Jump to content

mike_lev

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mike_lev

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

mike_lev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. παίδες γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω λαστιχένιες πλαστικές ή σιλικόνης τάπες anti dust για τη θύρα micro usb του note 4 και του jack ακουστικών γενικά προστατευτικά σκόνης και νερού για τις θύρες του;απο ελλάδα αν είναι εύκολο.έψαξα στα γνωστά μαγαζιά αλλα ή δε χρησιμοποιώ σωστές λέξεις κλειδιά ή είναι δυσέρευτο αξεσουάρ.μονο για jack κάτι βρήκα αλλα για micro usb τπτ.
  2. Kάτοχος του θηρίου με exynos.Enough said. :P Διάβασα αρκετές σελίδες κ διάφορα site σχετικά με tempered glass.Tελικά τα καλύτερα αποσα γράφονται είναι τις iLoome , iCarez (που αποτι είδα είναι και το πιο λεπτό 0.13mm και έχει καλά reviews λόγω απουσίας halo effect αν και αναρωτιέμαι την αποτελεσματικότητα του τόσο λεπτό) και της Nilkin (oπου άλλοι λένε εχει halo άλλοι όχι).Τι προτείνετε;Προς αγορά iCarez κατευθύνομαι,έχει αγοράσει κάποιος απαυτά τα 3 να μου πει εντυπώσεις feel αντοχή ποιότητα;;Της Νilkin έχει τελικά halo ή οχι; Επίσης έλεγα και μια ζελατίνη να τσιμπήσω κάβα μήπως με χαλάσει το tempered.Samsung και Spigen είδα οι καλύτερες.Ποια λέτε;
  3. Επιτέλους κάτοχος του θηρίου note 4 n910c ύστερα απο λίγη ταλαιπωρία με την εύρεση του σε χρυσό χρώμα για κανα δυο βδομάδες.Πραγματικά το κινητό είναι απο άλλο πλανήτη!Δεν μπορώ να βρω ουσιαστικό μειονέκτημα οσες μέρες το χειρίζομαι.Φοβερή τιμή σε συνδυασμό με φοβερή απόδοση.Λίγο δύσκολο στην αρχή να κάνω το απαραίτητο σετάρισμα στο μενού εξατομιίκευση φακέλους και λοιπά λογω μη εμπειρίας σε android λειτουργικό,οντας για χρόνια κάτοχος και φανατικός apple,αλλα τώρα όλα super.Πλέον νομίζω οτι η samsung ξέφυγε μαυτη τη συσκευή πραγματικά.
  4. Καλησπέρες.Υστερα απο πολύ "μελέτη" κατέληξα στην αγορα του Νote 4 N910c σε χρυσό απο σκρουτζομάγαζο (smarties).Moυ είπαν παραλαβή σε 3 μέρες διότι δεν υπάρχει απόθεμα.Θα ήθελα τη γνώμη σας για το σχετικό σκρουτζομάγαζο καθώς είναι η πρώτη φορά αγοράζω κινητό απο κει.Επίσης θα θελα τις συμβουλές σας οι πιο έμπειροι κάτοχοι note ή και αγοραστές απο skroutz ,για έλεγχο του κινητού στο κατάστημα.Ti άλλο θα πρεπε να ελέγξω εκτος απτα κλασσικά ζελατίνες εντος και σφραγισμένο εκτός με 3 ταινίες,και τα σωστά παρελκόμενα που θα πρεπε να ναι μέσα (μυτακια s pen,ακουστικά,πριζάκι,καλώδιο φόρτισης,πενάκι,μπαταρία επίσημη απο samsung με σωστά volt και capacity.)Tους ενημέρωσα οτι θα γίνει έλεγχος του προιόντος στο κατάστημα(βέβαια κατόπιν αγοράς μόνο μου επισήμαναν).Απο DOA τα γνωστά μονο σε νεκρή συσκευή κατα την παραλαβή αλλιως επισκευή.Λογικά απο Ουγγαρία Ρουμανία θα ναι οπως εχω διαβάσει στους περισσότερους νέους κατόχους Ν910c.Σκέφτομαι με το που μου έρθει email παραλαβής να ζητήσω τηλεφωνικά το ΙΜΕΙ της συσκευής και να πάρω τη Samsung Hellas για πληροφορίες πριν πάω απτο κατάστημα.Τι λέτε; Eυχαριστώ.:)
×
×
  • Create New...