Sofos_5 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Αν υπάρχει κάποιος χρήστης με s-view εδώ, μπορεί να μου λύσει την απορία γιατί σταμάτησε να μου δίνει την επιλογή εναλλαγής κομματιών κλπ ξαφνικά και πως μπορώ να την ενεργοποιήσω ξανά? Έχω σπάσει το κεφάλι μου.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Λάζαρε είχα θέμα με ορισμένες λειτουργίες της s-view και το πρόβλημα προέρχονταν από τις επαφές στους ακροδέκτες. Βάλε-βγάλε 2-3 φορές τη θήκη και λύθηκε το πρόβλημα δια παντός. Χωρίς βέβαια να έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα... ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Λάζαρε είχα θέμα με ορισμένες λειτουργίες της s-view και το πρόβλημα προέρχονταν από τις επαφές στους ακροδέκτες. Βάλε-βγάλε 2-3 φορές τη θήκη και λύθηκε το πρόβλημα δια παντός. Χωρίς βέβαια να έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα... ;) Σ'ευχαριστώ Βασίλη κάτι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώ αλλά για να δουλεύουν όλα τα υπόλοιπα εκτός από το μενού της Μουσικής μάλλον κάτι άλλο παίζει.. άσε σου λέω μου έχει σπάσει τα νεύρα από χθες.. :-\ Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Σ'ευχαριστώ Βασίλη κάτι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώ αλλά για να δουλεύουν όλα τα υπόλοιπα εκτός από το μενού της Μουσικής μάλλον κάτι άλλο παίζει.. άσε σου λέω μου έχει σπάσει τα νεύρα από χθες.. :-\ Παίζει να χρησιμοποιείς άλλον player εκτός της σαμη και να μην τον αναγνωρίζει; ή δεν έχει θέμα μια ιδέα έριξα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Παίζει να χρησιμοποιείς άλλον player εκτός της σαμη και να μην τον αναγνωρίζει; ή δεν έχει θέμα μια ιδέα έριξα :p Χρησιμοποιώ PowerAmp αλλά δεν παίζει ρόλο πιστεύω γιατί μέχρι προχθές δούλευε με τον συγκεκριμένο και πλέον τρώω άκυρο και από αυτόν της Samsung! Σ'ευχαριστώ πάντως ;-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Μάλλον την πάτησα παραγγέλλοντας την παρακάτω κάρτα μνήμης. Πέρασαν 45+ μέρες και ακόμη περιμένω. Είναι ο λόγος που δεν χρησιμοποιώ ακόμη το κινητό!!:mad: Έστειλα διαμαρτυρία και δεν απάντησε. Θα ζητήσω τα χρήματά μου πίσω. Έχω μπερδευτεί με τις τιμές τους, μια που έχουν τρελή διακύμανση και δεν ξέρω πως να προστατευτώ για να πάρω γνήσια. Από τις κριτικές να υποθέσω. Καμιά γνώμη; http://www.ebay.com/itm/131388049545 Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Μάλλον την πάτησα παραγγέλλοντας την παρακάτω κάρτα μνήμης. Πέρασαν 45+ μέρες και ακόμη περιμένω. Είναι ο λόγος που δεν χρησιμοποιώ ακόμη το κινητό!!:mad: Έστειλα διαμαρτυρία και δεν απάντησε. Θα ζητήσω τα χρήματά μου πίσω. Έχω μπερδευτεί με τις τιμές τους, μια που έχουν τρελή διακύμανση και δεν ξέρω πως να προστατευτώ για να πάρω γνήσια. Από τις κριτικές να υποθέσω. Καμιά γνώμη; http://www.ebay.com/itm/131388049545 http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=techdealer&myworld=true&items=25&iid=-1&de=off&which=negative&interval=365 αυτα τα σχολια τα ειχες διαβασει? ζητα μεσω paypal τα χρηματα πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Τώρα τα διάβασα...:O Έκανα κάποιες διαδικασίες που προτείνει, σήμερα ζήτησα επιστροφή, αλλά από ότι κατάλαβα θα πρέπει να περιμένω πρώτα απάντηση από τον πωλητή και μετά να έχω δικαίωμα να προχωρήσω παραπέρα, εκτός και αν υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω και δεν το ξέρω. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Μάλλον την πάτησα παραγγέλλοντας την παρακάτω κάρτα μνήμης. Πέρασαν 45+ μέρες και ακόμη περιμένω. Είναι ο λόγος που δεν χρησιμοποιώ ακόμη το κινητό!!:mad: Έστειλα διαμαρτυρία και δεν απάντησε. Θα ζητήσω τα χρήματά μου πίσω. Έχω μπερδευτεί με τις τιμές τους, μια που έχουν τρελή διακύμανση και δεν ξέρω πως να προστατευτώ για να πάρω γνήσια. Από τις κριτικές να υποθέσω. Καμιά γνώμη; http://www.ebay.com/itm/131388049545 Με μόλις 89,1% feedback ρίσκαρες πολύ φίλε… Εγώ αν ΔΕΝ έχει 99% και πάνω positive feedback δεν κάνω καμία αγορά! Πάντα να κοιτάς τα σχόλια όπως ο φίλος που σε ενημέρωσε παραπάνω αλλά και τι feedback έχει ο seller… Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Με μόλις 89,1% feedback ρίσκαρες πολύ φίλε… Εγώ αν ΔΕΝ έχει 99% και πάνω positive feedback δεν κάνω καμία αγορά! Πάντα να κοιτάς τα σχόλια όπως ο φίλος που σε ενημέρωσε παραπάνω αλλά και τι feedback έχει ο seller… Ρίσκαρα και έχασα μάλλον! Φυσικά τα παθήματα γίνονται μαθήματα. Παρήγγειλα άλλη με καλές κριτικές 99,7.;) Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 σκεφτομαι να παρω μια s-view θηκη θελω να παρω την Led αλλα μια η τιμη αλλα και το οτι δεν προσφετει κατι αλλο περα απο ενα χαρικτηριστικο στους γυρω " wow look that! and you smile like a boss lool " λεω να παω στην κλασικη! αν εχεις καποιον κωδικο στο τηλ πχ αποτυπωμα ή pin τα μνμ ανοιγουν κανονικα ή θα πρεπει να ανοιξω το καπακι και να τα δω; ή κλησεις ; μνμ απο αλλες ειδοποιησεις φενονται πχ απο facebook ή gmail ;; δεν εχω ξαναπαρει καποια s-view γενικα αλλα το σκεφτομαι μιας και το κινητο το βαζω σε τσανατκι και πιστεω ειναι οτι πρεπει για καλοκαιρι και αυτα εχω την spingen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 χθες καθως μιλουσα με το κινητο μου βγαζει ειδοποιηση αποσυνδεθηκε η καρτα μνημης μια samsung class 10 32gb hcI http://www.flipkart.com/samsung-32-gb-microsd-plus-class-10-memory-card-10yrs-warranty/p/itmdsyk2pv2kzavb Tην εβγαλα την ξαναεβαλα επανεκκινηση το κινητο τιποτα.Την βαζω σε ανταπτορα να τη δω σε υπολογιστη νεκρη τελειως προφανως την επαθε μια και εξω την εχω κοντα 3 χρονια τωρα.Υπαρχει τροπος να βγαλω καποιες φωτογραφιες απο μεσα και αν εχετε να μου προτεινετε καποια 64 gb samsung. κοιταω τις pro και evo.ευχαριστω παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Ρίσκαρα και έχασα μάλλον! Φυσικά τα παθήματα γίνονται μαθήματα. Παρήγγειλα άλλη με καλές κριτικές 99,7.;) Θα τα παρεις σιγουρα πισω τα χρηματα , εστω κι αν ειναι απατεωνας, αγοραζω 15 χρονια απο ebay. αν και να σου πω την αληθεια καρτες μνημης αγοραζω μονο απο Ελλαδα , λογω fake μνημων usb flash disks κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Σήμερα είδα από κοντά το 4G+ μέσο vodafone με το κοντέρ να κλειδώνει στα 275Mbps... :blink: Σίγουρα με το C δεν θα δω τέτοια νούμερα αλλά anyway!Επίσης είχανε για test το Samsung Gear VR το οποίο δοκίμασα και πραγματικά βλέπεις video με άλλο μάτι... :blink: Μου έκανε δυνατό κλικ και σκέφτομαι σοβαρά να το χτυπήσω!Επίσημα δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα βέβαια όπως με ενημέρωσαν ούτε ξέρουμε πόσο θα κοστολογηθεί...Σε ξένα sites από έρευνα που έκανα το πέτυχα κοντά στα 200$.Δεδομένου ότι αυτό που δοκίμασα πάντως ήταν για F θα υπάρχει θέμα συμβατότητας λέτε όταν θα το φέρει επίσημα η samsung στην Ελλάδα ή θα λειτουργεί για όλα τα μοντέλα κανονικά; Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) σκεφτομαι να παρω μια s-view θηκη θελω να παρω την Led αλλα μια η τιμη αλλα και το οτι δεν προσφετει κατι αλλο περα απο ενα χαρικτηριστικο στους γυρω " wow look that! and you smile like a boss lool " λεω να παω στην κλασικη! αν εχεις καποιον κωδικο στο τηλ πχ αποτυπωμα ή pin τα μνμ ανοιγουν κανονικα ή θα πρεπει να ανοιξω το καπακι και να τα δω; ή κλησεις ; μνμ απο αλλες ειδοποιησεις φενονται πχ απο facebook ή gmail ;; δεν εχω ξαναπαρει καποια s-view γενικα αλλα το σκεφτομαι μιας και το κινητο το βαζω σε τσανατκι και πιστεω ειναι οτι πρεπει για καλοκαιρι και αυτα εχω την spingen Λοιπόν όσον αφορά τη κλασική θήκη.. αν έχεις κάποιο κλείδωμα οθόνης (στη δική μου περίπτωση αποτύπωμα) σου δείχνει πως έχεις μήνυμα και αναπάντητη αλλά όχι το περιεχόμενο, τον αποστολέα ή από ποιον ήταν η αναπάντητη, θα πρέπει να ανοίξεις το καπάκι και να ξεκλειδώσεις την οθόνη για να τα δεις αυτά. Χωρίς κλείδωμα οθόνης μπορείς και να τα δεις αλλά και να πάρεις π.χ. Τηλέφωνο απευθείας πίσω. Την Facebook εφαρμογή δεν τη χρησιμοποίησα ποτέ οπότε δεν γνωρίζω, ούτε και το gmail, δεν πιστεύω πως βγάζει όμως ενημερώσεις γενικότερα για άλλες εφαρμογές εκτός από τα κλασικά εικονίδια που φαίνονται στην status bar. Να σου πω τα θετικά τώρα σε αντίθεση με τη LED θήκη κατά τη προσωπική μου άποψη.. *μπορείς να δεις ποιος σε καλεί και να απαντήσεις σε κλήσεις χωρίς να ανοίξεις το καπάκι *μπορείς να κλείσεις το ξυπνητήρι χωρίς να ανοίξεις το καπάκι *μπορείς να δεις ποιο κομμάτι παίζει αν ακούς Μουσική και υπάρχουν επιλογές πίσω, παύση, μπροστά *επιλογή φόντου και τύπου ρολογιών για το φαίνεσθαι *μπορείς να βγάλεις φωτογραφία χωρίς να ανοίξεις το καπάκι *μπορείς να δεις τον καιρό και τα βήματα του s-health αν σε ενδιαφέρουν αυτά Τα αρνητικά τώρα και ταυτόχρονα θετικά της LED *όταν έχεις μια ειδοποίηση, είτε αυτή είναι αναπάντητη, είτε μήνυμα κλπ. άπαξ και σβήσει η μικρή οθόνη η s-view δεν στο εμφανίζει ανά κάποια λεπτά ώστε να το πάρει το μάτι σου (επίσης το led της συσκευής καλύπτεται οπότε ουσιαστικά δεν έχεις κάποια μόνιμη ειδοποίηση) σε αντίθεση με τη LED θήκη στην οποία κάνει κάτι σχηματάκια! Τεράστιο μειονέκτημα της s-view κατ'εμέ. *το τζάμι/πλαστικό στη δική μου περίπτωση χαράχτηκε σχετικά γρήγορα, η LED.. δύσκολα να χαραχτεί! *Αυτά! Απλά η LED είναι εφετζίδικη όπως και να το κάνουμε αλλά η κλασική λόγω δυνατότητας αλληλεπίδρασης με την οθόνη είναι κάπως πιο πρακτική, κατά τη προσωπική μου άποψη. Να τονίσω πως εγώ λόγω root έχω s-view των 3€ όμως και όχι την αυθεντική, οπότε η δεύτερη περίπτωση μπορεί να μην ισχύει κιόλας. Παρ'όλα αυτά, ενώ τέτοιου είδους θήκες τις φοβόμουν, να τονίσω πως μου έπεσε δύο φορές τη μια από ύψος ενός μέτρου σε άσφαλτο μάλιστα και δεν έπαθε τίποτα. Μου φάνηκε λίγο άβολη στο πιάσιμο στην αρχή και φοβάμαι μην πάρει τίποτα σκόνη μέσα και με το άνοιξε κλείσε χαράξω την οθόνη, αλλά εν τέλη και τη συνήθισα και δεν έχω παρατηρήσει κάτι στην οθόνη. Αυτά!.. Tην εβγαλα την ξαναεβαλα επανεκκινηση το κινητο τιποτα.Την βαζω σε ανταπτορα να τη δω σε υπολογιστη νεκρη τελειως προφανως την επαθε μια και εξω την εχω κοντα 3 χρονια τωρα.Υπαρχει τροπος να βγαλω καποιες φωτογραφιες απο μεσα και αν εχετε να μου προτεινετε καποια 64 gb samsung. κοιταω τις pro και evo.ευχαριστω παιδια. Δυστυχώς αν δεν στην αναγνωρίζει, δεν την εμφανίζει καν ούτε το κινητό αλλά ούτε και υπολογιστής με adaptor δεν πιστεύω πως είναι εφικτό με κάποια οικονομική λύση.. υπάρχουν τρόποι για τα πάντα αλλά τώρα να μπεις στη διαδικασία να δώσεις >400€ για μερικές φωτογραφίες, θα πρέπει να είναι τεράστιας αξίας! Όσον αφορά τις κάρτες προσωπικά δεν έχω κάποια ιδιαίτερη να προτείνω, οποία πάρεις άλλωστε από Class 8 και πάνω της Samsung θα κάνει άριστα τη δουλειά της και δεν πιστεύω πως θα καταλάβεις ουσιαστική διαφορά στη καθημερινή σου χρήση. Σήμερα είδα από κοντά το 4G+ μέσο vodafone με το κοντέρ να κλειδώνει στα 275Mbps... :blink: Σίγουρα με το C δεν θα δω τέτοια νούμερα αλλά anyway!Επίσης είχανε για test το Samsung Gear VR το οποίο δοκίμασα και πραγματικά βλέπεις video με άλλο μάτι... :blink: Μου έκανε δυνατό κλικ και σκέφτομαι σοβαρά να το χτυπήσω!Επίσημα δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα βέβαια όπως με ενημέρωσαν ούτε ξέρουμε πόσο θα κοστολογηθεί...Σε ξένα sites από έρευνα που έκανα το πέτυχα κοντά στα 200$.Δεδομένου ότι αυτό που δοκίμασα πάντως ήταν για F θα υπάρχει θέμα συμβατότητας λέτε όταν θα το φέρει επίσημα η samsung στην Ελλάδα ή θα λειτουργεί για όλα τα μοντέλα κανονικά; Πήγα να γράψω πως θεωρώ δεδομένο ότι θα δουλεύει σε όλα τα μοντέλα αλλά είπα να κάνω μια αναζήτηση πρώτα.. Όντως υπάρχει θέμα με τον Exynos γιατί δεν έχει έρθει update υποστήριξης ακόμα αλλά έχει βρεθεί λύση, πράγμα που σημαίνει πως είναι καθαρά θέμα software και πως μελλοντικά θα υπάρξει και επίσημη λύση. Λύση εδώ Edited February 28, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Πήγα να γράψω πως θεωρώ δεδομένο ότι θα δουλεύει σε όλα τα μοντέλα αλλά είπα να κάνω μια αναζήτηση πρώτα.. Όντως υπάρχει θέμα με τον Exynos γιατί δεν έχει έρθει update υποστήριξης ακόμα αλλά έχει βρεθεί λύση, πράγμα που σημαίνει πως είναι καθαρά θέμα software και πως μελλοντικά θα υπάρξει και επίσημη λύση. Λύση εδώ Thanks φίλε για την ενημέρωση και το χρήσιμο link! :) Θα είμαι standby... :ninja: Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Λοιπόν όσον αφορά τη κλασική θήκη.. αν έχεις κάποιο κλείδωμα οθόνης (στη δική μου περίπτωση αποτύπωμα) σου δείχνει πως έχεις μήνυμα και αναπάντητη αλλά όχι το περιεχόμενο, τον αποστολέα ή από ποιον ήταν η αναπάντητη, θα πρέπει να ανοίξεις το καπάκι και να ξεκλειδώσεις την οθόνη για να τα δεις αυτά. Χωρίς κλείδωμα οθόνης μπορείς και να τα δεις αλλά και να πάρεις π.χ. Τηλέφωνο απευθείας πίσω. Την Facebook εφαρμογή δεν τη χρησιμοποίησα ποτέ οπότε δεν γνωρίζω, ούτε και το gmail, δεν πιστεύω πως βγάζει όμως ενημερώσεις γενικότερα για άλλες εφαρμογές εκτός από τα κλασικά εικονίδια που φαίνονται στην status bar. Να σου πω τα θετικά τώρα σε αντίθεση με τη LED θήκη κατά τη προσωπική μου άποψη.. *μπορείς να δεις ποιος σε καλεί και να απαντήσεις σε κλήσεις χωρίς να ανοίξεις το καπάκι *μπορείς να κλείσεις το ξυπνητήρι χωρίς να ανοίξεις το καπάκι *μπορείς να δεις ποιο κομμάτι παίζει αν ακούς Μουσική και υπάρχουν επιλογές πίσω, παύση, μπροστά *επιλογή φόντου και τύπου ρολογιών για το φαίνεσθαι *μπορείς να βγάλεις φωτογραφία χωρίς να ανοίξεις το καπάκι *μπορείς να δεις τον καιρό και τα βήματα του s-health αν σε ενδιαφέρουν αυτά Τα αρνητικά τώρα και ταυτόχρονα θετικά της LED *όταν έχεις μια ειδοποίηση, είτε αυτή είναι αναπάντητη, είτε μήνυμα κλπ. άπαξ και σβήσει η μικρή οθόνη η s-view δεν στο εμφανίζει ανά κάποια λεπτά ώστε να το πάρει το μάτι σου (επίσης το led της συσκευής καλύπτεται οπότε ουσιαστικά δεν έχεις κάποια μόνιμη ειδοποίηση) σε αντίθεση με τη LED θήκη στην οποία κάνει κάτι σχηματάκια! Τεράστιο μειονέκτημα της s-view κατ'εμέ. *το τζάμι/πλαστικό στη δική μου περίπτωση χαράχτηκε σχετικά γρήγορα, η LED.. δύσκολα να χαραχτεί! *Αυτά! Απλά η LED είναι εφετζίδικη όπως και να το κάνουμε αλλά η κλασική λόγω δυνατότητας αλληλεπίδρασης με την οθόνη είναι κάπως πιο πρακτική, κατά τη προσωπική μου άποψη. Να τονίσω πως εγώ λόγω root έχω s-view των 3€ όμως και όχι την αυθεντική, οπότε η δεύτερη περίπτωση μπορεί να μην ισχύει κιόλας. Παρ'όλα αυτά, ενώ τέτοιου είδους θήκες τις φοβόμουν, να τονίσω πως μου έπεσε δύο φορές τη μια από ύψος ενός μέτρου σε άσφαλτο μάλιστα και δεν έπαθε τίποτα. Μου φάνηκε λίγο άβολη στο πιάσιμο στην αρχή και φοβάμαι μην πάρει τίποτα σκόνη μέσα και με το άνοιξε κλείσε χαράξω την οθόνη, αλλά εν τέλη και τη συνήθισα και δεν έχω παρατηρήσει κάτι στην οθόνη. Αυτά!.. σε ευχαριστω και εγω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 (edited) Πριν μερικές μέρες σας είχα πει ότι παράγγειλα ένα γυαλί για εμπρός.απο εδώ http://m.ebay.com/itm/301382351130?_mwBanner=1 Τελικά μου δεν αξίζει στης άκρες δεν κολλάει. Αφήνει κενο και δεν καλύπτει μέχρι έξω την οθόνη. Καμιά καλή ζελατίνα που να καλύπτει όλη την οθόνη? ή κάποιο καλό γυαλί? Edited March 1, 2015 by grigoris10 Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Πριν μερικές μέρες σας είχα πει ότι παράγγειλα ένα γυαλί για εμπρός.απο εδώ http://m.ebay.com/itm/301382351130?_mwBanner=1 Τελικά μου δεν αξίζει στης άκρες δεν κολλάει. Αφήνει κενο και δεν καλύπτει μέχρι έξω την οθόνη. Καμιά καλή ζελατίνα που να καλύπτει όλη την οθόνη? ή κάποιο καλό γυαλί? Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ αλλά με άλλη μάρκα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Πήρα δοκιμαστικά το screen protector της Samsung μέχρι να έρθει το glass και μεχρι στιγμής φαίνεται πολύ καλό. Είναι λεπτό και δύσκολα το διακρίνεις, δεν κρατάει πολλές δαχτυλιές και η συσκευασία του έχει 2 τεμάχια. Μένει να δω πόσο θα αντέξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Πήρα δοκιμαστικά το screen protector της Samsung μέχρι να έρθει το glass και μεχρι στιγμής φαίνεται πολύ καλό. Είναι λεπτό και δύσκολα το διακρίνεις, δεν κρατάει πολλές δαχτυλιές και η συσκευασία του έχει 2 τεμάχια. Μένει να δω πόσο θα αντέξει. Από που το πηρές ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Από που το πηρές ; Το πήρα από Amazon αλλά βλέπω ότι το έχει και το eshop.gr δεν ξέρω όμως αν έχει δύο τεμάχια. http://www.e-shop.gr/samsung-display-protector-et-fn910-for-galaxy-note-4-n910-p-TEL.019093 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Πήρα δοκιμαστικά το screen protector της Samsung μέχρι να έρθει το glass και μεχρι στιγμής φαίνεται πολύ καλό. Είναι λεπτό και δύσκολα το διακρίνεις, δεν κρατάει πολλές δαχτυλιές και η συσκευασία του έχει 2 τεμάχια. Μένει να δω πόσο θα αντέξει. Το πήρα από Amazon αλλά βλέπω ότι το έχει και το eshop.gr δεν ξέρω όμως αν έχει δύο τεμάχια. http://www.e-shop.gr/samsung-display-protector-et-fn910-for-galaxy-note-4-n910-p-TEL.019093 ΟΚ ευχαριστώ πολύ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Πήρα δοκιμαστικά το screen protector της Samsung μέχρι να έρθει το glass και μεχρι στιγμής φαίνεται πολύ καλό. Είναι λεπτό και δύσκολα το διακρίνεις, δεν κρατάει πολλές δαχτυλιές και η συσκευασία του έχει 2 τεμάχια. Μένει να δω πόσο θα αντέξει. Φοράω το screen protector της Samsung στο δικό μου ΝΟΤΕ 4 από αρχές Νοεμβρίου, κλεισμένοι 4 μήνες πια, και δεν έχει πάθει το παραμικρό. Θα μου βγάλει σίγουρα 2-3 μήνες ακόμα, μετά θα φορέσω το 2ο της συσκευασίας, και όταν κι αυτό φθαρεί, θα έχω αντικαταστήσει το κινητό με το 5άρι ΝΟΤΕ Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Πριν μερικές μέρες σας είχα πει ότι παράγγειλα ένα γυαλί για εμπρός.απο εδώ http://m.ebay.com/itm/301382351130?_mwBanner=1 Τελικά μου δεν αξίζει στης άκρες δεν κολλάει. Αφήνει κενο και δεν καλύπτει μέχρι έξω την οθόνη. Καμιά καλή ζελατίνα που να καλύπτει όλη την οθόνη? ή κάποιο καλό γυαλί? Εδω εισαι φιλε http://www.ebay.co.uk/itm/PELLICOLA-PROTETTIVA-X-ONE-SHOCK-ABSORPTION-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-4-N910-/301534272121?pt=Segreterie_telefoniche&hash=item4634d7da79 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts