hraklhs57 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Να προσθέσω ότι στο νέο ota η καθυστέρηση στην πρώτη εμφάνιση της πλαϊνής μπάρας πολλαπλών παραθύρων....δεν έφτιαξε! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Παρατήρησα μετά από επανεκκίνηση σήμερα το πρωί ότι έβγαζε ένα μήνυμα ότι η εφαρμογή Peel Smart Remote δεν ξεκινούσε κανονικά. Όταν επέλεγα να τρέξει δεν άνοιγε καν. Το αφαίρεσα και μετά έκανα επανεκκίνηση. Το εγκατέστησα ξανα από το market και ήρθε τελείως διαφορετική έκδοση. Πλέον δεν βγάζει μήνυμα όταν ξεκινάει... Και από τότε δεν έχει ξανακολλήσει-crashάρει... Ελπίζω να έφταιγε αυτό και να μην έχω ξανά αυτό το σπαστικό κόλλημα. Από όταν έκανα την αναβάθμιση σε 5.1.1 και ξεκίνησε αυτό όποτε το έκανε στο όριο δεν το έστελνα στον τοίχο! Επίσης παρατήρησα ότι η τελευταία έκδοση πρσθέτει ένα εικονίδιο τηλεκοντρόλ στην οθόνη κλειδώματος με το δαχτυλικό αποτύπωμα... Τι επόμενες μέρες θα δείξει σίγουρα... Το κόλλημα στην οθονη κλειδώματος με το αποτύπωμα συνεχίζει αλλά μόνο μια φορά την ημέρα περίπου εμφανίζεται... Είναι γενικό πρόβλημα σε όλους αυτό; Στην επόμενη αναβάθμιση που λέτε ότι βγήκε διορθώνεται τελικά αυτό; Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Το κόλλημα στην οθονη κλειδώματος με το αποτύπωμα συνεχίζει αλλά μόνο μια φορά την ημέρα περίπου εμφανίζεται... Είναι γενικό πρόβλημα σε όλους αυτό; Στην επόμενη αναβάθμιση που λέτε ότι βγήκε διορθώνεται τελικά αυτό; Στο F μοντέλο με τη νεότερη βάση λογισμικού COI3 δείχνει να έχει διορθωθεί οπότε θεωρητικά κάποια στιγμή θα έρθει και στο C. Καλύτερα βέβαια ας σου απαντήσουν όσοι έχουν αναβαθμίσει εδώ. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 (edited) Το κόλλημα στην οθονη κλειδώματος με το αποτύπωμα συνεχίζει αλλά μόνο μια φορά την ημέρα περίπου εμφανίζεται... Είναι γενικό πρόβλημα σε όλους αυτό; Στην επόμενη αναβάθμιση που λέτε ότι βγήκε διορθώνεται τελικά αυτό; Με COI4 στο c δεν έχω παρατηρήσει ακόμα κάποιο πρόβλημα, 3 μέρες που τη πέρασα. Και κάτι ψιλό κολλήματα που είχε σπάνια με τη κουρτίνα νομίζω διορθώθηκαν κι αυτά. Edited September 27, 2015 by tzin1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas44 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Παιδιά εχω το note 4.. και μου κάνει ένα θόρυβο στην περιοχή που είναι η camera .. ξερει κανείς τι συμβαίνει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxabe Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Καλησπέρα. Μετά την Αναβάθμισησε 5.1.1 έχω χάσει την επιλογή γρήγορη φορτηση ή απλή. Τι έγινε το αφαίρεσαν αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas44 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 πάλι υπάρχει γρήγορη φόρτιση απλά σταμάτησε να υπάρχει σαν επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Καλησπέρα. Μετά την Αναβάθμισησε 5.1.1 έχω χάσει την επιλογή γρήγορη φορτηση ή απλή. Τι έγινε το αφαίρεσαν αυτό? πάλι υπάρχει γρήγορη φόρτιση απλά σταμάτησε να υπάρχει σαν επιλογή Ρυθμίσεις>>μπαταρία>>χρήση μπαταρίας>>πάνω από το διάγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 (edited) Καλησπέρα. Μετά την Αναβάθμισησε 5.1.1 έχω χάσει την επιλογή γρήγορη φορτηση ή απλή. Τι έγινε το αφαίρεσαν αυτό? πάλι υπάρχει γρήγορη φόρτιση απλά σταμάτησε να υπάρχει σαν επιλογή Η επιλογή υπάρχει κανονικά... Ρυθμίσεις>Μπατάρια και πάνω ψηλά επιλέγεται Χρήση Μπαταρίας. Εκεί θα δείτε πάνω πάνω την επιλογή… Edit:Με πρόλαβε ο Κώστας! :lol: Edited September 27, 2015 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxabe Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Το ξέρω αυτό έγω θέλω να το φορτίζω με την απλή μεθοδο π.χ. όταν το βάζω βράδυ αυτή η επιλογή υπάρχει ? ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ το είδα ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Το ξέρω αυτό έγω θέλω να το φορτίζω με την απλή μεθοδο π.χ. όταν το βάζω βράδυ αυτή η επιλογή υπάρχει ? Τι εννοείς ;; αν τσεκάρεις την επιλογή θα φορτίζει με γρήγορη φόρτιση αν δεν την τσεκάρεις με κανονική φόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas44 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 συγχωρείτε δεν το πρόσεξα.. ευχαριστώ για την πληροφορία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxabe Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Άλλη ερώτηση.Πως κάνω το paypal να δουλέυει με το δακτυλικό αποτυπωμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 (edited) Εδω και 2 ημέρες μ βγάζει εκτός σύνδεσης και μετά απο επανακκινηση φτιαχνει...τ κάνει κ σε εσάς? Φταίει κάτι? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την χρήση γραφής SMS διότι δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09. Edited September 27, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 για να κανει καταγραφη κλησης το C μοντελο με bluetooth τι πρεπει να κανω?με την 6 που θα ερθει εχουμε καμια τυχη ? με αλλαγη rom π.χ. μπορει να δουλεψει? αλλη λυση ειναι να παω για note 5 η F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 για να κανει καταγραφη κλησης το C μοντελο με bluetooth τι πρεπει να κανω?με την 6 που θα ερθει εχουμε καμια τυχη ? με αλλαγη rom π.χ. μπορει να δουλεψει? αλλη λυση ειναι να παω για note 5 η F Δεν μπορείς να κάνεις τίποτε προς το παρόν... Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenmex Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 To N910C με 5.1.1, root, WanamLite 3.0 και Call Recorder 2.1.1 paid version ηχογραφει απο bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Εάν ήξερα πως το rootaro θα το έκανα αλλά δεν το έχω το θέμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexColt Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Καλησπέρα στην παρέα... Έχω το N910C Πολωνικο με την 5.1.1 περασμένη χωρίς root, rom κλπ και εδώ μια εβδομάδα μου έχει έρθει κ εμένα ενα update 69mb αν θυμάμαι καλά, αλλά έχω ένα θέμα... Οταν τελειώνει με το κατέβασμα οταν του λέω να το κάνει εγκατάσταση, οταν κάνει επανεκκίνηση κ πηγαίνει στην οθόνη που κάνει το update βγάζει error μετά από λίγο κ οταν ανοίγει μου λέει να στείλω report στην Samsung και βγαζει αυτο το μήνυμα... "Software update error logs have been collected (0.63MB). These will be uploaded to the server." Αυτό έχει γίνει 5-6 φορές αλλά τζίφος... Σήμερα πήγα να δω μήπως το κάνω με το Kies αλλά μου βγάζει ότι έχω το τελευταίο update... Μήπως ξέρει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό το θέμα; Να συμπληρώσω πως την 5.1.1 την πέρασα με hard reset και δεν υπήρχε κάποιο θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα να το ρωτήσω.. Σκέφτομαι να αγοράσω την έκδοση C ,οχι την edge , (σε άσπρο αν παίζει κάποιο ρόλο) . Θέλω να ρωτήσω, το κινητό θα με βγάλει πιστεύω (από άποψη χρήσης ) για τα επόμενα 2-3 χρόνια ; Εννοώ δε θα ναι <<ξεπερασμένο>> σε 7 μηνες πχ , παρόλο που είναι του 2014 ? Ξέρω οτι πλεον η τεχνολογία εξελισσεται γρήγορα , απλά για έναν μέσο χρήστη μιλάμε τώρα που δεν αγοράζει «κάθε χρόνο» κινητό.. Επίσης τίθεται σύγκριση με το S6 ; Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα /θύμισα πρόεδρο εδεσσαικου οπως τα γραψα :P Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Παιδιά μετέφερα κάτι αρχεία(βίντεο-φωτογραφίες ) στον φάκελο ιδιωτικό τώρα πως τα ξανά εμφανιζω πάλι η να τα ξανά βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisS2 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Για σου κωστα καλο μεσιμερη φιλε. Πας ριθμισης, εξατομικεφση ,αποριτι λιτουργια πανω δεξια τιν ενεργοπιοις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Για σου κωστα καλο μεσιμερη φιλε. Πας ριθμισης, εξατομικεφση ,αποριτι λιτουργια πανω δεξια τιν ενεργοπιοις Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα να το ρωτήσω.. Σκέφτομαι να αγοράσω την έκδοση C ,οχι την edge , (σε άσπρο αν παίζει κάποιο ρόλο) . Δεν μας μπέρδεψες μην αγχώνεσαι. Υπάρχει αλλου μεριά για ερωτησεις αλλα κ εδώ θα σε βοηθήσουμε αφου ξέρουμε :-) Πάρτο με κλειστά ματια θα σου βγάλει εύκολα 2 με 3 χρόνια εφόσον το προσέχεις και δεν έχει θέμα απτο εργοστάσιο αλλα για αυτό έχει και 2χρόνια εγγυηση. Και γω σε ασπρο το έχω δεν παίζει καποιο ρόλο.. Ναι το c να πάρεις. Μακάρι να το κρατούσα και γω 3 -4 χρόνια αν άντεχα τα πουλάω πολυ σύντομα χωρίς να τα χαρώ καθόλου. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Παιδιά πια έκδοση της 5.1.1 έχετε;;; Από ότι κατάλαβα δεν έχουμε όλοι την ίδια. Πχ εγώ έχω την Ν910CXXU1COH4 και είμαι ΟΚ. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts