Guest lagoudakis Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 γιατι δεν το πας στη σονυ η teleservice δεν ειναι και οτι το καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Είναι το μονο πιο κοντινο σε εμένα...τωρα μαλλον αναγκαστικα θα παω στα κεντρικα... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 καλυτερα,γιατι απο την teleservice εχω πικρη πειρα,δεν κανουνε ΤΙΠΟΤΑ ειναι ασχετοι οι ανθρωποι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Koλλησε το Ρ910i του πατερα μου.Το πάμε στο teleservice το κρατανε 3 μερες ,παμε να το πάρουμε Εγω-Αλλάξατε οθόνη? Πωλητης -Οχι Ε-Τι του κάνατε τότε? Π-Το σβήσαμε ,του περασαμε νέα έκδοση προγράμματος ,του περασαμε και ξανα τα συστήματα ασφαλείας.. Ε-Δουλεύει κανονικά? Π-Ναι Τεσπα τους πιστεύω γιατι βιαζόμουνα,το παίρνω σαν μ@λ@κ@ς το πάω σπίτι ,ερχετε ο πατερας μου απ την δουλεία του... Αποτελεσμα το κινητο ΣΕΡΝΕΤΕ....εχει τρελόlag Πατας Εφαρμογές περιμενεις 3 δευτερολεπτα και περνας στο μενού των εφαρμογών. Πατας το Calculator.. αλλα 3 δευτερόλεπτα ΤΟ τραγικο ειναι που το ανακάλυψα μετά είναι οτι δεν εχουν κανει αναβαθμιση λογισμικού γιατι φόραγε την R4A10 και αυτη φοράει. Πηγαμε ενα κινητο χαλασμενο (δεν δούλευε το TouchScreen) και πηραμε ενα κινητο που πάει σαν χελώνα... Του έχω κάνει πολλα format,και παρόλα αυτα δεν επανήλθε..... Τι κάνουμε τωρα? καλημερα.γιατι δεν του κανεις αναβαθμιση μεσω ιντερνετ? το μονο κουραστικο ειναι αν εχεις απλη συνδεση θα πρεπει να εισαι περιπου ενα 3ωρο κ κατι συνδεμενος γιατι πρωτα θα χρειαστει να κατεβασεις το seus setup 118 και μετα κανεις την αναβαθμιση του λογισμικου στο τηλεφωνο. ετσι κανω παντα αναβαθμιση εγω και στο p900 αλλα και στο p910i. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Εχω Dsl οπώτε δεν με νοιάζει. Όμως για το cda μου ,βγάζει την ιδια εκδoση που εχω την R4A10. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Καλησπέρα , μια ερώτηση: Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσουμε την κάμερα του p910????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Εχω Dsl οπώτε δεν με νοιάζει. Όμως για το cda μου ,βγάζει την ιδια εκδoση που εχω την R4A10. δεν πειραζει.ξανακανε την αναβαθμιση μιας και εχεις ADSL. σε αλλη περιπτωση (αν ειχες απλη συνδεση ενοω)θα μπορουσες να ακολουθησεις την διαδικασια του recovery mode. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Τι αρχεια ακριβως κατεβαζουμε για αναβαθμιση και απο που? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Τι αρχεια ακριβως κατεβαζουμε για αναβαθμιση και απο που? :confused: δεν χρειαζεται να κατεβασεις κατι απο μονος σου πριν αρχισεις την διαδικασια της αναβαθμισης .... ακολουθωντας την διαδικασια αναβαθμισης της sonyericsson σε καποιο σημειο θα σε παραπεμψει να κατεβασεις το seus setup 118 (αυτη η βερσιον ειναι τωρα)ωστε να μπορεσει να συνεχισει η αναβαθμιση.αυτο το setup το εγκαθιστας μολις το κατεβασεις και αυτοματα θα σου ανοιξει αλλο παραθυρο ωστε να συνεχισεις το update της συσκευης σου.ειναι ουσιαστικα η πλατφορμα μεσω της οποιας θα λειτουργησει ολη η διαδικασια μεταξυ του pc σου και της SE... αυτη η version η 118 ειναι η τελευταια .πιο παλια θυμαμαι ηταν η 113 μετα η 115 και τωρα η 118. θυμισου να εχεις κανει backup και συγχρονισμο υης συσκευης σου ετσι ωστε μετα το updatte με ενα απλο συγχρονισμο κι ενα ρεστορε να εχεις τις ρυθμισεις κι το περιεχομενο της συσκευης σου οπως ηταν πριν την αναβαθμιση.. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Καλησπέρα , μια ερώτηση: Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσουμε την κάμερα του p910?????φιλε μου εγω ψεκαζω με το υγρο που ειναι για οθονη pc σε ενα μαλακο πανακι των γυαλιων και ειμαι οκ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 καλη ιδεα , αλλα ειναι τοσο μικρη η περιοχη της καμερας που ουτε το μικρο δακτυλακι δεν χωραει! λες να βαλω σε καμια μπατονετα το υγρο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Τίποτα ...υστερα απο την αναβαθμιση το προβλη συνεχιζετε. Το κινητο ειναι απελπιστικα αργό. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 καλη ιδεα , αλλα ειναι τοσο μικρη η περιοχη της καμερας που ουτε το μικρο δακτυλακι δεν χωραει! λες να βαλω σε καμια μπατονετα το υγρο;;Σωστοοοος :) και την οθονη μπορεις να καθαριζεις με το υγρο,την κανει τζαμι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerontas Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Τίποτα ...υστερα απο την αναβαθμιση το προβλη συνεχιζετε. Το κινητο ειναι απελπιστικα αργό.Από το service που πήγες δεν έχω προσωπική πείρα, δεν έχω πάντως ακούσει και τα καλύτερα. Αντίθετα, από το Service χαμηλά στην Πανεπιστημίου κι άλλο ένα κάπου στα στενά της Μιχαλακοπούλου πίσω από τον Πύργο (μπορώ να ψάξω τις αποδείξεις αν σ' ενδιαφέρει) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, ίσως είναι κι ο λόγος που με ελάχιστες παρασπονδίες (me45, sx1) είμαι κολλημένος στην SE. Πέρα από το service, μήπως το κινητό φοράει μεγάλη και αργή κάρτα μνήμης; Με μια 512 Duo Pro το V800 σερνόταν, (ενώ πήγαινε μια χαρά με μια Duo -όχι Pro- των 128). Την άλλαξα με High Speed και το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Αντίστοιχα μεγάλη (σαν εντύπωση τουλάχιστον) διαφορά βλέπω στο 910 με την DuoPro 1GB και την αντίστοιχη High Speed. Η οικονομική διαφορά δεν είναι μικρή, αλλά IMHO αξίζει και το τελευταίο Ευρώ. Hope it helps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Τα μηνυματα κατα μεσο όρο πόσα byte πιανουνε;; Θεωρητικά δηλαδή μπορεί να χωρέσει και 10.000 μηνυματα στην 64αρα; γιατι εγω εχω 1100 και η μνημη ειναι στο 50% φυσικα συν τα υπολοιπα προγκς που εχω φορτωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Από το service που πήγες δεν έχω προσωπική πείρα, δεν έχω πάντως ακούσει και τα καλύτερα. Αντίθετα, από το Service χαμηλά στην Πανεπιστημίου κι άλλο ένα κάπου στα στενά της Μιχαλακοπούλου πίσω από τον Πύργο (μπορώ να ψάξω τις αποδείξεις αν σ' ενδιαφέρει) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, ίσως είναι κι ο λόγος που με ελάχιστες παρασπονδίες (me45, sx1) είμαι κολλημένος στην SE. Πέρα από το service, μήπως το κινητό φοράει μεγάλη και αργή κάρτα μνήμης; Με μια 512 Duo Pro το V800 σερνόταν, (ενώ πήγαινε μια χαρά με μια Duo -όχι Pro- των 128). Την άλλαξα με High Speed και το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Αντίστοιχα μεγάλη (σαν εντύπωση τουλάχιστον) διαφορά βλέπω στο 910 με την DuoPro 1GB και την αντίστοιχη High Speed. Η οικονομική διαφορά δεν είναι μικρή, αλλά IMHO αξίζει και το τελευταίο Ευρώ. Hope it helps. To κινητο φόραει η μια 1GB αλλα την εβγαλε μπας και εφταιγε αυτό και με την 512 πάλι τα ίδια... Αν δεν σου είναι κοπος δωσε μου της διευθύνσεις αν και μαλλον θα το πάει στα κεντρικα της S.E. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Παιδιά θέλω την βοήθεια σας!! Εβαλα μερικά ελληνικά ΜΡ3 απο το PC μου αλλά οι χαρακτήρες δεν διαβάζονται!! Αν τα περάσω με το Cool Edit και τα μετονομάσω (πάλι ελληνικά) τα δείχνει κανονικά!! Υπάρχει κάποια λύση?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Καλημέρα Προσπαθώ εδώ και 2 ώρες να κάνω peddling το SE P910I με το Bluetooth HBH 35 Και δεν τα καταφέρνω Το τηλέφωνο δεν βρίσκει το ακουστικό Κάνω κάτι λάθος ? αν ξέρετε απαντήστε Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Καλημέρα Προσπαθώ εδώ και 2 ώρες να κάνω peddling το SE P910I με το Bluetooth HBH 35 Και δεν τα καταφέρνω Το τηλέφωνο δεν βρίσκει το ακουστικό Κάνω κάτι λάθος ? αν ξέρετε απαντήστε Ευχαριστώ Έχεις βάλει την επιλογή το τηλέφωνο να είναι ορατό σε άλλες συσκευές; Δοκίμασε να κάνεις το εξής (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) : ενεργοποίησε το bluetooth στο τηλέφωνο και αφού ανοίξεις το hands free κράτα πατημένο το πλήκτρο που έχει. Θα αρχίσει να ψάχνει για τηλέφωνα, οπότε ίσως έτσι βρει το Ρ910. Αν ζητήσει κωδικό, βάλε 0000. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Έχεις βάλει την επιλογή το τηλέφωνο να είναι ορατό σε άλλες συσκευές; Δοκίμασε να κάνεις το εξής (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) : ενεργοποίησε το bluetooth στο τηλέφωνο και αφού ανοίξεις το hands free κράτα πατημένο το πλήκτρο που έχει. Θα αρχίσει να ψάχνει για τηλέφωνα, οπότε ίσως έτσι βρει το Ρ910. Αν ζητήσει κωδικό, βάλε 0000. Τιποτα εχω δοκιμασει τα παντα(μηπως φτεει το οτι ειχα να το ανοιξω κανενα 6μηνο?) και απο οτι βλεπω το ακουστικο δεν το βρισκουν και αλλα τηλεφωνα μαλλον παρεδωσε πνευμα τελος παντων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 ξεχασα να αναφερω οτι πριν το ειχα συνδεμενο με το p900 και δουλευε αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 ξεχασα να αναφερω οτι πριν το ειχα συνδεμενο με το p900 και δουλευε αψογα Αφελές αλλά βασικό.......μπαταρία έχει?? Το λέω γιατί αν εχει μείνει όπως λές 6 μήνες μάλλον η μπαταρία θέλει ξύπνημα!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corso Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 2 erwthseis pou elpizw na mhn eknevrisoun tous advanced users. 1)Otan anoigw to portaki energopoieitai automata h anoikth akroash , auto mporei na apofeuxthei? 2)Ginetai otan grafw keimeno me to eikoniko plhktrologio na allazw apo ellhnika se agglika? Den ta exw kataferei Παράθεση Never Underestimate Radical Vision Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Αφελές αλλά βασικό.......μπαταρία έχει?? Το λέω γιατί αν εχει μείνει όπως λές 6 μήνες μάλλον η μπαταρία θέλει ξύπνημα!! ναι χθές το έβαλα και φορτωσε ολο το βράδυ και αναβει κανονικα το ακουστικο και κατι αλλο οταν εβαλα τον φορτιστη στο ακουστικο για να το φορτισω ειδε και επαθε να ξεκινηση την διαδικασια φορτισης πρεπει να δοκιμασα ισα με 20 φορες βαλε βγαλε τον φορτιστη απο το ακουστικο ουφ μπαφιασα θα το πεταξω :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 2 erwthseis pou elpizw na mhn eknevrisoun tous advanced users. 1)Otan anoigw to portaki energopoieitai automata h anoikth akroash , auto mporei na apofeuxthei? 2)Ginetai otan grafw keimeno me to eikoniko plhktrologio na allazw apo ellhnika se agglika? Den ta exw kataferei 1)απόσο ξέρω όχι:( 2)ναι.πατάς το βελάκι που υπάρχει στο εικονικό πλκτρ. πάνω αρριστερά και μετά διαμόρφωση Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts