Jump to content

Ρ910: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

bill_viper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

evala to cda alla den ksekinaei. mipos prepei na exo katevasei kati prin

εγω το χρησιμοποιω για 1η φορα και μου ζητησε να κατεβασω καποιο installation programm, το οποιο το χρησιμοποιει στη συνεχεια.

Προσεξε μονο γιατι το upadate ειναι αρχειο > 20ΜΒ και θελει ωρα να κατεβει αν εχεις αργη γραμμη!!!

iphone 14 pro

exo adsl.den mou zitise na katevaso tipota mporeis na mou peis pote sto zitaei afto

πας εδω

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=ps1_1_5_7&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10183

και επιλεγεις manual configuration

βαλε το CDA και νομιζω οτι ειναι ευκολη η συνεχεια! Εδω ειμαστε αν εχεις προβλημα.

iphone 14 pro

gnwrizei kaneis posa kammena pixel exei eggyhsh to p910i??? :(

kata thn diarkeia lhpshs video duo pixel sugkekrimena deixnoun diaforetiko xrwma se skoteina xrwmmata...einai normal auto h einai kammena..??? :( :(

bill viper sorry eimai newbie.. :O

georgekotsos to arxeiaki mou to exei stilei o filtatos mathios hdh...thanx pantws... :D

IPHONE 4 The Ultimate

πας εδω

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=ps1_1_5_7&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10183

και επιλεγεις manual configuration

βαλε το CDA και νομιζω οτι ειναι ευκολη η συνεχεια! Εδω ειμαστε αν εχεις προβλημα.

εαν συνεχιζεις να αντιμετωπιζεις προβλημα πιθανον να χρειαζεσαι την πιο προσφατη εκδοση java στον υπολογιστη σου. δοκιμασε να κατεβασεις απο εδω http://www.java .com θα πς εκει που λεει free java download και θα κανεις εγκατασταση στον υπολογιστη σου και μετα θα ξανα δοκιμασεις να κανεις update.
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

kata thn diarkeia lhpshs video duo pixel sugkekrimena deixnoun diaforetiko xrwma se skoteina xrwmmata...einai normal auto h einai kammena..??? :( :(

georgekotsos to arxeiaki mou to exei stilei o filtatos mathios hdh...thanx pantws... :D

Αν είσαι μέσα στην εγγύηση και 1 να έχει, ζήτα αντικατάσταση (μην πέσεις σε καναν περίεργο πωλητή μόνο). Πες του ότι υπάρχουν 2 καμμένα pixel και θέλεις να σου αντικαταστήσουν την συσκευή. Αν βρίσκονται στο κέντρο π.χ. της οθόνης, τότε δεν νομίζω να μην σου κάνουν την αλλαγή.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Guest lagoudakis

εγω ειχα 1 πιξελ ακριβως πανω στην μπαταρια.το πηρα χαμπαρι την 4 μερα απο την αγορα του κινητου και το πηγα στο πλαισιο απο οπου το ειχα αγορασει και μου το αλλαξαν αμεσως το κινητο και μου ειπαν οτι εχουν εντολη απο την σονυ αν μεσα σε 7 μερες απο την αγορα του κινητου υπαρχει προβλημα να γινεται αντικατασταση,να τους το πεις αυτο αν σου φερουν αντιρρησεις

efxaristw gia tis apanthseis sas

to thema einai: einai fysiologiko kata thn diarkeia lhpshs fwtografias h video kapoio h kapoia pixel na mhn deixnoun to normal xrwma...?? theorounte kammeno-a h oxi...??

to phra to kinhto thn prohgoumenh paraskeyh...(den eixe allo stock se p910i to magazi-tim center)

B O H Θ Ε Ι Α !!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

IPHONE 4 The Ultimate

Παιδιά βοήθεια.

Μουγκάθηκε το μικρόφωνο χωρίς λόγο ,τώρα το πρωή.....

Καμία ιδέα??

ούτε απο το handsfree μπορώ να μιλήσω.

Τι έγινε?

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Όχι,δεν είναι φυσιολογικό,επικοινώνησε με το μαγαζί που το προμηθεύτικες αλλιώς με το service.

129026.png?1640591734

εαν συνεχιζεις να αντιμετωπιζεις προβλημα πιθανον να χρειαζεσαι την πιο προσφατη εκδοση java στον υπολογιστη σου. δοκιμασε να κατεβασεις απο εδω http://www.java .com θα πς εκει που λεει free java download και θα κανεις εγκατασταση στον υπολογιστη σου και μετα θα ξανα δοκιμασεις να κανεις update.

Mathios ευχαριστώ για την βοήθεια μ` εσωσες.Ολα Ο.Κ.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ξέρει κανέις αν κάνω update το κινητό έχοντας το κλειστό και επιλέξω "Recovery" αν θα βάλει το default firmware και όχι το Vodafone Live που έχω τώρα?

"...gnwrizei kaneis posa kammena pixel exei eggyhsh to p910i???

kata thn diarkeia lhpshs video duo pixel sugkekrimena deixnoun diaforetiko xrwma se skoteina xrwmmata...einai normal auto h einai kammena..??? ..."

telika phga shmera to prwi sto tim center,eidan ena apo ta 2 kammena pixel kai mou eipan aurio na perasw na paralavw thn kainouria mou syskeyh!!!!!!!! yeah!!

IPHONE 4 The Ultimate

Σήμερα παίδες πήγα να βγάλω φώτο με το κινητό και ξαφνικά είδα ότι η κάμερα βγάζει ένα γκρι μπορστά εκεί που έπρεπε να βλέπω το αντικείμενο της φωτογραφίας. Επίσης δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑ ήχο εκτός από το τικ πάνω στην οθόνη (με το πενάκι, ούτε mp3 δεν παίζει) και γενικά τα έχει παίξει! Και μάλιστα χωρίς κανένα απολύτος λόγο! Μάλλον πάω για service τη Δευτέρα και βλέπουμε! Έχει τύχει σε κανένα το ίδιο πράγμα?:mad:

Guest lagoudakis
Σήμερα παίδες πήγα να βγάλω φώτο με το κινητό και ξαφνικά είδα ότι η κάμερα βγάζει ένα γκρι μπορστά εκεί που έπρεπε να βλέπω το αντικείμενο της φωτογραφίας. Επίσης δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑ ήχο εκτός από το τικ πάνω στην οθόνη (με το πενάκι, ούτε mp3 δεν παίζει) και γενικά τα έχει παίξει! Και μάλιστα χωρίς κανένα απολύτος λόγο! Μάλλον πάω για service τη Δευτέρα και βλέπουμε! Έχει τύχει σε κανένα το ίδιο πράγμα?:mad:
δεν δοκιμαζεις πρωτα ενα φορματ η να του κανεις αναβαθμιση μηπως παρει τα ισα του

Τα δοκίμασα και τα δύο! Το πρόβλημα (λίγο που το ψάχνω τώρα) βρίσκετε μάλλον στο software της κάμερας ή και στην ίδια τη κάμερα (δηλ. το camcorder). Όταν κάνω master reset και τεστάρω τις μελωδίες (default) ακούγονται μια χαρά! Όταν ξεκινήσω το camcorder, βγάλει την (ας την πώ) γκρί λωρίδα εκεί που είναι το viewfinder, και ξαναδοκίμασω να παίξω τις μελωδίες...τίποτα! Περίεργο! Μόνο μια τελευταία ερώτηση αν ξέρει κανείς...τα service που βρίσκονται στο Μαρούσι, είναι καλά..δηλ. είναι συνεργάσιμοι?

Guest lagoudakis
Τα δοκίμασα και τα δύο! Το πρόβλημα (λίγο που το ψάχνω τώρα) βρίσκετε μάλλον στο software της κάμερας ή και στην ίδια τη κάμερα (δηλ. το camcorder). Όταν κάνω master reset και τεστάρω τις μελωδίες (default) ακούγονται μια χαρά! Όταν ξεκινήσω το camcorder, βγάλει την (ας την πώ) γκρί λωρίδα εκεί που είναι το viewfinder, και ξαναδοκίμασω να παίξω τις μελωδίες...τίποτα! Περίεργο! Μόνο μια τελευταία ερώτηση αν ξέρει κανείς...τα service που βρίσκονται στο Μαρούσι, είναι καλά..δηλ. είναι συνεργάσιμοι?
για την omnitech λες;αργουν παρα πολυ,καλυτερα να πας στην κηφισιας απεναντι απο τον οτε διπλα στην voda

Kalispera guyz !!!

Μου εχει σπασει τα νευρα(!!!) στην κυριολεξια το vrally.ενω περναω το .sis αρχειακι (to 2o) στο κινητο για να εχω την full version του παιχνιδιου.. full version γιοκ!!!!δοκιμασα και τα 2 ΙΜΕΙ(το 2ο ιμει ειναι με τους 2 επιπλεον τελευταιους αριθμους )στο ******erator αλλα ΤΙΠΟΤΑ!!!...στο προηγουμενο p910 το ειχε δεχτει αμεσως... τι γινεται...??

Τι κανω λαθος????? δωστε μου τα φωτα σας!!!!φχαριστω

IPHONE 4 The Ultimate

Δεν έχω κάνει καμμία φορά και τώρα που πάω να κάνω ζητάει κωδικό CDA,

αλλά δεν τον γνωρίζω.

Φιλαράκο δυστυχώς για να κάνεις update με κλειστό τηλέφωνο πρέπει να έχεις κάνει έστω και μία φορά με ανοικτό... :mad: Επίσης αν είχες διαβάσει λίγο πιο πάνω ένα δικό μου post θα έβλεπες οτι το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα κι εγώ και το πήγα στο Service Center για format... :cry: Δυστυχώς δεν γίνεται διαφορετικά... :cry: Για δοκίμασε το αυτό το CDA: 162005/3 και πες μου... :D Αν και δεν νομίζω να κάνει τίποτα δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις... :(

Don't let good interfere with great

Λοιπόν...σχετικά με το προηγούμενο πρόβλήμα μου βρήκα λύση!:) Το πρόβλημα το δημιουργούσε το SMan 1.30!!! Δεν ξέρω γιατί και πώς, αλλά μόλις το έβγαλα, όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!

Το πιο περιέργο από όλα είναι το εξής...

Το κινητό έφαγε φορμάτ...τίποτα!

Το κινητό ξαναέφαγε φορμάτ.....τίποτα!

Το κινητό έφαγε master reset....τίποτα!

To κινητό έφαγε αναβάθμιση (επί την ευκαιρία)...τίποτα!!

Ξανά τα 3 πρώτα βήματα κάνα 2 φορές τίποτα!

Αφού λοίπον βαρέθηκα, έκανα ένα restore και είπα να περιμένω την Τρίτη, αλλά μέχρι τότε να μην χρησιμοποιούσα την κάμερα...

Τελικά σήμερα έφαγα ένα flash και είπα να το ξαναδώ μια φορά...είδα το εξής περίεργο...η γκρί γραμμή έβγαινε πιο έξω από την εικόνα του viewfinder...Αυτό σημαίνει ένα πράγμα...δεν είναι η κάμερα (hardware) γιατί δεν θα μπορούσε να βγαίνει τόσο έξω! Δεν είναι software του κινητού (bios), γιατί δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει τις διαστάσεις του viewfinder!

Άρα τι μας μένει..? Δοκίμασα λοιπόν με το qfileman να "κλείσω" την εφαρμογή camcorder από το task manager...Τίποτα!!!!!:X Δοκίμασα με το SMan...τίποτα!!!!:X

Πήγα λοιπόν πάλι από το qfileman και έκλεισα το Sman...ΌΛΑ ΚΑΛΑ! Έκλεισε και το camcorder και το SMan και μόλις το ξανα-άνοιξα το camcorder δούλευε super!!! Όποτε SMan τον π...λο (sorry για την λέξη, αλλά...)

Αυτό το Post απευθείνετε σε όποιον αντιμετωπίσει ίδιο πρόβλημα να μην τραβήξει ότι εγώ!

Υπάρχει άραγε άλλο πρόγραμμα σαν το SMan ή έστω νέα έκδοση? Αυτό που χρησιμοποιούσα είναι ότι όταν έκλεινα το flip έκλεινε ότι εφαρμογή έτρεχε στο background...:what: