withend Δημοσιεύτηκε October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 31, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω να αγοράσω ένα κινητό.. Έχοντας παλιότερα το Galaxy Nexus, μπορώ να πω ότι κουράστηκα με τις custom-ιες, την λίγη μπαταρία, τα τυχαία πράγματα (επανακινήσεις κλπ.). Θέλω ένα κινητό, με καλή αυτονομία, καλή ποιότητα κατασκευής, που να κρατήσει όσο τον δυνατόν πιο πολύ. Με μία ματιά, και από έναν φίλο μου που το έχει, εντυπωσιάστηκα με το G2. Απ'όσο καταλαβαίνω, θα μου κρατάει μία μέρα σίγουρα η μπαταρία, ακόμα και με σχετικά βαριά χρήση (θέλω πχ καμια ώρα σίγουρα την μέρα Spotify, ανοιχτά δεδομένα για mail, messenger κλπ.). Επίσης, ωστόσο, είδα και το Moto G2, που με εντυπωσίασε μόνο για την τιμή του και για αυτά που προσφέρει. Ποια θα λέγατε ότι είναι η πιο συμφέρουσα αγορά και θα μου κρατήσει πιο πολύ; Το LG επειδή είναι "ναυαρχίδα" αν και παλιότερης γενιάς, ή το Moto G2 επειδή είναι pure-android; Από σχεδιασμό πάντως, με κερδίζει πιο πολύ η LG, και ας δεν μ'αρέσουν τόσο τα custom UI και τα κουμπιά από πισω. Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Το g2 ειναι εξαιρετική περίπτωση στα λεφτά αυτά. Κάτι καλύτερο δεν νομίζω να υπάρχει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Αν σε καλύπτουν οι εφαρμογές του MS store τότε δες το Lumia 735 με 230€ περίπου. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Από Android, G2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
withend Δημ. October 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Όχι, Android θέλω, αλλά προβληματίζομαι γιατί πάντα πέφτουν οι τιμές και βγαίνουν νεότερα.. Μου έχει τύχει 2 φορές να πάρω κινητό και μήνες αργότερα να σταματήσει η υποστήριξη λόγω νέου μοντέλου - πχ HTC Wildfire, Wildfire S (τραγική εμπειρία) και Galaxy Nexus, Nexus 4. Οπότε γι'αυτό σκέφτομαι αν αξίζει να δώσω τα 80 ευρώ παραπάνω για το LG G2, ή να πάρω το Moto G, με παρόμοια ίσως εμπειρία χρήσης ( ; ) και να το αλλάξω στο 1-1.5 χρόνο. Αλλά και εγώ προς το LG G2 καταλήγω. LG G3s mini όχι ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Όχι, Android θέλω, αλλά προβληματίζομαι γιατί πάντα πέφτουν οι τιμές και βγαίνουν νεότερα.. Μου έχει τύχει 2 φορές να πάρω κινητό και μήνες αργότερα να σταματήσει η υποστήριξη λόγω νέου μοντέλου - πχ HTC Wildfire, Wildfire S (τραγική εμπειρία) και Galaxy Nexus, Nexus 4. Οπότε γι'αυτό σκέφτομαι αν αξίζει να δώσω τα 80 ευρώ παραπάνω για το LG G2, ή να πάρω το Moto G, με παρόμοια ίσως εμπειρία χρήσης ( ; ) και να το αλλάξω στο 1-1.5 χρόνο. Αλλά και εγώ προς το LG G2 καταλήγω. LG G3s mini όχι ε; Aν έχεις παράπονο από υποστήριξη σε nexus τότε τράβα είτε για windows είτε για ios. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Πανε στο s3 neo αμα θες ή στο galaxy s4 mini...ειναι αξιολογα τηλεφωνα,το s3 neo το εχω στην κατοχη μου και ειναι αριστο τηλεφωνο για τα 190€ που κοστιζει Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Μα η υποστήριξη στο Ν4 δεν έχει σταματήσει. Θα πάρει κανονικά την 5. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
withend Δημ. November 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Όχι, αναφερόμουν ότι σταμάτησε του GNex, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που η Google διαφήμιζε ότι πλέον "έπεσαν τα requirements" για το Android (από 4.4 και μετά), και ότι θα έτρεχαν ακόμα και low-end devices πολύ καλά την έκδοση.. Ειρωνία που δεν την έλαβε το Galaxy Nexus, επειδή απλά ήταν εκτός των μηνών υποστήριξης της Google, ενώ παρέμενε ακόμα πολύ καλό κινητό. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μάλλον και εγώ στο G2 καταλήγω, αν και προβληματίζομαι αρκετά για τα κουμπιά και για την μη αφαιρόμενη μπαταρία. Αλλά μόνο και μόνο για επεξεργαστή και για την μεγαλύτερη χωρητικότητα στην μπαταρία, λέω να το προτιμήσω από το Galaxy S4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnred7 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Meizu mx4, 1plus one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Όχι, αναφερόμουν ότι σταμάτησε του GNex, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που η Google διαφήμιζε ότι πλέον "έπεσαν τα requirements" για το Android (από 4.4 και μετά), και ότι θα έτρεχαν ακόμα και low-end devices πολύ καλά την έκδοση.. Ειρωνία που δεν την έλαβε το Galaxy Nexus, επειδή απλά ήταν εκτός των μηνών υποστήριξης της Google, ενώ παρέμενε ακόμα πολύ καλό κινητό. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μάλλον και εγώ στο G2 καταλήγω, αν και προβληματίζομαι αρκετά για τα κουμπιά και για την μη αφαιρόμενη μπαταρία. Αλλά μόνο και μόνο για επεξεργαστή και για την μεγαλύτερη χωρητικότητα στην μπαταρία, λέω να το προτιμήσω από το Galaxy S4. Τα κουμπιά σε 2-3μερες θα τα λατρέψεις! Οι μπαταρίες της LG είναι άψογες... Το δικό μου το έχω 9μηνες το φορτίζω 2-3φορες τη μέρα και δεν έχει πάθει το παραμικρό! Αν σε φτάνει ο χώρος μην το σκέφτεσαι και! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Το Lg G2 σε αυτά τα λεφτά τα σκοτώνει όλα. Και Lollipop θα πάρει.Αυτό με τις αναβαθμίσεις είναι περισσότερο η αίσθηση του up to date.Να προτιμήσει wp (ios δεν παίζει στα λεφτά αυτά) για να φτάσει στο επίπεδο που είναι τώρα το G2 σε 2 χρόνια και αν; Το G2 και άλλη αναβάθμιση απο την 5.0 να μην πάρει, είναι ανώτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Όχι, αναφερόμουν ότι σταμάτησε του GNex, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που η Google διαφήμιζε ότι πλέον "έπεσαν τα requirements" για το Android (από 4.4 και μετά), και ότι θα έτρεχαν ακόμα και low-end devices πολύ καλά την έκδοση.. Ειρωνία που δεν την έλαβε το Galaxy Nexus, επειδή απλά ήταν εκτός των μηνών υποστήριξης της Google, ενώ παρέμενε ακόμα πολύ καλό κινητό. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μάλλον και εγώ στο G2 καταλήγω, αν και προβληματίζομαι αρκετά για τα κουμπιά και για την μη αφαιρόμενη μπαταρία. Αλλά μόνο και μόνο για επεξεργαστή και για την μεγαλύτερη χωρητικότητα στην μπαταρία, λέω να το προτιμήσω από το Galaxy S4. Αν θυμαμαι καλά η Google σταμάτησε την υποστήριξη του galaxy nexus λόγω επεξεργαστή.... Όχι γιατί παρήλθε το 18μηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts