Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερώτηση...Όσοι έχετε αναβαθμίσει σε 6 και χρησιμοποιείται την εφαρμογή ACR(που είναι για καταγραφή κλήσεων) σας λειτουργεί κανονικά;Μου ήρθε μια ειδοποίηση από τους developers της εφαρμογής ότι πιθανή αναβάθμιση στην 6 να σταματήσει να λειτουργεί την εφαρμογή...Όσοι την χρησιμοποιείται έχετε κάποιο θέμα;

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

MOBILE HISTORY FINAL.jpg

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια ερώτηση...Όσοι έχετε αναβαθμίσει σε 6 και χρησιμοποιείται την εφαρμογή ACR(που είναι για καταγραφή κλήσεων) σας λειτουργεί κανονικά;Μου ήρθε μια ειδοποίηση από τους developers της εφαρμογής ότι πιθανή αναβάθμιση στην 6 να σταματήσει να λειτουργεί την εφαρμογή...Όσοι την χρησιμοποιείται έχετε κάποιο θέμα;

Να μας πουν και αν καταγράφει και τους δύο με ομιλία μέσω bluetooth. Γιατί μόνο στο F δουλεύει σωστά.

Εγώ θέλω να πω το εξής. Άκουγα τόσα χρόνια για lagwiz για bloatware κλπ και βλέπω το νοτελι με την 6 να έχει ΜΗΔΕΝ lag και να πηγαίνει τραίνο. Οι αλήθειες να λέγονται. Επίσης μπορώ να σβήσω τα πάντα χωρίς ρουτ.

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ θέλω να πω το εξής. Άκουγα τόσα χρόνια για lagwiz για bloatware κλπ και βλέπω το νοτελι με την 6 να έχει ΜΗΔΕΝ lag και να πηγαίνει τραίνο. Οι αλήθειες να λέγονται. Επίσης μπορώ να σβήσω τα πάντα χωρίς ρουτ.

Μικρο-δυσλειτουργίες (όχι κολλήματα) έχει με την μαμίσια 6.01. Τίποτα σοβαρό που να προβληματίζει ιδιαίτερα πάντως. Γενικά πάει πολύ καλά, μάλλον το ίδιο καλά που πήγαινε και με την 5.1.1. Τρελή διαφορά εγώ δεν βλέπω.

Τώρα αυτό που λες για το bloatware, αν και πολύ ενδιαφέρον, έχω τις αμφιβολίες μου. Μάλλον πολύ καλό για να ναι αληθινό ;) Απ' οτι φαίνεται είναι δήθεν.

Και εξηγούμαι: Πράγματι, φαινομενικά τουλάχιστον, σου δίνει τη δυνατότητα η 6.01 να απεγκαταστήσεις εφαρμογές που έρχονται ενσωματωμένες στο λειτουργικό. Έχω όμως την αίσθηση οτι αυτό που πραγματικά συμβαίνει (ας με διορθώσουν οι ειδήμονες) είναι οτι δεν απεγκαθίστανται πραγματικά. Απλά απενεργοποιούνται. Με το Flipboard για παράδειγμα, παρότι έφυγε το εικονίδιο του απ' το ράφι, η εφαρμογή μια χαρά εμφανίζεται και πάλι σύροντας την αρχική οθόνη προς τα δεξιά. Μπορεί να μην ανανεώνεται, να μην τρώει data η ram πλέον δεν ξέρω, αλλά είναι εκεί (που να το πάρει) :lol:

Αν λέω οτι-ναναι-νιές διορθώστε με παρακαλώ και συγνώμη.

Φιλαράκο έχεις δίκιο! Πω πω πως την πάτησα έτσι! Απενεργοποιημενα είναι όλα! Το αποτέλεσμα δεν με χαλάει αλλά νιώθω λίγο χαζός που την πάτησα

Μικρο-δυσλειτουργίες (όχι κολλήματα) έχει με την μαμίσια 6.01. Τίποτα σοβαρό που να προβληματίζει ιδιαίτερα πάντως. Γενικά πάει πολύ καλά, μάλλον το ίδιο καλά που πήγαινε και με την 5.1.1. Τρελή διαφορά εγώ δεν βλέπω.

Τώρα αυτό που λες για το bloatware, αν και πολύ ενδιαφέρον, έχω τις αμφιβολίες μου. Μάλλον πολύ καλό για να ναι αληθινό ;) Απ' οτι φαίνεται είναι δήθεν.

Και εξηγούμαι: Πράγματι, φαινομενικά τουλάχιστον, σου δίνει τη δυνατότητα η 6.01 να απεγκαταστήσεις εφαρμογές που έρχονται ενσωματωμένες στο λειτουργικό. Έχω όμως την αίσθηση οτι αυτό που πραγματικά συμβαίνει (ας με διορθώσουν οι ειδήμονες) είναι οτι δεν απεγκαθίστανται πραγματικά. Απλά απενεργοποιούνται. Με το Flipboard για παράδειγμα, παρότι έφυγε το εικονίδιο του απ' το ράφι, η εφαρμογή μια χαρά εμφανίζεται και πάλι σύροντας την αρχική οθόνη προς τα δεξιά. Μπορεί να μην ανανεώνεται, να μην τρώει data η ram πλέον δεν ξέρω, αλλά είναι εκεί (που να το πάρει) :lol:

Χρησιμοποιήστε το ez package disabler απο playstore χωρις ροοτ για να απενεργοποιήσετε οτι δε θελετε.

Χρησιμοποιήστε το ez package disabler απο playstore χωρις ροοτ για να απενεργοποιήσετε οτι δε θελετε.

Δεν γίνεται δηλαδή με τον τρόπο που προαναφέραμε; Για απεγκατάσταση δεν το συζητώ, αλλά ούτε καν απενεργοποιούνται οι εφαρμογές με την μαμίσια MM;

Είχε δείξει ο φίλος Kostashark μερικά post πίσω για μια εφαρμογή Package Disabler Pro για unrooted συσκευές...Την πέρασα και εγώ… Φαίνεται να αφαιρεί εφαρμογές και bloatware... Η τουλάχιστον να μην τα βλέπουμε καν μπροστά μας...Είναι ένα "αντιTitanium" θα έλεγα σε mini έκδοση όχι με όλες τις δυνατότητες του Titanium αλλά anyway…

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

MOBILE HISTORY FINAL.jpg

Το κατέβασα αλλά κάτι μου λέει να.αποδεχτώ κάτι σαν να ενεργοποιήσω το knox?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Το κατέβασα αλλά κάτι μου λέει να.αποδεχτώ κάτι σαν να ενεργοποιήσω το knox?

Να το κανει σαν διαχειρηστης λεει (admin) έγκριση! Τι ακριβως κανει με αυτο ακομα δεν εχω βγαλει ακρη αλλα για το Knox δεν ειναι γιατι μετα μπορεις να το απενεργοποιησεις τελειως απο μεσα οποτε κατι αλλο ειναι!

http://http//postimg.org/image/rtm7hmrg9/ αυτο μου βγάζει δεν την εχω αγορασμενη

http://postimg.org/image/rtm7hmrg9/

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

καλημέρα το πρωί που σηκώθηκα το κινητό δεν έχει φορτίσει είχε φτάσει στο 89% έβαλα τον φορτιστή στην ταχεία φόρτιση και είδα ότι δεν συνεχίζει να φορτίζει έφαγε κάποιο κόλλημα είναι κάτι άλλο?

καλημέρα το πρωί που σηκώθηκα το κινητό δεν έχει φορτίσει είχε φτάσει στο 89% έβαλα τον φορτιστή στην ταχεία φόρτιση και είδα ότι δεν συνεχίζει να φορτίζει έφαγε κάποιο κόλλημα είναι κάτι άλλο?

Κολλαει καμιά φορά! Κάνε καμιά επανεκκίνηση και άμα δεν φτιάξει βγάλε την μπαταρία για μερικά δευτερόλεπτα και ξανά βάλτην! Το έχω πάθει αρκετές φορές παλιότερα, ποιος είναι ο λόγος ακόμα δεν ξέρω αλλά έχω καιρό να το πάθω τώρα.

Καλημέρα. Το flipboard μπορείς να το αφαιρέσεις από την αρχική εάν πας στο μενού της (αριστερό πλήκτρο πατημένο για λίγο ). Αυτό δεν καταργεί την εφαρμογή!

Τελικά εσείς που βάλατε την ΜΜ παιδιά από μπαταρία βγάλατε κανένα συμπέρασμα;;

Το ACR δουλεύει πλέον ή όχι;

Κάτι άλλο! Ενώ μου συγχρονίζει με το google τα πάντα, βγάζει ότι υπάρχει προσωρινό πρόβλημα (από τον Φεβρουάριο του 2015 που το αγόρασα) με τον συγχρονισμό των επαφών. Παρόλα αυτά στην πράξη τις συγχρονίζει!! Το έχει παρατηρήσει και άλλος αυτό;

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Έχω το κινητό ενάμιση χρόνο πρώτη φορά με έβγαλε κάτι τέτοιο μόλις πήγα στην έξυπνη διαχείριση που έχει τι φάση;;;

http://postimg.org/image/kq6cg9p75/

Έχω το κινητό ενάμιση χρόνο πρώτη φορά με έβγαλε κάτι τέτοιο μόλις πήγα στην έξυπνη διαχείριση που έχει τι φάση;;;

http://postimg.org/image/kq6cg9p75/

Εμένα μου έβγαζε κατά καιρούς παραπλήσιο μήνυμα όταν έπαιζα το βαρύ real racing 3 και φυσικά το αγνοούσα. Πλέον έχει καιρό να μου το βγάλει παρά του ότι συνεχίζω να παίζω. Αγνόησέ το!

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Κολλαει καμιά φορά! Κάνε καμιά επανεκκίνηση και άμα δεν φτιάξει βγάλε την μπαταρία για μερικά δευτερόλεπτα και ξανά βάλτην! Το έχω πάθει αρκετές φορές παλιότερα, ποιος είναι ο λόγος ακόμα δεν ξέρω αλλά έχω καιρό να το πάθω τώρα.

Ευχαριστώ φίλε έφτιαξε πρώτη φορά που το έκανε αυτό.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι εκτός θέματος αλλά μήπως γνωρίζει κάποιος εάν δουλεύει αυτό χρειάζομαι tv out σε rca. Από το καλώδιο jack σε rca μπορεί να δώσει εικόνα?

http://m.ebay.co.uk/itm/391217835612

http://m.ebay.com/itm/3-5MM-A-V-JACK-TO-3-RCA-AUDIO-VIDEO-CONNECTOR-CABLE-AUX-ADAPTER-/301922199873?nav=SEARCH

Δεν ξέρω αν δούλευε κάνεις σας το photonote αλλά με την 6 έχω την εντύπωση ότι αφαιρέθηκε το convert to edit . εκτός αν κάνω κάτι λάθος. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει

Δυσκολεύομαι να βρω το κινητό τελικά επειδή το θέλω στην χρυσή έκδοση.. Αν το παραγγείλω απ' το ebay λέτε να αντιμετωπίσω πρόβλημα; Θα μού το συστήνατε ή θα με αποτρέπατε; Μιλάμε και για μέχρι 100€ διαφορά! Επίσης έχω τη δυνατότητα να παραγγείλω το μοντέλο Ν910U. Να το προτιμήσω αν παραγγείλω τελικά έναντι του N910C ή όχι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δυσκολεύομαι να βρω το κινητό τελικά επειδή το θέλω στην χρυσή έκδοση.. Αν το παραγγείλω απ' το ebay λέτε να αντιμετωπίσω πρόβλημα; Θα μού το συστήνατε ή θα με αποτρέπατε; Μιλάμε και για μέχρι 100€ διαφορά! Επίσης έχω τη δυνατότητα να παραγγείλω το μοντέλο Ν910U. Να το προτιμήσω αν παραγγείλω τελικά έναντι του N910C ή όχι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Εγώ δεν θα το έκανα. Είδες σκρουτζ; & εγώ πρόσφατα το πήρα κ έπεφτα επάνω σε χρυσά

Εγώ δεν θα το έκανα. Είδες σκρουτζ; & εγώ πρόσφατα το πήρα κ έπεφτα επάνω σε χρυσά

Κατάλαβα. Ναι κι εγώ αλλά δεν τα προλαβαίνω ή είναι πολύ ακριβά! Για να καταλάβεις σήμερα βρήκα ένα από ένα μαγαζί στην Αργυρούπολη και έκανα κανονικά κατάθεση αφού είχα ρωτήσει πρώτα αν όντως υπάρχει απόθεμα και μού είπαν ναι και αφού τούς πήρα τηλ την 2η φορά για να μου πουν κι αυτοί ότι είδαν την κατάθεση κι είναι όλα οκ, μού λένε έγινε λάθος, δεν υπάρχει σε χρυσό αλλά μόνο σε μαύρο! Εε ρε γλέντια!

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)