skatzivas Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Burn in;;; έλεος! Σοβαρά φίλε μου; είναι γενικευμένο θεμα; @chriA δοκίμασε το αποτύπωμα και από διάφορες γωνίες λήψης Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Burn in;;; έλεος! Σοβαρά φίλε μου; είναι γενικευμένο θεμα; @chriA δοκίμασε το αποτύπωμα και από διάφορες γωνίες λήψης Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι ειναι στις οθόνες oled έχουν θέμα. Στο Note3 που είχα είχε θεμα. Κ ένας φιλος είπε ότι του παρουσίασε σε s3 s4 note 3 note 4 Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Πακέτο. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι σπάνιο. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Πακέτο. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι σπάνιο. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχω ενα σωρο συσκευές με amoled. Γενικο φαινόμενο δεν το λες, γιατί σε καποιες έχει συμβει, και σε καποιες οχι. Στο tab s, galaxy s2 υπάρχει, στο galaxy s5 και νοτε 4 οχι.. Με λιγα λογια ειναι κυρίως θεμα τυχης, και ποσου καιρου έχεις τη συσκευή. Πχ μετα απο 2 χρόνια ειναι λογικο. Στο 6μηνο πρέπει να εισαι άτυχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Εχω ενα σωρο συσκευές με amoled. Γενικο φαινόμενο δεν το λες, γιατί σε καποιες έχει συμβει, και σε καποιες οχι. Στο tab s, galaxy s2 υπάρχει, στο galaxy s5 και νοτε 4 οχι.. Με λιγα λογια ειναι κυρίως θεμα τυχης, και ποσου καιρου έχεις τη συσκευή. Πχ μετα απο 2 χρόνια ειναι λογικο. Στο 6μηνο πρέπει να εισαι άτυχος. Αν στην αλλάζουν με καινούργια λίγη σημασία έχει.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 τι ειναι αυτ το burn in??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Εγώ πάντως χρόνια τώρα με 6 συσκευές samsung αλλά και φίλων, δεν είχαμε θέμα με καμμένα pixel οθόνης. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Παιδιά πως κρίνετε την ποιότητα κλήσεων του τηλεφώνου; Μιλάω συχνά με έναν συνάδελφο που πήρε πρόσφατα το 910C και δεν μπορώ να πω ότι τον ακούω πεντακάθαρα. Σαν να χανεται και να επανέρχεται το hd voice θα το περιέγραφα. Αυτός με ακούει μια χαρά και πριν που είχε S4 τον άκουγα και εγώ πολύ καλά. Εννοείται ότι κινείται στις ίδιες περιοχές με πριν. Παίζει να είναι η sim που έχει;Προβληματικό τηλ; Μέσω skype όλα μια χαρά για να πω ότι είναι τα μικρόφωνα της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Ρε παιδια ποτε θα ερθει στο ουγγρικο επιτελους η αναβαθμιση δηλαδη καθε φορα τα ιδια με τις αναβαθμισεις... Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kleanthis_cy Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Έχω ένα θέμα τελευταία με το κινητό μου όταν η μπαταρία πέσει στο 15% και κάτω μου διακοπή το σήμα του τηλεφώνου το είχε κανείς άλλος ή ξέρετε τίποτα ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Εγώ πάντως χρόνια τώρα με 6 συσκευές samsung αλλά και φίλων, δεν είχαμε θέμα με καμμένα pixel οθόνης. Προφανώς κ κάποιος δεν το είχε καταλάβει.. Ένας φιλος παραπάνω είπε ότι το είχε σε 5 συσκευές του και η σαμι τις αλλάζει στην εγγύηση. Εγώ καμμενο πιξελ ξέρω ότι είναι μια κουκίδα μαυρη πανω στην οθόνη.. Εμενα φαίνονται σε μια φωτεινή εικόνα οι γραμμές που έχει στην εφαρμογή του fb. Εγώ την οθόνη τη δουλεύω σε τερμα φωτεινότητα για να Την ευχαριστιεμαι δε κάθομαι στα σκοτάδια . Ας καει ολόκληρη γι'αυτό έχουμε την εγγύηση 1μήνα πριν λήξει θα το στείλω για καινούργια Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Προφανώς κ κάποιος δεν το είχε καταλάβει.. Ένας φιλος παραπάνω είπε ότι το είχε σε 5 συσκευές του και η σαμι τις αλλάζει στην εγγύηση. Εγώ καμμενο πιξελ ξέρω ότι είναι μια κουκίδα μαυρη πανω στην οθόνη.. Εμενα φαίνονται σε μια φωτεινή εικόνα οι γραμμές που έχει στην εφαρμογή του fb. Εγώ την οθόνη τη δουλεύω σε τερμα φωτεινότητα για να Την ευχαριστιεμαι δε κάθομαι στα σκοτάδια . Ας καει ολόκληρη γι'αυτό έχουμε την εγγύηση 1μήνα πριν λήξει θα το στείλω για καινούργια Μπορεί και να είχε καεί και να μην το είχα αντιληφθεί. Από τη στιγμή που δεν το αντιλαμβάνομαι δεν με ενδιαφέρει.;) Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Παιδιά πως κρίνετε την ποιότητα κλήσεων του τηλεφώνου; Μιλάω συχνά με έναν συνάδελφο που πήρε πρόσφατα το 910C και δεν μπορώ να πω ότι τον ακούω πεντακάθαρα. Σαν να χανεται και να επανέρχεται το hd voice θα το περιέγραφα. Αυτός με ακούει μια χαρά και πριν που είχε S4 τον άκουγα και εγώ πολύ καλά. Εννοείται ότι κινείται στις ίδιες περιοχές με πριν. Παίζει να είναι η sim που έχει;Προβληματικό τηλ; Μέσω skype όλα μια χαρά για να πω ότι είναι τα μικρόφωνα της συσκευής. Άψογη όσο κανένα κινητό είχα πριν. Έχω ένα θέμα τελευταία με το κινητό μου όταν η μπαταρία πέσει στο 15% και κάτω μου διακοπή το σήμα του τηλεφώνου το είχε κανείς άλλος ή ξέρετε τίποτα ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι δεν έχω κάτι. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Έχω ένα θέμα τελευταία με το κινητό μου όταν η μπαταρία πέσει στο 15% και κάτω μου διακοπή το σήμα του τηλεφώνου το είχε κανείς άλλος ή ξέρετε τίποτα ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα το έχω παρατηρήσει μετά την αναβάθμιση σε 5,1,1 Με παλιότερη έκδοση δεν είχα κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kleanthis_cy Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Ούτε εγώ το είχα αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα το έκανα και format αλλά τίποτα Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα το έχω παρατηρήσει μετά την αναβάθμιση σε 5,1,1 Με παλιότερη έκδοση δεν είχα κανένα πρόβλημα Με έκδοση λογισμικού 5.1.1 μου έτυχε χθες. Δεν το είχα προσέξει αν είχε ξανά γίνει. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Κανένας με ουγγρικο που να πήρε Mm; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Κανένας με ουγγρικο που να πήρε Mm; Κανένας ακόμα περιμένουμε μας έβγαλαν το λάδι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Κανένας ακόμα περιμένουμε μας έβγαλαν το λάδι..... Το κουφό θα ήταν να μας ερχόταν καμιά Ν εμάς… :D :p Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Το κουφό θα ήταν να μας ερχόταν καμιά Ν εμάς… :D :p Σωπα μην λες τέτοια και κάνει κανέναν σεισμό όπως στο Εκουαδόρ! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Τελευταία παρατηρώ συχνά ότι σώζω μια καινούρια επαφή (στο Google Account) και αυτή τελικά δεν καταχωρείται. Νομίζω κάποιος φίλος το έχει ξανααναφέρει. Υπάρχει τελικά λύση σε αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Τελευταία παρατηρώ συχνά ότι σώζω μια καινούρια επαφή (στο Google Account) και αυτή τελικά δεν καταχωρείται. Νομίζω κάποιος φίλος το έχει ξανααναφέρει. Υπάρχει τελικά λύση σε αυτό το πρόβλημα; Το κοίταξα και εγώ από περιέργεια έβαλα μια το απόγευμα και δεν υπάρχει....... δεν ξέρω πόσες έχω χάσει έτσι δεν το είχα πάρει χαμπάρι.....τι γίνεται....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Το κοίταξα και εγώ από περιέργεια έβαλα μια το απόγευμα και δεν υπάρχει....... δεν ξέρω πόσες έχω χάσει έτσι δεν το είχα πάρει χαμπάρι.....τι γίνεται....! Το έπαθα πρόσφατα... Θα ορκιζόμουν ότι την είχα καταχωρήσει! wtf samsung Sent with my thumbs using Tapatalk 4 VIP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giaoug Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Τελευταία παρατηρώ συχνά ότι σώζω μια καινούρια επαφή (στο Google Account) και αυτή τελικά δεν καταχωρείται. Νομίζω κάποιος φίλος το έχει ξανααναφέρει. Υπάρχει τελικά λύση σε αυτό το πρόβλημα; το παρατηρησα και εγω αυτο οταν πληκτρολογισω το νουμερο πρωτα και μετα πρωσθηκη στις επαφες δεν την αποθηκευει. οταν μπω στις επαφες και πατησω δημιουργια επαφης τοτε την αποθηκευει .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 το παρατηρησα και εγω αυτο οταν πληκτρολογισω το νουμερο πρωτα και μετα πρωσθηκη στις επαφες δεν την αποθηκευει. οταν μπω στις επαφες και πατησω δημιουργια επαφης τοτε την αποθηκευει .... Το θεμα ειναι πως ελενχουμε ποιες επαφες έχουν οντως αποθηκευτει στο Google account? Γιατι μετα απο factory reset, και εγω διαπιστωσα οτι καποιες λιγες επαφες που ειχα προσθεσει δεν επανήλθαν, ενώ επαφές που ειχα διαγραψει, επανήλθαν.. Απο τοτε κραταω και 2ο backup τις επαφες με το g cloud, για σιγουρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts