cellphone Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Eγώ πάντως που το πήρα μέσω επιδότησης το ζήτησα χωρίς live αλλά δεν είχανε και αναγκαστικά πήρα το live.Αραγε με update το software βγαίνει το live? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Eγώ πάντως που το πήρα μέσω επιδότησης το ζήτησα χωρίς live αλλά δεν είχανε και αναγκαστικά πήρα το live.Αραγε με update το software βγαίνει το live?http://www.9volto.gr ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 οταν στελνω ενα μημυμα mms λιγο πριν το στειλει μου βγαζει το μηνυμα οτι δεν μπορει να μου στειλει το μηνυμα επειδη εχει καταστραφει.εχω στειλει πολλα μηνυματα αυτο πρωτη φορα μου το βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 pos mporo na metafero tis epafes apo to tilefono sti sim? an mporei na vithisei kapoios? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 pos mporo na metafero tis epafes apo to tilefono sti sim? an mporei na vithisei kapoios?για ποιο τηλεφωνο μιλας,για π910; Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 για ποιο τηλεφωνο μιλας,για π910; nai gia to P910 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 για ποιο τηλεφωνο μιλας,για π910; nai gia to P910i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 pos mporo na metafero tis epafes apo to tilefono sti sim? an mporei na vithisei kapoios? Πας τηλ κατάλογο->Επαφές->Διαχειριστής επαφών->Διαλέγεις σαν φάκελο τη SIM,κλικάρεις το Επιλ. όλων ...... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Πας τηλ κατάλογο->Επαφές->Διαχειριστής επαφών->Διαλέγεις σαν φάκελο τη SIM,κλικάρεις το Επιλ. όλων ...... file moy se eyxaristo gia tin apantisi alla an dialekso fakelo sim einai adios afoy fysika den exei kamia epafh opote den ginete tipota! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CLARC Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 paidia ithela na xero pos na balo ta pexnidia JAR sto p900.enousa pos liturgoun..pio fakelo bazo masa sto kinito giati otan katebazo ena fakelo jar kai kano unzip mou bgenoun polous fakelous..pio fakelo bazo sto kinito kai pio dromo prepi na akoulouthiso.efxaristo prokatabolika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 μηνυμα σε προηγουμενη σελιδα: ...παιδια καλησπερα γνωριζει κανεις σας γιατι σε καποια applications και games το imei που μου δειχνει για να κανεις registration δεν ειναι το πραγματικο????(μου δειχνει ενα εντελως ασχετο νουμερο με περισσοτερα απο 15 ψηφια 143233...) ..ΓΙΑΤΙ??....συμβαινει και σε σας.... η μονο σε μενα??? (καπου ακουσα για dump imei....!(τι ειναι αυτο) ..................τελικα μπορει καποιος να μου δωσει μια απαντηση??? Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godpanos Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Geia sas paides , akoma den pira to p910i kai arxisan ta problimata . Basika den mporo na kano backup... Exo egkatasteisei ta aparaitita programmata pcsuite 3.1.0 (pou eixe i siskeyasia) Otan anoigei o H/Y gia proti fora tote ola pane kala syndeetai me tin basi toy kai mporo na metafero arxeia apo kai pros to tilefono , Alla otan to bgalo apo tin basi kai to ksanabalo tote to Pc suite den to blepei .. (Antithetos exo ena Filemanager tis Epocware pou to blepei kanonika eno to Pcsuite den to blepei) Me apotelesma na mhn mporo na kano tipota . Oute Backup oute update oute tipota ....... HELP PLEASE HELP me !!! :cry: Παράθεση http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif Where are you going Karamitro ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 file moy se eyxaristo gia tin apantisi alla an dialekso fakelo sim einai adios afoy fysika den exei kamia epafh opote den ginete tipota! Πράγματι βλακεία είπα .Συγνώμη :worry: Ξανάκοιταξα και ο μόνος τρόπος που βρήκα να κάνεις αυτό που θέλεις είναι να το κάνεις για κάθε μια επαφή ξεχωριστά. Και η διαδικασία είναι Επιλογή Επαφής->Επεργασία->Αντιγραφή στη SIM->Τέλος. ** Εαν η επαφή σου έχει πολλούς αριθμούς έπελεξε πιον θέλεις να αντιγράψεις. Πιστεύω τώρα να σε βοήθησα. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Geia sas paides , akoma den pira to p910i kai arxisan ta problimata . Basika den mporo na kano backup... Exo egkatasteisei ta aparaitita programmata pcsuite 3.1.0 (pou eixe i siskeyasia) Otan anoigei o H/Y gia proti fora tote ola pane kala syndeetai me tin basi toy kai mporo na metafero arxeia apo kai pros to tilefono , Alla otan to bgalo apo tin basi kai to ksanabalo tote to Pc suite den to blepei .. (Antithetos exo ena Filemanager tis Epocware pou to blepei kanonika eno to Pcsuite den to blepei) Me apotelesma na mhn mporo na kano tipota . Oute Backup oute update oute tipota ....... HELP PLEASE HELP me !!! :cry: Παράξενο έχω την ίδια έκδοση και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.Δοκίμασες να το κάνεις unistall και ξανά install?? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Παιδιά χαίρεται,είμαι σε ένα δίλημμα...Θέλω να αλλάξω το S700i μου και να πάρω το P910i γιατί νιώθω ότι πλέον ένα κινητό με κλειστό λειτουργικό δεν με καλύπτει όσο θα ήθελα,ούτε προγράμματα βρίσκω,ούτε τίποτα...Η ερώτηση μου είναι απλή:Αξίζει να το πάρω,(μόνο για Sony Ericsson ενδιαφέρομαι) ή να περιμένω μήπως (λέω μήπως) ανακοινωθεί κανένα καινούριο smartphone (π.χ.P1000)Υπάρχει τέτοια προοπτική,γιατί σχεδόν 700 ευρά είναι αυτά μην τα κλαίω μετά...Δεν ήξερα που αλλού να το βάλω,sorry αν γίνομαι ενοχλητική,αλλά η άποψή σας για μένα είναι σημαντική! :O Ευχαριστώ προκαταβολικά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Geia sas paides , akoma den pira to p910i kai arxisan ta problimata . Basika den mporo na kano backup... Exo egkatasteisei ta aparaitita programmata pcsuite 3.1.0 (pou eixe i siskeyasia) Otan anoigei o H/Y gia proti fora tote ola pane kala syndeetai me tin basi toy kai mporo na metafero arxeia apo kai pros to tilefono , Alla otan to bgalo apo tin basi kai to ksanabalo tote to Pc suite den to blepei .. (Antithetos exo ena Filemanager tis Epocware pou to blepei kanonika eno to Pcsuite den to blepei) Me apotelesma na mhn mporo na kano tipota . Oute Backup oute update oute tipota ....... HELP PLEASE HELP me !!! :cry: Κατέβασε την έκδοση 3.1.1. του Pc Suite. Κάνε απεγκατάσταση το προηγούμενο, επανεκκίνηση και μετά εγκατάσταση την νέα έκδοση (ή έστω με την ίδια έκδοση που έχεις δοκίμασέ το). Άφηνε να περάσει λίγος χρόνος μέχρι να ξαναβάλεις το κινητό στην βάση του (10-20 δευτερόλεπτα). Από firewall τι έχεις στα Windows; Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 paidia ithela na xero pos na balo ta pexnidia JAR sto p900.enousa pos liturgoun..pio fakelo bazo masa sto kinito giati otan katebazo ena fakelo jar kai kano unzip mou bgenoun polous fakelous..pio fakelo bazo sto kinito kai pio dromo prepi na akoulouthiso.efxaristo prokatabolika Από το μενού της έναρξης στα Windows, πήγαινε στην SE και επέλεξε "Install Software" (μην το κάνεις unzip στο pc). Κάνε εγκατάσταση το πρόγραμμα. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 μηνυμα σε προηγουμενη σελιδα: ...παιδια καλησπερα γνωριζει κανεις σας γιατι σε καποια applications και games το imei που μου δειχνει για να κανεις registration δεν ειναι το πραγματικο????(μου δειχνει ενα εντελως ασχετο νουμερο με περισσοτερα απο 15 ψηφια 143233...) ..ΓΙΑΤΙ??....συμβαινει και σε σας.... η μονο σε μενα??? (καπου ακουσα για dump imei....!(τι ειναι αυτο) ..................τελικα μπορει καποιος να μου δωσει μια απαντηση??? Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο, αλλά αν γίνεται εγκατάσταση-register το πρόγραμμα, δεν έχει σημασία το IMEI που βάζεις. Ίσως χρειαστεί να βγάλεις 2 νούμερα από το τέλος για να δεχτεί το IMEI (από αυτό που λες ότι έχει η εφαρμογή). Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Παιδιά χαίρεται,είμαι σε ένα δίλημμα...Θέλω να αλλάξω το S700i μου και να πάρω το P910i γιατί νιώθω ότι πλέον ένα κινητό με κλειστό λειτουργικό δεν με καλύπτει όσο θα ήθελα,ούτε προγράμματα βρίσκω,ούτε τίποτα...Η ερώτηση μου είναι απλή:Αξίζει να το πάρω,(μόνο για Sony Ericsson ενδιαφέρομαι) ή να περιμένω μήπως (λέω μήπως) ανακοινωθεί κανένα καινούριο smartphone (π.χ.P1000)Υπάρχει τέτοια προοπτική,γιατί σχεδόν 700 ευρά είναι αυτά μην τα κλαίω μετά...Δεν ήξερα που αλλού να το βάλω,sorry αν γίνομαι ενοχλητική,αλλά η άποψή σας για μένα είναι σημαντική! :O Ευχαριστώ προκαταβολικά! :) Ανάλογα με τις ανάγκες σου. Αν θέλεις να αλλάξεις κινητό για να έχεις περισσότερες επιλογές από software, τότε το P900i θα σε καλύψει για αρκετό καιρό. Με την λογική του ότι θα βγούνε νέες συσκευές και αυτές θα έχουν περισσότερες δυνατότητες κ.λ.π., δεν θα μπορέσεις να πάρεις "τώρα" μια συσκευή η οποία θα σε εξυπηρετήσει σίγουρα για αρκετό καιρό. Με λίγα λόγια, η σειρά Ρxxx έχει αρκετό υλικό (software) και θα έχει για αρκετούς μήνες ακόμα (βλέπε Ρ800, που υπάρχουν αρκετές κυκλοφορίες εφαρμογών για την συσκευή, άσχετα αν κυκλοφορεί πολύ καιρό). Θέμα δικό σου είναι καθαρά. Απο το φόρουμ μπορείς να πάρεις μια ιδέα σχετικά με το software που υπάρχει και ανάλογα τις ανάγκες σου βλέπεις και κάνεις. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Ανάλογα με τις ανάγκες σου. Αν θέλεις να αλλάξεις κινητό για να έχεις περισσότερες επιλογές από software, τότε το P900i θα σε καλύψει για αρκετό καιρό. Με την λογική του ότι θα βγούνε νέες συσκευές και αυτές θα έχουν περισσότερες δυνατότητες κ.λ.π., δεν θα μπορέσεις να πάρεις "τώρα" μια συσκευή η οποία θα σε εξυπηρετήσει σίγουρα για αρκετό καιρό. Με λίγα λόγια, η σειρά Ρxxx έχει αρκετό υλικό (software) και θα έχει για αρκετούς μήνες ακόμα (βλέπε Ρ800, που υπάρχουν αρκετές κυκλοφορίες εφαρμογών για την συσκευή, άσχετα αν κυκλοφορεί πολύ καιρό). Θέμα δικό σου είναι καθαρά. Απο το φόρουμ μπορείς να πάρεις μια ιδέα σχετικά με το software που υπάρχει και ανάλογα τις ανάγκες σου βλέπεις και κάνεις.Σ'ευχαριστώ για την ολοκληρωμένη και άμεση απάντησή σου! :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Πράγματι βλακεία είπα .Συγνώμη :worry: Ξανάκοιταξα και ο μόνος τρόπος που βρήκα να κάνεις αυτό που θέλεις είναι να το κάνεις για κάθε μια επαφή ξεχωριστά. Και η διαδικασία είναι Επιλογή Επαφής->Επεργασία->Αντιγραφή στη SIM->Τέλος. ** Εαν η επαφή σου έχει πολλούς αριθμούς έπελεξε πιον θέλεις να αντιγράψεις. Πιστεύω τώρα να σε βοήθησα. ok thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godpanos Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Pos ginete auti i polypothiti anabathmisi apo to spiti ? . Piga sthn selida tis Sony ericsson kai afou me enhmerose gia tin naioteri ekdosh . markara tis 5 epiloges (oti exo Xp oti exo syndesei to pcsuite ktl ktl ...) kai patao epomeno kai perimeno perimeno perimeno ..... tipota . Ti den kano kala re gamoti .... Mipos prepei na balo kai kana allo programma , ektos to pcsuite ?? Παράθεση http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif Where are you going Karamitro ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 paidia apo ti vlepo to p910 exei polla provlimata imouna sxedon apofasismenos na paro to kinito afto alla arxizo kai anisixo mipos mou vgei kai mena elatomatiko :mad: :wacko: aaa kai kati asll ti einai to carib????? Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 paidia apo ti vlepo to p910 exei polla provlimata imouna sxedon apofasismenos na paro to kinito afto alla arxizo kai anisixo mipos mou vgei kai mena elatomatiko... Φίλε μου από που το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;;Ίσα ίσα,έχει ελάχιστα έως μηδενικά προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p-a-n-o-s-2_ Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Παιδιά είναι ασφαλές να κάνει κανείς συχνές επαναφορές του συστήματος, ή να το αποφεύγω;[/quote panos=δεν πειραζει το pc αλλα καλιτερα να το κανεις μονο εαν χρειαζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts