LION_XX Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Απο Ελλάδα δεν υπάρχει κατι αντίστοιχο; Υπάρχουν αλλά η τιμή τους είναι απο 50€ και πάνω. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την έχω και εγώ φίλε μου δεν φιλάει καλά στο τηλέφωνο σε μερικά σημεία και τα κουμπιά πατιούνται εύκολα,αξίζει να δοκιμάσετε το Samsung protective cover ειδικά όσοι είστε από Αθήνα και δεν έχετε μεταφορικά βγαίνει καλή τιμή από skroutz,απλά η καλύτερη θήκη bumper για το note 4.:) Ποιο prtective cover εννοείς ; Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Παιδια επειδη εχω παραγγειλει και εγω τις ζελατινες της samsung απο eshop το πακετο εχει 1 ή 2?? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) Ότι αφορά θήκες για το τηλέφωνο μας σήμερα παρέλαβα αυτην http://m.aliexpress.com/item/2041609265.html?productId=2041609265&productSubject=Lastest-Protective-Soft-Back-Cover-Bag-Ultra-Thin-High-Quality-TPU-Case-For-Samsung-Galaxy-Note&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail σε λευκό και μαύρο...Ειναι πάρα πολύ καλή...πολύ ελαφριά αλλα ταυτόχρονα χωρίς να δίνει βάρος στο τηλέφωνο έχει το πάχος που χρειάζεται για να το προστατεύει και πολύ σημαντικό είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να προστατεύει και την πίσω καμερα που εξέχει....Εχω παραλαβή και αυτη http://www.ebay.com/itm/271683507461?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=570520464209&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT κατάλληλη για όσους τους νοιάζει να προστατέψουν το τηλέφωνο από σκόνη και γρατσουνιές αλλά με την πίσω καμερα εκτεθειμένη μιας και προεξέχει...αλλα από εμφάνιση είναι λες και το τηλέφωνο δεν φοράει τίποτα...πήρα και αυτη http://www.ebay.com/itm/400804754865?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=670356945987&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT η οποια είναι στην κατηγορία της προιγουμενης μα ενίσχυση στο εξωτερικό γύρω-γυρω κατά τα άλλα ότι έγραψα για την προηγούμενη. .. screen protector πήρα 4 διαφορετικές εταιρείες με καλυτερο και μάλιστα με διαφορά το http://www.ebay.com/itm/3x-Vmax-Ultra-Clear-Screen-Protector-Samsung-Galaxy-Note-4-N9100-N910H-N910U-/121597521768?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c4fc6ef68 το οποιο μετά από 3 εβδομάδες δεν έχει ούτε μία γρατζουνιά και δουλεύω το λευκο πενάκι που είχε πανω το τηλέφωνο εξ αρχής χωρίς πρόβλημα... Edited March 16, 2015 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Παιδια επειδη εχω παραγγειλει και εγω τις ζελατινες της samsung απο eshop το πακετο εχει 1 ή 2?? 2 φίλε :)..... Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 2 φίλε :)..... Ευχαριστώ,γιατι ρωτησα τον υπαλληλο του τμηματος πωλησεων και ειπε απλα οτι δε γνωριζει ! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Οπότε από screen protector μόνο ζελατίνα έτσι? Γιατί εγώ έχω ένα tempered glass της Nilkin αλλά όταν το ακουμπάω πάνω στην οθόνη είναι λες και είναι φτιαγμένο για άλλη συσκευή με τόσο κενό που αφήνει στα πλάγια. Επίσης έχει κανείς να προτείνει ΚΑΛΟ car mount? Λέω καλό γιατί με κάτι κινεζιές που είχα στο παρελθόν έτυχε να ξεκολλήσουν σε λακκούβα και να κατεβάσω τους αγίους πάντες. Επίσης να μην πιάνει στο παρμπρίζ με βεντούζα αλλά στο ταμπλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Ισχύει. Από τις καλύτερες μεμβράνες σε τηλέφωνο εκτός συναγωνισμού τα τζάμια παντως για να τα λεμε ολα καλα αφηνει πολλες δακτυλιες η μεμβρανη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 παντως για να τα λεμε ολα καλα αφηνει πολλες δακτυλιες η μεμβρανη... Εννοείται. Το θεωρώ δεδομένο εγώ στις μεμβράνες ότι θα λιώσουμε να σκουπιζουμε. Όλες έτσι είναι όμως. Οπότε κοιτάμε την ποιότητα στην αφή και την ανεκτικότητα τους μετά. Πριν βγουν τα tempered glasses έπαιρνα πακέτα μεμβράνες των 10 κινζιες. καμία σχέση στο μήνα ήθελα αλλαγή. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Μόλις έβαλα και εγώ της Samsung εφαρμόζει πολύ καλά δεν φαίνεται τόσο όσο τα προηγούμενα tempered glass που είχα δείχνει πολύ όμορφο. Λάδωμα τώρα δεν ξέρω πως θα είναι είναι νωρίς να πω. Αν κάποιος ψάχνει προστασία για νοτε 4 την προτείνω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Μόλις έβαλα και εγώ της Samsung εφαρμόζει πολύ καλά δεν φαίνεται τόσο όσο τα προηγούμενα tempered glass που είχα δείχνει πολύ όμορφο. Λάδωμα τώρα δεν ξέρω πως θα είναι είναι νωρίς να πω. Αν κάποιος ψάχνει προστασία για νοτε 4 την προτείνω . Δυστυχώς φίλε ακόμα και η ζελατίνη της samsung λερώνει πανεύκολα σαν να την πιάνεις με λαδωμενα χέρια μόλις την έβγαλα και έβαλα ένα tempered glass 0.2mm που όντως δεν πιάνει όλη την οθόνη και έχει και ένα μικρό helo effect στα πλαϊνά αλλά η αίσθηση του είναι έτη μπροστά ακόμα και από την ζελατίνη της samsung ασε που οι δακτυλιες είναι πολύ λίγες και καθαρίζονται εύκολα ακόμα και πάνω στην μπλούζα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Δυστυχώς φίλε ακόμα και η ζελατίνη της samsung λερώνει πανεύκολα σαν να την πιάνεις με λαδωμενα χέρια μόλις την έβγαλα και έβαλα ένα tempered glass 0.2mm που όντως δεν πιάνει όλη την οθόνη και έχει και ένα μικρό helo effect στα πλαϊνά αλλά η αίσθηση του είναι έτη μπροστά ακόμα και από την ζελατίνη της samsung ασε που οι δακτυλιες είναι πολύ λίγες και καθαρίζονται εύκολα ακόμα και πάνω στην μπλούζα :rolleyes: Από που την πήρες;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Απο λαδωμα οντως πολυ!!θελω να παρω την icarez tempered glass αλλα δεν τη βρισκω πουθενα ή την iloome..επειδη ομωςεχει ακριβα μεταφορικα,το ψαχνω ακομη.εκτος αν θελει κ αλλος να παρουμε μαζικα! Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Από που την πήρες;;;; Απο skroutz ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο λαδωμα οντως πολυ!!θελω να παρω την icarez tempered glass αλλα δεν τη βρισκω πουθενα ή την iloome..επειδη ομωςεχει ακριβα μεταφορικα,το ψαχνω ακομη.εκτος αν θελει κ αλλος να παρουμε μαζικα! Μην τα ψάχνεις αυτά όλο λαδιες είναι σαν τις απλές ζελατινες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Παιδια με 6 ευρω εχω βαλει ενα λινκ πιο πισω, και ξεμπερδευετε. Γιαυτο το εβαλα γιατι γραφετε ολοι αν ταιριαζει, αν εξεχει αν εχει halo κλπ. Δεν συγκρινεται καμμια μεμβρανη με tempered glass και οι δαχτυλιες ειναι το λιγοτερο, η προστασια που δινει το γυαλι σε πτωση ειναι το ζητουμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Παιδια με 6 ευρω εχω βαλει ενα λινκ πιο πισω, και ξεμπερδευετε. Γιαυτο το εβαλα γιατι γραφετε ολοι αν ταιριαζει, αν εξεχει αν εχει halo κλπ. Δεν συγκρινεται καμμια μεμβρανη με tempered glass και οι δαχτυλιες ειναι το λιγοτερο, η προστασια που δινει το γυαλι σε πτωση ειναι το ζητουμενο Το έχω παραγγείλει και εγώ το συγκεκριμένο και επειδή θα αργήσει λίγο πήρα και ένα από skroutz γιατί συμφωνώ μαζί σου ότι σαν το tempered glass δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Στο s4 είχα βάλει x-one tempered glass η οποία ήταν λίγο χοντρή δεν είχα δαχτυλιές αλλά μετά από καιρό άρχισα να έχω σίγουρα όχι όπως ζελατίνα αλλά χρειαζόταν το καθάριζα του. Η αλλαγή απο tg σε ζελατίνη για την ώρα είναι ότι έχω την αίσθηση πιο άμεσης επαφής με την οθόνη και φαίνετε όσο το δυνατόν λιγότερο. Δαχτυλιές ακόμα είναι οκ αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχω ελπίζω όχι πάρα πολύ.Και όσο για την προστασία για να μιν σπάσει η οθόνη σε πτώση η προστασία που μπαίνει μπροστά θα έρπε να πιάνει όλη την οθόνη όχι ένα μέρος γρατζουνιές προστατεύει και το tg το κάνει καλύτερα σε καλή πτώση. [ATTACH]58274[/ATTACH] [ATTACH]58275[/ATTACH] Edited March 17, 2015 by msdxgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Παιδιά καλησπέρα! Ποια είναι η άποψη σας για αυτή την θήκη δεδομένου ότι έχει μαγνητικό clip? Το λέω ως προς την πιθανή δυσλειτουργία του S-Pen. Την έχει κανείς για να μου πει καμιά γνώμη? http://www.ebay.com/itm/Free-Tracking-Samsung-Galaxy-Note-4-Verus-DANDY-LAYERED-K-Leather-Case-cover-/321608317272? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stifra Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλημέρα μόλις παρέλαβα προστατευτική μεμβράνη της Spigen σε αντικατάσταση της μεμβράνης της Samsung . Εξαιρετική !!!!! πολύ έυκολη τοποθέτηση καθόλου δαχτυλιές . Πολύ καλή αίσθηση. Η συσκευασία περιλαμβάνει 3 μεμβράνες. Την συστήνω ανεπιφύλακτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλημέρα μόλις παρέλαβα προστατευτική μεμβράνη της Spigen σε αντικατάσταση της μεμβράνης της Samsung . Εξαιρετική !!!!! πολύ έυκολη τοποθέτηση καθόλου δαχτυλιές . Πολύ καλή αίσθηση. Η συσκευασία περιλαμβάνει 3 μεμβράνες. Την συστήνω ανεπιφύλακτα Καλημέρα. Μας δίνεις περαιτέρω πληροφορίες για την μεμβράνη... Κάποιο site να δούμε λεπτομέρειες.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stifra Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) http://www.ebay.com/itm/201221569979?_trksid=p2059210.m2749.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Edited March 18, 2015 by stifra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Εχοντας αναγκαστικα εως τωρα screen protector μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια με tempered...ξανακανω αποπειρα με το tempered που ποσταρε ο φιλος παραπανω....γιατι πολυ απλα Ολες οι ζελατινες εχουν θεμα με τις δακτυλιες.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 μολις την παραγγειλα :D http://www.amazon.com/gp/product/B00MAWRB44/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 μολις την παραγγειλα :D http://www.amazon.com/gp/product/B00MAWRB44/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Έκανες κίνηση ΜΑΤ φίλε… Έχω την gunmetal και είναι όλα τα λεφτά με το αλουμίνιο περιμετρικά! Σου δίνει την αίσθηση οπτικά ότι το κινητό δεν βρίσκεται σε θήκη! Θα παραγγείλω και την GOLD! :D Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) μολις την παραγγειλα :D http://www.amazon.com/gp/product/B00MAWRB44/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Τι μεταφορικά έχει? Πολύ ωραία θήκη και σε καλή τιμή. Edit. Στα σχόλια γιατί λένε ότι καλύπτει το μικρόφωνο και δεν είναι καλή στις κλήσεις? Έχει κανείς τέτοια θέματα? Edit 2. Μετά από ψάξιμο είδα που λένε ότι στα verizon η τρύπα του μικροφώνου είναι 3 χιλιοστά πιο πέρα γιαυτό έχουν αυτό το πρόβλημα εμάς λογικά δεν θα έχει θέμα. Λέτε να ισχύει κάτι τέτοιο? Edited March 18, 2015 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 μολις την παραγγειλα :D http://www.amazon.com/gp/product/B00MAWRB44/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Ωραίος! Είναι επική η θήκη, έχω κ εγώ την ίδια στο gunmetal..το μεταλλικό περίβλημα και το texture της θήκης πίσω είναι όλα τα λεφτά.. Περιμένω το γυαλί από nilkin να δω τι λέει...αν και έτσι σκέτο να το αφήσω δεν νομίζω ότι παίζει πρόβλημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts