vag74 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 τζαμακι μπαα! εγω ειχα παρει ενα τις nuglas κρατησε κανενα 2 μηνο και μετα χαλασε μονο του δεν κρατανε πολυ γιατι δεν καθονται καλα τα τζαμακια και ξεκολλανε! θα σου πρωτεινα να πας ζελατινα σαμη αν θες εγω παντως το χαιρομαι γυμνο απο τοτε δεν ξανα εβαλα τπτ! Ευχαριστώ φίλε μου ζελατίνα Samsung θα πάρω μιας και φοράω τώρα μια του πλαισίου που παλιωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 τζαμακι μπαα! εγω ειχα παρει ενα τις nuglas κρατησε κανενα 2 μηνο και μετα χαλασε μονο του δεν κρατανε πολυ γιατι δεν καθονται καλα τα τζαμακια και ξεκολλανε! θα σου πρωτεινα να πας ζελατινα σαμη αν θες εγω παντως το χαιρομαι γυμνο απο τοτε δεν ξανα εβαλα τπτ! Κι εγώ γυμνό το χαίρομαι οπως και το note 2 που το είχα δυο χρόνια.Δεν μου έχει πάθει κάτι η οθόνη,εκτός κι αν είναι τόσο ανεπαίσθητο που δεν το βλέπω.Αλλά ψήνομαι να πάρω μια θήκη samsung sview cover.Αξίζει τον κόπο λετε;Είναι λειτουργική;Πάντως είναι πολύ όμορφη.Σκέφτομαι να την πάρω σε χρυσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Ειναι γεμάτο το ebay με 26-28€ ... Μπορεις να τη βρεις και Ευρώπη , αλλα αρκετά πιο ακριβά (κανα 50αρι μαζι με τα μεταφορικά) Να σας πω ότι και γω στο note 4 έχω πλέον την ίδια, μετά από υπόδειξη του @vadegr. Τον ευχαριστώ ! Είναι όντως εκπληκτική. Με τέλεια προστασία φοβερή ποιότητα. Και με κουμπάκι όχι μαγνητάκι στο κλείσιμο. 2 πράγματα της λείπουν, αλλά δεν μπορεί να τα βρει κανείς όλα σε μια θήκη: τρυπούλα εμπρός να φαίνεται το led, και δε διπλώνει η πλάτη να κάνει stand. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Να σας πω ότι και γω στο note 4 έχω πλέον την ίδια, μετά από υπόδειξη του @vadegr. Τον ευχαριστώ ! Είναι όντως εκπληκτική. Με τέλεια προστασία φοβερή ποιότητα. Και με κουμπάκι όχι μαγνητάκι στο κλείσιμο. 2 πράγματα της λείπουν, αλλά δεν μπορεί να τα βρει κανείς όλα σε μια θήκη: τρυπούλα εμπρός να φαίνεται το led, και δε διπλώνει η πλάτη να κάνει stand. Χαίρομαι φίλε μου,Καλορίζικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias1515 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Κι εγώ γυμνό το χαίρομαι οπως και το note 2 που το είχα δυο χρόνια.Δεν μου έχει πάθει κάτι η οθόνη,εκτός κι αν είναι τόσο ανεπαίσθητο που δεν το βλέπω.Αλλά ψήνομαι να πάρω μια θήκη samsung sview cover.Αξίζει τον κόπο λετε;Είναι λειτουργική;Πάντως είναι πολύ όμορφη.Σκέφτομαι να την πάρω σε χρυσό. Είναι πόλύ όμορφη όντως αλλά λειτουργική δεν θα την έλεγα σε καμία περίπτωση. Εγώ δύο εβδομάδες την κράτησα και δεν την ξαναέβαλα ποτέ. Έχω βολευτεί πάρα πολύ με την hard cover. Παράθεση Samsung Galaxy Note 4 - Samsung Galaxy S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) Ποια καρτα μνημης εχετε να προτείνετε για το note 4? εχω μια 32gb αλλα δεν μου φτανει ποια και σκεφτομαι να στραφω σε 128gb. Θελω να μπορω να γραψω 4Κ βιντεο και να ειναι οσο το δυνατον γρηγορη. Μεχρι στιγμης αυτη που εχω την χρησιμοποιω σαν αποθηκευτικο χωρο για mp3 και ταινιες, γιατι ειχα παρατηρησει διαφορα σκαλωματα οταν τραβουσα φωτογραφιες ή βιντεο. Edited October 21, 2015 by Nos 55 Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Οι 128 της SanDisk & η 128 evo της Samsung είναι πολύ εξαιρετικές προτάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Οι 128 της SanDisk & η 128 evo της Samsung είναι πολύ εξαιρετικές προτάσεις. Απο αυτες: https://www.dataio.nl/micro-sd/microsd-128gb/ ποια θα προτεινες; Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ποια καρτα μνημης εχετε να προτείνετε για το note 4? εχω μια 32gb αλλα δεν μου φτανει ποια και σκεφτομαι να στραφω σε 128gb. Θελω να μπορω να γραψω 4Κ βιντεο και να ειναι οσο το δυνατον γρηγορη. Μεχρι στιγμης αυτη που εχω την χρησιμοποιω σαν αποθηκευτικο χωρο για mp3 και ταινιες, γιατι ειχα παρατηρησει διαφορα σκαλωματα οταν τραβουσα φωτογραφιες ή βιντεο. Όντως τα 32 είναι λίγα...Προσωπικά έχω την SanDisk 128GB Class10 UHS-1 Micro SDXC Micro SD TF Card 30MB/s ULTRA και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!Έχω λύση το θέμα του χώρου!Την προτείνω ανεπιφύλακτα... ;) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Απο αυτες: https://www.dataio.nl/micro-sd/microsd-128gb/ ποια θα προτεινες; Evo plus Δεν ήξερα ότι παίζει τόσο χαμηλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Evo plus Δεν ήξερα ότι παίζει τόσο χαμηλά Σε αυτο το site βρηκα πολυ καλες τιμες. Και απ'οτι εχω ψαξει ειναι αξιοπιστο. Εμενα αυτο που ενδιαφερει ειναι οταν χρησιμοποιω εφαρμογες τυπου spotify και οταν τραβαω βιντεο και φωτογραφιες να μην κολλαει. Γιατι για αυτα τα τρια πραγματα αναγκάζομαι να χρησιμοποιω την εσωτερικη μνημη της συσκευης η οποια εχει γεμισει! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Σε αυτο το site βρηκα πολυ καλες τιμες. Και απ'οτι εχω ψαξει ειναι αξιοπιστο. Εμενα αυτο που ενδιαφερει ειναι οταν χρησιμοποιω εφαρμογες τυπου spotify και οταν τραβαω βιντεο και φωτογραφιες να μην κολλαει. Γιατι για αυτα τα τρια πραγματα αναγκάζομαι να χρησιμοποιω την εσωτερικη μνημη της συσκευης η οποια εχει γεμισει! Κοίτα έγω έχω την sandisk 128gb & τσίμπησα με την προσφορά του eshop & την evo 128(Την απλή) Με αμφότερες τις κάρτες δεν είχα θέμα ποτέ στην λήψη φωτό & βίντεο (αλλά δεν τραβάω 4k-τώρα που τράβηξα ένα μικρό περίπου 1 min δεν είχα θέμα, επίσης παρατήρησα ότι το 4k πιάνει περίπου 4-5mb/sec ενώ η sandisk έχει μετρημένη στη δική μου συσκευή ταχύτητα εγγραφής 12mb/sec & η evo περίπου 20mb/sec). Για spotify δεν γνωρίζω. Μια πολύ μικρή καθυστέρηση παρατηρώ μόνο στη φόρτωση των εικόνων είτε στη stock gallery(έχω περάσει του note 5) είτε και στο quick pik(είναι ταχύτατο γενικά) αλλά έχω 25gb φωτό οπότε πιστεύω δικαιολογείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Είναι πόλύ όμορφη όντως αλλά λειτουργική δεν θα την έλεγα σε καμία περίπτωση. Εγώ δύο εβδομάδες την κράτησα και δεν την ξαναέβαλα ποτέ. Έχω βολευτεί πάρα πολύ με την hard cover. Έχεις δίκιο.Επίσης παρατήρησα οτι οταν τραβας φωτο και βίντεο με την θήκη κλειστή,δεν τραβάει στην ποιότητα που έχεις προεπιλέξει απο το μενού της συσκευής,αλλά την μειώνει σε μια προκαθορισμένη ποιότητα.Αυτο τι κουφό ειναι πάλι;Αφου την κάμερα του κινητού χρησιμοποιεί,τι πειράζει που τραβάει με κλειστή θήκη;Επίσης παρατηρώ μεγάλη πτώση μπαταρίας με τη θήκη.Το κρατάει ξύπνιο το τηλέφωνο;Είμαι το βραδυ με 75% και flight mode,οι εφαρμογές ολες κλειστές και το πρωί εχω 50%Δηλαδή 25% τι το έφαγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Έχεις δίκιο.Επίσης παρατήρησα οτι οταν τραβας φωτο και βίντεο με την θήκη κλειστή,δεν τραβάει στην ποιότητα που έχεις προεπιλέξει απο το μενού της συσκευής,αλλά την μειώνει σε μια προκαθορισμένη ποιότητα.Αυτο τι κουφό ειναι πάλι;Αφου την κάμερα του κινητού χρησιμοποιεί,τι πειράζει που τραβάει με κλειστή θήκη;Επίσης παρατηρώ μεγάλη πτώση μπαταρίας με τη θήκη.Το κρατάει ξύπνιο το τηλέφωνο;Είμαι το βραδυ με 75% και flight mode,οι εφαρμογές ολες κλειστές και το πρωί εχω 50%Δηλαδή 25% τι το έφαγε; Οντως είναι απαράδεκτο όταν βγάζεις φωτογραφίες με την s-view να μειώνει χωρίς λόγο την ποιότητα και μάλιστα τις αποθηκεύει σε άλλο φάκελο. Κατά τα άλλα η θήκη δεν επιβαρύνει την κατανάλωση. Κάποιο άλλο θέμα έχεις! Από δικές μου μετρήσεις σε λειτουργία πτήσης και όλα τα άλλα κλειστά και φυσικά σε πλήρη αναμονή έχω πτώση μπαταρίας 1% ανά 5,5 ώρες. Κάποιο πρόγραμμα ίσως. Όταν μπαίνεις στην κατανάλωση μπαταρίας σου δείχνει πιο πρόγραμμα καταναλώνει περισσότερο. Από εκεί θα βγάλεις άκρη. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Κοίτα έγω έχω την sandisk 128gb & τσίμπησα με την προσφορά του eshop & την evo 128(Την απλή) Με αμφότερες τις κάρτες δεν είχα θέμα ποτέ στην λήψη φωτό & βίντεο (αλλά δεν τραβάω 4k-τώρα που τράβηξα ένα μικρό περίπου 1 min δεν είχα θέμα, επίσης παρατήρησα ότι το 4k πιάνει περίπου 4-5mb/sec ενώ η sandisk έχει μετρημένη στη δική μου συσκευή ταχύτητα εγγραφής 12mb/sec & η evo περίπου 20mb/sec). Για spotify δεν γνωρίζω. Μια πολύ μικρή καθυστέρηση παρατηρώ μόνο στη φόρτωση των εικόνων είτε στη stock gallery(έχω περάσει του note 5) είτε και στο quick pik(είναι ταχύτατο γενικά) αλλά έχω 25gb φωτό οπότε πιστεύω δικαιολογείται. Ειδα τωρα μερικα βιντεο που εχω τραβηξει σε 4Κ ειναι περιπου 6 mb/sec. Οποτε με ταχυτητα εγγραφης στα 20mb/s που δινει η evo plus δεν νομιζω να εχω θεμα. Σε ευχαριστω πολυ! Μαλλον εκει θα καταληξω. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Ειδα τωρα μερικα βιντεο που εχω τραβηξει σε 4Κ ειναι περιπου 6 mb/sec. Οποτε με ταχυτητα εγγραφης στα 20mb/s που δινει η evo plus δεν νομιζω να εχω θεμα. Σε ευχαριστω πολυ! Μαλλον εκει θα καταληξω. Τίποτα φίλε μου :) Αν πάρεις από κει που πρότεινες, όταν με το καλό παραλάβεις, ενημερώσε μας αν ήταν όλα οκ, το κατάστημα έχει πολύ καλές τιμές, αν είναι να το χούμε στα υπόψιν μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Κάποια καλή βάση για αυτοκίνητο ώστε να χρησιμοποιώ GPS αλλά να του φοράω και την Samsung protective Case; φυσικά θέλω και το καλύτερο και το φθηνότερο σαν σωστός καταναλωτής :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Πήρα τζάμι της ancus 0.26mm και δεν έχει ούτε ίχνος από το hello effect που αναφέρουν στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 καλησπέρα, σκέφτομαι και εγώ σοβαρα την sd card για το τηλ μου. Από ότι έχω καταλάβει, η samsung evo είναι πολύ καλή πρόταση. Ποιά όμως> Ποιός τύπος μοντέλο ειίναι η πιο γρήγορη? Βγαίνει 32/64/128 ? Μήπως είναι διαθέσιμο κάποιο link? Ευχαριστώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 καλησπέρα, σκέφτομαι και εγώ σοβαρα την sd card για το τηλ μου. Από ότι έχω καταλάβει, η samsung evo είναι πολύ καλή πρόταση. Ποιά όμως> Ποιός τύπος μοντέλο ειίναι η πιο γρήγορη? Βγαίνει 32/64/128 ? Μήπως είναι διαθέσιμο κάποιο link? Ευχαριστώ !!! Όλες οι evo τις ίδιες ταχύτητες χτυπάνες απλά έχουν άλλη χωρητικότητα. Η ταχύτητα αλλάζει αν πας σε άλλη σειρά, π.χ. evo σε σχέση με evo plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 αξιζει τα λεφτα της η plus σε σχέση με την απλή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Είμαι τόσο ευχαριστημένος από το γυαλάκι που έβαλα χτες,ώστε ξαναγράφω γι' αυτό.Είναι ασύλληπτη η διαφορά στην αίσθηση,όταν τρέχει το δάχτυλο πάνω της,ιδίως σε σχέση με την πλαστική μεμβράνη που είχα πιο πριν.Λες και έχω βάλει τούρμπο στο δάχτυλο,ή ότι γλυστράει πάνω σε πάγο είναι.Ευτυχής.:p http://www.netimes.com/shop/nillkin%C3%A2%C2%84%C2%A2-nanometer-antiexplosion-tempered-glass-screen-protector-for-samsung-galaxy-note-4-p-5473.html?cPath=87_986 Την πήρα και εγώ, αλλά δεν την έβαλα γιατί δεν πιάνει όλο το τζάμι, παρά μόνο την ενεργή οθόνη! Για αυτό και δεν έχει θέμα με την καμπυλότητα. Αφήνει αριστερά και δεξιά ένα κενό κάπου στα 1 με 2 χιλ. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Την πήρα και εγώ, αλλά δεν την έβαλα γιατί δεν πιάνει όλο το τζάμι, παρά μόνο την ενεργή οθόνη! Για αυτό και δεν έχει θέμα με την καμπυλότητα. Αφήνει αριστερά και δεξιά ένα κενό κάπου στα 1 με 2 χιλ. Ετσι είναι,αλλά από τη στιγμή που έχω βάλει και τη μπλε θήκη της Samsung,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα,μιας και η ενεργή οθόνη είναι "μέσα" στο γυαλάκι.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Ετσι είναι,αλλά από τη στιγμή που έχω βάλει και τη μπλε θήκη της Samsung,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα,μιας και η ενεργή οθόνη είναι "μέσα" στο γυαλάκι.:) Κατάλαβα! Εγώ έχω την γνήσια S-VIEW οπότε φαίνεται κάπως το κενό αυτό και δεν την δοκίμασα...:confused: Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Ετσι είναι,αλλά από τη στιγμή που έχω βάλει και τη μπλε θήκη της Samsung,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα,μιας και η ενεργή οθόνη είναι "μέσα" στο γυαλάκι.:) ποιο παίρνουμε? το ARC Edge 0.3mm +1.34 euros ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts