kostashark Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Εγω σαν πρωτες γρηγορες εντυπωσεις μπορω να πω ειναι καλυτερη απο την 5.1.1! Τα εικονιδια μ αρεσαν περισσοτερο(ξενερωσα που δεν εδωσε τον καινουριο TWZ αλλα δεν τεσπα) το νιωθω πιο γρηγορο απο πριν, το πενακι με αρεσε παρα πολυ το μενου,στο screen of memo οπου ειχα την σπασμενη βεβαια η στοκ ειναι παρα πολυ καλυτερη θα ελεγα! Περισσοτερα σε μερικες μερες...! Επισης εγω νομιζα οτι πηραμε και το καινουριο εφε κλειδωματος αλλα τελικα δεεεννν....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Το γράφει στο sammobile δίπλα σε κάθε firmware που βγαίνει Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκανες χειροκίνητη αναζήτηση και δεν στο βγάζει ? Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από ότι κατάλαβα απο τα changelists , το update που έδωσε στο πολωνικο , το φέρνει στα ίδια με τα νεότερα firmwares όπως αυτα που έσκασαν σήμερα και λίγες μέρες νωρίτερα όπως το Ρωσικό κλπ. Οπότε εγώ το βράδυ περνάω το Ουγγρικο που είναι και το κανονικό μου Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι χειροκίνητη κάνω και δεν μου βγάζει την αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ναι χειροκίνητη κάνω και δεν μου βγάζει την αναβάθμιση Εχω την εντυπωση πως μονο αν εισαι συνδεδεμενος με Wi-Fi θα στη δειξει και θα κατεβει (γιατι ειναι μεγαλη). Δεν πιστευω να παλευεις με 3G κλπ; Επισης εισαι σιγουρος οτι ειναι Πολωνικο; Ετσι νομιζε και ενας συναγωνιστης :p παλαιοτερα, μεχρι που διαπιστωσε οτι δεν ηταν, γι' αυτο δεν του την εμφανιζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Εχω την εντυπωση πως μονο αν εισαι συνδεδεμενος με Wi-Fi θα στη δειξει και θα κατεβει (γιατι ειναι μεγαλη). Δεν πιστευω να παλευεις με 3G κλπ; Επισης εισαι σιγουρος οτι ειναι Πολωνικο; Ετσι νομιζε και ενας συναγωνιστης :p παλαιοτερα, μεχρι που διαπιστωσε οτι δεν ηταν, γι' αυτο δεν του την εμφανιζε. ναι με wifi... ουγγρικο ειχα(phone info) και του περασα πολωνικο μεσω odin.. αλλα τωρα κατεβαζω παλι ουγγρικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) Εγω σαν πρωτες γρηγορες εντυπωσεις μπορω να πω ειναι καλυτερη απο την 5.1.1! Τα εικονιδια μ αρεσαν περισσοτερο(ξενερωσα που δεν εδωσε τον καινουριο TWZ αλλα δεν τεσπα) το νιωθω πιο γρηγορο απο πριν, το πενακι με αρεσε παρα πολυ το μενου,στο screen of memo οπου ειχα την σπασμενη βεβαια η στοκ ειναι παρα πολυ καλυτερη θα ελεγα! Περισσοτερα σε μερικες μερες...! Επισης εγω νομιζα οτι πηραμε και το καινουριο εφε κλειδωματος αλλα τελικα δεεεννν....... Μου ήρθε και εμένα το μεσημέρι η ΜΜ, κάπου από όσο θυμάμαι στα 1,4 gb, τα οποία δεν μου έφαγαν επιπλέον μνήμη. Θα έρθει άραγε κάποια στγιγμή και η ανβάθμιση των κάπου στα 500 gb που πήραν κάποιοι ή να ήταν μέσα σε αυτή που πήρα; Κατά τα άλλα οι πρώτες εντυπώσεις από το λίγο που το δούλεψα είναι μια χαρά, η κυριότερη θετική διαφορά που πρόσεξα είναι το ενεργό σημείωμα που ανοίγει ακαριαία πλέον και ήταν το μόνο ίσως που είχα να παρατηρήσω, πιάνει όλη την οθόνη και έχει κάποιες νέες επιλογές. Επίσης μου άρεσε και το νέο μενού του spen. Τα εικονίδιο ωραία είναι, αλλά μου την δίνει (το ήξερα) που είναι αντιγραφή αυτών των iphone που δεν τα πάω με τίποτε λόγο της ηλίθιας μόδας που έχουν γίνει εδώ και χρόνια. Μου άρεσε η δυνατότητα να χρωματίσεις τους φακέλους με πιο ωραία χρώματα από πριν, αν και θα ήθελα περισσότερα από τα μόνο 5 που δίνει. Την μπαταρία την ρουφάει προς το παρόν, δηλαδή εδώ και 2 ώρες έχει πέσει στο 54% με wi-fi και ενημέρωση πολλών εφαρμογών για να είναι συμβατές με την ΜΜ. Ας ελπίσουμε να στρώσει στην πορεία όπως έγινε με άλλους. Την πάτησα όμως, γιατί είχα ξεχάσει ότι το ACR δεν γράφει πλέον τις κλήσεις, κάτι που με ενδιαφέρει πολύ. Αν το θυμόμουνα δεν θα την κατέβαζα την ΜΜ! Φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει κάποιο άλλο ενναλακτική εφαρμογή. Τελευταία ενημέρωση: To Samsungknox πλέον δουλεύει αλλιώς και δεν έβγαλα άκρη ακόμη. Δεν δέχεται τον 8ψήφιο κωδικό που είχα. Μπήκα στην ιστοσελίδα τους μου ζήτησε να αλλάξω κωδικό, το έκανα, αλλά πάλι δεν με αφήνει και μου έχουν μείνει 2 ακόμη προσπάθειες από τις 10 για να συνδεθώ στο knox!!. Τελικά μπήκα από τον υπολογιστή, έκανα μηδενισμό τον κωδικό, μου ζήτησε ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ να βάλω καινούριο και όλα ΟΚ! Επίσης διαπίστωσα ότι στο Samsung account έχει πρόβλημα συγχρονισμού από τις 2/6/16 ο ''Συγχρονισμός Internet''. Tα υπόλοιπα όπως επαφές κτλ συγχρονίζονται. Ο ''συγχρονισμός Internet'' τι είναι;; Κρατά τα αγαπημένα και το ιστορικό στον περιηγητή; Edited June 7, 2016 by topet Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Την πάτησα όμως, γιατί είχα ξεχάσει ότι το ACR δεν γράφει πλέον τις κλήσεις, κάτι που με ενδιαφέρει πολύ. Αν το θυμόμουνα δεν θα την κατέβαζα την ΜΜ! Φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει κάποιο άλλο ενναλακτική εφαρμογή. ; Το ACR έχει βγάλει νέα έκδοση που γράφει κανονικά τις κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Το ACR έχει βγάλει νέα έκδοση που γράφει κανονικά τις κλήσεις. Μπορείς να βάλεις τον σύνδεσμο; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Την πάτησα όμως, γιατί είχα ξεχάσει ότι το ACR δεν γράφει πλέον τις κλήσεις, κάτι που με ενδιαφέρει πολύ. Αν το θυμόμουνα δεν θα την κατέβαζα την ΜΜ! Φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει κάποιο άλλο ενναλακτική εφαρμογή. Με πρόλαβε ο φίλος Alexander_T...Αν και δεν την έχω περάσει ακόμα την 6 και επειδή με ενδιαφέρει και μένα η συγκεκριμένη εφαρμογή πρέπει να έχουνε βγάλει update που αναφέρουν ότι δουλεύει πλέον στην 6 κανονικά...Σίγουρα έχεις αναβαθμισμένο το ACR με το τελευταίο update? http://s32.postimg.org/9ny7pn27l/Screenshot_2016_05_29_01_34_10.jpg' alt='Screenshot_2016_05_29_01_34_10.jpg'> Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Με πρόλαβε ο φίλος Alexander_T...Αν και δεν την έχω περάσει ακόμα την 6 και επειδή με ενδιαφέρει και μένα η συγκεκριμένη εφαρμογή πρέπει να έχουνε βγάλει update που αναφέρουν ότι δουλεύει πλέον στην 6 κανονικά...Σίγουρα έχεις αναβαθμισμένο το ACR με το τελευταίο update? http://s32.postimg.org/9ny7pn27l/Screenshot_2016_05_29_01_34_10.jpg' alt='Screenshot_2016_05_29_01_34_10.jpg'> Ναι έκανα ενημέρωση. Θα το απεγκαταστήσω και θα το περάσω ξανά. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ηρθε ΟΤΑ ΜΜ για note 4 C Ουγγαρίας Σ' ευχαριστώ.Το έβαλα κι εγώ και κατεβάζει κανονικά.Επί τέλους`:D Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leadergr Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Σήμερα μου ήρθε update στο πολωνικό. Σαν πρώτη εντύπωση είναι ότι έχω αισθητή διαφορά στην αυτονομία της μπαταρίας. Φοβερή εξοικονόμηση. Και πολύ καλή διαχείριση μνήμης. Update της 6.01 Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Σήμερα μου ήρθε και εμένα η ενημέρωση στο Ουγγρικό. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η ενημέρωση για το update,το τι είναι δηλαδή (στην περίπτωση μας ή 6.0 ) τι βελτιώσεις έχουμε κτλ, ήταν όλα στα Ρωσικά. Συνήθως είναι στα Ελληνικά και σκάλωσα λίγο. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 ACR δουλεύει τελικά μετά από απεγκατάσταση-επανεγκατάσταση από την αρχή. Δυστυχώς παραμένει το πρόβλημα που δεν γράφει τον συνομιλητή με το bluetooth. Σχετικά με την μπαταρία της ΜΜ η πρώτη εντύπωση από χθες το βράδυ που το άφησα σε αναμονή είναι η ίδια προς το παρόν πάνω-κάτω. Βλέπω πάντως ότι χθες έδωσαν την ΜΜ σχεδόν σε όλες τις χώρες. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Χθες από 25% που είχα κατά τις 11 το βράδυ το πρωί που σηκώθηκα κατά τις 5 για κατουριμα το βρήκα κλειστό.....πάλι καλά σηκώθηκα και το έβαλα να φορτίσει και πήγα στην δουλειά το πρωί αλλιώς ακόμα θα κοιμόμουν..... ένα αυτό... δεύτερον το σπαστικο με την ΜΜ είναι ότι άμα έχεις αποτύπωμα κλειδώματος σε ζητάει κάθε φορά μετά από επανεκκίνηση να βάλεις το εφεδρικό πιν..... και τώρα μια απορία εμείς που την πήραμε χθες παλικάρια την ΜΜ την πήραμε μαζί με το Patch που πήραν μερικά έξτρα 500 κάτι ΜΒ ή την πήραμε χωρίς το Patch οεο....;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Αυτή την απορία είχα και εγώ με την επιπλέον αναβάθμιση της 6. Η έκδοση που έχω εγώ είναι η DPC1. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Αυτή την απορία είχα και εγώ με την επιπλέον αναβάθμιση της 6. Η έκδοση που έχω εγώ είναι η DPC1. Πραγματικά δε ξέρω να απαντήσω στο αν εμπεριέχει η ΜΜ που μόλις πήρατε και το χθεσινό patch. Αυτό όμως που διαπίστωσα σήμερα, ίσως βοηθήσει να καταλάβει κανείς. Με το που πήραμε την ΜΜ, σε κάθε επανεκκίνηση της συσκευής, εμφανιζόταν στην μπάρα ειδοποιήσεων το πολύ εκνευριστικό εικονίδιο της κάρτας SD. Μάλιστα κάποιοι έλεγαν πως πρόκειται για bug της ΜΜ, ενώ άλλοι πως είναι αλλαγή της Samsung που αφορούσε την διαχείριση του χώρου αποθήκευσης. Ότι και να ήταν, μετά την εγκατάσταση του patch, αυτό το εικονίδιο με την σχετική ειδοποίηση επιτέλους εξαφανίστηκε..!! Οπότε για δείτε εσείς που μόλις πήρατε την ΜΜ. Εμφανίζεται αυτή η ειδοποίηση; Με το patch επίσης, διορθώθηκε και ένα bug που είχε (μερικές φορές) το widget του S-Note. Δεν ξέρω αν το είχε προσέξει κανείς. Μετά απο επανεκκίνηση δεν εμφάνιζε πάντα τα ενεργά αποθηκευμένα σημειώματα. Τώρα όλα μια χαρά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Εικονίδιο της SD είχε βγάλει στην αρχή που έγινε η εγκατάσταση της 6, αλλά πλέον δεν το βγάζει. Τα ενεργά σημειώματα όσες φορές τα έχω δει υπάρχουν κανονικά. Μάλιστα δεν μου έδειχνε τις φωτογραφίες της SD η ''συλλογή'' ενώ το Quick Pic τις έδειχνε. Πλέον όλα είναι εντάξει. Κάτι που δεν μου άρεσε αισθητικά είναι ότι η μπάρα ειδοποιήσεων όταν ενεργοποιούμε την εξοικονόμηση ενέργειας γίνεται γκρι και δείχνει το αντίστοιχο εικονίδιο στα αριστερά. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Εικονίδιο της SD είχε βγάλει στην αρχή που έγινε η εγκατάσταση της 6, αλλά πλέον δεν το βγάζει. Τα ενεργά σημειώματα όσες φορές τα έχω δει υπάρχουν κανονικά. Μάλιστα δεν μου έδειχνε τις φωτογραφίες της SD η ''συλλογή'' ενώ το Quick Pic τις έδειχνε. Πλέον όλα είναι εντάξει. Κάτι που δεν μου άρεσε αισθητικά είναι ότι η μπάρα ειδοποιήσεων όταν ενεργοποιούμε την εξοικονόμηση ενέργειας γίνεται γκρι και δείχνει το αντίστοιχο εικονίδιο στα αριστερά. Συνυπογράφω τα παραπάνω. Χθες έκανα την αναβάθμιση σε ρουμανικό. Όντως στην πρώτη επανεκκίνηση έβγαλε μόνο για την sd, αλλά μετά τίποτα. Τα ενεργά σημειώματα λειτουργούν μια χαρά, όπως και η συλλογή. Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Συνυπογράφω τα παραπάνω. Χθες έκανα την αναβάθμιση σε ρουμανικό. Όντως στην πρώτη επανεκκίνηση έβγαλε μόνο για την sd, αλλά μετά τίποτα. Τα ενεργά σημειώματα λειτουργούν μια χαρά, όπως και η συλλογή. Άρα τι να υποθέσει κανείς τώρα; Πως μάλλον το εμπεριέχει το patch? Πάντως το θέμα με την ειδοποίηση της SD το είχαν όλοι όσοι πρωτοαναβάθμησαν στην ΜΜ (πριν κυκλοφορήσει το patch). Εμένα εξαφανίστηκε χθες μετά την εγκατάσταση του patch. Ας μας πουν αν γίνεται και οι άλλοι χρήστες που είχαν περασμένη την ΜΜ και χθες έβαλαν και το patch. Εξαφανίστηκε η ειδοποίηση της κάρτας SD ?? Αν ναι, τότε η ΜΜ που πήρατε χθες για πρώτη φορά, εμπεριέχει και το patch. Επίσης το θέμα που είχα εγώ με τα ενεργά σημειώματα του S-Note και για να γίνω πιο σαφής, αφορούσε το οτι δεν εμφανίζονταν οι μικρογραφίες τους στο widget. Έδειχνε άδειο το widget δηλαδή, αλλά όταν το έτρεχα τα έβλεπα μέσα. Τώρα λύθηκε. Και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την εμφάνιση των φώτος (αποθηκευμένες στην κάρτα) στην συλλογή. Δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με το οτι η κάρτα μου είναι μια πολύ γρήγορη (και ακριβή) U3 SanDisk που χωράει 64 γίγαντες :lol: Γενικά όπως είπα και χθες, μετά το patch έχω την αίσθηση οτι όλα πάνε πιο γρήγορα, πιο γλυκά και η απόκριση συνολικά είναι πιο αποτελεσματική. Μάλλον η συσκευή δουλεύει καλύτερα απο ποτέ. Ο χρόνος θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Παιδιά είναι πολύ απλό. Δείτε αν έχετε την ενημέρωση ασφαλείας της 1 Μαΐου 2016.Αν ναι το πήρατε όλο πακέτο. Αν λέει Απριλίου τότε όχι. Την έβαλε την αναβάθμιση κι εγώ χτες.552mb. Το μόνο που βλέπω ως τώρα είναι ότι είναι παρα πολύ πιο γρήγορο και smooth. Την κάρτα sd την έχω κόψει προσωρινά. Άλλο κάτι δεν βλέπω. Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει : όταν το πήρα από σμαρτεκ και το έστησα δεν μου βγάζει στο galaxy apps τι snote templates! Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Παιδιά είναι πολύ απλό. Δείτε αν έχετε την ενημέρωση ασφαλείας της 1 Μαΐου 2016.Αν ναι το πήρατε όλο πακέτο. Αν λέει Απριλίου τότε όχι. Την έβαλε την αναβάθμιση κι εγώ χτες.552mb. Το μόνο που βλέπω ως τώρα είναι ότι είναι παρα πολύ πιο γρήγορο και smooth. Την κάρτα sd την έχω κόψει προσωρινά. Άλλο κάτι δεν βλέπω. Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει : όταν το πήρα από σμαρτεκ και το έστησα δεν μου βγάζει στο galaxy apps τι snote templates! Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπάρχουν τα πρότυπα πλέον με την έννοια που τα γνωρίζαμε. Δες στο παρακάτω λινκ το ποστ #4669 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6732652#post6732652 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Άρα τι να υποθέσει κανείς τώρα; Πως μάλλον το εμπεριέχει το patch? Το πήρα τελικά αν κρίνω από τα λεγόμενα του skatzivas, μια που έχω την ενημέρωση ασφαλείας της 1 Μαΐου 2016 η οποία λέει Επιπ. Επιδιόρθ. ασφαλ. ANDROID. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisS2 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 κάλο μεσημέρι πήρα και εγώ χθες την 500+mb αναβαθμισι:) από διαφορες δε καταλαβα τιποτα ακομα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Εχθές έλαβα αναβάθμιση σε ΜΜ περίπου 1,4 gb. Μόνο στην πρώτη επανεκκίνηση έβγαλε το μήνυμα για την sd. Το πρόβλημα που εγώ αντιμετωπίζω είναι όταν πάω να εκτελεσω μια λειτουργία που με ρωτάει με ποιά εφαρμογή Θέλω να την πραγματοποιήσω μετά θεωρεί ότι αυτή θα είναι και η μόνιμη επιλογή μου για πάντα !!!! Δεν ξέρω αν καταλάβατε αλλά αυτό πως το λύνω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OrionV13 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχει έρθει κάποια ενημέρωση σε μένα ενώ έχω πολωνικο, εκτός αν δεν την περνούν όλοι με την μια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts