Jump to content

Ρ910: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

bill_viper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα το ίδιο πρόβλημα και αναγκάστηκα να αλλάξω πορτάκι...

Υπολόγιζε κανα 60 €...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καταρχήν έχεις δοκιμάσει να κάνεις hard reset στο κινητό;

Τώρα ώς αναφορά το πρόβλημα με τον συγχρονισμό, για να το παρακάμψεις μπορείς να κάνεις το εξής. Θα συνδέσεις το κινητό με την βάση, θα το αποσυνδέσεις και όταν ενεργοποιηθεί το σηματάκι <-//->, θα ξανά συνδέσεις το κινητό.

Τώρα ως αναφορά την αναβάθμιση συνήθως κολλάει στο σηματάκι της vodafone επείδή δεν είναι εγκατεστημένη η Java στο pc.

Σε ευχαριστώ φίλε μου.

Η εφαρμογή της Java εαν εννοεις το JRE το εγκαταστεί το update της SonyEricson, αλλα εκτώς αυτού το εχω και εγώ. με την βάση έχω δοκιμάσει τα παντα δε δουλεύει με τίποτα..:(

Σε ευχαριστώ φίλε μου.

Η εφαρμογή της Java εαν εννοεις το JRE το εγκαταστεί το update της SonyEricson, αλλα εκτώς αυτού το εχω και εγώ. με την βάση έχω δοκιμάσει τα παντα δε δουλεύει με τίποτα..:(

Ναι, το JRE εννοώ. Μήπως στο pc κατα τον συγχρωνισμό και το update τρέχεις κάποιο firewall ή antivirus; Αν ναι, καλό θα ήταν να το απενεργοποιήσεις γιατί συνήθως μπλοκάρουν τα ports.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Σε ευχαριστώ φίλε μου.

Όπως αναφέρεται και παραπάνω ίσως να φταίει κάποιο firewall που έχεις αλλά και σε μένα που είχα το ίδιο πρόβλημα απεγκατέστησε την JRE που έχεις εσύ και βάλε μόνο αυτή που θα γίνει εγκατάσταση από το πρόγραμμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλό καλοκαίρι...

Ερώτηση.

1. Σε καλεί κάποιος που ήδη τον έχεις καταχωρήσει σε επαφή από δεύτερο κινητό ή σταθερό. Ποιά η ακριβής διαδικασία πρόσθεσης του αριθμού στην υπάρχουσα επαφή, με το καπάκι κλειστό ή και ανοικτό;

2. Άν το πεδίο επαφής στο τηλέφωνο δεν αντοιστοιχεί με αυτό του Outlook, πώς γίνεται η αντιστοίχιση του συγχρονισμού; (Απλά πράγματα...)

Καλό καλοκαίρι...

Ερώτηση.

1. Σε καλεί κάποιος που ήδη τον έχεις καταχωρήσει σε επαφή από δεύτερο κινητό ή σταθερό. Ποιά η ακριβής διαδικασία πρόσθεσης του αριθμού στην υπάρχουσα επαφή, με το καπάκι κλειστό ή και ανοικτό;

2. Άν το πεδίο επαφής στο τηλέφωνο δεν αντοιστοιχεί με αυτό του Outlook, πώς γίνεται η αντιστοίχιση του συγχρονισμού; (Απλά πράγματα...)

1. Πας στην επαφή που έχεις αποθηκεύσει και κάνεις επαξεργασία τότε σου δίνει μια λίστα από επιλογές που περιλαμβάνουν από δεύτερο τηλέφωνο,κινητό... εώς και διεύθυνση δουλείας, σπιτιού... .

2. Αν κάνεις τον συγχρονισμό μέσο Outllok τότε το κινητό καταχωρεί τις επαφές που έχεις στον υπολογιστή.

Πρόσεξε!!:!:

Υπάρχουν διάφορες επιλογές.

Μπορεί να καταχωρήσει τις επαφές από την αρχή όλες.Δηλαδή αντικαθιστά τις ήδη υπάρχουσες του κινητού με αυτές που του δίνεις από το utlook.

Ή μπορεί να προσθέσει μόνο τις καινούργιες που δεν έχει αποθηκευμένες το κινητό και να αφήσει τις αυτές που έχει αποθηκευμένες ανέπαφες.

Οι επιλογές αυτές εμφανίζονται με δεξί κλικ στο εικονίδιο του κινητού στο tray του υπολογιστή σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

tria12345_

Μήπως θα μπορούσες να είσαι περισσότερο κατανοητός και για τα δύο ερωτήματα;

Ας κανουμε άλλη μία προσπάθεια...

Προσπάθεια δεύτερη.

1. Την κάθε επαφή που έχεις αποθυκευμένη στο κινητό μπορείς να την επεξαργαστής.Πήγαινε στις επαφές και διάλεξε αυτή που θες.Αφού στην ανοίξει (δεν θυμάμαι ακριβώς την επιλογή πως την λέει) από τις επιλογές που σου δίνει έχεις τη δυνατότητα να επεξεργαστής την επαφή.Τότε μπορείς να προσθέσεις ότι θες.

2. Με εγκατεστημένο το πρόγραμμα της SE κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο του κινητού που έχεις στο tray του υπολογιστή(εκεί που είναι το ρολόι).Επέλεξε την επιλογή που είναι για τον συγχρονισμό.Θα σου ανοίξει μια καρτέλα με τρεις επιλογές που έχεις για τον συγχρονισμό.Από εκεί επιλέγεις αυτή που θες.Όπως σου είπα επέλεξε τη θες γιατί μπορεί να αντικαταστήσει όλες τις επαφές.Αλλά όταν κάνει αντικατάσταση αυτές που έχει αποθυκευμένες τις σβήνει και περνά τις καινούργιες.Καθώς και αν κάτι κατά τη μεταφορά(π.χ. αν βγει το καλώδιο ή οτιδήποτε άλλο) όλες οι επαφές διαγράφονται.

Έτσι την είχα πατήσει και εγώ και έχασα όλα τα τηλέφωνα μου.

Επλίζω να ήμουν κατανοητός τώρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

tria12345_

Αν και ήταν κατανοητός, λίγο πιο αναλυτικά...:)

1. Ανοίγεις το πορτάκι, πάς στις επαφές, βρίσκεις τη επαφή που θές να προσθέσεις το δεύτερο τηλ. και πατάς επεξεργασία επαφής. Θα σου βγάλει μια καρτέλα όπου μπορείς να αποθηκεύσει δεύτερο τηλέφωνο.

2. Η αντιστοίχιση του συγχρονισμού εξαρτάται απο τις επιλογές που έχει το εικονίδιο του κινητού στο tray. Δηλαδή συνδέεις το κινητό στην βάση και δεξί κλικ στο εικονίδιο του κινητού στο tray του υπολογιστή σου και επιλέγεις την επιλογή που σε εξυπηρετεί.

edit:

@tria12345_

Με πρόλαβες, πάντως τώρα θα το κατάλαβε σίγουρα...:p

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

tria12345_

για το 1. πριν από αυτά που λένε τα παιδιά κάνε μια αντιγραφή του αριθμού που σε κάλεσε και μετά επεξεργασία επαφής..κτλ

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Όσο για το 1 κατανοητό. (θα το συνηθίσω..)

Όσο για το 2

Στο Outlook υπάρχουν 4 πεδία για αριθμούς τηλεφώνων σε κάθε επαφή.

Τηλ. εργασίας , φαξ εργασίας, τηλ.οικίας, κινητό τηλ.

Στο Ρ910 υπάρχουν 5 πεδία αριθμων. Μπορείς αν θες να έχεις ΚΑΙ δεύτερο αριθμ.κινητού. Συγχρονίστε με Outlook για να δείτε το αποτελεσμα...

Να ρωτίσω κάτι ρε παιδιά...αναβάθμιση λογισμικου απο internet έχει κάνει κανείς??

Συμφαίρει να πληρώσω για να αναβαθμίσω την συσκευή?Τί προσφέρει η αναβάθμιση??:help:

Ride the wind and

hide the starlight!

Να ρωτίσω κάτι ρε παιδιά...αναβάθμιση λογισμικου απο internet έχει κάνει κανείς??

Συμφαίρει να πληρώσω για να αναβαθμίσω την συσκευή?Τί προσφέρει η αναβάθμιση??:help:

δες ποιαν έκδοση λογισμικού έχεις και αν είναι η τελευταία δεν χρειάζεσαι

από internet ΠΑΝΤΑ;)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορω να κάνω αναβάθμιση ενω εχω το καλώδιο και εκτελώ τα βήματα που μου λέει...(Πήρα το τηλέφωνο μεταχειρισμένο και του έκανα φορματ ,επομένως θα έχει το πρώτο λογισμικο εάν δεν κάνω λάθος...)εχω το καλώδιο dcu-11 μήπωσ χρειάζομαι αλλο??

Ride the wind and

hide the starlight!

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορω να κάνω αναβάθμιση ενω εχω το καλώδιο και εκτελώ τα βήματα που μου λέει...(Πήρα το τηλέφωνο μεταχειρισμένο και του έκανα φορματ ,επομένως θα έχει το πρώτο λογισμικο εάν δεν κάνω λάθος...)εχω το καλώδιο dcu-11 μήπωσ χρειάζομαι αλλο??

Καλημέρα σε όλους.

Δεν θυμάμαι τώρα ποίο καλώδιο είναι αυτό που λες αλλά το Ρ910 κάνει αναβάθμιση μόνο με τη βάση.(Αν θυμάμαι είναι η DCU-65 ή κάτι τέτοιο).

[sIGPIC][/sIGPIC]

(Πήρα το τηλέφωνο μεταχειρισμένο και του έκανα φορματ ,επομένως θα έχει το πρώτο λογισμικο εάν δεν κάνω λάθος...)

όχι

θα έχει το τελευταίο λογισμικό που του πέρασε ο προηγούμενος χρήστης;)

για το καλώδιο δεν ξέρω

μπες στην σελίδα της SE στην υποστήριξη για το ρ910 και δες τι λέει

αν δεν βγάλεις πάλι άκρη ξαναέλα να δούμε τι θα κάνουμε

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ:D .Μάλλον με κόβω να παίρνω την βάση...είναι και ακριβή παναθεμά την.

Αν θες τη βάση μόνο για την αναβάθμηση δεν νομίζω να αξίζει να την αγοράσεις γιατί η SE ρεώνει περίπου 20ευρό την αναβάθμιση σε κάποιο service.Δεν μπορείς να τη δανιστείς από κάποιον που την έχει.Γιατί το καλώδιο που έχεις κάνει για να επικοινωνεί το κινητό με τον υπολογιστή.Απλά για την αναβάθμιση θέλει αναγκαστικά την βάση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μέσα στα μηνύματα - ασύρματη(;) έχω κάποια αρχεία που μου έχουν στείλει είτε με ir είτε με blouetooth. Αυτά τα αρχεία πως (που) μπορώ να τα βρω με τον file manager;

Μέσα στα μηνύματα - ασύρματη(;) έχω κάποια αρχεία που μου έχουν στείλει είτε με ir είτε με blouetooth. Αυτά τα αρχεία πως (που) μπορώ να τα βρω με τον file manager;

c:/system/mail και τα ψάχνεις χειροκίνητα εκτός και αν έχει δυνατότητα αναζήτησης ο file manager.

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

• 2 weeks later...
Εχει αλλάξει κανείς τις προσόψεις του Ρ910,με κάτι μαύρες που κυκλοφορούν στο Internet;Είναι εύκολη η διαδικασία;Υπάρχουν πουθενά οδηγίες για να το κάνω μόνος μου;
george cc

i diadikasia ine psilo diskoli gia kapion poy den kseri,mesa exi pola mikra kai eues8ita antikimena..

oso gia tin prosopsi,toso akrivo kinito na balis moufe prosopsi den lei..prosopiki moy gnomi.

http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg