aviador Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Υπαρχει πουθενα back cover που να αντικαθιστα το original και να ειναι απο μεταλλικο υλικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Υπαρχει πουθενα back cover που να αντικαθιστα το original και να ειναι απο μεταλλικο υλικο? Δεν ξερω αν υπαρχει (αν και σιγουρα θα πετυχεις κατι στο ebay), αλλα εχε υποψη σου πως μπορει να σου δημιουργησει θεμα με το σημα gps/wifi κλπ. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Υπαρχει πουθενα back cover που να αντικαθιστα το original και να ειναι απο μεταλλικο υλικο? Δεν ξερω αν υπαρχει (αν και σιγουρα θα πετυχεις κατι στο ebay), αλλα εχε υποψη σου πως μπορει να σου δημιουργησει θεμα με το σημα gps/wifi κλπ. Σίγουρα θα βρεις αλλά δεν αξίζει σε καμία περίπτωση, αφού όπως προαναφέρθηκε θα δημιουργήσει πρόβλημα στη λήξη σήματος. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sairisa Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Καλησπέρα παιδιά.. Μόλις παρέλαβα το back cover by Samsung σε μπλε χρώμα... Απίστευτη θήκη και τρομερά κλικι τα κουμπιά... Μόνος ενδοιασμος αν και ει σημάδια στο μεταλλικό φρειμ.. Παίζει τίποτα τέτοιο η τζάμπα το σκέφτομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά.. Μόλις παρέλαβα το back cover by Samsung σε μπλε χρώμα... Απίστευτη θήκη και τρομερά κλικι τα κουμπιά... Μόνος ενδοιασμος αν και ει σημάδια στο μεταλλικό φρειμ.. Παίζει τίποτα τέτοιο η τζάμπα το σκέφτομαι? Πρώτα από όλα μεγειά. Αν το βγάζεις συχνά απλά πριν το βάζεις να φυσάς καλά την θήκη ώστε να μην έχει σκόνη. Αυτή κάνει τη ζημιά. Εγώ την έβγαζα κάθε μέρα σημάδι δεν έκανε Edited September 23, 2015 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Σήμερα παρέλαβα αυτό το tempered glass. Καλύπτει όλόκληρη την μπροστινή γυάλινη επιφάνεια και δεν αφήνει το παραμικρό κενό περιμετρικά. Όλες οι οπές είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες με τα σημεία ενδιαφέροντος του κινητού (σένσορες, κάμερα, ακουστικό κτλ), εκτός από τα software buttons, όπου είναι τοποθετημένα ελαφρώς πιο κάτω από όσο θα έπρεπε. Το σημαντικότερο για εμένα είναι ότι καλύπτει το logo της samsung στην πρόσοψη, μεγάλη υπόθεση! Rock Dr V Semi Transparent Flip Cover Case. Την παρέλαβα ως συνοδεία του κινητού από τον προηγούμενο κάτοχο και δεν μου γέμισε το μάτι,στην πορεία όμως εξελίχθηκε σε μεγάλο έρωτα! Λαστιχένιο υλικό πολύ καλής ποιότητας, εφαρμόζει σχεδόν άριστα και, κυριότατα, προστατεύει πολύ ικανοποιητικά την πίσω κάμερα, δημιουργεί ένα χείλος 1-2 mm, που θεωρώ πως είναι αρκετό. Το καλό χαρακτηριστικό της όμως είναι το ημιδιαφανές flip cover, το οποίο επιτρέπει να φαίνονται αυτά που συμβαίνουν στην οθόνη-κλήσεις, μηνύματα κτλ. Περιμένω μία Spigen Ultra Hybrid crystal clear και πλέον ψάχνω ακόμη μία τύπου wallet. Μαύρη, από δέρμα (ας είναι και πολύ καλής ποιότητας μαλακό πλαστικό), που να προστατεύει καλά και να μην κοστίζει μία περιουσία, δεν με πειράζει αν αυξάνει τον όγκο της συσκευής. Α, και αν γίνεται να μπαίνει-βγαίνει όσο πιο εύκολα γίνεται, για να μην καταπονείται η συσκευή. Προτάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 για δερμάτινη κοίταξε αυτήν... http://www.ebay.com/itm/New-Zenus-Lettering-Leather-Diary-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-Note4-IV/191448748306?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20131017132637%26meid%3D8dddc51e1d62402280f9638c5b7edbe1%26pid%3D100033%26rk%3D1%26rkt%3D3%26sd%3D191448748306 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Παιδιά πήρα κι εγω πρόσφατα την spigen neo hybrid. Καταπληκτική θήκη με τρομερό κράτημα.Αλλά παρατηρώ πτι το κινητό έχει θέμα με το σήμα.Μέσα στο σπίτι είχα σχεδόν πάντα full σήμα και τώρα έχω μια με δύο γραμμές.Λέτε να φταίει η θήκη;Το έχει προσέξει κι άλλος αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos2712 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Παιδιά πήρα κι εγω πρόσφατα την spigen neo hybrid. Καταπληκτική θήκη με τρομερό κράτημα.Αλλά παρατηρώ πτι το κινητό έχει θέμα με το σήμα.Μέσα στο σπίτι είχα σχεδόν πάντα full σήμα και τώρα έχω μια με δύο γραμμές.Λέτε να φταίει η θήκη;Το έχει προσέξει κι άλλος αυτό; Με μια motomo αλουμινένια που είχα και την έβγαλα αμέσως είχα πρόβλημα στο gps καθ λίγο στο WiFi για το σήμα δεν είχα προσέξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Συνεχίζω το ψάξιμο για θήκη τύπου wallet/flip και υπάρχουν αρκετοί που υποστηρίζουν πως όταν η θήκη έχει μαγνήτες, αυτοί δημιουργούν ή ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της πυξίδας, του S-pen κτλ. Πέρα από το προφανές-ότι δηλαδή οι μαγνήτες εκ των πραγμάτων επηρεάζουν την λειτουργία μίας ηλεκτρονικής συσκευής- στην πράξη υπάρχουν πραγματικά προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Συνεχίζω το ψάξιμο για θήκη τύπου wallet/flip και υπάρχουν αρκετοί που υποστηρίζουν πως όταν η θήκη έχει μαγνήτες, αυτοί δημιουργούν ή ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της πυξίδας, του S-pen κτλ. Πέρα από το προφανές-ότι δηλαδή οι μαγνήτες εκ των πραγμάτων επηρεάζουν την λειτουργία μίας ηλεκτρονικής συσκευής- στην πράξη υπάρχουν πραγματικά προβλήματα; Ναι έχουν αναφερθεί περιστατικά που στο σημείο της οθόνης που ακουμπούσε ο μαγνήτης δεν δούλευε το s-pen. Προσωπικά δεν θα της σκεφτόμουν καν όσες έχουν μαγνήτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 και οι γνησιες flip ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 και οι γνησιες flip ? Οι γνήσιες δεν έχουν μαγνήτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 To eshop έχει προσφορά την κάρτα μνήμης Samsung evo 64gb 26.90€ για όποιον ενδιαφέρεται!! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarlas Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Καλησπερα σε ολους..ψαχνω ενα καλο tempered glass για το κινητο...εαν μπορειτε να προτεινετε κατι οχι ομως και σε τιμη που να ξεφευγει..εχω το n910f..ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Καλησπερα σε ολους..ψαχνω ενα καλο tempered glass για το κινητο...εαν μπορειτε να προτεινετε κατι οχι ομως και σε τιμη που να ξεφευγει..εχω το n910f..ευχαριστω εκ των προτερων.. Ψάξε μερικές σελίδες πριν,έχω βάλει ένα λινκ για ένα nanometer tempered glass,που είναι υπέροχο.Κάνει νομίζω 4,5£. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 καλησπέρα! ψάχνω βαση αυτοκινητου για το note4 που να στερεώνεται όμως στην υποδοχή του cd στο ταμπλώ (ο λόγος είναι η διάταξη του ταμπλώ μου κ το ότι θέλω να μην στέκεται του κινητό ούτε μπροστά απ τους αεραγωγούς ούτε κ κοντά στο παρμπριζ για να μην κάνει ηλιοθεραπεία). επανέρχομαι λοιπον στο θέμα, η πιο καλή λύση ως τωρα ειναι η "ppyple cd-kati" αλλά τα μεταφορικά της απο ebay κοστίζουν όσο κ η ιδια η βαση, οποτε δεν συμφέρει. ούτε την βρίσκω κάπου πιο κοντά μου. έχετε υπόψιν ή ακόμα καλύτερα έχετε τεστάρει καμιά τέτοια βαση μπας κ την βρίσκω ποιο εύκολα από την άλλη?? σε κινεζομάγαζα βρήκα κάτι σαν αντιγραφή της ppyple με 5-6ε αλλά πιστεύω πως δεν θα αξίζουν ούτε αυτά τα λίγα ευρώ τους κ θα κλαίω με κάνα χτύπημα πτώσης στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Στο crazy Sundays έχει την 128gb evo στα 62€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp128da-eu-evo-128gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.576939 καλη τιμη νομιζω...:cool: ποση ειναι πραγματικη χωρητικοτητα αραγε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 (edited) @kek στην SanDisk, έχω καθαρά 119gb, κάπου εκεί παίζει λογικά και η evo. Αν κάποιος έχει κάποια κάρτα της σειράς evo, αν μπορεί ας κάνει μια μέτρηση με το "A1 sd bench" (εφαρμογή από playstore ειναι) & να πει τι μετρήσεις έδωσε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited October 10, 2015 by bas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Επειδή λέω να την πάρω, ειναι συμβατή με το note 4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
borisgr13 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Ελπίζω να βοήθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Επειδή λέω να την πάρω, ειναι συμβατή με το note 4 ? Ναι!!! Ελπίζω να βοήθησα Στην 1η sd card πάτα πάνω για να τρέξει το benchmark & πες μας τι νούμερα έβγαλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
borisgr13 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Αυτό μου έβγαλε έχω το c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 @borisgr13 ωραίος, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts