mathios Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Δηλαδή μετά το update δεν είχες ΤΙΜ imagine, έτσι;; Γιατί κάποιοι χρήστες ανέφαιραν ότι τα μενούν επιστρέφουν... οχι,ενα update εχω κανει μεχρι τωρα και δεν υπηρχε το imagine. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Re paidia mporo na valo software tou p900 sto p800 mu Fysika ksero oti den mporo na valo kartes tou p900 sto p800 ....... Pite mu oti kserete!!!!! :w00t: Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Re paidia mporo na valo software tou p900 sto p800 mu Fysika ksero oti den mporo na valo kartes tou p900 sto p800 ....... Pite mu oti kserete!!!!! :w00t:και εφαρμογες και καρτες μνημης μπορεις να βαλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fzspavlaras Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 συνηθως μερικα προγραμματα αφηνουν καποια κρυφα αρχεια στο memory stick με την ονομασια ''thumbs'' κανοντας εσυ φορματ στο mem stick εσυ τα διεγραψες ολα με αποτελεσμα να μην βλεπει πια το mem stick ,λογικα ομως με την επανεγκατασταση του προγραμματος θα επρεπε να λυθει το προβλημα. δοκιμασες να εγκαταστησεις το αυθεντικο προγραμμα (οχι σπασμενο) και αν το βλεπει το mem stick να εγκαταστησεις το σπασμενο απο πανω. οταν λες αυθεντικο εννοεις το trial μαλλον, γιατι αν ειχα το αυθεντικο, ποιος ο λογος για το c****.. θα το δοκιμασω.. thanx.. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/fzspavlaras/31671/376773/0/serrestest.jpg HotP9xx,PlayTimeP9xx,TryIt!! ...opoios fovatai, tin peftei k koimatai.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekotsos Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Παίδες μην κάνει το λάθος κανένας και βάλει στο p910 το πρόγραμμα που αλλάζει τα εικονίδια του μενού... Εμένα κόλλησε το τηλέφωνο στην οθόνη που εμφανίζει το logo της SE και εκεί τελείωσε... Το έχω τώρα για service σε Service Center και αναμένω περισσότερες πληροφορίες.... :mad: :mad: :mad: :!: Παράθεση Don't let good interfere with great Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 nai se afto exeis dikio afto to programma einai ligaki kako gia to kinitaki mas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganza1 Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 paidia na kserete to programm pou allazei ta eikonidia se windows xp leitourgei MONO sto p900 oi p910arides na to apofeygoun ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekotsos Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Μόλις το παρέλαβα και ευτυχώς δεν κόστισε τίποτα, ούτε σε χρήματα, ούτε σε δεδομένα...Μήν το δοκιμάσει κανείς αυτό και προ πάντων μην δοκιμάζετε την κάθε εφαρμογή που βρίσκεται αν δεν είστε σίγουροι οτι φτιάχτηκε για το μοντέλο σας... Και είναι μ******* αυτό που λέει η SE οτι όλα κάνουν και για τα 3 μοντέλα... ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ... Παράθεση Don't let good interfere with great Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekotsos Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Όπως προανέφερα σήμερα πήρα από το service το τηλέφωνό μου... Αυτό που παρατήρησα είναι οτι άλλαξε η έκδοση του λειτουργικού που είχα. :D Πρίν είχα την R3A04 και τώρα έχω την R4A10 ... :!: Αφού επικοινώνησα με την μαμά εταιρεία με ενημέρωσαν να μην ανυσηχώ και πως αυτή είναι η νέα έκδοση του λειτουργικού... :w00t: :w00t: Επίσης με ενημέρωσαν πως στο ίντερνετ δεν έχει ανέβει ακόμα και πως κάτι τέτοιο θα γίνει στις προσεχείς ημέρες. :D Γι' αυτό κάντε λίγο υπομονή ή τρέξτε στο πλησιέστερο Service Center... :D Παράθεση Don't let good interfere with great Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Παίδες μην κάνει το λάθος κανένας και βάλει στο p910 το πρόγραμμα που αλλάζει τα εικονίδια του μενού... Εμένα κόλλησε το τηλέφωνο στην οθόνη που εμφανίζει το logo της SE και εκεί τελείωσε... Το έχω τώρα για service σε Service Center και αναμένω περισσότερες πληροφορίες.... :mad: :mad: :mad: :!: Αν και σου βγήκε σε καλό...υπήρχε λύση... το έκανα (έβαλα τα συγκεκριμένα εικόνιδια), κόλλησε, έκανα πάλι αναβάθμιση από το Ίντερνετ (αν και είχα την τελευταία έκδοση) και επανήλθε!!!!:D Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekotsos Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Το έκανα κι εγώ αυτό φιλαράκο μου αλλά αν δεν έχεις κάνει έστω μία φορά update με ανοιχή συσκευή, δεν σου επιτρέπουν να κάνεις με κλειστή συσκευή (επαναφορά), γιατί δεν είναι καταχωρημένη η συσκευή στο αρχείο τους. Από εκείνο το σημείο και μετά, το Service Center είναι μονόδρομος... Προφανώς εσύ είχες ήδη κάνει update μία φορά χωρίς να έχει κάτι η συσκευή σου... Παράθεση Don't let good interfere with great Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 μπορει καποιος να μου δωσει το Link για το Update; Διοτι βαρεθηκα να πηγαινοερχομαι στο site της sony και να μη βρισκω την τυφλα μου -τι στον κορακα στραβη ειμαι; (ειμαι αλλα τοσο πια;) Thanks! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekotsos Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 μπορει καποιος να μου δωσει το Link για το Update; Διοτι βαρεθηκα να πηγαινοερχομαι στο site της sony και να μη βρισκω την τυφλα μου -τι στον κορακα στραβη ειμαι; (ειμαι αλλα τοσο πια;) Thanks! θα το βρείς εδώ Παράθεση Don't let good interfere with great Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 :D Ευχαριστω!!! :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cactusp800 Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Kalispera pira prin 10 meres to p910 metaxirismeno kai to joistic den kanei pros ta kato lete me to kainourgio update na doulepsei giati rotisa se _eksousiodotimeno kai mou eipan 10 meres theloun na to ftiaksoun giati einai kainourgio montelo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekotsos Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Kalispera pira prin 10 meres to p910 metaxirismeno kai to joistic den kanei pros ta kato lete me to kainourgio update na doulepsei giati rotisa se _eksousiodotimeno kai mou eipan 10 meres theloun na to ftiaksoun giati einai kainourgio montelo Φιλαράκο το πρόβλημα που έχεις είναι μάλλον μηχανικό και όχι στο software. Προσωπικά πιστεύω οτι δεν θα κάνει κάτι. Κάντο όμως. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα... :D Παράθεση Don't let good interfere with great Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Καλησπέρα, έχω κάποιες απορίες σχετικά με την αναβάθμιση του Ρ910. Έχω την προτελευταία έκδοση λογισμικού, την οποία σκέφτομαι να αναβαθμίσω απ' το site της SonyEricsson. Για να γίνει η αναβάθμιση το κινητό πρέπει να είναι σβηστό ή αναμμένο; Αν μπορείτε περιγράψτε συνοπτικά την όλη διαδικασία. Οι εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει χάνονται; Ευχαριστώ. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekotsos Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Καλησπέρα, έχω κάποιες απορίες σχετικά με την αναβάθμιση του Ρ910. Έχω την προτελευταία έκδοση λογισμικού, την οποία σκέφτομαι να αναβαθμίσω απ' το site της SonyEricsson. Για να γίνει η αναβάθμιση το κινητό πρέπει να είναι σβηστό ή αναμμένο; Αν μπορείτε περιγράψτε συνοπτικά την όλη διαδικασία. Οι εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει χάνονται; Ευχαριστώ. 1. Δεν έχει ανέβει ακόμα η τελευταία έκδοση στο site. Την τελεθταία έκδοση θα την βρείς μόνο Service Center προς το παρόν. 2. Είναι πάρα πολύ απλή διαδικασία. Απλά ακολουθείς τις οδηγίες που σου δίνει βήμα προς βήμα και σε 30 λεπτά περίπου θα είσαι έτοιμος. 3. Θα χάσεις τα πάντα που είχες αποθηκεύσει στην μνήμη του τηλεφώνου μόνο, γι' αυτό κάνε πρώτα back up. Παράθεση Don't let good interfere with great Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekotsos Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Ρε σύντροφοι μπορεί κάποιος να μου πεί γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη μπαταρία για το p910 και μεμβράνη προστασίας οθόνης? :mad: :mad: Μονο οι Ελληνάρες τα κάνουν αυτά.... :wacko: :wacko: Παράθεση Don't let good interfere with great Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Μερικες αποριες σχετικα με κινουμενες εικονες για screensavers 1. Που μπορω να βρω μερικες τετοιες εικονες? 2. Οσες εχω βρει και τις κατεβαζω στο πισι με save as για να τις μεταφερω μετα στο κινητο γινονται στατικες, χανεται δηλαδη η κινηση Καποιος να βοηθησει παρακαλω Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekotsos Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Μερικες αποριες σχετικα με κινουμενες εικονες για screensavers 1. Που μπορω να βρω μερικες τετοιες εικονες? 2. Οσες εχω βρει και τις κατεβαζω στο πισι με save as για να τις μεταφερω μετα στο κινητο γινονται στατικες, χανεται δηλαδη η κινηση Καποιος να βοηθησει παρακαλω 1. Δοκίμασε στα: mobile9.com, esato.com.Συγκεκριμένα δεν έχω link να σου δώσω... 2. Φίλε μου τα screensavers είναι αρχεία .gif...Για να τα κατεβάσεις θα περιμένεις να κατέβουν όλα τα frames και μετά θα κάνεις δεξί κλίκ και save images as. Aν δεν περιμένεις να κατέβει όλο θα μείνει μόνο το πρώτο. Επίσης αν το ανοίξεις στο photoshop θα ανοίξει μόνο το πρώτο γιατί δεν αναγνωρίζει κινούμενη εικόνα... Παράθεση Don't let good interfere with great Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Μερικες αποριες σχετικα με κινουμενες εικονες για screensavers 1. Που μπορω να βρω μερικες τετοιες εικονες? 2. Οσες εχω βρει και τις κατεβαζω στο πισι με save as για να τις μεταφερω μετα στο κινητο γινονται στατικες, χανεται δηλαδη η κινηση Καποιος να βοηθησει παρακαλωhttp://www.esato.com Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 παιδια οσοι κανατε αναβαθμιση στην νεα version ειδατε καμμια διαφορα πουθενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renxek Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Paidia mia erwtisi sxetika me to update!!! To kinito prepei na einai anoixto ή klisto??? An den kanei ton kopo se kapoion as grapsei kana dio logia.Eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 paidia kalimera as me voithisei kapoios, thelo proti fora na kano update apo to internet, exo kanei backup to kinito mou kai arxizo kai to trexo , meta otan teliosei kai exei tin kainourgia version tha mporo na kano restore to backup mou i oxi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts