kostashark Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Δεν βλέπω να παίρνουμε 6αρι φέτος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Δεν βλέπω να παίρνουμε 6αρι φέτος..... Αυτο που κολλάει? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Δεν βλέπω να παίρνουμε 6αρι φέτος..... Πρώτη φορά μου άργησε αναβάθμιση τόσο όταν άλλοι την έχουν πάρει ήδη.:confused: Συνήθως την έπαιρνα 2 εβδομάδες μετά τους πρώτους και τώρα έχει πάνω 1,5 μήνα ή και περισσότερο. Άντε να δούμε. Όχι ότι έχω βέβαια κάποιο θέμα, απλά κουβέντα να γίνεται! Το τηλέφωνο είναι άψογο έως τώρα. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Κατεβαστε τη ρε και βαλτε την μονοι σας.. Αμα περιμενετε over to air.. Μερικές συσκευές δε θα παρουν ποτε ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Ναι το ξέρω αυτό και άμα μπορούσα θα το έκανα! Δουλεύω έχω εξεταστική τελευταία μαθήματα και για να στήσω το κινητό από την αρχή δεν παίζει με 100 φεύγα εφαρμογές και όλα τα παρελκόμενα.....! Γι αυτό και περιμένω το ΟΤΑ γιατί το ΟΥΓΓΡΙΚΌ που έχω ενάμιση χρόνο τώρα μια βδομάδα μετά τα Πολωνικά την έπαιρνε τωρ πέρασαν 2 μήνες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Ναι το ξέρω αυτό και άμα μπορούσα θα το έκανα! Δουλεύω έχω εξεταστική τελευταία μαθήματα και για να στήσω το κινητό από την αρχή δεν παίζει με 100 φεύγα εφαρμογές και όλα τα παρελκόμενα.....! Γι αυτό και περιμένω το ΟΤΑ γιατί το ΟΥΓΓΡΙΚΌ που έχω ενάμιση χρόνο τώρα μια βδομάδα μετά τα Πολωνικά την έπαιρνε τωρ πέρασαν 2 μήνες.... Δε θα χρειαστεί στήσιμο από την αρχή. Εγώ έχω πάνω από 200+ εφαρμογές και την πέρασα πάνω από την 5.1.1 χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Το κινητό πετάει! Η μόνη περίπτωση που θα χρειαστείς από την αρχή στήσιμο είναι αν παρατηρήσεις κάποιο κόλλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Σήμερα κατάλαβα ότι το δικό μου note 4 είναι αδιάβροχο! Επεσε πολύ νερό απ'το ποτήρι που έριξα το νερό στην οθόνη έκανε στην άκρη .. Ευτυχώς το εργαλείο συνεχιζει να δουλεύει άψογα :-) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω εδώ κ λίγο καιρό η μπαταρία μου κάνει νουμερα.. Χθες έκλεισε στο 10τις100? Είμαι για καινούργια?? Αν δεν έχει να κάνει με το "πότισμα" που του έκανες, μάλλον πας για καινούργια μπαταρία. Τώρα όσο αναφορά το "πότισμα" που απο λάθος του κανες, να έχεις υπόψιν 2 πράγματα: 1) Ακόμη και αν δεν προλάβει το νερό να φτάσει σε καίρια σημεία της πλακέτας και να προκαλέσει άμεσα βραχυκύκλωμα και βλάβη, μπορεί να το κάνει πιο μετά. Κι αυτό γιατί κάποια μεταλλικά μέρη των εξαρτημάτων, με το που έρθουν σε επαφή με νερό η έντονη υγρασία γενικότερα (ακόμη και υδρατμοί η ίδρωτας) ενεργοποιείται η χημική διαδικασία της οξείδωσης, γνωστή και ως σκουριά. Στα εξαρτήματα που θα αρχίσει αυτή η διαδικασία (αντιστάσεις, πυκνωτές, δίοδοι, τρανζίστορ κλπ), σταδιακά αρχίζουν να χάνουν τις ιδιότητες και τη σταθερότητα τους, μειώνεται ο χρόνος ζωής τους και η βλάβη είναι πιο κοντά πλέον. Μην εκπλαγείς λοιπόν αν σε λίγο καιρό αρχίσουν οι δυσλειτουργίες η ξαφνικά η συσκευή νεκρωθεί τελείως στη χειρότερη. Ελπίζω και εύχομαι να μην σου τύχει, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Η υγρασία είναι ο χειρότερος και ο πιο ύπουλος εχθρός των ηλεκτρονικών. 2) Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, όλα τα σημερινά smartphones (και οχι μόνο) έχουν πλέον ενσωματωμένη στην ηλεκτρονική πλακέτα τους μια αυτοκόλλητη χρωματική ταινία που λειτουργεί ως δείκτης υγρασίας. Με το που έρθει σε επαφή με έντονη υγρασία η νερό, αλλάζει χρώμα. Οπότε όταν μια συσκευή φτάσει στο σέρβις και χρειαστεί να ανοιχτεί, το πρώτο που κοιτάει ο τεχνικός είναι το χρώμα της ταινίας. Αν έχει αλλάξει χρώμα και η συσκευή είναι ακόμη σε εγγύηση, την χάνεις με τη μια και χρεώνεσαι για οτιδήποτε χρειαστεί. Αν η συσκευή σου ήταν ακόμη σε εγγύηση, δυστυχώς την έχασες. Το ξέρω πως δεν σου είναι ευχάριστα όλα αυτά που λέω, γιατί αισθάνθηκες τυχερός που η συσκευή σου λειτουργεί. Την αποκάλεσες και "αδιάβροχη" μάλιστα και πιθανόν σου ανατρέπω όλη αυτή την την εικόνα. Αλλά τυγχάνει να είμαι τεχνικός. Τα συναντάω αρκετά συχνά και θεωρώ καλό να τα ξέρουμε όλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει το αν λειτουργει το δακτυλικο αποτυπωμα στην εφαρμογη της τραπεζας πειραιαως winbank mobile? Θέλει την έκδοση 6 για να δουλέψει. Στο δικό μου με την 5.1.1 δεν παίζει. Σε δεύτερο με την 6αρα, λειτουργεί μια χαρά Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Θέλει την έκδοση 6 για να δουλέψει. Στο δικό μου με την 5.1.1 δεν παίζει. Σε δεύτερο με την 6αρα, λειτουργεί μια χαρά Έχεις την official έκδοση της samsung και χωρίς root; Ρωτάω γιατί στους υπόλοιπους δεν λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Δε θα χρειαστεί στήσιμο από την αρχή. Εγώ έχω πάνω από 200+ εφαρμογές και την πέρασα πάνω από την 5.1.1 χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Το κινητό πετάει! Η μόνη περίπτωση που θα χρειαστείς από την αρχή στήσιμο είναι αν παρατηρήσεις κάποιο κόλλημα. δηλαδη θα περασουμε μεσω odin την πολωνικη εκδοση αντι της ουγγρικης που εχουμε και δεν θα μας σβησει τις εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 δηλαδη θα περασουμε μεσω odin την πολωνικη εκδοση αντι της ουγγρικης που εχουμε και δεν θα μας σβησει τις εφαρμογες? Όπως ακριβώς το είπες. Είτε μέσω Odin, είτε με ΟΤΑ είναι το ίδιο. Δεν σβήνεται τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Όπως ακριβώς το είπες. Είτε μέσω Odin, είτε με ΟΤΑ είναι το ίδιο. Δεν σβήνεται τίποτα. δεν υπαρχει θεμα δηλαδη που θα ειναι απο αλλη χωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 δεν υπαρχει θεμα δηλαδη που θα ειναι απο αλλη χωρα? Κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Κανένα απολύτως πρόβλημα. εγινε!!! σ`ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Αν δεν έχει να κάνει με το "πότισμα" που του έκανες, μάλλον πας για καινούργια μπαταρία. Τώρα όσο αναφορά το "πότισμα" που απο λάθος του κανες, να έχεις υπόψιν 2 πράγματα: 1) Ακόμη και αν δεν προλάβει το νερό να φτάσει σε καίρια Δεν αμφισβητώ τις γνώσεις σου αλλα ελπίζω να.ειναι όλα αυτά αχρείαστα κ υπερβολικά.. Η.μπαταρία μου κάνει κόλπα από καιρό αλλα αυτο είναι το λιγότερο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πιστεύετε ότι φαίνεται η ηλικία απ'το νοτελι μας?? Εγώ μερικές φορές νομίζω ότι ειναι καινούργιο.. Κ άλλες όταν μπορεί να φταίει η κακη σύνδεση κ να αργεί.. Είμαι στο τσακ να παραγγείλω κάτι σε 7edge Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Κατεβαστε τη ρε και βαλτε την μονοι σας.. Αμα περιμενετε over to air.. Μερικές συσκευές δε θα παρουν ποτε ετσι.[/QUOT και πως γινεται αυτό?? αν μπορεις να γραψειςς αναλυτικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Κατεβαστε τη ρε και βαλτε την μονοι σας.. Αμα περιμενετε over to air.. Μερικές συσκευές δε θα παρουν ποτε ετσι.[/QUOT και πως γινεται αυτό?? αν μπορεις να γραψειςς αναλυτικα!! Κατεβαζεις τη ρομ στο pc και την εγκαταστας με odin. Εχουν γραφτει άπειρες φορές αν ψαξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 (edited) Πιστεύετε ότι φαίνεται η ηλικία απ'το νοτελι μας?? Εγώ μερικές φορές νομίζω ότι ειναι καινούργιο.. Κ άλλες όταν μπορεί να φταίει η κακη σύνδεση κ να αργεί.. Είμαι στο τσακ να παραγγείλω κάτι σε 7edge Πλέον όχι! Με την ΜΜ το κινητό πήρε άλλη πνοή. Ρολάρει πολύ καλύτερα. Έχει γίνει πιο γρήγορο. Θετικά... -Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να κάνει. -Έχει πλέον τα καλούδια του Note 5. -Βγάζει άνετα μια μέρα με βαριά χρήση -Έχει ακόμη και σήμερα μια από τις καλύτερες κάμερες που κυκλοφορούν σε κινητό. -Μπαταρία που την αλλάζεις οπότε θέλεις. Και πολλά άλλα! Όσο για αυτό που λες ότι αργεί κάπου κάπου, μπορεί να είναι η σύνδεση σου και να δεις την ίδια καθυστέρηση και με το edge. Επίσης αν χρησιμοποιείς έστω και λίγο το spen για ορισμένες δουλειές θα σου λείψει όσο τίποτα άλλο! Εγώ δεν το χρησιμοποιώ πολύ συχνά, ίσως 1-2 την εβδομάδα. Αυτά που κάνει όμως, απλά δεν γίνονται με απλό κινητό! Το μόνο που δεν είναι πολύ καλό και θα ήθελα να μην ήταν έτσι, είναι το δακτυλικο αποτύπωμα. Θα ήθελα να είναι σαν τα καινούργια που το ακουμπάς και δουλεύει. Edited June 4, 2016 by xtatty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Έτσι για την ιστορία να πω ότι τελικά μου αλλάξανε πλακέτα και το κινητό είναι πλέον απροβληματιστο.Προσωρινα το δουλεύω χωρίς την κάρτα μνήμης που είχα και αφού βεβαιωθώ ότι είναι όλα οκ θα την βάλω μετά από καμιά βδομάδα να δω αν αυτή κάνει θέματα. Επίσης για την ιστορία να αναφέρω ότι μόνο με WiFi και ανοιχτό gps και συγχρονισμό συνεχώς και Google photos συνέχεια να συγχρονίζει ακαριαία, 1ωρα και 21 λεπτά clash of clans και 25 λεπτά κλήσεις, έβγαλα μια μέρα με 4 ώρες οθόνη. Το θεωρώ υπερβολικά καλό. Αποφάσισα να τα έχω όλα ανοιχτά και να συγχρονίζει άμεσα τις φωτογραφίες του μωρού με Google photos γιατί πριν μου έκανε θέματα και έχασα 40 από το Πάσχα. Θεωρώ τέλεια την απόδοση λοιπόν. Όσο για το αποτύπωμα που λέει ο φίλος πιο πάνω έχει δίκιο,πολλές φορές αναγνωρίζει με δυσκολία και το έχω περάσει πολλαπλές φορές στη μνήμη. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kleanthis_cy Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Καλησπέρα θελω να ρωτήσω αν γνωρίζετε μου έχουν κλέψει το note 4 προχθές στο μετρο το ειχα κλειδωμένο με κωδικό απο Samsung σε περίπτωση format αυτό ειναι εύκολο να το ξεκλειδωσου Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Έχεις την official έκδοση της samsung και χωρίς root; Ρωτάω γιατί στους υπόλοιπους δεν λειτουργεί. Το δευτερο είναι το f χωρίς ρουτ και με την επίσημη 6. Όταν μπορεσω και δω τον φιλο θα ανεβασω screen shot Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Εχει ελθει η mm για ολες τις χωρες; γιατι καποιοι δεν την εχουν παρει ακομη.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Αμα το πάω στη Samsung που είναι στη γειτονιά μου,υπάρχει περίπτωση να μου βάλουν άλλη από την Ουγγρική που έχει, για να περάσω μετά την 6; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 (edited) Τελευταία αργεί να κάνει περιστροφή οθόνης. Γυρνάω το κινητό στο πλάι και η οθόνη γυρνάει μετά από μισό λεπτό. Με επανεκκίνηση διορθώνεται αλλά μετά από λίγο το ξανακάνει. Τι μπορεί να φταίει? Ακόμα 5.1.1 είμαι Edited June 4, 2016 by st9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 (edited) Εχει ελθει η mm για ολες τις χωρες; γιατι καποιοι δεν την εχουν παρει ακομη.ευχαριστω. Αρκετές χώρες έχουν πάρει την 6 και άλλες όπως το δικό μου από Σλοβενία που δεν έχει πάρει ακόμα αν και δεν με πειράζει και τόσο γιατί δεν έχω σκοπό να την περάσω άμεσα… Στα παρακάτω links βλέπεις πως έχει η κατάσταση μέχρι τώρα με τα update για C και F: http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910C/ http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910F/ Edited June 5, 2016 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts