liri22 Δημοσιεύτηκε October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 21, 2004 Ρε παιδια μου εχει χτυπηση ο σκληρος δισκος.Μηπως ξερετε καποια εταιρια στην Αθηνα που να κανει ανακτηση δεδομενον του σκληρου δισκου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 1) Μην είσαι σίγουρος ότι είναι πάντα εφικτό κάτι τέτοιο. 2) Δε νομίζω να υπάρχουν τέτοιες εταιρείες στην Ελλάδα. Μόνο στο εξωτερικό θα βρεις και με δυσβάσταχτο κόστος. Εϊναι τόσο πολύτιμα τα δεδομένα που είχες μέσα? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 ξέρω ότι για δίσκους seagate ο πουλιάδης θέλει περίπου 200€ (τιμές καλοκαιριού 2004) μόνο για να κάνει την προσπάθεια για ανάκτηση!!! Η προσπάθεια αυτή έχει περισσότερες πιθανότητες αποτυχίας παρά επιτυχίας. Μην απογοητεύεσαι: δοκίμασε με χρήση easy recovery pro ή r-studio (σύνδεσε το χτυπημένο δίσκο σε άλλο pc και τρέξε ένα από τα 2). Και εδώ οι πιθανότητες δεν είναι πάρα πολλές, αλλά όλο και κάτι θα γίνει. Αν πάντως δεν έχεις σπουδαία πράγματα στο χτυπημένο δίσκο, και καλύπτεται από εγγύηση, τότε απλά άλλαξέ τον. η ανάκτηση δεδομένων από s/w ή h/w είναι σπαστική και χρονοβόρα διαδικασία. Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liri22 Δημ. October 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Ειναι πολυτιμα τα δεδομενα και δεν με ενδιαφερει ποσο θα κανει αλλα αν γινεται η ανακτηση του σκληρου.Ειναι καμενη η πλακετα του και δεν μπορω να βρω το ιδιο γιατι ειναι 2 χρονον (maxtor). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Rikse mia matia edo: http://www.tictac.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liri22 Δημ. October 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕ!ΕΨΑΧΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΚΑΤΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikker1985 Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Έλεος παίδες...και εγώ μία απο τα ίδια...μέγιστο πρόβλημα. Προτού δοκιμάσω την τύχη μου με αυτούς τους τύπους πως μπορώ να προσπαθήσω μόνος μου? Αυτό που συνέβη είναι, έπεσε ο σκληρός (εξωτερικός), καταστράφηκε η κεφαλή, τον συνδέω με υπολογιστή και δεν μου το αναγνωρίζει ποιά. Αυτά τα προγράμματα...easy recovery pro ή r-studio, ετοιμάζομαι να τα δοκιμάσω. Είμαι φαντάρος και τα φράγκα δεν περισεύουνε...είχα την ψυχή μου εκεί μέσα.Δουλειές, εργασίες, βίντεο φωτογραφίες, ταινίες...άστα ναπάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Aν εχει καταστραφει η κεφαλη τοτε δεν νομιζω οτι μπορει προγραμμα να βοηθησει.Μονο με hardware τροπο ισως να γινεται ανακτηση δεδομενων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Εγώ πάλι κατα λάθος ο ηλίθιος πήγα να βάλω πάνω τα Windows και όταν το κατάλαβα ήταν πιά αργά!! Βάζω το R-Studio και κάνει scan και μου βρίσκει αρκετά αρχεία. Αλλά η έκδοση που έχω μάλλον δεν κάνει για Vista γιατί μόλις τελειώσει το scan και πρίν κάνω recovery μου κολάει το πρόγραμμα!! Ξέρει κανείς κάτι?? Εκτός φυσικά του να βγάλω τα Vista!! :):) Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Εγώ πάλι κατα λάθος ο ηλίθιος πήγα να βάλω πάνω τα Windows και όταν το κατάλαβα ήταν πιά αργά!! Βάζω το R-Studio και κάνει scan και μου βρίσκει αρκετά αρχεία. Αλλά η έκδοση που έχω μάλλον δεν κάνει για Vista γιατί μόλις τελειώσει το scan και πρίν κάνω recovery μου κολάει το πρόγραμμα!! Ξέρει κανείς κάτι?? Εκτός φυσικά του να βγάλω τα Vista!! :):) Έχεις δοκίμασει δεξί κλικ>Ιδιότητες>Συμβατότητα xpsp2 και τικ στα δικαιώματα διαχειριστή? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 http://www.datalabs.gr/ http://www.anaktisis.gr/ http://www.hddrecovery.gr/ κλπ κλπ κλπ, just google it για software λύση, εγώ προτιμώ το file scavenger 3.2. μικρό, ελαφρύ, αν υπάρχει κάτι θα το βρει στάνταρ. vista compatible. με λίγα λόγια, κάνει τη δουλειά του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 τη λυση της καταψηξηςντην εχετε ακουσει? για περιπτωσεις που ειναι hardware προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 ...είχα την ψυχή μου εκεί μέσα.Δουλειές, εργασίες, βίντεο φωτογραφίες, ταινίες...άστα ναπάνε. Αχ φίλε μου, πως σε καταλαβαίνω... Διάβασα τυχαία το μύνημά σου και δεν άντεξα να μην σχολιάσω την φράση σου. Ώρες και ώρες δουλειάς, (προσωπικής και όχι επαγγελματικής), να πηγαίνουν χαμένες έτσι... Επειδή ας πούμε βάρεσε κεφαλή ο δίσκος... Εδώ και κάτι χρόνια μου συναίβει και όταν το σκέφτομαι... Είχα δοκιμάσει θυμάμαι ότι υπήρχε και δεν υπήρχε από Software αλλά τίποτα!!! Είχα πει και στα παιδιά του e-shop να κάνουν ότι μπορούν αλλά δεν έγινε τίποτα ούτε εκεί. Μακριά από όλους μας... και όσο μπορούμε ας κάνουμε BackUp στα σημαντικότερα δεδομένα μας. Σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα τώρα, εύχομαι να έχουν καλύτερη τύχη. Τι να πω... Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts