Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις πούλησα το LG G3 μου σήμερα για να πάρω το Note 4! Ελπίζω να δω διαφορές..

Εγω το αναβαθμησα χτες σε mm και εχω να πω πως πεταει...Το προηγουμενο μου ηταν note 3... Το multitasking ειναι κορυφαιο!!!! Δεν υπαρχει περιπτωση να μην το ευχαριστηθεις!!!

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις πούλησα το LG G3 μου σήμερα για να πάρω το Note 4! Ελπίζω να δω διαφορές..

Είναι εργαλειαρα αν το στήσεις σωστά κ βγάλεις /μειωσεις τα εφέ .το δικό μου όπως κ πολλών με Νόβα λαντσερ πετάει. Θα φτιάξεις κ τις ρυθμίσεις απ'το ίντερνετ να σταματήσουν οι διαφημίσεις κ θα πάθεις πλάκα απτην ταχύτητα του ίντερνετ. Οι φώτο τα σπάνε για μενα ειναι της σονυ η κάμερα

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Είναι εργαλειαρα αν το στήσεις σωστά κ βγάλεις /μειωσεις τα εφέ .το δικό μου όπως κ πολλών με Νόβα λαντσερ πετάει. Θα φτιάξεις κ τις ρυθμίσεις απ'το ίντερνετ να σταματήσουν οι διαφημίσεις κ θα πάθεις πλάκα απτην ταχύτητα του ίντερνετ. Οι φώτο τα σπάνε για μενα ειναι της σονυ η κάμερα

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

άντε να δούμε!! γιατί 440€ δεν τα λες και λίγα για κινητό :P μέχρι τώρα σε τι χώρες έχει βγει το MM ξέρουμε;

άντε να δούμε!! γιατί 440€ δεν τα λες και λίγα για κινητό :P μέχρι τώρα σε τι χώρες έχει βγει το MM ξέρουμε;

Σύντομα θα έρθει σε όλους. Ας πούμε στο ουγγαρεζικο δεν ήρθε ακόμα αλλα ήρθε στο πολωνικο μπορεί να λέω λάθος χώρες. Θα κάνεις τις αλλαγές που σου ειπα. Αντμπλογκ κ το νεο ίντερνετ της σαμι θα το βρεις παραπισω. Πήρα το note 3 του αδερφού μου με το δικό μου με τις παραπάνω ρυθμίσεις κ το 3αρι ΣΕΡΝΌΤΑΝ. Ειναι πολλά τα λεφτά αλλά τα αξίζει. Απλά εσυ θα μπορούσες να πας κ σε 6 edge plus για πιο ομορφο εξωτερικά. Με 340 έβρισκες το noteli μας μεταχειρισμένο. Αλλά αν το άφηνες θα τελειώσει απ'το Σκρουτζ και η τιμή θα φτασει ψηλααα Μέχρι να πάψει η κυκλοφορία

S10+ <3

Σύντομα θα έρθει σε όλους. Ας πούμε στο ουγγαρεζικο δεν ήρθε ακόμα αλλα ήρθε στο πολωνικο μπορεί να λέω λάθος χώρες. Θα κάνεις τις αλλαγές που σου ειπα. Αντμπλογκ κ το νεο ίντερνετ της σαμι θα το βρεις παραπισω. Πήρα το note 3 του αδερφού μου με το δικό μου με τις παραπάνω ρυθμίσεις κ το 3αρι ΣΕΡΝΌΤΑΝ. Ειναι πολλά τα λεφτά αλλά τα αξίζει. Απλά εσυ θα μπορούσες να πας κ σε 6 edge plus για πιο ομορφο εξωτερικά. Με 340 έβρισκες το noteli μας μεταχειρισμένο. Αλλά αν το άφηνες θα τελειώσει απ'το Σκρουτζ και η τιμή θα φτασει ψηλααα Μέχρι να πάψει η κυκλοφορία

Ναι αυτό σκέφτηκα κι εγώ ότι το καλοκαίρι θα χει τελειώσει και θα το έχουν 2-3 μαγαζιά μόνο με 500€. Δε λέει. Ήδη δίνω πολλά αλλά έχω θέμα άμα δεν ξεσφραγίζω εγώ το κινητό :-P δεν μπορώ μεταχειρισμένο ακόμη κι αν είναι ημερών.

Edit: Κάπου είδα (σ' ένα βίντεο στο youtube) ότι το σήμα GPS είναι άθλιο και ότι τα Note 4 έχουν γενικά πρόβλημα απ' το hardware. Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο εσείς; Νομίζω το διάβασα και σε κάποιους εδώ. Ότι δεν αναγνωρίζει τη θέση πού είσαι και καλά και κάνει πολλή ώρα να φορτώσει. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο όντως θα χω θέμα γιατί το χρησιμοποιώ ως GPS αρκετές φορές το κινητό... Αν ήξερε κάποιος να μού απαντήσει θα το εκτιμούσα πολύ.

Edited by tsili20

Ναι αυτό σκέφτηκα κι εγώ ότι το καλοκαίρι θα χει τελειώσει και θα το έχουν 2-3 μαγαζιά μόνο με 500€. Δε λέει. Ήδη δίνω πολλά αλλά έχω θέμα άμα δεν ξεσφραγίζω εγώ το κινητό :-P δεν μπορώ μεταχειρισμένο ακόμη κι αν είναι ημερών.

Edit: Κάπου είδα (σ' ένα βίντεο στο youtube) ότι το σήμα GPS είναι άθλιο και ότι τα Note 4 έχουν γενικά πρόβλημα απ' το hardware. Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο εσείς; Νομίζω το διάβασα και σε κάποιους εδώ. Ότι δεν αναγνωρίζει τη θέση πού είσαι και καλά και κάνει πολλή ώρα να φορτώσει. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο όντως θα χω θέμα γιατί το χρησιμοποιώ ως GPS αρκετές φορές το κινητό... Αν ήξερε κάποιος να μού απαντήσει θα το εκτιμούσα πολύ.

Εγώ λίγες φορές που το δοκίμασα κομπλέ ήταν το GPS. Κράτα μικρό καλάθι για να ξετρελαθεις

S10+ <3

Πολωνικό έχω και πήρα αναβάθμιση. Το εντυπωσιακό είναι ότι σε άφηνει να σβησεις σχεδόν τα πάντα!!!

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο δικό μου Note 4 C (με την τελευταία μαμίσια rom) δεν έχω διαπιστώσει θέμα με το GPS. Χρησιμοποιώ HERE Maps της Nokia και ως προς τη λήψη και την πλοήγηση τα πάει μια χαρά (για δωρεάν κιόλας).

Και μια εφαρμογή ταχυμέτρου (Ulysse Spedometer) που επίσης χρησιμοποιώ, δουλεύει εξαιρετικά καλά.

Κάποιοι σε προηγούμενα posts αν θυμάμαι καλά, είχαν αναφέρει προβλήματα με την λειτουργία του GPS, που αφορούσαν εφαρμογές για τρέξιμο. Δεν ήταν όμως με stock rom. Ήταν ρουταρισμένα και οι ίδιοι έλεγαν διαπιστωμένα πως έχει να κάνει με αυτό.

Γενικά πρόκειται για εξαιρετική συσκευή και αν δεν είναι κανείς καμένος gamer και άρρωστος γενικά με τις επιδόσεις και τα τελευταίας γενιάς hardware, άνετα θα τον καλύψει για χρόνια ακόμη και με την stock rom.

Στο δικό μου Note 4 C (με την τελευταία μαμίσια rom) δεν έχω διαπιστώσει θέμα με το GPS. Χρησιμοποιώ HERE Maps της Nokia και ως προς τη λήψη και την πλοήγηση τα πάει μια χαρά (για δωρεάν κιόλας).

Και μια εφαρμογή ταχυμέτρου (Ulysse Spedometer) που επίσης χρησιμοποιώ, δουλεύει εξαιρετικά καλά.

Κάποιοι σε προηγούμενα posts αν θυμάμαι καλά, είχαν αναφέρει προβλήματα με την λειτουργία του GPS, που αφορούσαν εφαρμογές για τρέξιμο. Δεν ήταν όμως με stock rom. Ήταν ρουταρισμένα και οι ίδιοι έλεγαν διαπιστωμένα πως έχει να κάνει με αυτό.

Γενικά πρόκειται για εξαιρετική συσκευή και αν δεν είναι κανείς καμένος gamer και άρρωστος γενικά με τις επιδόσεις και τα τελευταίας γενιάς hardware, άνετα θα τον καλύψει για χρόνια ακόμη και με την stock rom.

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την αντικειμενική σου άποψη!

Καλημέρα. Συμφωνώ απόλυτα.

Οχι δεν μου το εβγαλε....στην πρωτη εκκινηση με ρωτησε κατι αλλα μετα οχι...

Marshmallow πολωνικό. Ναι μου το βγάζει πάντα το μηνυμα της κάρτας που ρωταγε ο φίλος και είναι σπαστικό αλλά δεν βρηκα πως να το ξεφορτωθω ακόμη. Επίσης το gps φαινεται αψογο. Παλεύω λίγο να δω τι παιζει με το doze αλλά δείχνει εξαιρετικό stanby

Σε F εντελως προβληματικο το GPS. Η συγκριση με το κορυφαιο note 2 τραγικη.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

κοιταω την γνησια θηκη που έχει και το μπροστινό και δες θες οσο να ναι τζαμακι. Κοιταω και την spigen και δεν ξερω τι να παρω. Σκετο πάντως με τίποτα!

κοιταω την γνησια θηκη που έχει και το μπροστινό και δες θες οσο να ναι τζαμακι. Κοιταω και την spigen και δεν ξερω τι να παρω. Σκετο πάντως με τίποτα!

Για θήκες γράφε καλύτερα εδώ φίλε:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403129

Spigen έχω 4 θήκες και ενώ είναι ωραίες σε εμφάνιση δίνουν όγκο στην συσκευή… Samsung protective cover η καλύτερη για μένα για κάποιον που ψάχνει κάτι απλό… ;)

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Έλαβα την 6.01 ΟΤΑ (Πολωνία). Επιτέλους το κινητό είναι όπως έπρεπε να είναι από την αρχή. Ενάμιση σχεδόν χρόνο μετά την αγορά της συσκευής, το κινητό δουλεύει άψογα. Κανένα ίχνος lag, παρότι είναι φουλ φορτωμένο με εφαρμογές, εμαφνώς πιο γρήγορο από πριν, μπαταρία σε ικανοποιητικά επίπεδα (παρά τον ενάμιση χρόνο χρήσης) και μπορώ να πω ότι η αυτονομία είναι και λίγο βελτιωμένη με την 6.01. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για αλλαγή συσκευής αυτή τη στιγμή.

Marshmallow πολωνικό. Ναι μου το βγάζει πάντα το μηνυμα της κάρτας που ρωταγε ο φίλος και είναι σπαστικό αλλά δεν βρηκα πως να το ξεφορτωθω ακόμη. Επίσης το gps φαινεται αψογο. Παλεύω λίγο να δω τι παιζει με το doze αλλά δείχνει εξαιρετικό stanby

Ναι που να πάρει, παρότι το διώχνεις το μήνυμα, σε κάθε επανεκκίνηση είναι πάλι εκεί. Δεν είναι σοβαρό, εκνευριστικό είναι. Και εγώ δεν ξέρω και δεν βρήκα πως φεύγει. Μάλλον δεν γίνεται να φύγει, μάλιστα κάποιος είχε πει πριν πως (πιθανόν) είναι bug της 6.01. Το εμφάνισαν και άλλες συσκευές μετά την αναβάθμιση σε MM.

Στο Doze μπορούμε να επέμβουμε κάπου απ' τις ρυθμίσεις, η παίζει έτσι κι αλλιώς; Δεν βρήκα κάτι κάπου πάντως. Και έχω την αίσθηση οτι φεύγει πιο γρήγορα η μπαταρία μετά την αναβάθμιση.

Δεν έχω κάνει hard reset αλλά δεν ξέρω αν θα το αποφύγω τελικά παρότι βαριέμαι τρελά το ξαναστήσιμο.

Μια γρήγορη ερώτηση:

Να προτιμήσω το οκταπυρηνο ή το τετραπυρηνο και γιατί?

Επίσης τι να προσέξω για αγορά μεταχειρισμένου?

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

καλησπέρα με κατευαζι και έμενα την μμ για να δούμε :). το gps απεκτο (γνώμη μου):happy:

Πολωνικο και το δικο σου;;

Χωρίς να έχω προγενεστερη εμπειρία νομίζω πάει καλά με την 6

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)