bill66542 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Είμαι κορίτσι αλλά δεν παρεξηγώ που να το καταλάβεις από το ψευδώνυμο μου.πήγα να το αλλάξω αλλά δεν αλλάζει τες πα. Ευχαριστω για τις συμβουλές, απλά ανοίγω εντελώς την θήκη και δεν την διπλώνω και γράφει μια χαρά. Άρα ναι όντως έφταιγε το μαγνητακι.:):):) Ευτυχώς γιατί νόμιζα ότι χάλασε. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχε πάρα πολλά έτοιμα πρότυπα. Δηλαδή σελίδες με έτοιμα θέματα. Πχ χριστουγεννιάτικα, με θάλασσα,με διάφορες ζωγραφιές τέλος πάντων που εγραφες επάνω .Εμένα μου άρεσε πολύ. Αυτά λοιπόν τα έβγαλαν.:( Ανοιξε το galaxy apps....πηγαινε στο "οι εφαρμογες μου" και μετα στο "ολα". Εκει θα δεις την εφαρμογη S note templates.Κατεβασε την και εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Σούπερ ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Είμαι κορίτσι αλλά δεν παρεξηγώ που να το καταλάβεις από το ψευδώνυμο μου.πήγα να το αλλάξω αλλά δεν αλλάζει τες πα. Ευχαριστω για τις συμβουλές, απλά ανοίγω εντελώς την θήκη και δεν την διπλώνω και γράφει μια χαρά. Άρα ναι όντως έφταιγε το μαγνητακι.:):):) Ευτυχώς γιατί νόμιζα ότι χάλασε. Ουπς! Συγγνώμη για το 'φίλε μου'! Χαίρομαι που βοήθησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterl Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Καλησπερα Απο την Δευτερα ειμαι ο ευτυχης κατοχος ενος 910U (μην ρωτατε γιατι U. Μεγαλη ιστορία) Πριν είχα το θρυλικο Ν7000 Ολα εξαιρετικα, μονο που δεν αναγνωρίζει καμια microSD καρτα Εχω δοκιμασει 4 διαφορετικες καμια ομως Samsung (κατι ειχα διαβασει οτι δεχεται μονο αυτες και εχω παραγγειλλει μια αλλa μεχρι να ερθει απο Γερμανια...) Ειναι καποιο γνωστο προβλημα ή πρεπει να το στειλω εκει που αγοραστηκε ? Επισης, ξερω οτι κανονικα δεν εχει εγγυηση στην Ευρωπη Μηπως εχει αλλαξει κατι σε αυτό? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Φίλε μου στα δικα μας τις αναγνωρίζει όλες κανονικά δουλεύουν όλες κανονικά αλλά αν δεν είναι αυθεντικές Σάμι κάποια στιγμή μπορεί να σου βγάλει πρόβλημα Ενώ με τις σαμι δεν δημιουργούν πρόβλημα. ΑΛΛΆ κανονικά πρέπει να δουλεύουν ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά εχω ένα θέμα πρόβλημα με το αβαστ έκανε δύο φορές επανεκκίνηση χωρίς λόγο διαφορετικές μέρες και άρχισε να χτυπά το αντικλεπτικό τώρα το απενεργοποίησα έτσι στα καλά καθούμενα ρε ****τι Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 (edited) Φίλε μου στα δικα μας τις αναγνωρίζει όλες κανονικά δουλεύουν όλες κανονικά αλλά αν δεν είναι αυθεντικές Σάμι κάποια στιγμή μπορεί να σου βγάλει πρόβλημα Ενώ με τις σαμι δεν δημιουργούν πρόβλημα. ΑΛΛΆ κανονικά πρέπει να δουλεύουν Παιδιά εχω ένα θέμα πρόβλημα με το αβαστ έκανε δύο φορές επανεκκίνηση χωρίς λόγο διαφορετικές μέρες και άρχισε να χτυπά το αντικλεπτικό τώρα το απενεργοποίησα έτσι στα καλά καθούμενα ρε ****τι Στο δικό μου τώρα έχω μια της Sammy η οποία δουλεύει κανονικά, αλλά έχω δουλέψει πριν από αυτήν με μια της Kingston και μια της Sandisk χωρίς πρόβλημα. Οπότε μάλλον κάποιο θέμα έχει το κινητό σου ή οι κάρτες που δοκίμασες; Τις δοκίμασες αυτές τις κάρτες με άλλα κινητά; Δεν ξέρω τι θέμα έχεις με το avast, αλλά το κινητό μας έχει ενσωματωμένο antivirus. Γιατί χρησιμοποιείς και 2ο; Αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει conflict. Το antivirus είναι στην 'Έξυπνη διαχείριση' -> 'Ασφάλεια συσκευής'. Είναι powered by Intel Security. Παρατηρώ ότι κάθε βράδυ που βάζω το κινητό για φόρτιση και μείνει για λίγο σε αδράνεια, αυτό κάνει από πίσω έλεγχο. Edited May 26, 2016 by xtatty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterl Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Στο δικό μου τώρα έχω μια της Sammy η οποία δουλεύει κανονικά, αλλά έχω δουλέψει πριν από αυτήν με μια της Kingston και μια της Sandisk χωρίς πρόβλημα. Οπότε μάλλον κάποιο θέμα έχει το κινητό σου ή οι κάρτες που δοκίμασες; Τις δοκίμασες αυτές τις κάρτες με άλλα κινητά; Ναι ολες δουλευαν Θα παει για αλλαγη Ηδη μιλησα με τον εμπορο (δεν το αγορασα εγω, δωρο ηταν:) ) και θα το αλλαξει. Μαλιστα δεχτηκε να το αλλαξει με 910C :D Το θεμα ειναι να τον "ψησω" να με αφήσει να το κρατησω μεχρι να ερθει το καινουργιο Εχω φορμαρει το Ν7000 και ειναι μεγαλη ιστορια να το ξαναστησω Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Ανοιξε το galaxy apps....πηγαινε στο "οι εφαρμογες μου" και μετα στο "ολα". Εκει θα δεις την εφαρμογη S note templates.Κατεβασε την και εισαι οκ Το κατέβασα αλλά δεν μπορώ να τα βρω. Καμία βοήθεια παρακαλώ; Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Δεν ξέρω τι θέμα έχεις με το avast, αλλά το κινητό μας έχει ενσωματωμένο antivirus. Γιατί χρησιμοποιείς και 2ο; Αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει conflict. Το antivirus είναι στην 'Έξυπνη διαχείριση' -> 'Ασφάλεια συσκευής'. Είναι powered by Intel Security. Παρατηρώ ότι κάθε βράδυ που βάζω το κινητό για φόρτιση και μείνει για λίγο σε αδράνεια, αυτό κάνει από πίσω έλεγχο. Σίγουρα είναι εκεί όπως το περιγράφεις; Ψάχνω και δεν το βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Σίγουρα είναι εκεί όπως το περιγράφεις; Ψάχνω και δεν το βρίσκω. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160526/caef9cfdc8c9d69985605b8ebafd81d7.jpg Όλο αυτό που βλέπεις είναι ουσιαστικά ένα antivirus... αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Οκ thanks. Εγώ το έψαχνα στις ρυθμίσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Νέο κρούσμα. Το είχα για φόρτιση και πριν λίγο πήγα να το δω και δεν ανταποκρινονταν. Κουμπιά κλπ τπτ . έβγαλα μπαταρία και τότε άνοιξε και είχε κολλήσει στο 84%. Είμαι ανάμεσα στην επαναφορά εργοστασιακων και αντιπροσωπία. Ακούω γνώμες. Η συσκευή είναι μηνός και έχει πάει ήδη σέρβις όπου έγινε επανεγκατασταση λογισμικού. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Νέο κρούσμα. Το είχα για φόρτιση και πριν λίγο πήγα να το δω και δεν ανταποκρινονταν. Κουμπιά κλπ τπτ . έβγαλα μπαταρία και τότε άνοιξε και είχε κολλήσει στο 84%. Είμαι ανάμεσα στην επαναφορά εργοστασιακων και αντιπροσωπία. Ακούω γνώμες. Η συσκευή είναι μηνός και έχει πάει ήδη σέρβις όπου έγινε επανεγκατασταση λογισμικού. Ας τα πάρουμε με τη σειρά για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε: 1. Τι έκδοση λογισμικού φοράς 2. Όταν άνοιξε μετά την αφαίρεση της μπαταρίας, δούλευε κανονικά η συσκευή και απλά ήταν στο 84% η ένδειξη της μπαταρίας; Δεν μας δίνεις να καταλάβουμε τι έγινε ακριβώς... 3. Την πρώτη φορά γιατί πήγε στο σέρβις η συσκευή Πάντως μια πρώτη σωστή αντίδραση είναι ότι δεν κάνουμε ποτέ αμέσως επαναφορά. Πρώτα προσπαθούμε να εντοπίζουμε αν η πηγή του προβλήματος είναι θέμα κάποιας εφαρμογής που έχουμε και τρέχει από πίσω. Και ο λόγος είναι, ότι και επαναφορά να κάνεις, με το που θα βάλεις πάλι την ίδια εφαρμογή θα στο παρουσιάσει πάλι το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Την 6 φοράω . όταν άνοιξε δούλευε ναι.αλλα τόση ώρα που φορτίζε έπρεπε να είναι στο 100.την πρώτη φορά πήγε εντός doa γιατί απλά κολλαγαν τα πάντα Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το θέμα μου είναι αν φούσκωσε η μπαταρία .εσάς είναι εντελώς φλατ πίσω? Εμένα σαν να εξέχουν κάτι γραμμές Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άσε που πέφτει νερό ξαφνικά η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philoly Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 (edited) Την 6 φοράω . όταν άνοιξε δούλευε ναι.αλλα τόση ώρα που φορτίζε έπρεπε να είναι στο 100.την πρώτη φορά πήγε εντός doa γιατί απλά κολλαγαν τα πάντα Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το θέμα μου είναι αν φούσκωσε η μπαταρία .εσάς είναι εντελώς φλατ πίσω? Εμένα σαν να εξέχουν κάτι γραμμές Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το πέρασμα της 6 που έχεις κάνει σου ήρθε με ota? Έκανες τα προτεινόμενα factory reset πριν και μετά? Γιατί όλο προβλήματα σου βγάζει. Και κάτι τελευταίο, αν δεν έγινε με Ota και το έκανες με odin έβαλες την δικιά σου rom ή άλλης χώρας? Πολωνικό είναι το κινητό σου? Φουσκωσε? Μπορείς να ανεβάσεις φώτο? Αν φουσκωσει συνήθως έχει σκάσει.. Αλλά παίζουν και άλλα που δεν τα ξέρω. Κάποτε μου είχε φουσκωσει σε άλλο κινητό αλλά δούλευε με μειωμένη απόδοση βέβαια.. Δεν νομίζω να αγόρασες καμία άλλη μπαταρία με μεγαλύτερη χωρητικότητα? Sent from my SM-N910C using Tapatalk Edited May 27, 2016 by philoly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Την 6 την πέρασα ΟΤΑ ναι.εσας η μπαταρία είναι εντελώς φλατ? Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολωνικό ναι. Δεν θυμάμαι καθόλου για φλασαρισμα πριν και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 (edited) Την 6 την πέρασα ΟΤΑ ναι.εσας η μπαταρία είναι εντελώς φλατ? Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολωνικό ναι. Δεν θυμάμαι καθόλου για φλασαρισμα πριν και μετά. Δεν είναι εντελώς επίπεδη, αλλά δεν έχει και κανένα καρουμπαλάκι! Ανέβασε καμία φωτό αν μπορείς... Edited May 27, 2016 by xtatty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160527/b8b49bd1bd43a315360399e40d974789.jpg Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Μια χαρα ειναι εξωτερικα η μπαταρια σου ετσι ειναι ολες. Νομιζω αυτο ειναι το nfc. Στάλθηκε από το SM-N910C μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Μια χαρα ειναι εξωτερικα η μπαταρια σου ετσι ειναι ολες. Νομιζω αυτο ειναι το nfc. Στάλθηκε από το SM-N910C μου αυτο μου ειπαν και με μια πρωτη ματια απο smartec. Ωστοσο το αφησα για ελεγχο και του φορτιστη κλπ και επειδη πολλα μας τα κανε ζητησα αλλαγη συσκευης. Ευχαριστω θερμα οσους απαντησαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Χαιρετώ. Από την πείρα που υπάρχει,πόσο χρόνο κρατάει η μπαταρία,με πολύ μέτρια χρήση; Μιλάμε για κάθε 2 μέρες φόρτιση,αλλά τώρα τελευταία,έχει πέσει στη μία μέρα,χωρίς να αλλάξω τη χρήση του; Το έχω ένα χρόνο από καινούριο. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Μια χαρα ειναι εξωτερικα η μπαταρια σου ετσι ειναι ολες. Νομιζω αυτο ειναι το nfc. Στάλθηκε από το SM-N910C μου αυτο μου ειπαν και με μια πρωτη ματια απο smartec. Ωστοσο το αφησα για ελεγχο και του φορτιστη κλπ και επειδη πολλα μας τα κανε ζητησα αλλαγη συσκευης. Ευχαριστω θερμα οσους απαντησαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacman63 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 SOS εδώ και 3 μέρες ενώ είναι κλειστή η οθόνη και μου έρθει κάποιο μήνυμα η αναπάντητη η κάποια ειδοποίηση η οθόνη παραμένει ανοιχτή μέχρι να το ξεκλειδώσω....τι έχει γίνει; Θέλω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 (edited) SOS εδώ και 3 μέρες ενώ είναι κλειστή η οθόνη και μου έρθει κάποιο μήνυμα η αναπάντητη η κάποια ειδοποίηση η οθόνη παραμένει ανοιχτή μέχρι να το ξεκλειδώσω....τι έχει γίνει; Θέλω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; 1. Χρησιμοποιείς τα μανίσια προγράμματα για sms και κλείδωμα οθόνης; 2. Τι προγράμματα έχεις κάνει εγκατάσταση τις 3 τελευταίες μέρες; Εκεί πρέπει να εστιάσεις πιο πολύ... Edited May 27, 2016 by xtatty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacman63 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Ναι χρησιμοποιώ αυτά του κινητού δεν έχω βάλει κάτι άλλο, έσβησα τις εφαρμογές speed test, truecaller και βλέπω πως διορθώθηκε το πρόβλημα, θα δω τις επόμενες μέρες πως θα πάει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts