Jump to content

Αναζητείται vfm κινητό στα 300€

paraskevasnp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα!

θα ήθελα την βοήθεια σας στην επιλογή νέου κινητού!!

υπάρχει ενα μπατζετ 300€ με ενδεχόμενο να αυξηθει λίγο αν υπάρχει κάτι το εξαιρετικό.

ψάχνω λοιπόν για ένα κινητό το οποίο θα έχει:

1.οθόνη γύρω στις 5 ίντσες.

2.μπαταρία που να βγάζει την μέρα άνετα με βαριά χρήση.

3.τεχνικά χαρακτηριστικά που θα του επιτρέπουν ακόμα και σε δύο χρόνια να στέκεται αξιοπρεπώς (πχ ram τουλαχιστον 2gb).

4.υποστήριξη σε updates και custom roms.

απο μία γρήγορη ματιά νομίζω πως σε αυτά τα κριτήρια ανταποκρίνονται τα huawei honor 6,oneplus one, meizu mx4 και xiaomi mi4.

επίσης και το lg g2 αλλά τα πίσω πλήκτρα δεν με βόλεψαν όσες φορές το χρησιμοποίησα.

δείχνω μια προτίμηση σε στα honor6 και mi4 που έχουν 5 ιντσες οθόνη και όχι παραπάνω.

υπάρχει κάποιο άλλο που να ανταποκρίνεται σε αυτά τα κριτήρια?

απο αυτά εσείς ποιο προτίνετε?

ευχαριστώ προκαταβολικα!!

Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1)

Samsung 9+

οσο χαζευα βιντεο παρατηρουσα πως ειδικα το oneplus ειναι τεράστιο ενώ τα υπόλοιπα φαίνονται να καθονται πιο καλά στο χερι...

επίσης σημαντικός λογος προβληματισμου για το mi4 ειναι η ελλειψη sd και τα 16gb μου φαίνονται λίγα (ουτε 4g)...

Edited by paraskevasnp

Samsung 9+

ως κάτοχος του 1+1 θα σου το πρότεινα, στο χέρι κάθεται πάρα πολύ καλά είναι λεπτό [σχετικά] μόνο στην τσέπη [κουβάλημα] ίσως σε προβληματίση.

ως κάτοχος του 1+1 θα σου το πρότεινα, στο χέρι κάθεται πάρα πολύ καλά είναι λεπτό [σχετικά] μόνο στην τσέπη [κουβάλημα] ίσως σε προβληματίση.

+1 για τι 1+1, όσο για τσεπη ναι να το ξεχάσει κάποιος να το βάζει στην τσέπη θέλει αναγκάστηκα τσαντάκι για αυτό, γενικός αν κάποιος θέλει να βάζει κινητό στην τσέπη κάπου στης 5 ιντσες ειναι όριο

Πάρε το νεξους5 είναι αρκετά μαζεμένο σε διαστάσεις σχεδόν σαν ενα 4.7" και γενικά είναι τούμπανο + παίρνει πρώτο τις αναβαθμίσεις

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Πάρε το νεξους5 είναι αρκετά μαζεμένο σε διαστάσεις σχεδόν σαν ενα 4.7" και γενικά είναι τούμπανο + παίρνει πρώτο τις αναβαθμίσεις

Μόνο που μέρα δεν βγάζει με βαριά χρήση ούτε με σφαίρες...

με την μπαταρία που εχει (αυτονομία βασικά θα λεγα) θα πιάσει γκόμενα την πρίζα............

με την μπαταρία που εχει (αυτονομία βασικά θα λεγα) θα πιάσει γκόμενα την πρίζα............

Ε ας έχει και κάτι αρνητικό το Ν5 :)

People are more violently opposed to fur than leather because it's safer to harass rich women than motorcycle gangs. - Alexei Sayle

Ε ας έχει και κάτι αρνητικό το Ν5 :)

δυο έχει βασικά...... το ενα για μερικούς δεν είναι πολύ σημαντικό

1. μπαταρία που είναι για κλάματα

2. μέτρια camera (όποιος δεν έχει σοβαρές απαιτισεις είναι οκ όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση άθλια σαν του nexus 4)

Καλημερα κι απο μενα! Βρισκομαι σε παρομοια κατασταση με τον δημιουργο του θεματος μονο που οι επιλογες μου περιοριστηκαν αναμεσα στα g2 και n5. Ο λογος που δεν εχω παρει τπτ ακομα ειναι η ελλειψη εγγυησης στα 32gb. Το mx4 μου εκανε εντυπωση απλα δεν εχω κανει ποτε αγορα απ εξω. Δεν εχω θεμα με κινεζικα παντως το 1ο μου σμαρτφον ειναι το huawei u8800pro. Τα εβγαλε τα λεφτα του κ τωρα ψαχνω τον αντικαταστατη.

Nexus 5 root

Samsung Galaxy Note P605

καταρχήν σας ευχαριστώ για τις απόψεις σας και την διάθεση να βοηθήσετε.

κανοντας ενα μάζεμα στις σκεψεις μου για τα κινητα που έχουν αναφερθεί, έχω τις εξής παρατηρήσεις.

1+1 --> δεν μου κάνει λόγω μεγέθους και σχετικής δυσκολίας για αγορα.

zte nubia z7 max --> δεν μου κάνει λόγω μεγέθους.

n5 --> αποκλείεται λόγω μπαταρίας.

meizu mx4 --> δεν μου κάνει λόγω μεγέθους,κοστους και μπροστινής κάμερας.

xiaomi mi4 --> η χωρητικότητα και η ελλειψη sd ειναι deal breakers παρόλο που μου αρέσει και με τραβάει αρκετα.

lg g2 --> το έχει η κοπέλα μου και τα πίσω κουμπιά δεν με βολεύουν καθόλου. επίσης τα 16gb ειναι μειονέκτημα.

sony xperia z1 compact --> πρέπει να διαβάσω λίγο παραπάνω για να δω αν έχουν διορθωθεί τα προβλήματα που είχε στην αρχη αλλιώς φαίνεται αξιόλογη πρόταση και ας είναι 4.3 ίντσες η οθόνη του.

huawei honor 6 --> έχει προς το παρόν το προβάδισμα στα μάτια μου, έχει πολύ καλή τιμη 315€ με 32gb χωρητικότητα και θέση sd, 3g ram, κάμερα στον μέσο όρο, μπαταρία που αν και δεν κανει τελεια διαχείριση βάση του χωρητικότητας της βγάζει με full χρήση άνετα την ημέρα και αρκετά ευχαριστημένους χρήστες όπως διαβάζω στο αντίστοιχο θέμα.

Samsung 9+

Με σε απασχολεί η εγγύηση γιατί πλέον η LG αναγνωρίζει και τα δύο κίνητρα που σε ενδιαφέρουν στα 32gb. Εγώ τους πήρα τηλέφωνο πριν δύο βδομάδες και μου το επιβεβαίωσαν, αρκεί να είναι ευρωπαϊκό το τηλέφωνο. Μάλλον την άλλη Δευτέρα θα παραγγείλω το Nexus 5 32Gb. Απλά με απασχολεί ότι το έχει μόνο το smarties. Γνωρίζετε κάτι για αυτό το κατάστημα;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Και εγώ σε παρόμοια αναζήτηση είμαι αλλά με 350 ταβάνι. Μετά από πολύ ψάξιμο μάλλον καταλήγω στο xperia Z2 αν και ποτέ δεν ήμουν υπέρ της Sony σε κινητά. Αυτό όμως φαίνεται ότι θα με κάνει να αλλάξω γνώμη.

Μήπως να έκανες την υπέρβαση για 50 ευρώ ?

Ας πουν και οι πιο παλιοί την γνώμη τους.

ολες οι συσκευες εχουν υπερ και κατα. Εσυ θα κρινεις τι αξιζει στην τελικη. Εγω θα σου ελεγα πως δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος να καθυστερησεις, κανε την ερευνα σου και αποφασισε. Και δες αν οντως μπορεις να ορισεις deal brakers. Θα βοηθησει σημαντικα στην επιλογη σου(αλλα οχι του στυλ "το G2 εχει το κουμπι απο πισω, αρα απορριπτεται", για μενα αυτο δεν ειναι τιποτα)

δεν κοιτάς και το Blackberry Z30 ?

αυτονομία

αξιοπιστία

ταχύτητα

ποιότητα κατασκευής

και απίστευτη ήχου κλήσης και πομποδέκτη

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Εγω είμαι μεταξύ του honor 6 και του z7 max λόγω dual sim.Έχω διαβασει όλες τις σελίδες στα αντιστοιχα θέματα,αλλά δεν μπορώ να καταλήξω.Κλίνω πιο πολύ στο z7 max που ομως με τα 2 gb Ram με φρενάρει.Εσείς τι λέτε παίζει μεγάλο ρόλο το 1 gb διαφορά στα 2 ή 3 gb?Θέλω να πω,ενταξει εχει διαφορά το 1 giga Ram τηλεφωνο με ενα με 2 giga, αλλά 2 με 3?Επιπλέον οι επεξεργαστές(οχταπυρηνος και τετραπυρηνος αντιστοιχα) εχουν την ιδια κατανάλωση μπαταρίας με την ίδια χρήση,συν οτι στο honor ειναι χαμηλοτερης ισχυος...Πάντως Είμαι και διατεθειμένος να περιμένω για να γίνει on stock το nubia z7 σκετο με τα 3 gb ram,μπορει καποιος να εκτιμησει ποτε θα ειναι διαθεσιμο?

μια χαρα αυτονομια εχει της γυναικας μου βαζει ανετοτατα 5 μερες (24ωρα) με 3 ωρες οθονης ή 6 μερες με 2ωρες screen

Edited by ziaba

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

μια χαρα αυτονομια εχει της γυναικας μου βαζει ανετοτατα 5 μερες (24ωρα) με 3 ωρες οθονης ή 6 μερες με 2ωρες screen

όσο το είχα δύο φορές την μέρα στην πρίζα το είχα με μια φοτινωτητα της προκοπής και 3g είναι θέμα αν ευγαζας3 ώρες screen time

όπου πχ το g2 έβγαζε άνετα 6 και ώρες

κατά τα άλλα άψογη αυτονομία... οσο αφορά την αυτονομία σε αναμονή (για παράδειγμα οπός στην γυναίκα σου) εκεί έχει άψογη συμπεριφορά αλλα αν κάνεις χρήση άστα να πάνε και κλαψε

Edited by egodemis

Οσον αφορα το Z2 στο σκρουτζ μ βγαζει 2 τηλεφωνα με 200 ευρω διαφορα αλλα δεν βλεπω καποια διαφορα στα τεχνικα χαρακτηριστικα! Το οτι παιρνει επεκταση μνημης ειναι πολυ καλο! Και αυτα τα 20 mp της καμερας ειναι... Τι εχετε να πειτε ; Βοηθηστε με εχω μπερδευτει για τα καλα!

Μολις διαβασα ενα αλλο νημα που αναφερει οτι η καμερα του z2 χανει αν περασεις custom rom (αλλα και μαμα δεν ειναι καλη αν καταλαβα καλα) οπως επισης χανεις και εγγυηση... Γενικα δεν νομιζω να παρω συσκευη και να μην κανω root τουλαχιστον! Οποτε ξεχναω το sony; Αν ναι τοτε αναμεσα στα g2 και n5 γυρναμε παλι, τι λετε εσεις; Αξιζει για το pure android να θυσιασω την ποιοτητα καμερας και αυτονομια του g2;

Edited by MrMaster88

Nexus 5 root

Samsung Galaxy Note P605

Αυτό με την Sony ισχύει...

Ανάμεσα σε g2 και n5 επειδή τα έχω και τα δύο σου προτείνω το πρώτο κυρίως λόγω μπαταρίας..

Εκτός και αν ασχολείσαι πολύ με ρομς. Που εκεί δεν έχει μέτρο σύγκρισης το n5

Αυτό με τη μπαταρία του n5 είναι λίγο κουραστικό πλέον.. Είμαι heavy user, το κινητό είναι προέκταση του χεριού μου, δεν ανοίγω καν pc στο σπίτι, βγάζω 3:30-4 ώρες οθόνη και το φορτίζω πάλι το βράδυ στο σπίτι.. Όπως είπε ο παραπάνω για νορμάλ χρήση μπορεί να βγάλεις πολύ περισσότερο.. Υπάρχει κάποιος που δεν ξεκινάει τη μέρα του με 100% μπαταρία;

Και στη τελικά αυτό που είδα ένα χρόνο τωρα η αίσθηση της λειτουργίας του nexus πραγματικά δεν τη βρίσκεις σχεδόν πουθενά. Εννοώ σε συσκευές της ίδιας κλίμακας τιμών όπως g2 κτλ.

Η συσκευή είναι κορυφή.. Η εμπειρία της αξεπέραστη και είναι η πρώτη φορά που έχω στα χέρια μου συσκευή ένα χρόνο τώρα και δεν έχω μπει στη διαδικασία να την αλλάξω γιατί στα λεφτά αυτά ανησυχώ ότι ότι και να πάρω δεν θα με καλύψει το ίδιο.

Απλά η εμπειρία αυτή γίνεται ακόμα απολαυστικοτερη όταν πρόκειται για συσκευή με ρουταρισμα και custom rom.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''