ibaxevan Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 οι ήχοι δεν υπαρχουν πουθενα..μεχρι και με το fileman εψαξα στο c και δεν τους βλεπω...ακομα και στο pc δεν τους βλεπω..μονο στις ειδοποιησεις υπάρχουν...η vodafon πριν κατεβασω τους ηχους μου γραφει οτι θα τους βρω μονο εκει...πουθεμα αλλου...ειναι δυνατον???? δοκίμασε να εγκαταστήσεις στο κινητό κάποιον file manager πχ. τον handy explorer. Μ' αυτό το πρόγραμμα κάνε αναζήτηση του τύπου *.mp3 και λογικά θα σου βγάλει όλα τα αρχεία mp3 που υπάρχουν στο τηλέφωνο, όπου και αν είναι αποθηκευμένα. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasiena Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 :cry: καλησπερα σε ολους! θελω να αναφερω ενα προβλημα που εχω με το π910ι. Πριν τισ γιορτες το πηγα στο σερβις της ερικσον στη βουλιαγμενης επειδη ειχε πεσει κατω το κινητο και δεν το ακουστικο δε λειτουργουσε καλα,εκει αφησα μονο την συσκευη και τους ανεφερα οτι επισησς ορισμενες φορεσ κολλαγε το κινητο.Οταν πηγα να το παρω μου ειπε οτι ολα λειτουργουσαν καλα κλπ. το πηρα λοιπον το ενεργοποιησα και ειδα οτι ενω η μπαταρια ηταν πληρως φορτισμενη η ενδειξη της μπαταριας ηταν παντα στο 0% το ξαναπηγα στο σερβις κ κ τελικα μου εδωσαν δωρεαν αλλη μπαταρια και ειπαν οτι 8α ελυνε το προβλημα μου. τελικα και με την νεα μπαταρια ακομη εχω το ιδιο προβλημα και το θεμα ειναι οτι ειμαι εξωτερικο και δε μπορω να το παω παλι στη βουλιαγμενης και επισησ πλεον εληξε η εγγυηση μου! εχω δοκιμασει οτι μπορουσα,δλδ φορματ εκανα αναβα8μιση απο με το προγραμμα τουσ κλπ. Αν μπορει καποιος να προτεινει κατι αλλο που 8α λυσει το προβλημα μου πολυ 8α το εκτιμησω. Thnx m8s! Παράθεση http://www.aphelion79.com/files/JeepLogo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 :cry: καλησπερα σε ολους! θελω να αναφερω ενα προβλημα που εχω με το π910ι. Πριν τισ γιορτες το πηγα στο σερβις της ερικσον στη βουλιαγμενης επειδη ειχε πεσει κατω το κινητο και δεν το ακουστικο δε λειτουργουσε καλα,εκει αφησα μονο την συσκευη και τους ανεφερα οτι επισησς ορισμενες φορεσ κολλαγε το κινητο.Οταν πηγα να το παρω μου ειπε οτι ολα λειτουργουσαν καλα κλπ. το πηρα λοιπον το ενεργοποιησα και ειδα οτι ενω η μπαταρια ηταν πληρως φορτισμενη η ενδειξη της μπαταριας ηταν παντα στο 0% το ξαναπηγα στο σερβις κ κ τελικα μου εδωσαν δωρεαν αλλη μπαταρια και ειπαν οτι 8α ελυνε το προβλημα μου. τελικα και με την νεα μπαταρια ακομη εχω το ιδιο προβλημα και το θεμα ειναι οτι ειμαι εξωτερικο και δε μπορω να το παω παλι στη βουλιαγμενης και επισησ πλεον εληξε η εγγυηση μου! εχω δοκιμασει οτι μπορουσα,δλδ φορματ εκανα αναβα8μιση απο με το προγραμμα τουσ κλπ. Αν μπορει καποιος να προτεινει κατι αλλο που 8α λυσει το προβλημα μου πολυ 8α το εκτιμησω. Thnx m8s! Kantou ena format,kai epita meso net apo to site tis eterias update stin version. Παράθεση http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 :cry: καλησπερα σε ολους! θελω να αναφερω ενα προβλημα που εχω με το π910ι. Πριν τισ γιορτες το πηγα στο σερβις της ερικσον στη βουλιαγμενης επειδη ειχε πεσει κατω το κινητο και δεν το ακουστικο δε λειτουργουσε καλα,εκει αφησα μονο την συσκευη και τους ανεφερα οτι επισησς ορισμενες φορεσ κολλαγε το κινητο.Οταν πηγα να το παρω μου ειπε οτι ολα λειτουργουσαν καλα κλπ. το πηρα λοιπον το ενεργοποιησα και ειδα οτι ενω η μπαταρια ηταν πληρως φορτισμενη η ενδειξη της μπαταριας ηταν παντα στο 0% το ξαναπηγα στο σερβις κ κ τελικα μου εδωσαν δωρεαν αλλη μπαταρια και ειπαν οτι 8α ελυνε το προβλημα μου. τελικα και με την νεα μπαταρια ακομη εχω το ιδιο προβλημα και το θεμα ειναι οτι ειμαι εξωτερικο και δε μπορω να το παω παλι στη βουλιαγμενης και επισησ πλεον εληξε η εγγυηση μου! εχω δοκιμασει οτι μπορουσα,δλδ φορματ εκανα αναβα8μιση απο με το προγραμμα τουσ κλπ. Αν μπορει καποιος να προτεινει κατι αλλο που 8α λυσει το προβλημα μου πολυ 8α το εκτιμησω. Thnx m8s! Κανε αυτο format στο κινητό: Jog Πάνω (μία φορά) * Jog Κάτω (μία φορά) Jog Κάτω (μία φορά) * Jog Κάτω (μία φορά) * και μετα λογικα θα δουλεψει.ΠΡΟΣΟΧΗ!Κανει ολικο format. Παράθεση The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasiena Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 file mou ekana kai format k otan synde8hka me to SEUS mou evgale to klasiko msg oti exw thn teleytaia ekdosh tou software k enw synexisa otan teleiwse k anoiksa to thl to problhma me ton metrhth ths batarias e3akolou8ouse na yparxei. :( Παράθεση http://www.aphelion79.com/files/JeepLogo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seralex Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!Σήμερα που προσπάθησα να ανοίξω τις επαφές μου το Ρ910i μου λέει "μη αναμενόμενο τέλος αρχείου".Όταν μπαίνω στα μηνύματα μπορώ να ανοίξω όμως τις επαφές για να διαλέξω παραλήπτη.Υποψιάζομαι ότι όλα έγιναν όταν απεγκατέστησα το F.SecureFileCrypto.Όταν προσπάθησα να το επανεγκαταστήσω μου βγάζει ότι ο έλεγχος ασφαλείας απέτυχε για το ίδιο αρχείο .sis με το οποίο είχα κάνει εγκατάσταση χθες.Κουφό;Τα περιεχόμενα του C://system/apps/contacts είναι 1)contacts.aif 2)contacts.ini 3)contacts.r54.Δεν ξέρω αν είναι εκεί το πρόβλημα και μου λείπει κάτι.Καλοί μου άνθρωποι,τα φώτα σας...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!Σήμερα που προσπάθησα να ανοίξω τις επαφές μου το Ρ910i μου λέει "μη αναμενόμενο τέλος αρχείου".Όταν μπαίνω στα μηνύματα μπορώ να ανοίξω όμως τις επαφές για να διαλέξω παραλήπτη.Υποψιάζομαι ότι όλα έγιναν όταν απεγκατέστησα το F.SecureFileCrypto.Όταν προσπάθησα να το επανεγκαταστήσω μου βγάζει ότι ο έλεγχος ασφαλείας απέτυχε για το ίδιο αρχείο .sis με το οποίο είχα κάνει εγκατάσταση χθες.Κουφό;Τα περιεχόμενα του C://system/apps/contacts είναι 1)contacts.aif 2)contacts.ini 3)contacts.r54.Δεν ξέρω αν είναι εκεί το πρόβλημα και μου λείπει κάτι.Καλοί μου άνθρωποι,τα φώτα σας...:cry: και εγώ το είχα πάθει αυτό..δοκίμασε να ανοίξεις το τηλέφωνο χωρίς να έχει κάρτα μνήμης μέσα..ακούγεται άσχετο, αλλά εμένα έτσι έφτιαξε... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seralex Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 και εγώ το είχα πάθει αυτό..δοκίμασε να ανοίξεις το τηλέφωνο χωρίς να έχει κάρτα μνήμης μέσα..ακούγεται άσχετο, αλλά εμένα έτσι έφτιαξε... Αυτό το έχω κάνει σε άλλη φάση όπου ναι μεν ανοιγε το τηλεφωνο αλλά η οθόνη έμενε μαύρη και το τηλέφωνο δεν ανταποκρινόταν και έφταιγε κάποιο πρόγραμμα που είχα εγκαταστήσει στην κάρτα μνήμης.Σε αυτή την περίπτωση το πρόγραμμα έγκαταστάθηκε από μόνο του στην εσωτερική μνήμη χωρίς να με αφήσει να επιλέξω εγώ.Επίσης δεν ανοίγει ούτε το unreal player ούτε το power mp3 λέγοντας πάλι "μη αναμενόμενο τέλος αρχείου".Μιλάμε για πολλά προβλήματα το Ρ910.Έλεος δηλαδή για τα λεφτά που δίνουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Αυτό το έχω κάνει σε άλλη φάση όπου ναι μεν ανοιγε το τηλεφωνο αλλά η οθόνη έμενε μαύρη και το τηλέφωνο δεν ανταποκρινόταν και έφταιγε κάποιο πρόγραμμα που είχα εγκαταστήσει στην κάρτα μνήμης.Σε αυτή την περίπτωση το πρόγραμμα έγκαταστάθηκε από μόνο του στην εσωτερική μνήμη χωρίς να με αφήσει να επιλέξω εγώ.Επίσης δεν ανοίγει ούτε το unreal player ούτε το power mp3 λέγοντας πάλι "μη αναμενόμενο τέλος αρχείου".Μιλάμε για πολλά προβλήματα το Ρ910.Έλεος δηλαδή για τα λεφτά που δίνουμε... Πιστευω οτι απλα με την πολυ και μακροχρονια χρηση τα παιζει.Δηλαδη αν μπορει κανεις πιστευω καθε μισο χρονο να κανει φορματ και να τα στηνει ολα απο την αρχη (ρυθμισεις,προγραμματα,καρτα) θα ειναι κομπλε.. Παράθεση The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Υπάρχει τρόπος να κάνουμε προσθήκη πεδίου "Birthday" στις επαφές; Δοκίμασα κάνοντας Επεξεργασία επαφής -> προσθήκη πεδίου αλλά με αφήνει να εισάγω καμιά 10αριά άσχετα πεδία πλήν της ημερομηνίας γέννησης... :( Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει export τις εγγραφές του calendar (εκτός των outlook & oxygen)? Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seralex Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Είχα κάνει backup στο κινητό μου πριν μου παρουσιάσει τα προβλήματα.Αυτό σημαίνει ότι έκανα backup σε μηνύματα,επαφές και προγράμματα του κινητού όπως ήταν εγκατεστημένα εκείνη την στιγμή;Θα εγκατασταθεί το λογισμικό όπως ήταν εγκατεστημένο από την εταιρεία;Και αν έχω σβήσει κάποιο αρχείο;Πώς θα το επαναφέρει το format ώστε να δουλεύει κανονικά;Μήπως πρέπει να κάνω από την αρχή εγκατάσταση του λογισμικού στο κινητό και κατα πόσο είναι αυτό εφικτό να γίνει από εμένα;Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για format;Μέσω του πίνακα ελέγχου του μενού ή με κάποιο άλλο τρόπο;Επίσης για κάποιο λόγο δεν συγχρονίζεται με το MS OUTLOOK.Καμιά ιδέα;Ευχαριστώ προκαταβολικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Nokia N70/3.0546.2.3; 6367) Opera 8.00 [en]) Είχα κάνει backup στο κινητό μου πριν μου παρουσιάσει τα προβλήματα.Αυτό σημαίνει ότι έκανα backup σε μηνύματα,επαφές και προγράμματα του κινητού όπως ήταν εγκατεστημένα εκείνη την στιγμή;Θα εγκατασταθεί το λογισμικό όπως ήταν εγκατεστημένο από την εταιρεία;Και αν έχω σβήσει κάποιο αρχείο;Πώς θα το επαναφέρει το format ώστε να δουλεύει κανονικά;Μήπως πρέπει να κάνω από την αρχή εγκατάσταση του λογισμικού στο κινητό και κατα πόσο είναι αυτό εφικτό να γίνει από εμένα;Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για format;Μέσω του πίνακα ελέγχου του μενού ή με κάποιο άλλο τρόπο;Επίσης για κάποιο λόγο δεν συγχρονίζεται με το MS OUTLOOK.Καμιά ιδέα;Ευχαριστώ προκαταβολικά... Ακριβώς. Μετά την αναβάθμιση θα του κανείς επαναφορά και όλα θα πάνε ξανά στη θέση τους όπως πριν. Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seralex Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Θέλω να κάνω μορφοποίηση της μνήμης του τηλεφώνου όμως δεν μπορώ να συγχρονίσω μηνύματα,επαφές και ημερολόγιο με το ms outlook για να μην τα χάσω.Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seralex Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Υπάρχει κάποιος τρόπος να αποθηκεύσω τα μηνύματα μου στον Η/Υ και να τα ξαναπεράσω μετα την μορφοποίηση του τηλεφώνου;;;Έχω δοκιμάσει με desktop message και message storer αλλά δεν αναγνωρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john206gt Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Μπορεις να συγχρονισεις τουλαχιστον τις επαφες με το Βιβλιο Διευθυνσεων των Windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mavros_01 Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Ξερει κανενας που μπορω να βρω Ρ910ι καινουριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seralex Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Έκανα γενικη επαναφορά στην μνήμη του τηλεφώνου και τώρα δεν μπορω να γράψω με ελληνικούς χαρακτήρες με το πληκτρολογιο στο πορτακι αλλά μόνό με το εικονικό πληκτρολόγιο.Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seralex Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Έχω κάνει backup στο κινητό και θέλω να του κάνω αναβάθμιση΄Αφού την κάνω και κάνω restore δεν θα επαναφέρει και το ίδιο λογισμικό που έιχε πριν ή μόνο τισ εφαρμογές,επαφές κ.τ.λ.Αναβάθμιση μπορώ να κάνω και μόνος μου από το επίσημο site της Sonyericsson ή από κάπου αλλού.Γίνεται on line ή κατεβάζω κάποιο αρχείο και το κάνω εγκατάσταση;Thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 paides ti voitheia sas parakalo.. exo ksana-anaferei to sigekrimeno thema alla epanerxomai giati eixe stamatisei i emfanisi tou kai tora ksanaarxise.. to p910 mou eno einai anixto me pernoun tilefono kai tous vgazei minima oti einai kleisto.. exo sindesi cosmote kai meno sto Gizi.. afto to anafero se periptosi pou iparxei kapoio provlima me tis keraies an gnorizei kanenas.. to idio provlima eixa prin 3 xronia me to t68i pou eixa tote eno kai me to 6600 araia kai pou emfanizotan to provlima.. iparxei periptosi na einai tis cosmote-keraies? kai na min einai to kinito? giati de to kanei se monimi vasi..an einai omos to kinito prepei na ksero gia na to prolavo mesa stin eggiisi..euxaristo..poli.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john206gt Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Μηπως χανει το σημα περιστασιακα (εστω και για λιγα δευτερολεπτα) και το ξαναβρισκει; Αν σου γινεται αυτο (που μπορει να γινει και λογω κακης καλυψης δικτυου στην περιοχη σου) τοτε ισως ετυχε να σε παρουν τη στιγμη που χανοταν το σημα και βεβαια νομιζουν οτι ειναι κλειστο. Ειναι αρκετα πιθανο να φταιει το δικτυο αφου σου συνεβαινε και με αλλη συσκευη, αλλα εφοσον εισαι μεσα στην εγγυηση ισως δεν ειναι κακη ιδεα να πας να το κοιταξουν δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 δεν έχω παρατηρήσει να χάνεται στιγμιαία το σήμα..μου χει τύχει και σκηνικό να με παίρνουν τηλέφωνο..να το χω στα χέρια να μην αντιδράει..να κάνω εγώ δοκιμή να καλέσω πίσω..και να μην παίρνει..!!! και μετά από ένα κλείσιμο άνοιγμα..όλα ρολόι..και να μου ρχεται μήνυμα από την κοσμοτέ με τα τηλέφωνα που "έχασα.." το συγκεκριμένο σκηνικό βέβαια που να μην μπορώ να καλέσω ούτε εγώ μου έχει τύχει μόνο μία φορά.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bosss Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Μολις πήρα ενα p900(μεταχειρισμένο) και εχει ένα πρόβλημα(μάλλον όχι hardware). Όταν ενεργοποιώ το bluetoοth τις περρισσότερες φορές μου κολλάει όλο το κινητό και το bluetoοth παραμένει και δεν φεύγει με τίποτα. Όταν λέω κολλάει εννοώ ότι ξεκολλάει μόνο αν του βγάλω την μπαταρία. Πως μπορώ να κάνω αναβάθμιση?Μέχρι πόσων ΜΒ κάρτα μπορεί να δεχτεί? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Μολις πήρα ενα p900(μεταχειρισμένο) και εχει ένα πρόβλημα(μάλλον όχι hardware). Όταν ενεργοποιώ το bluetoοth τις περρισσότερες φορές μου κολλάει όλο το κινητό και το bluetoοth παραμένει και δεν φεύγει με τίποτα. Όταν λέω κολλάει εννοώ ότι ξεκολλάει μόνο αν του βγάλω την μπαταρία. Πως μπορώ να κάνω αναβάθμιση?Μέχρι πόσων ΜΒ κάρτα μπορεί να δεχτεί? Ευχαριστω! Στην sony ericsson θα πας και με 15 ευρω θα ειναι μια χαρα το τηλεφωνο σου.Το p900 παιρνει καρτες μνημης memory stick duo χωρητικοτητας μεχρι 128mb.Βεβαια μπορεις να κανεις και την ειδικη αναβαθμιση στο 9volto (http://www.9volto.gr) που κανει το p900 σε p910i.Απο θεμα λογισμικου παντα.Βεβαια θα μπορει να παιρνει καρτες μνημης memory stick duo pro (απλες η high speed) μεχρι και 4gb!Αν θες κατι αλλο ρωτα.. Παράθεση The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Στην sony ericsson θα πας και με 15 ευρω θα ειναι μια χαρα το τηλεφωνο σου.Το p900 παιρνει καρτες μνημης memory stick duo χωρητικοτητας μεχρι 128mb.Βεβαια μπορεις να κανεις και την ειδικη αναβαθμιση στο 9volto (http://www.9volto.gr) που κανει το p900 σε p910i.Απο θεμα λογισμικου πανατα.Βεβαια θα μπορει να παιρνει καρτες μνημης memory stick duo pro (απλες η high speed) μεχρι και 4gb!Αν θες κατι αλλο ρωτα.. Υπάρχουν 4 GB κάρτες;εγώ ξέρω ότι υπάρχουν μέχρι 2GB.Μας δίνεις κάποιο link αν έχεις; Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts