Jump to content

[Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εγώ έλεγα ότι η original samsung με την μπλε πλάτη, θα είναι τελείως χωριατούρα. Όμως έκανα πολύ λάθος. Πήρα τελικά την μπλέ, για να μπορώ να το εντοπίζω πιο εύκολα αν το ξεχάσω κάπου, αλλά πιστέψτε με, είναι πολύ γουστόζικο το μπλε.

Βέβαια... γούστα είναι αυτά. Το σκέτο γκρί, θα μου έδειχνε πολύ "μαυρίλα" ρε παιδί μου.

Πάντως, ναι, η συσκευή είναι μεγάλη, αλλά δεν την μπορώ ΚΑΘΟΛΟΥ χωρίς θήκη. Δεν μπορείς να το ακουμπήσεις πουθενά. Άσε που μου φαίνεται ΕΝΤΕΛΩΣ λεπτή. Λυπηθήκανε να την κάνουν 2-3 χιλιοστά παχύτερη, να το πιάνεις να το ευχαριστιέσαι.....να χωράει και μια μπαταρία 5000 mAh ώστε να σκοτώνει και από αυτονομία....?

Εκτός τώρα, αν εσείς είστε συνέχεια με κοστούμι, και αν οι συνθήκες δουλειάς σας, είναι απολύτως ελεγχόμενες.....

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και εγώ έλεγα ότι η original samsung με την μπλε πλάτη, θα είναι τελείως χωριατούρα. Όμως έκανα πολύ λάθος. Πήρα τελικά την μπλέ, για να μπορώ να το εντοπίζω πιο εύκολα αν το ξεχάσω κάπου, αλλά πιστέψτε με, είναι πολύ γουστόζικο το μπλε.

Βέβαια... γούστα είναι αυτά. Το σκέτο γκρί, θα μου έδειχνε πολύ "μαυρίλα" ρε παιδί μου.

Πάντως, ναι, η συσκευή είναι μεγάλη, αλλά δεν την μπορώ ΚΑΘΟΛΟΥ χωρίς θήκη. Δεν μπορείς να το ακουμπήσεις πουθενά. Άσε που μου φαίνεται ΕΝΤΕΛΩΣ λεπτή. Λυπηθήκανε να την κάνουν 2-3 χιλιοστά παχύτερη, να το πιάνεις να το ευχαριστιέσαι.....να χωράει και μια μπαταρία 5000 mAh ώστε να σκοτώνει και από αυτονομία....?

Εκτός τώρα, αν εσείς είστε συνέχεια με κοστούμι, και αν οι συνθήκες δουλειάς σας, είναι απολύτως ελεγχόμενες.....

Υπάρχει και μπαταρία 5000mAh… Το έχει κάνει review ο Flossy Carter στο κανάλι του στο youtube αλλά κάνει πολύ διαστημικό το κινητό! Εκεί θες ολόκληρο βαλιτσάκι για την μεταφορά του... :D

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

για την ακριβεια ειναι 10,000mAh

για την ακριβεια ειναι 10,000mAh

Ναι σωστός! :thumbup:

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Kάτοχος του θηρίου με exynos.Enough said. :P Διάβασα αρκετές σελίδες κ διάφορα site σχετικά με tempered glass.Tελικά τα καλύτερα αποσα γράφονται είναι τις iLoome , iCarez (που αποτι είδα είναι και το πιο λεπτό 0.13mm και έχει καλά reviews λόγω απουσίας halo effect αν και αναρωτιέμαι την αποτελεσματικότητα του τόσο λεπτό) και της Nilkin (oπου άλλοι λένε εχει halo άλλοι όχι).Τι προτείνετε;Προς αγορά iCarez κατευθύνομαι,έχει αγοράσει κάποιος απαυτά τα 3 να μου πει εντυπώσεις feel αντοχή ποιότητα;;Της Νilkin έχει τελικά halo ή οχι;

Επίσης έλεγα και μια ζελατίνη να τσιμπήσω κάβα μήπως με χαλάσει το tempered.Samsung και Spigen είδα οι καλύτερες.Ποια λέτε;

Η dot led θήκη http://www.casefanatic.com/samsung/galaxy-note-4/case-galaxy-note-4/galaxy-note-4-rock-dot-smart-view-side-flip-case/

Λέει σαν θήκη; διαβάζω για προβλήματα. Αλλιώς λέω να πάω στην ringke fusion που είχα στο nexus 4 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.

Επίσης έλεγα και μια ζελατίνη να τσιμπήσω κάβα μήπως με χαλάσει το tempered.Samsung και Spigen είδα οι καλύτερες.Ποια λέτε;

Όσον αφορά τις ζελατίνες οι περισσότεροι έχουμε samsung και nilkin εγώ έχω samsung και είμαι υπερευχαριστημενος

Θοδωρής

Background

Ναι, είμαι από αυτούς που όταν τρέχουν ή ποδηλατούν ή και στο γυμναστήριο, θέλουν να ν'ακούν τη δική τους μουσική, ν'απαντούν σε κλήσεις αν το θελήσουν και να καταγράφουν με κάποιο sports tracker την άσκηση που κάνουν.

Με απλά λόγια θέλω το Note 4 μαζί μου.

Μέχρι τώρα, που είχα σαφώς μικρότερες σε μέγεθος συσκευές, είχα εφαρμόσει τη λύση του armband.

Φαντάζομαι όμως πως κάθε νοήμων οργανισμός θεωρεί ένα Note 4 στο μπράτσο κανονικού γήινου ναθρώπου, φυσιολογικό, μόνο για σκηνή από το επερχόμενο Starwars Episode VII - The Force Awakens.

Όχι ότι ελλείψει εναλλακτικών δεν θα το χρησιμοποιούσα, αλλά μετά από μια μικρή έρευνα κατέληξα στη ζώνη flipbelt:

http://flipbelt.com/

Έχει πολύ καλές κριτικές σε ότι site έψαξα (ειδικά στο amazon ήταν πολύ χρήσιμες)

Την παρήγγειλα από ebay σε γκρί μέγεθος LARGE και σε λίγες μέρες ήταν στην πόρτα μου.

Τιμή: €28,00

μεταφορικά: €5,60

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Γενικά

Η flipbelt είναι μια ζώνη για τρέξιμο, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές αθλητικές (ή μη) δραστηριότητες.

Είναι στην ουσία μια ελαστική ζώνη χωρίς κανένα κούμπωμα. Φοριέται από τα πόδια τραβώντας την προς τα επάνω ή από το κεφάλι τραβώντας προς τα κάτω (αν και το δεύτερο θυμίζει ψυχοπαθή που πάει να ελευθερωθεί από ζουρλομαδύα)

Στο εσωτερικό της είναι κενή (σαν σωλήνας δηλαδή) κι έχει 4 ανοίγματα (χωρίς φερμουάρ) για να να βάζουμε σπρώχνοντας διάφορα αντικείμενα όπως κλειδιά, τηλέφωνα, mp3 mplayers, χρήματα, κάρτες, ταυτότητες, τροφές-ζελέ κι ότι άλλο μπορεί να θελήσουμε, αρκεί να χωράει στα πλαίσια της ελαστικότητας της.

Στη συνέχεια το concept είναι ότι την γυρίζουμε ανάποδα (flip) και τ' αντικείμενα που έχουμε τοποθετήσει παραμένουν σταθερά στη θέση τους.

Πρώτες εντυπώσεις

Το υλικό κατασκευής φαίνεται πολύ ποιοτικό, είναι πλενόμενο ύφασμα (92% polyester – 8% spandex) και οι ραφές δίνουν την εντύπωση ότι είναι πολύ ανθεκτικές και δεν θα μας προδώσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα κακομεταχείρισης.

Βγαίνει σε διάφορα χρώματα και μεγέθη για να ικανοποιήσει την πλειοψηφία των απαιτήσεων.

Το logo της ζώνης είναι εμφανές με ανακλαστικά γράμματα σε μια πλευρά, αν και όταν γυρίσουμε τη ζώνη κατά τη χρήση τα γράμματα χάνονται στην εσωτερική πλευρά.

Είναι πολύ διακριτική (για τα δικά μου δεδομένα πάντα) με μικρό πλάτος. Μπορεί να φορεθεί στο ύψος των γοφών ή της μέσης, πάνω ή κάτω (ή χωρίς :O) από μπλουζάκι, ανάλογα με τον τρόπο ντυσίματος μας ή το αν θέλουμε να φαίνεται.

Χωράει άνετα το note 4 (ή παρόμοιου μεγέθους συσκευές – βλέπε φωτό) και έχει τέτοια ελαστικότητα που είναι πιθανό να το χωράει και με κάποια θήκη αλλά δεν το'χω τεστάρει.

Δοκιμή

Σαν πρώτη δοκιμή (όχι ότι έκανα δεύτερη) έτρεξα 6km φορώντας τη ζώνη.

Αντικείμενα που τοποθετήθηκαν:

* Note 4 συνδεδεμένο με ακουστικά κατευθείαν στον εγκέφαλό μου.

* Μια αρμαθιά (εντάξει 5 + μπρελόκ) κλειδιά τα οποία τα έπιασα και με το γάντζο που υπάρχει στην άκρη ενός λάστιχου (better safe than sorry)

* ταυτότητα και χαρτονομίσματα (ποτέ δεν ξέρεις)

Δεν τη γύρισα γιατί μου έδωσε την εντύπωση ότι τα αντικείμενα που τοποθέτησα ήταν πολύ σταθερά και δεν θα πήγαιναν πουθενά...

Εντάξει, το παραδέχομαι, ήθελα να φαίνεται το ανακλαστικό “FlipBelt” και είπα να το ρισκάρω λίγο.

Στην πράξη

Πραγματικά καθ'όλη τη διάρκεια της άσκησης, δεν αισθάνθηκα το παραμικρό να κουνιέται. Ήταν όλα πολύ σφικτά στο σώμα και δεν έπαιζαν καθόλου (ούτε καν το note).

Η ζώνη μένει σταθερή στη θέση της χωρίς να έχει την τάση ν'ανεβαίνει ή να κατεβαίνει, είναι άνετη και δεν ενοχλεί καθόλου.

Κυριολεκτικά, μετά από μερικέ εκατοντάδες θερμίδες, ξέχασα τελείως ότι τη φορούσα!!

Κατά τη διάρκεια του τρεξίματος δεν είναι καθόλου εύκολο (όχι ότι δεν γίνεται) να κάνουμε οποιαδήποτε ενέργεια με την οθόνη ή τα κουμπιά του κινητού.

Βέβαια προσωπικά δεν μου χρειάζεται. Έβαλα μουσική από την αρχή (volume και prev/next μπορώ να διαχειριστώ από τ'ακουστικά) και πάτησα start στον sports tracker που χρησιμοποιώ, έβαλα το note μέσα και το ξαναέβγαλα για να πατήσω stop στο τέλος του τρεξίματος.

Σήμα GPS

Το τηλέφωνο το τοποθέτησα με την οθόνη στραμμένη προς το σώμα, στο μπροστινό μέρος (κάτω από τον αφαλό δηλαδή, αλλά πιστεύω υπάρχουν κι 'άλλες θέσεις που βολεύει). Αυτό το έκανα επίτηδες γιατί σε προηγούμενο τρέξιμο που είχα το note απλά στην τσέπη της φόρμας με την οθόνη προς τα έξω, το σήμα gps χανόταν συνέχεια.

Σε ημέρα με πολύ συννεφιά και σε διαδρομή με δέντρα στο Πεδίο του Άρεως, μερικές φορές έχανε στιγμιαία το σήμα αλλά το ξαναέβρισκε αμέσως.

Μόνο σε ένα συγκεκριμένο σημαίο το έχανε πάντα για μερικά μέτρα αλλά φαντάζομαι αυτό συνέβαινε λόγω της τοποθεσίας.

Μετά τα ανωτέρω, συμπεραίνω ότι η flipbelt δεν επηρεάζει το σήμα του gps.

δεν είναι αδιάβροχη εεε !!

Το υλικό της flipbelt δεν είναι αδιάβροχο για διάφορους λόγους και το προτιμάω έτσι.

Μετά την άσκηση βρέθηκαν ελάχιστα ίχνη από ιδρώτα στο note σε βαθμό που δεν θεωρώ ότι μπορεί να προκαλέσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Αν για οποιοδήποτε λόγο το φαινόμενο γίνει πιο έντονο μια φθηνή νάυλον θήκη που θα καλύπτει τη συσκευή δεν είναι κακή ιδέα.

Συμπέρασμα

Για όσους θέλουν να έχουν κάποια αντικείμενα μαζί τους κατά τη διάρκεια του τρεξίματος (και όχι μόνο), χωρίς να επηρεάζεται στο παραμικρό η σωματική άσκηση, η λύση είναι flipbelt

:)

Μεγάλε μπράβο σου για το αναλυτικό review. Έψαχνα να δω πως θα το κουβαλάω σε τρέξιμο η ακόμα και στο γυμναστήριο.

Link από ebay που την πήρες έχεις?

Θοδωρής

Ενδιαφέρουσα υλοποίηση αλλά κάπως ακριβή κατά την γνώμη μου. Εγώ παρήγγειλα 7 θήκες και μία που έχω ήδη, οκτώ συνολικά. Θα ανεβάσω φωτογραφίες και λινκ όταν κάτσω στον υπολογιστή.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Πρώτον ευχαριστώ. Εγώ δεν το βρίσκω πολύ ακριβό. Αν σκεφτείς ότι τα φθηνότερα που πάνε στο μπράτσο μόλις ιδρωσεις θα πηγαίνουν πάνω κάτω συν τον όγκο που θα έχεις στο χέρι.

Θοδωρής

Αγόρασα τελικά αυτό το bumper! Απίθανο!!

Πάρα πολύ λεπτό και ποιοτικό και ελαφρύ. Δεν μεγαλώνει τη συσκευή και δεν την παχαίνει. Έχει κενό σε όλες τις θύρες, το πενάκι βγαίνει πανεύκολα καθώς είναι κενό εκείνο το σημείο και έχει τρομερή λεπτομέρεια στα κουμπιά τα οποία πατιούνται πανεύκολα. Στο εσωτερικό των κουμπιών έχει ένα πολύ όμορφο μεταλλικό χρώμα στα χρώματα του μπρούτζου και ταιριάζει πολύ ωραία με το ασημί!

Μπαίνει και βγαίνει πολύ εύκολα και το δοκίμασα επιτόπου στο κατάστημα γιατί δεν ήθελα να το μετανιώσω. Οπότε μπορείτε να το δοκιμάσετε και εσείς.:)

Για 9.90 νομίζω είναι από τα καλύτερα αξεσουάρ που αγόρασα ποτέ καθώς μισώ τις θήκες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγόρασα τελικά αυτό το bumper! Απίθανο!!

Πάρα πολύ λεπτό και ποιοτικό και ελαφρύ. Δεν μεγαλώνει τη συσκευή και δεν την παχαίνει. Έχει κενό σε όλες τις θύρες, το πενάκι βγαίνει πανεύκολα καθώς είναι κενό εκείνο το σημείο και έχει τρομερή λεπτομέρεια στα κουμπιά τα οποία πατιούνται πανεύκολα. Στο εσωτερικό των κουμπιών έχει ένα πολύ όμορφο μεταλλικό χρώμα στα χρώματα του μπρούτζου και ταιριάζει πολύ ωραία με το ασημί!

Μπαίνει και βγαίνει πολύ εύκολα και το δοκίμασα επιτόπου στο κατάστημα γιατί δεν ήθελα να το μετανιώσω. Οπότε μπορείτε να το δοκιμάσετε και εσείς.:)

Για 9.90 νομίζω είναι από τα καλύτερα αξεσουάρ που αγόρασα ποτέ καθώς μισώ τις θήκες.

Όποτε σου είναι εύκολο, βάλε μερικές φωτός να το δούμε ;)

Όποτε σου είναι εύκολο, βάλε μερικές φωτός να το δούμε ;)

Διακρίνετε αυτό που έγραψα για την μπρούτζινη λεπτομέρεια στο κουμπιά;

[ATTACH]60330[/ATTACH][ATTACH]60331[/ATTACH][ATTACH]60332[/ATTACH][ATTACH]60333[/ATTACH][ATTACH]60334[/ATTACH]

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και άλλες δύο μαζί με μια κοντινή στο γυαλάκι που πήρα απο eshop και απλά δεν μπαίνει σωστά με τίποτα.

[ATTACH]60335[/ATTACH][ATTACH]60336[/ATTACH]

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ συμπαθητικό bumper :) Ευχαριστώ πολύ για τις φωτογραφίες

Nα είσαι καλά φίλε μου. Δεν ξέρω τι σημάδια και αν κάνει στο bezel αλλά δεν σκοπεύω να το βγάλω άμεσα γιατί αυτή τη στιγμή έχω την αίσθηση που θέλω στο χέρι μου.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι αλουμινένιο ή λαστιχενιο από μέσα?

Αλουμινένιο δυστυχώς. Ελπίζω να μην κάνει σημάδια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. Στο iPhone είχα βάλει ένα παρόμοιο και έκανε σημάδια. Ελπίζω αυτό να σου βγει μια χαρά! :)

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Δυστυχώς έχω δοκιμάσει τέσσερα bumber και με όλα είχα το ίδιο πρόβλημα..πτώση σήματος gsm και WiFi μία με δύο γραμμές :(

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. Στο iPhone είχα βάλει ένα παρόμοιο και έκανε σημάδια. Ελπίζω αυτό να σου βγει μια χαρά! :)

Μην με αγχώνεις τώρα και το βγάλω να δω τι παίζει..:p

Δυστυχώς έχω δοκιμάσει τέσσερα bumber και με όλα είχα το ίδιο πρόβλημα..πτώση σήματος gsm και WiFi μία με δύο γραμμές :(

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, έχει κάποιος άποψη για glass screen protector Zagg?

π.χ

http://www.ebay.co.uk/itm/251819736925?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Ευχαριστώ

Δες μόνος σου.

http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-4/451899-anyone-using-zagg-hdx-their-note-4-a.html

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

• The title was changed to [Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)