Jump to content

Αναζητείται vfm κινητό στα 300€

paraskevasnp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δες και το S4

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δες και το s4

Zte blade ,Sony sole ,galaxy s advance, Lg l9 ii.samsung galaxy s4 Microsoft 640 xl, lte, huawei p8 lite, Samsung galaxy s6 edge.

Και το S5 mini έχει χαμηλή τιμή, αλλά το S4 είναι καλύτερο σε τεχνικά. Καλη επιλογή.
Philips Twist, Sony Ericsson T18s, Nokia 3310, Nokia 6600, Nokia 8830, Sony Ericsson P800 for ever

Αυτό με τη μπαταρία του n5 είναι λίγο κουραστικό πλέον.. Είμαι heavy user, το κινητό είναι προέκταση του χεριού μου, δεν ανοίγω καν pc στο σπίτι, βγάζω 3:30-4 ώρες οθόνη και το φορτίζω πάλι το βράδυ στο σπίτι.. Όπως είπε ο παραπάνω για νορμάλ χρήση μπορεί να βγάλεις πολύ περισσότερο.. Υπάρχει κάποιος που δεν ξεκινάει τη μέρα του με 100% μπαταρία;

Και στη τελικά αυτό που είδα ένα χρόνο τωρα η αίσθηση της λειτουργίας του nexus πραγματικά δεν τη βρίσκεις σχεδόν πουθενά. Εννοώ σε συσκευές της ίδιας κλίμακας τιμών όπως g2 κτλ.

Η συσκευή είναι κορυφή.. Η εμπειρία της αξεπέραστη και είναι η πρώτη φορά που έχω στα χέρια μου συσκευή ένα χρόνο τώρα και δεν έχω μπει στη διαδικασία να την αλλάξω γιατί στα λεφτά αυτά ανησυχώ ότι ότι και να πάρω δεν θα με καλύψει το ίδιο.

Απλά η εμπειρία αυτή γίνεται ακόμα απολαυστικοτερη όταν πρόκειται για συσκευή με ρουταρισμα και custom rom.

Οκ για τη μπαταρια αν και με τοσα που λενε εχω τρομοκρατηθει λιγο... αλλα σε πιστευω οτι δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραματα. Στο θεμα της φωτογραφιας υπαρχει μεγαλη διαφορα; Δεν θα κανω επαγγελματικες φωτογραφησεις αλλα να ειναι αξιολογες ζηταω, μη παρεξηγηθω!

Nexus 5 root

Samsung Galaxy Note P605

Οκ για τη μπαταρια αν και με τοσα που λενε εχω τρομοκρατηθει λιγο... αλλα σε πιστευω οτι δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραματα. Στο θεμα της φωτογραφιας υπαρχει μεγαλη διαφορα; Δεν θα κανω επαγγελματικες φωτογραφησεις αλλα να ειναι αξιολογες ζηταω, μη παρεξηγηθω!

Για καθημερινή χρήση είναι πολύ καλά..

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Για καθημερινή χρήση είναι πολύ καλά..

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Ενα τελευταιο γιατι τωρα απ' οτι βλεπω το σμαρτις εχει μονο λευκο κι ενα αλλο το vpn εχει μαυρο αλλα στα 400 ευρω, τι προτεινεις; Ειχα εφεση στο μαυρο δεν εχω δει καθολου το λευκο κι αν γνωριζεις που μπορω να βρω!

Edited by MrMaster88

Nexus 5 root

Samsung Galaxy Note P605

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Ενα τελευταιο γιατι τωρα απ' οτι βλεπω το σμαρτις εχει μονο λευκο κι ενα αλλο το vpn εχει μαυρο αλλα στα 400 ευρω, τι προτεινεις; Ειχα εφεση στο μαυρο δεν εχω δει καθολου το λευκο κι αν γνωριζεις που μπορω να βρω!

Βρηκα εδω στο Χαλανδρι μαυρο με 329!

Nexus 5 root

Samsung Galaxy Note P605

Το άσπρο η αντιπροσωπία δεν τον αναγνωριζε γιατί δεν εισαγωταν επίσημα. Τώρα αν άλλαξε αυτο δεν το γνωρίζω.

''Ipad mini 2''

Το άσπρο η αντιπροσωπία δεν τον αναγνωριζε γιατί δεν εισαγωταν επίσημα. Τώρα αν άλλαξε αυτο δεν το γνωρίζω.

Ουτως η αλλως 32αρι θα παρω κι απ' οτι ξερω δεν εισαγεται επισημα στην Ελλαδα αλλα πλεον τα αναγνωριζει η εταιρεια αρκει να ειναι Ευρωπαϊκα. Εχεις δει ασπρο απο κοντα; Εχω κανει παραγγελια το μαυρο αλλα μπορω να την αλλαξω μεχρι αυριο :p

Nexus 5 root

Samsung Galaxy Note P605

Ναι τα αναγνωριζει κανονικα. Πριν λιγο πηρα εγω τηλεφωνο και το επιβεβαιωσα και στην lg και στην procordia. Αρκει να ειναι ευρωπαικο.
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Ουτως η αλλως 32αρι θα παρω κι απ' οτι ξερω δεν εισαγεται επισημα στην Ελλαδα αλλα πλεον τα αναγνωριζει η εταιρεια αρκει να ειναι Ευρωπαϊκα. Εχεις δει ασπρο απο κοντα; Εχω κανει παραγγελια το μαυρο αλλα μπορω να την αλλαξω μεχρι αυριο :p

Εμένα το μαύρο μου αρέσει πιο πολύ γιατί κάνει ματ αίσθηση.. Το άσπρο στα πλαϊνά έχει γυαλιστερό υλικό. Τώρα όλα θέμα γούστου είναι.

''Ipad mini 2''