Jim87 Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly (19 Ιούλ. 2004 , 20:31) Jeepers Creepers II : Δε βλέπεται ! Αντε σε dvd με παρέα,για πλάκα :p Εμένα το 1 μου άρεσε... :cool: Και το 2 απο ένα treiler το Mad φαινόταν πολύ καλό. Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Mia χαρα ηταν το πρωτο αλλα οχι για σινεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Pio trailer kai ..........Eida thn tainia prin 4-5 mhnes peripou(mhn sas fanei periergo) kai einai apotyxhmenh.Gia dvd kai poli ths einai ta 2 eyrw.fysika oi gnwmes einai ypokhmenikes alla ayth h tainia einai "patata" Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 επίσης πολύ ωραίο πρέπει να είναι και η "Catwoman" αλλά και το "I ΡΟΒΟΤ" Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 To irobot πέταξε από την πρώτη θέση του box office το spidey2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Ε αυτό ήταν λογικό γιατί το SPIDEY2 ήταν πάνω κάτω αναμενόμενο(δηλαδή τι θα συμβεί)ενώ το I ROBOT είναι καινούριο(εννοώ ότι δεν υπήρχε προηγούμενο) Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Όντως, αλλά τον φίλο μας τον σπάιντερμαν τον ξέρει ο κόσμος και πολλοί θα πάνε και θα δούν την ταινία μόνο απο τον τίτλο της. Άσχετο πάντος με τον Σπάιντερμαν, είναι πολύ δύσκολο απο μια τέτοια ταινία να φτάσει στο Νο1 του box office. Είναι μεγάλο κατόρθωμα. Αλλα δεν πρόκειται για μια απλή ταινία, είχε μαγάλο προυπολογισμό και πρέπει να έχει κορυφαία εφέ αν κρίνω απο το εντυπωσιακό τρέιλερ. Περιμένω πολλά πράγματα. Ελπίζω να μην μας τα χαλάσει ο Smith. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Τί είναι το I RΟΒΟΤ ? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Περιπέτεια φαντασίας οπου οι άνθρωποι ζούν αρμονικά με τα ρομπότ τα οποία και δουλέυουν για αυτούς. Κάποια στιγμή γίνεται μία δολοφονία και υ΄ποπτο είναι ένα ρομπότ. Αν ειναι όντως αυτός ο δράστης, έχουν παραβιαστεί οι 3 νόμοι της ρομποτικής και το μέλλον της συμβίωσης είναι αβέβαιο. Πρωταγωνιστεί ο WILL SMITH. Έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 16 Ιουλίου. στην Ελλάδα μάλλον θα το δούμε μέσα στο Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lefkal (21 Ιούλ. 2004 , 19:47) Τί είναι το I RΟΒΟΤ ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=488457#post488457 :) Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Ενδιαφέρον.... δεν ξέρω γιατί ομως αλλά μου δίνει κάποια έσθηση από το τεχνητή νοημοσύνη... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgethebeast Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 to i robot apo oti ematha erije apo tin korifi ton spidey!pantos anamenomeni tainia gia mena einai oi nifes tou voulgari me afta pou akouo! Παράθεση welcome to silent hill Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Τι είναι αυτό; Δεν το ξέρω. Ελληνική παραγωγή είναι; Φίλε lefkal εμένα η υπόθεση του I Robot μου θυμίζει το στόρυ της δημιουργίας του Μάτριξ. Παρόμοια φάση. Είναι η ιστορία που υπάρχει σε δύο μέρη στο ANIMATRIX και διηγείται πως ήταν η γη αρχικά και πως κατέληξε στην κατάσταση που περιγράφεται στην πρώτη ταινία. Αρμονική συμβίωση ανθρώπων-ρομπότ και εκεί, ένα ρομπότ σκοτώνει έναν άνθρωπο, καταδικάζεται σε θάνατο, τα ρομπότ επαναστατούν και την κατάληξη την γνωρίζουμε. Σκέφτομαι οτι υπάρχει μια μικρή περίπτωση τα τρελά αδερφάκια να εμνεύστηκαν απο το βιβλίο του Isaak Asimov. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 παιδιά το catwoman πότε βγαίνει; Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Στην Αμερική κάνει πρεμιέρα αύριο (23 Ιουλίου) και στην Ελλάδα αναμένεται να έρθει μέσα στον Σεπτέβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 ξέρετε καμιά ταινία η οποία θα βγει μέχρι της 30 Ιουλίου; Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (21 Ιούλ. 2004 , 23:26) Τι είναι αυτό; Δεν το ξέρω. Ελληνική παραγωγή είναι; Φίλε lefkal εμένα η υπόθεση του I Robot μου θυμίζει το στόρυ της δημιουργίας του Μάτριξ. Παρόμοια φάση. Είναι η ιστορία που υπάρχει σε δύο μέρη στο ANIMATRIX και διηγείται πως ήταν η γη αρχικά και πως κατέληξε στην κατάσταση που περιγράφεται στην πρώτη ταινία. Αρμονική συμβίωση ανθρώπων-ρομπότ και εκεί, ένα ρομπότ σκοτώνει έναν άνθρωπο, καταδικάζεται σε θάνατο, τα ρομπότ επαναστατούν και την κατάληξη την γνωρίζουμε. Σκέφτομαι οτι υπάρχει μια μικρή περίπτωση τα τρελά αδερφάκια να εμνεύστηκαν απο το βιβλίο του Isaak Asimov. Σωστός.... Τώρα που το λες δίκιο έχεις και εγώ έχω δει το animatrix και η ιστορία είναι σχεδόν ίδια Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (22 Ιούλ. 2004 , 01:26) Τι είναι αυτό; Δεν το ξέρω. Ελληνική παραγωγή είναι; "Οι Νύφες" του Παντελή Βούλγαρη - 22 Οκτωβρίου στις αίθουσες. Υπόθεση : Το έθιμο που υπήρχε κάποτε να μεταφέρονται με πλοία ανύπαντρες κοπέλες από την Ελλάδα στην Αμερική προς αναζήτηση γαμπρού. Το σενάριο έχει γράψει η συγγραφέας Ιωάννα Καρυστιάνη και αναφέρεται συγκεκριμένα στο καλοκαίρι του 1922. Παραγωγός της ταινίας είναι η πρώην σύζυγος του Σκορτσέζε, Μπάρμπαρα ντε Φίνο - γιαυτό θεωρείται συμπαραγωγός ο Μάρτιν Σκορσέζε και είναι φοβερό για τα ελληνικά δεδομένα,και μουσική είναι του Σταμάτη Σπανουδάκη. Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (22 Ιούλ. 2004 , 13:14) ξέρετε καμιά ταινία η οποία θα βγει μέχρι της 30 Ιουλίου; Πολλές Αύριο βγαίνουν αυτές. Pink Panther strikes again - Ο ροζ Πανθηρ ξαναχτυπα (1976) · Le Temps du loup - Η Ώρα του Λύκου (2003) · Jeepers Creepers 2 - AKA : Jeepers Creepers 2: The second Night (2003) · The Whole Ten Yards - AKA : The Whole Nine Yards 2 (2004) · RRRrrrr!!! - ΓΚΡΡΡΡ...!!! (2004) · Waterloo Bridge - Η Γέφυρα της Αμαρτίας (1940) · Ostre Sledovane Vlaky - O Άνθρωπος που εβλεπε τα Τρένα να περνούν - AKA : Closely Observed Trains (1966) · Pierrot le fou - Ο Τρελος Πιερο (1965) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Δηλαδή πάλι δεν θα πάμε σινεμά αυτήν την εβδομάδα...γκρρρ ρεεεε πότε θα έρθει το Village και το I Robot να δούμε κάτι να στανιάρουμε? Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 release dates : -Σεπτεμβριος- 8th Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004) 10th Home on the Range (2004) King Arthur (2004) 24th Village, The (2004) Fahrenheit 9/11 (2004) Hellboy (2004) -Οκτωβριος- 1st Prince & Me, The (2004) aka Prince and Me, The (2004) (USA) Ladykillers, The (2004) 22nd Brides (2004) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Για το ALAMO τι νέα υπάρχουν. Πότε κυκλοφορεί; Το τρέιλερ υπάρχει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 28 σεπτεμβριου κυκλοφορει σε dvd, αυτο βεβαια στο αμερικανικο αμαζον γιατι στο αγγλικο δεν αναφερει τιποτα Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Σε DVD; Δε θα προβληθεί καθόλου στις αίθουσες; Πως και έτσι; Δεν θα βγεί ούτε Αμερική; Αδυνατώ να το πιστέψω. Λογοκρισία έφαγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 στην αμερικη κυκλοφορησε απριλιο, επρεπε δηλαδη να εχει ερθει και εδω, βεβαια υπαρχει και περιπτωση να ειναι super extra high βλακεια οποτε να βγει κατευθειαν σε dvd Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts