Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου ήρθε σήμερα εμένα ενημέρωση σε ουγγρικό....το περίεργο είναι ότι δεν είχα ενεργοποίηση τον αυτόματο έλεγχο για ενημερώσεις πώς γίνεται αυτό...... με παρεξενευσε πολύ! Επίσης τα ποπ απ που βγάζει τώρα τελευταία μόλις φτάνει στο 35 με 30% μπαταρία να κλείσεις αυτό κάνε αυτό για να γλιτώσεις μπαταρία πως τα βγάζουμε με έχουν σπασει τα νεύρα δεν μπορεσα να βγάλω άκρη τυφλός είμαι ή δεν βγαίνει από κάπου....!

Υ.Σ Δεν το αλλαζω ακόμα με τπτ! Μέχρι να δούμε τι παίζει με το Note 8 βεβαίως βεβαίως...!:)

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά. Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Bluetooth στο Note μου. Ενώ εξωτερικές συσκευές όπως ακουστικό και headset λειτουργούν κανονικά, μεταφορά αρχείων παίζει τρελό πρόβλημα. 9 στις 10 φορές δεν υπακούει με τίποτα. Έχετε αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο; Μάλλον από το προηγούμενο update συνέβη αυτό. (Το τελευταίο που ήρθε σήμερα δεν το πέρασα ακόμη).

Το μεσημέρι σε Πολωνικό ενημέρωση.Δεν το έψαξα εγώ,μου πέταξε ειδοποίηση ότι χρειάζεται ενημέρωση.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Το πρωι με πουλησε μετα απο καιρο με το γνωστο προβλημα με τις κλησεις.

Ελεγα να μην γραψω κατι αλλα αφου ξυπνησατε παλι το νημα...τωρα κατεβαζει το update.

Ελεγα να μην γραψω κατι αλλα αφου ξυπνησατε παλι το νημα...τωρα κατεβαζει το update.

Ουπς, αυτό το τελευταίο δεν μ' άρεσε καθόλου, παρότι έχει πολλούς μήνες να μου συμβεί. Απο κάποιο updete (πριν 3 η4) και μετά, δεν μου το ξανάκανε ευτυχώς.

Καλησπέρα παιδιά. Καινούριο κινητό το κάνω ροοτ και μετά από κάθε κλήση το σήμα από 4G γίνετε Ε. Για να στρώσει πρέπει να κάνω reboot.Αυτό γίνετε μόλις φλασαρω το ροοτ . Δοκίμασα πολλά ζιπακια SuperSU με παλιές και νέες εκδόσεις αλλά μάταια. Καμιά λύση;

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Ουπς, αυτό το τελευταίο δεν μ' άρεσε καθόλου, παρότι έχει πολλούς μήνες να μου συμβεί. Απο κάποιο updete (πριν 3 η4) και μετά, δεν μου το ξανάκανε ευτυχώς.

Κι εγω το ειχα ξεχασει. Ξενερωσα ασχημα και σκεπτομαι τις αγγελιες...Τι συσκευη να παρεις ομως;;;

Μου φαίνεται θα το γυρίσω εργοστασιακή και θα μινει εκει απορο τι αλλάζουν καθε φορα σε καθε αναβάθμιση.

Ισως πρεπει να γινει λιστα με τα προβλήματα απο το 1 εως οσο παει για να τσεκάρουμε τι χαλαει και τι φτιάχνει καθε φορα.:mad:

Καλησπέρα παιδιά. Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Bluetooth στο Note μου. Ενώ εξωτερικές συσκευές όπως ακουστικό και headset λειτουργούν κανονικά, μεταφορά αρχείων παίζει τρελό πρόβλημα. 9 στις 10 φορές δεν υπακούει με τίποτα. Έχετε αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο; Μάλλον από το προηγούμενο update συνέβη αυτό. (Το τελευταίο που ήρθε σήμερα δεν το πέρασα ακόμη).

Επαναλαμβάνω :p αντιμετωπίζω γερό πρόβλημα...

Αν κάποιος από σας έχει και το SBH-50,μπορεί να μου πει αν κάνει κλήσεις από τη μνήμη που έχει το ΒΤ;Δηλαδή,βρίσκοντας από την οθονίτσα του ΒΤ έναν αριθμό τηλεφώνου και πατώντας το κουμπί,μπορεί να καλέσει άλλο τηλέφωνο;

Εμένα το έκανε,αλλά κάποια στιγμή μετά από κάποια αναβάθμιση σταμάτησε.

Κοσμοτε,100Mbps.

@ tsili20 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα παρατήρησα και εγώ πριν από μια εβδομάδα περίπου. Δλδ πριν την χθεσινή αναβάθμιση. Αφαίρεσα και το Android Wear μήπως αυτό ευθυνόταν αλλά δεν άλλαξε κάτι. Το Android Wear πριν από κάποιους μήνες δημιουργούσε πρόβλημα στο Wifi μέχρι που τους έκραξαν και με κάποιο update διορθώθηκε. Τώρα όμως δεν ευθύνεται για το Bluetooth. .. Edited by nikoslinos

@ tsili20 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα παρατήρησα και εγώ πριν από μια εβδομάδα περίπου. Δλδ πριν την χθεσινή αναβάθμιση. Αφαίρεσα και το Android Wear μήπως αυτό ευθυνόταν αλλά δεν άλλαξε κάτι. Το Android Wear πριν από κάποιους μήνες δημιουργούσε πρόβλημα στο Wifi μέχρι που τους έκραξαν και με κάποιο update διορθώθηκε. Τώρα όμως δεν ευθύνεται για το Bluetooth. ..

Το είχα πάει στη Samsung που είναι στη γειτονιά μου, επανέφεραν τις εργοστασιακες ρυθμίσεις και δούλεψε μερικούς μήνες,αλλά ύστερα ξαναχάλασε.

Κοσμοτε,100Mbps.

Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω factory reset κάποια στιγμή προς το τέλος του καλοκαιριού, μην τυχόν έρθει κανένα τελευταίο update πριν το Note 8, γιατί βαριέμαι να το ξαναστήνω 2η φορά. Ως τότε το βλέπουμε... Ακόμη έχω εγγύηση άλλωστε ως τον Απρίλιο του 2018.

Ειναι αρκετες οι φορες που οταν μου κανει κολπα με τις κλησεις θελω να το σπασω. Χτες εκανα τη νεα αναβαθμιση και παλι σημερα τα ιδια. Ακουω που λετε ομως οτι βαριεστε το στησιμο και απορω. Με 300+ εφαρμογες σε μιση ωρα ειναι τζαμι. Ειναι κριμα να εχω τη συσκευη μου αχταρμα μετα απο αναβαθμιση.

Μπορει να θελω να το σπασω αλλα κατα βαθος το λατρευω. :)

Ξερω...εχω αναγκη απο διακοπεεεεεεεεςςςςςςς. :lol:

Ειναι αρκετες οι φορες που οταν μου κανει κολπα με τις κλησεις θελω να το σπασω. Χτες εκανα τη νεα αναβαθμιση και παλι σημερα τα ιδια. Ακουω που λετε ομως οτι βαριεστε το στησιμο και απορω. Με 300+ εφαρμογες σε μιση ωρα ειναι τζαμι. Ειναι κριμα να εχω τη συσκευη μου αχταρμα μετα απο αναβαθμιση.

Μπορει να θελω να το σπασω αλλα κατα βαθος το λατρευω. :)

Ξερω...εχω αναγκη απο διακοπεεεεεεεεςςςςςςς. :lol:

Έλα ρε συ, εκπλήσσομαι..!! Πως είναι δυνατόν μετά απο επαναφορά, να κάνεις όλες τις απαιτούμενες αλλαγές στις ρυθμίσεις της συσκευής (απο ήχους μέχρι τη συνολικότερη συμπεριφορά) , να περάσεις και 300+ εφαρμογές που χρειάζεσαι και γουστάρεις για να φέρεις τη συσκευή στα μέτρα σου και όλο αυτό να διαρκέσει μόνο μισή ώρα..!! Νομίζω οτι δεν βγαίνουν τα νούμερα :lol:

Πως διάολο το κάνεις; Με ενδιαφέρει.

Εγώ μια φορά το κανα πέρυσι και μου γινε εφιάλτης. Πάλευα 3-4 μέρες ( για πολλές ώρες κάθε μέρα) μέχρι να το δαμάσω και να λειτουργεί όπως θέλω. Με πιασε αυχενικό απ την προσήλωση και είχα πονοκεφάλους απ' το "κάψιμο" του εγκεφάλου :lol:

Έλα ρε συ, εκπλήσσομαι..!! Πως είναι δυνατόν μετά απο επαναφορά, να κάνεις όλες τις απαιτούμενες αλλαγές στις ρυθμίσεις της συσκευής (απο ήχους μέχρι τη συνολικότερη συμπεριφορά) , να περάσεις και 300+ εφαρμογές που χρειάζεσαι και γουστάρεις για να φέρεις τη συσκευή στα μέτρα σου και όλο αυτό να διαρκέσει μόνο μισή ώρα..!! Νομίζω οτι δεν βγαίνουν τα νούμερα :lol:

Πως διάολο το κάνεις; Με ενδιαφέρει.

Εγώ μια φορά το κανα πέρυσι και μου γινε εφιάλτης. Πάλευα 3-4 μέρες ( για πολλές ώρες κάθε μέρα) μέχρι να το δαμάσω και να λειτουργεί όπως θέλω. Με πιασε αυχενικό απ την προσήλωση και είχα πονοκεφάλους απ' το "κάψιμο" του εγκεφάλου :lol:

Φουλ backup στον nova launcher σε ρυθμισεις και επιφανεια εργασιας

Φουλ backup με το helium backup στις εφαρμογες & ρυθμισεις που εχει η συσκευη. Αν εισαι ρουτ τοτε με το titanium.

Αν θελεις τωρα να ξαναφερεις και μνμτα και αρχειο κλησεων το Super Backup & Restore.

Αφου του κανω εργοστασιακες κανω restore σε ολα και βουαλα ομορφα κι ωραια που λεει κι ο Αλεφαντος :lol:

Μη σου πω οτι το κανω μια φορα το τριμηνο με την ελπιδα να λυθει το προβλημα με τις κλησεις. :X

Αν κάποιος από σας έχει και το SBH-50,μπορεί να μου πει αν κάνει κλήσεις από τη μνήμη που έχει το ΒΤ;Δηλαδή,βρίσκοντας από την οθονίτσα του ΒΤ έναν αριθμό τηλεφώνου και πατώντας το κουμπί,μπορεί να καλέσει άλλο τηλέφωνο;

Εμένα το έκανε,αλλά κάποια στιγμή μετά από κάποια αναβάθμιση σταμάτησε.

Δλδ σου κάνει μερική σύνδεση! !!Σου δείχνει μόνο τα 3 εικονιδια κ όχι την ώρα!

Μου το καεί κ μενα αυτό! !

Απλά βρήκα το κόλπο κ το αποσυνδέω κ το συνδέω 2-3 φορές κ δουλεύει σωστά!

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Δλδ σου κάνει μερική σύνδεση! !!Σου δείχνει μόνο τα 3 εικονιδια κ όχι την ώρα!

Μου το καεί κ μενα αυτό! !

Απλά βρήκα το κόλπο κ το αποσυνδέω κ το συνδέω 2-3 φορές κ δουλεύει σωστά!

Οχι,συνδέεται κανονικά και τα 5 εικονίδια,αλλά δεν μπορεί να πάρει τώρα πια τηλ από τη μνήμη του ψάχνοντας την οθονίτσα του,κάτι που το έκανε στο παρελθόν.

Κοσμοτε,100Mbps.

Προχωράμε στο τελευταίο update; εντυπώσεις;

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Μια απο τα ιδια. Δεν αλλαξε κατι και το προβλημα με τις κλησεις υπαρχει ακομη.

Οσο για την μπαταρια δε μπορεσα να την τεσταρω γιατι τις τελευταιες μερες του κανω τρομακτικη χρηση και δε θελω να την αδικησω

Εγώ πρόβλημα με κλήσεις δεν έχω. Γενικά ρολάρει απροβλημάτιστα, για αυτό ρωτάω κάθε φορά που βγαίνει update, μην βρεθώ με κανα πρόβλημα από εκεί που δεν έχω

Έβαλα κι εγώ το τελευταίο update σήμερα μετά από factory reset πριν και μετά. Κι εγώ εντυπωσιάζομαι με τα μισάωρα, εμένα το factory reset μου παίρνει κανένα τρίωρο... Με την πρώτη ματιά μια από τα ίδια το update, θα γράψω αργότερα εντυπώσεις από μπαταρία.

Καλησπερα

παιδια γνωριζετε αν το titanium backup μπορει να κανει backup τις ρυθμισεις τηλεφωνου ωστε σε περιπτωση εργοστασιακων ρυθμισεων να μην το ξαναστηνω;

βρισκω στις μαζικες ενεργειες---->αντιγραφα ασφαλειας δεδομενων συστηματος----> 2-3 με ονομασια "ρυθμισεις" αλλα δεν ξερω περαιτερω

Μου το έκανε και εμένα πρόσφατα μετά από καιρό. Ίσως με κάποια από τις πολλές αναβαθμίσεις που πήραμε να επανήλθε το πρόβλημα.

Τώρα σχετικά με την τελευταία αναβάθμιση, το μόνο που πρόσεξα είναι ότι έφυγε πάλι η ειδοποίηση μετά από επανεκκίνηση ότι τοποθετήθηκε κάρτα sd. Σιγά τα ωά βέβαια, απλά το αναφέρω. Το είχαν βγάλει σε προηγούμενη αναβάθμιση, το επανέφεραν ξανά και το έβγαλαν και πάλι. Οπότε αυτό για μένα δείχνει ότι πολλές φορές η νέα αναβάθμιση ίσως πατά σε πιο παλιές αναβαθμίσεις και όχι στην προηγούμενη, με αποτέλεσμα να τους ξεφεύγουν κάποια χαρακτηριστικά ή bugs παλαιότερων εκδόσεων. Μπορεί να κάνω λάθος βέβαια....

Η κατανάλωση μπαταρίας δείχνει κανονικά και σε καμιά περίπτωση δεν έχει χειροτερέψει. Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά σαν να μου φάνηκε λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας με χρήση δεδομένων...

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)