA,oi opoioi den antexoun tis stenaxories ths zohs kai prospathoun na ksefigoun me opoiodhpote tropo apo autes. Yparxoun vevaia kai anthropoi san ton RAIAN,o opoios einai mathimenos na antimetopizei tis antiksoothtes ths zohs kai na ipomenei ta panta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Ti egine sto telos giati to exasa? Peite mou pleaseeeeee!!!!! Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tanioulaaaa Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 geia sas eimai kainourgia, emena ena pragma me kanei na aporo pou blepoun thn omorfia tou rian na hjera 8ee mou sto Beverly Hills toulaxiston htan oloi wraioi.......... Παράθεση tanioulaaaa its back hi!hi! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Στην θέση του The O.C θα βάλουν (δυστυχώς) την σειρά Tarzan. Η συγκεκριμένη νέα σειρά δεν πήγε καθόλου καλά στην Αμερική και γιαυτό μετά απο μια μόνο season το κανάλι την ακύρωσε. Το The O.C. πάει πάρα πολύ καλά στην Αμερική αν και δεν γνωρίζω ακόμα για 3ο κύκλο. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Κατα τη γνώμη μου το Star εκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος... Τι εννοώ ? Εεε, το προφανες... δεν έπρεπε να βάζει δύο επισόδεια τη βδομάδα !!! Συνολικά για τη 1η σεζόν υπήρχαν 26 επισόδεια. Θα μας έφταναν για όλο τον χρόνο... Τώρα, τελείωσαν τα επισόδεια και προφανώς δεν μπορουν να τα ξαναβάλουν απο την αρχή και έτσι εβάλαν το μαλ**α τον ΤΑΡΖΑΝ. Πιστευω ότι τωρα θα καταλάβουν το λάθος τους και θα προσπαθήσουν να οργανώσουν λίγο τις σειρές τους. Αντίθετα, ομως στα φιλαράκια βάζουν 4 επισόδεια την εβδομάδα, αλλα μην ξεχνάμε ότι τα φιλαράκια παίζοταν 10 χρόνια και υπάρχουν 216 επισόδεια συνολικά(νομίζω... :o ) απο όλες τις σεζόν και μια σεζόν εμείς την ολοκληρώνουμε σε 5 Σαββατοκύριακα Θέλω να πώ πως διεθεσαν πάρα πολλά χρήματα για να αγοράσουν το OC(υποθέτω τουλάχιστο λόγω του ότι η 1η σεζόν τελείωσε τον Μαιο του 2004), του άλλαξαν τον τίτλο και του δώσανε αυτο τον ηλίθιο τίτλο (California Teens) , δεν το διαφήμησαν καν (μόνο στην αρχή) και μετα τελειώνει η σειρά και βάζουν έναν ηλίθιο που κρέμεται απο τα δεντρα... Τι άλλο να πει κανεις ? Πριν δείξουν τη σειρά δεν έκαναν μια μικρή έρευνα για να δουν τη τηλεθέαση έχει στο εξωτερικό ? 'Η πόσα επισόδεια έχει η κάθε σεζόν ? Ετσι ώστε να οργανωθουν κατάλληλα ? Φιλικά Πάντα ! EDIT Μηπως ξέρει κανένας πότε θα βγουν Region 2 DVD με ελληνικούς υπότιτλους ? Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_ozy Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Paidia telika ti 8a ginei me to california teens??8a tin diakopsoun.An to kanoun 8a nai megali blakeia.Einai teleia i seira kai i Mischa Barton akoma kalyteri.Opoios xerei as mou pei k mena...Thanks k sorry gia ta greeklish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Την έχουν ήδη κόψει τη σειρά !!! Απο το Σαββατο θα βάλουν τον Ταρζαν !!! Μην ανυσηχεις, σε συγχωρώ για τα greeklish :p Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_ozy Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Καλά είναι πολύ μ****ες.Έστειλα mail στο σταρ μπας κ τη ξαναβάλουν από την αρχή.Μακάρι να γίνει αυτό.Πάντως όπως έγραψε ένας φίλος πως αν στείλουμε όλοι mail θα μας ακούσουν.Εσείς τι λέτε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dj_ozy ( 7 Ιαν. 2005 , 00:01) Καλά είναι πολύ μ****ες.Έστειλα mail στο σταρ μπας κ τη ξαναβάλουν από την αρχή.Μακάρι να γίνει αυτό.Πάντως όπως έγραψε ένας φίλος πως αν στείλουμε όλοι mail θα μας ακούσουν.Εσείς τι λέτε??? Ναι εγω το έγραψα... αλλα δεν νομίζω να την ξαναβάλουν.... Μόνο το καλοκαίρι θα το ξαναβάλουν απο την αρχη και μετα ελπίζω απο τον Σεπτέμβριο να βάλουν τη 2η σεζόν... Βεβαια δεν πειράζει να κάνουμε μια προσπάθεια μέσω mail.... δεν έχουμε να χάσουμε και τίποτα... το mail είναι info@star.gr By the way, χρονια πολλά σε αυτους που γιορτάζουν σήμερα... δλδ στους Γιαννιδες Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 O deuteros kiklos ths seiras exei oloklhrothei sthn AMERIKH; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 @ DENIOR Ο 2ος κύκλος δεν έχει ολοκληρωθεί ακομα, αυτή τη στιγμή είναι στο επισόδειο 2.07 "The Family Ties" @ _Crazygirl_ Με λίγα λόγια : Ο Seth προτείνει ονοματα για το μωρό της Teressa και του Ryan. Αλλα ο Ryan λέει οτι τι παιδι μπορει να μην ειναι δικό του Η Kirsten προετοιμαζει το γάμο του Caleb και της Julie και δεν χαιρεται καθόλου που ο πατέρας της θα έχει μαυρισμένο μάτι εξαιτίας του Jimmy Την επόμενη μέρα στο σχολείο ο Ryan λέι τα νέα σχετικά με την εγκυμοσύνη της Theressa και πως θα πρέπει να περιμένουν να γεννηθει το μωρό για να ξερουν ποιος ειναι ο πατέρας Ο Seth δεν αισθανεται καθόλου καλά με την σχέση του με την Summer καθώς ο πατέρας της δεν τον συμπαθεί Ο Sandy πάει απο το γραφείο του Caleb για να συζητήσουν... και ο Caleb του λέει οτι η εταιρία εισαι σε κακή οικονομική κατάσταση και η Kirsten δεν το ξέρει καθώς στον τομέα που δουλεύει (κτηματομεσιτικά) έχουν κέρδη και του λέει επίσης πως αυτός ευθύνεται που δεν έκλεισε τη συμφωνία με τον Robert Campbell ουτως ωστε να "σωθεί" η εταιρία και η διωξη οικονομικού εγκληματος αρχίζει να υποπτεύεται τον Caleb για απάτες Η Marissa ετοιμάζει τα πράγματα της για να πάει να μείνει με τη μητέρα της Η Theressa μιλαέι με τον Ryan και του λέει ότι δεν θα κρατήσει το παιδι... μετα η Kirsten μιλάει με την Theressa και τελικά αυτή θα κρατήσει το παιδι. Το λέει του Ryan και αυτός δεν χαίρεται(αυτονόητο) αλλα αποφασίζει να μείνει μαζί της Μετα γινεται ο γάμος, εκει χορεύουν όλοι μεταξύ τους... Φευγει ο Ryan με την Theressa για να πάνε στο Chino, η Marissa πάει στο καινουργιο της σπίτι, ενω ο Seth ειναι σε κακό ψυχολογικό χάλι αφου φεύγει ο μόνος φίλος που είχε... Ο Seth φεύγει απο το σπίτι αφηνοντας δυο γραμματα, ένα για τους γονεις του και ένα για τη Summer και πάει προς τη βάρκα του (η οποία εντελώς "τυχαία" έχει το όνομα "Summer" (ή "Summer Breeze", δεν θυμάμει και πολύ καλά) Στο καινουργιο της σπίτι, η Marissa μπαίνει μέσα στο δωμάτιο της και βγάζει ένα μπουκάλι βοτκα απο την τσάντα της και πάει στο μπαλκόνι... The END Για περισσότερες λεπτομέριες προτείνω να πας στο http://www.fox.com/oc/home.htm και να δεις τον πλήρη οδηγό επισοδείων Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Εστειλα mail στο shop21.gr και τους ρώτησα σχετικά με την κυκλοφορία των DVD της σειράς, ορίστε η απάντηση τους : Αγαπητέ πελάτη, Σχετικά με την ερώτησή σας, σας ενημερώνουμε πως δεν έχουμε ενημέρωση για πιθανη κυκλοφορία της σειράς που σας ενδιαφέρει. Παραμένουμε στη διάθεσή σας Φιλικά Shop21-Εξυπηρέτηση πελατών Οφείλω να ομολογήσω ότι μου απάντησαν πάρα πολύ γρήγορα(μέσα σε 2 ώρες), τόσο γρήγορα που δεν το περίμενα, άρα τους αξίζουν συγχαρητήρια για την σωστή εξυπηρέτηση πελατών :) Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_ozy Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Παιδιά υπάρχει κανείς που να έχει κάρτα τηλεόρασης κ να έχει γράψει τιποτα επεισόδεια???Αν υπάρχει ας μου στείλει πριβέ ή ας γράψει εδώ.Θα βγει τελικά σε dvd στην Ελλάδα??Θα υπάρξει 3ος κύκλος(μακάρι παναγία μου).Η σειρά ειναι super συμφωνώ στο ότι μοιάζει με το beverly hills.O Tarzan μεγάλη μα****α!Αλλά είναι 10 επεισόδεια σύμφωνα με το teletext του star άρα μήπως μετά βάλλουν 2ο κύκλο από OC....?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dj_ozy (10 Ιαν. 2005 , 20:53) Θα βγει τελικά σε dvd στην Ελλάδα?? Θα βγει σίγουρα, αλλα το πότε κανείς δεν το ξέρει... Θα υπάρξει 3ος κύκλος(μακάρι παναγία μου). Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση απο την εταιρία παραγωγής. Υποθέτω ότι θα υπάρχει καθώς η σείρα έχει τόσο μεγάλη επιτυχία Η σειρά ειναι super συμφωνώ στο ότι μοιάζει με το beverly hills.O Tarzan μεγάλη μα****α! Ναι όντως η σειρα είναι χάλια(TARZAN), αλλα όταν είδα λίγο απο το πρώτο επισόδειο είδα ότι είχε ένα καλό.... στο τέλος έβαλαν ένα τραγούδι απο την Avril Lavigne, το "I'm with you". Αλλα αυτό δεν αρκεί... Αλλά είναι 10 επεισόδεια σύμφωνα με το teletext του star άρα μήπως μετά βάλλουν 2ο κύκλο από OC....?? Για την ακρίβεια είναι 8 επισόδεια συνολικά(να και το λινκ : http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/EpisodeGuideSummary/showid-16884/Tarzan/ ) , αλλα αποκλείεται να βάλουν το δεύτερο κύκλο του OC καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα στην Αμερική. Στη καλύτερη των περιπτώσεων να βάλουν τον 2ο κύκλο απο το Σεπτέμβριο του 2005. Το πολύ πολύ να βάλουν τα επισόδεια του πρώτου κύκλου για να καλύψουν το "κενό" του ΤΑΡΖΑΝ. Αλλα μην ανυσυχείτε, μένουν ακόμα 6 επισόδεια για να ολοκληρωθεί η σειρά... δηλαδή 3 βδομάδες ! Και μετά πάλι OC ! Ελπίζω τουλάχιστον... Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_ozy Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Μακάρι να ξαναβάλουν OC είναι όλα τα λεφτά!!Ειδικά αυτή η Mischa Barton (Μαρίσα) είναι κούκλα η κοπέλα.Ξέρει κανείς κανένα mail ή προσώπικο της site??Ξέρετε ότι ο Adam Brody k Rachel Bilson (seth k Summer) είναι μαζί στην πραγματικότητα κ μάλλον το πάνε για γάμο από ότι διάβαζα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dj_ozy (11 Ιαν. 2005 , 14:46) Ξέρετε ότι ο Adam Brody k Rachel Bilson (seth k Summer) είναι μαζί στην πραγματικότητα κ μάλλον το πάνε για γάμο από ότι διάβαζα.. Ναι εγω το ήξερα, οι κακές γλώσσες μαλιστα λένε ότι αυτός ήταν η αιτία που η Rachel Bilson πήρε μόνιμο ρόλο στη σειρά Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freddie Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος billyavl (12 Ιαν. 2005 , 09:52) Ναι εγω το ήξερα, οι κακές γλώσσες μαλιστα λένε ότι αυτός ήταν η αιτία που η Rachel Bilson πήρε μόνιμο ρόλο στη σειρά Γιατι ηταν η αιτια? Ειναι τπτ παραγωγος? :o :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Οχι, απλως αυτός την βοήθησε πάρα πολύ καθως ο λόγος του μετράει λίγο εκει μέσα (Ο Josh Schwartz ειναι στενός του φίλος...) εεε, και λίγο πολύ τη βοήθησε να πάρει το ρόλο μόνιμα... όλα αυτά βέβαια είναι φήμες και δεν ξέρω άμα ισχύουν... Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Giati h RACHEL BILSON sas xalaei;Kai kalh hthopoios einai kai koukla(thea mallon)... Ego pantos petixa mia plaka pou ekane ston SETH o PUNKD apo to MTV.Eprepe na vlepate tis ekfraseis pou epairne to prosopo tou SETH... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. January 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DENIOR (14 Ιαν. 2005 , 19:29) Giati h RACHEL BILSON sas xalaei;Kai kalh hthopoios einai kai koukla(thea mallon)... Ego pantos petixa mia plaka pou ekane ston SETH o PUNKD apo to MTV.Eprepe na vlepate tis ekfraseis pou epairne to prosopo tou SETH... Δεν διαφώνησε κανεις... Τι πλακα του έκαναν ? Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 Den polithymamai...Simmeteixe kai o Raian sthn plaka,alla den mporo na thn thimitho....Vriskontousan se ena indoor CAFE pantos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutellas Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 και εμένα μου άρεσε πολύ..ελπίζω να δούμε και τα καινούργια επεισόδια κάποια στιγμή...πάντως στο τέλος του τελευταίου επεισοδίου ακούστηκε ενα υπέροχο τραγούδι του Leonard Coen διασκευασμένο απο τον Jeff Buckley..το "Hallelujah"...δηλαδή αλληλούια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Κατα τη γνώμη μου το Star εκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος... Τι εννοώ ? Εεε, το προφανες... δεν έπρεπε να βάζει δύο επισόδεια τη βδομάδα !!! Συνολικά για τη 1η σεζόν υπήρχαν 26 επισόδεια. Θα μας έφταναν για όλο τον χρόνο... Τώρα, τελείωσαν τα επισόδεια και προφανώς δεν μπορουν να τα ξαναβάλουν απο την αρχή και έτσι εβάλαν το μαλ**α τον ΤΑΡΖΑΝ. Πιστευω ότι τωρα θα καταλάβουν το λάθος τους και θα προσπαθήσουν να οργανώσουν λίγο τις σειρές τους. Αντίθετα, ομως στα φιλαράκια βάζουν 4 επισόδεια την εβδομάδα, αλλα μην ξεχνάμε ότι τα φιλαράκια παίζοταν 10 χρόνια και υπάρχουν 216 επισόδεια συνολικά(νομίζω... :o ) απο όλες τις σεζόν και μια σεζόν εμείς την ολοκληρώνουμε σε 5 Σαββατοκύριακα Θέλω να πώ πως διεθεσαν πάρα πολλά χρήματα για να αγοράσουν το OC(υποθέτω τουλάχιστο λόγω του ότι η 1η σεζόν τελείωσε τον Μαιο του 2004), του άλλαξαν τον τίτλο και του δώσανε αυτο τον ηλίθιο τίτλο (California Teens) , δεν το διαφήμησαν καν (μόνο στην αρχή) και μετα τελειώνει η σειρά και βάζουν έναν ηλίθιο που κρέμεται απο τα δεντρα... Τι άλλο να πει κανεις ? Πριν δείξουν τη σειρά δεν έκαναν μια μικρή έρευνα για να δουν τη τηλεθέαση έχει στο εξωτερικό ? 'Η πόσα επισόδεια έχει η κάθε σεζόν ? Ετσι ώστε να οργανωθουν κατάλληλα ? Φιλικά Πάντα ! EDIT Μηπως ξέρει κανένας πότε θα βγουν Region 2 DVD με ελληνικούς υπότιτλους ? τωρα να εδωσε πολλα λεφτα το star για ξενη σειρα μου ακουγεται λιγο απιθανο...τα φιλαρακια τα αρχισε οταν κοντευαν να τελειωσουν usa(+ολο επαναληψεις). o αντ1 eixe παρει το 24ωρο alla μαλλον γιατι δεν ειχε μεγαλη τηλεθεαση δεν αγορασε κ αλλα επεισοδια. ισως κ το oc να μην ειχε τηλεθεαση. το OC που λετε κ τα επεισοδια οπως γραφει στο site tous http://www.fox.com/oc/home.htm h 1η σεζον που την εδειξαν εδω υποθετω ολοκληρη γιατι δεν το εβλεπα απο την αρχη ειχε 27 επεισοδια 2η σεζον δεν εχει ολοκληρωθει οπως εχει υπωθει κ προς το παρον ειναι στο 8ο επεισοδιο εχει μελλον ακομη... Για να πω την αληθεια πιο πολυ γουσταρα που εβαζαν σ/κ παρα να βαζουν μια φορα την βδομαδα κανα μισαωρο σαν τα φιλαρακια(που ειναι η κανονικη διαρκεια)!.να κ ενα θετικο για το star. τωρα η μονη λυση ειναι να βρεθει καποιος με dsl να τα κατεβασει τα νεα ή τα παλια λογικα μεσω torents θα υπαρχουν ή να περιμενει αν βγει dvd το season 2 oc ή να παρει skyone karta doruforikh gia na blepei fox(to καναλι που του ανηκει η σειρα). to ena to xoun bgalei κ περιεχει κ τα 27επεισοδια?βρισκεται σε videoclub? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 τωρα να εδωσε πολλα λεφτα το star για ξενη σειρα μου ακουγεται λιγο απιθανο...τα φιλαρακια τα αρχισε οταν κοντευαν να τελειωσουν usa(+ολο επαναληψεις). Τα φιλαράκια προβλήθηκαν πρώτη φορά στο STAR το φεβρουάριο του 96. 2 χρόνια μετά τη προβολή τους στην Αμερική - οπου ακόμα το ΣΤΑΡ ήταν σχεδόν "καινουργιο" κανάλι και η ελληνική τηλεόραση ήταν σε "ανάπτυξη". Γεγονος πάντως είναι οτι το STAR εχει ξοδέψει χρήματα για να φέρει όλες αυτές τις σειρές. Πρωτα τα φιλαράκια, για τα οποια το STAR ειναι τόσο "υπερήφανο" παρόλο που δεν έχει φέρει τη 10 σεζόν(το ιδιο μου κάνει, την έχω σε DVD). Μετα οι μαγισσες(αυτή τη στιγμή ήμαστε στην 6η σεζόν στο 15ο επισόδειο ενω η Αμερική είναι στην 7η στο 12 νομίζω) Επίσης στο Smallville(ειμαστε στη 3η σεζόν η οποια και αυτή παίχτηκε πέρισυ στην Αμερική). Ακόμα και στο Gilmore Girls είμαστε στην 4η σεζον(στην αμερική ειναι στην μέση της 5ης) Αυτο που θέλω να πω είναι ότι το STAR προσπαθει να ακολουθει τις εξελίξεις στις σειρές απο πολύ κοντα και ειδικά φέτος παίζει σχεδόν σε όλες τις σειρές του καινουργια επισόδεια. Παρόλα αυτα έχει κάνει λάθος επιλογές σχετικά με τις σειρές και τις ώρες και ημερες που παίζονται, πρωτο παράδειγμα το OC...:mad: o αντ1 eixe παρει το 24ωρο alla μαλλον γιατι δεν ειχε μεγαλη τηλεθεαση δεν αγορασε κ αλλα επεισοδια. Τηλεθέαση εδω στην Ελλάδα δεν είχε καθώς παίζοταν πολύ αργα και οχι σταθερα. Με λίγα λογια έβαζε επισόδια όποτε ήθελε ο ΑΝΤ1. Προσωπικά δεν με ενοιαξε καθώς δεν παρακολουθουσα τη σειρά...:p ισως κ το oc να μην ειχε τηλεθεαση. Αυτό δεν ισχύει τo OC ειχε πολύ μεγάλη επιτυχία (και συνεχίζει να έχει...), μαλιστα είχε γίνει πέρισυ και πολύ της μόδας και μάλιστα είχα ακούσει ότι πολλές φορές αυτή η σειρα διαμόρφωνε τη μόδα στα ρούχα στην Αμερική...:whistle: το OC που λετε κ τα επεισοδια οπως γραφει στο site tous http://www.fox.com/oc/home.htm h 1η σεζον που την εδειξαν εδω υποθετω ολοκληρη γιατι δεν το εβλεπα απο την αρχη ειχε 27 επεισοδια Sorry δικό μου λάθος... δεν το έγραψα καλά.... έχει 27 επισόδεια και όχι 26 όπως είπα. Φήμες μαλιστα λένε ότι σκοπεύουν τη 2η σεζόν να την κάνουν 36 επισόδεια... και να τελειώνει η σειρά τον Ιούνιο. :up: 2η σεζον δεν εχει ολοκληρωθει οπως εχει υπωθει κ προς το παρον ειναι στο 8ο επεισοδιο εχει μελλον ακομη... Κανείς δεν ειπε ότι εχει ολοκηρωθει η 2η σεζόν, μάλλον δεν κατάλαβες κάτι καλά...:) Για να πω την αληθεια πιο πολυ γουσταρα που εβαζαν σ/κ παρα να βαζουν μια φορα την βδομαδα κανα μισαωρο σαν τα φιλαρακια(που ειναι η κανονικη διαρκεια)!.να κ ενα θετικο για το star. Και μένα μου αρεσε που έβαζε 2 επισόδεια, αλλα όπως ξερεις τελείωσε...:( Και τώρα αντί τη σειρά βαζουν κάθε Σάββατο τον Ταρζαν και κάθε Κυριακή Mortal Combat(κάπως έτσι γράφεται...). Στα φιλαράκια ειναι δυνατόν να βάζουν 4 επισόδεια τη βδομάδα γιατί τα έχουν όλα(σχεδόν...) Ετσι το μόνο που βλέπω εγω ειναι οι Μαγισσσες, και παρόλο που τρελαίνομαι για τα φιλαράκια, δεν τα βλέπω γιατί έχω όλα τα DVD σε άριστη ποιότητα. Παρεπιπτώντος, το κάθε επισόδειο του OC είναι 44 λεπτά κατα μέσο όρο ενω στα φιλαράκια είναι 22. to ena to xoun bgalei κ περιεχει κ τα 27επεισοδια? βρισκεται σε videoclub? Η 1η σεζόν έχει βγει σε DVD αλλα χωρίς ελληνικους υπότιτλους και δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα [OFTOPIC] Το ιδανικό πρόγραμμα του Star για εμένα είναι το εξής : Σάββατο 2:30 - 3:30 : Friends (2 επισόδεια) 3:30 - 4:30 : Smallville 4:30 - 5:30 : Charmed (Season 1 και μετά...) Κυριακή 2:30 - 3:30 : Friends (2 επισόδεια ) 3:30 - 4:30 : OC 4:30 - 5:30 : Charmed (καινουργια επισόδεια) Σημ : Αν τους τελείωναν τα καινουργια επισόδεια απο τις μάγισσες πολύ απλά καθε κυριακή θα τα κάλυπταν με τα επισόδεια των παλαιότερων κύκλων Σημ : Το πρόγραμμα πριν τις 2:30 να μεινει όπως έχει... Αν το κάνουν το πρόγραμμα έτσι, κατα τη γνώμη μου θα έχει πιο πολύ ενδιαφέρον;) [/OFTOPIC] Sorry για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ post ! :o και τα πολλά smilies... Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts