Jump to content

[Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη βλεπω ψάχνεστε και αλλοι για γυαλι.Ειδα της nillkin που ειναι μια δοκιμασμενη εταιρεια σε σχετικα καλη τιμη στο ebay..το δοκιμασε κανεις ?Θα εχει θεμα η s view θηκη η το πενακι με το γυαλι?

Την περιμένω οπότε όταν μου έρθει θα γράψ.

Στο note 4 με kit kat 4.4.4 δουλευουν οι μαιμου sview θηκες σαν αυτη εδώ? Στο νοτε3 που ειχα παρει δουλευε μια χαρα απλα αμα κολλαγε καμια φορα απλα έβγαζες και ξανα εβαζες το καπακι

http://www.ebay.com/itm/View-Flip-PU-Leather-Window-Battery-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-Note-4-N9100-/171670356662?pt=LH_DefaultDomain_15&var=&hash=item27f859c2b6

Δουλεύουν ΜΟΝΟ όσες δίνουν και εφαρμογή για το s-view (κάτι που το κάνουν ελάχιστες), ενώ οι υπόλοιπες ΤΙΠΟΤΕ!

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eλα τεμπελη :lol:

Καλα αστο ενταξει εγω ανεβασα φωτο για να δει ο κοσμος πως ειναι πραγματικα οχι απο βιντεο που δε φαινεται τιποτα

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστω πολυ.

οσον αφορα τα tempered glass ειδα βιντεο του flossy πως λεγεται.αυτο εδω https://www.youtube.com/results?search_query=tempered+glass+note+4

το γυαλι εφαρμοζει τελεια.Λεει ειναι φλεξ γυαλι οπως δειχνει κιολας.

ναι το ειδα και εγω αυτο δεν το βρηκα στο Ebay παντως το συγκεκριμενο! βρηκα το ιδιο μονο για το Note 2-3 ! εγω εβαλα ενα Nuglas που ειχε αναφερθει οτι καθεται καλα αλλα δεν εκτατσε καθολου καλα!

Ναι το ειδα και εγω υπαρχει στο amazon αλλα δεν ερχεται ελλαδα μου λεει

Οσοι θελετε το εν λογω screen protector το στελνει η ιδια η εταιρια με αγορα $16.99 και μεταφορικα για ελλαδα $12.99

http://www.iloome.com/Galaxy-Note-Screen-Protector-Flexible/dp/B00THKEP8W

Οσοι θελετε το εν λογω screen protector το στελνει η ιδια η εταιρια με αγορα $16.99 και μεταφορικα για ελλαδα $12.99

http://www.iloome.com/Galaxy-Note-Screen-Protector-Flexible/dp/B00THKEP8W

Απλα αυτό ειναι το flexible!

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Εγώ από όσα έχω δει μόνο αυτό το flex κάθεται καλά. Ένα 20αρικο βγαίνει λογικά αντε λίγο παραπάνω.
Θοδωρής

Απλα αυτό ειναι το flexible!

Εγώ από όσα έχω δει μόνο αυτό το flex κάθεται καλά. Ένα 20αρικο βγαίνει λογικά αντε λίγο παραπάνω.

Το έχει βάλει κανείς; αξίζει άραγε;

Εγω παντως ψηνομαι να το παραγγείλω και αν τον κανω θα ανεβασω φωτο και εντυπώσεις.Προς το παρον πηρα δυο απλες ζελατινες sentio απο πλαισιο

Αληθεια επειδη δεν τις εβαλα ακομα,υπαρχει θεμα με ζελατινες και πενακι?

Και κατι ακομα το flex καλυπτει ολοκληρο το κινητο χωρις κενα για τις μπροστά κάμερες.Δεν υπάρχει θεμα απο την καλυψη τους ?

Edited by dchris79

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Εχει βαλει κανεις το paintbull???

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Εγώ το είδα στο YouTube. Ένα κανάλι κάπως flossy λέει.

Εγω παντως ψηνομαι να το παραγγείλω και αν τον κανω θα ανεβασω φωτο και εντυπώσεις.Προς το παρον πηρα δυο απλες ζελατινες sentio απο πλαισιο

Αληθεια επειδη δεν τις εβαλα ακομα,υπαρχει θεμα με ζελατινες και πενακι?

Και κατι ακομα το flex καλυπτει ολοκληρο το κινητο χωρις κενα για τις μπροστά κάμερες.Δεν υπάρχει θεμα απο την καλυψη τους ?

Λένε τα παιδιά θα αλλάξεις μύτη και θα βάλεις μια από τις γκρι που έχει η συσκευασία.

Edited by tpal
Θοδωρής

Έχει κανείς παιδιά το samsung protective cover να μας πει εντυπώσεις; Στο YouTube όλοι λένε καλά λόγια στα review,όπως και στο xda.

παιδια τωρα ειδα οποιος θελει καρτα μνημης για την νοταρα μας και οχι μονο εχει καλη προσφορα το eshop crazy sundays http://www.e-shop.gr/samsung-mb-sp64d-eu-evo-64gb-sdxc-class-10-p-PER.576942

λαθος δεν ειναι micro sd πανω στο ενθουσιασμο δε το προσεξα

Edited by johnmakro

Έχει κανείς παιδιά το samsung protective cover να μας πει εντυπώσεις; Στο YouTube όλοι λένε καλά λόγια στα review,όπως και στο xda.

Το έχω σε μαύρο. Πάρα πολύ καλό, ωραίο grip, πολύ καλή ποιότητα, δεν δίνει πολύ όγκο και είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Θα μπορούσε να είναι λίγο πιο όμορφο χωρίς τις γωνίες στο TPU αλλά είναι λεπτομέρεια. Φυσικά, προστατεύει πολύ καλά.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Μην κάνεις το λάθος!!

Έχω κάνει το λάθος σε m8 και πήγε απατο!!!

Δηλαδη?τι επαθε?

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Το έχω σε μαύρο. Πάρα πολύ καλό, ωραίο grip, πολύ καλή ποιότητα, δεν δίνει πολύ όγκο και είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Θα μπορούσε να είναι λίγο πιο όμορφο χωρίς τις γωνίες στο TPU αλλά είναι λεπτομέρεια. Φυσικά, προστατεύει πολύ καλά.

Ευχαριστώ φίλε το παρειγειλα σε μαύρο και εγώ δείχνει η πιο καλή επιλογή για θήκη στο note 4 περισσότερες λεπτομέρειες μετά την παραλαβή.

Προστασία 0.

Αποκτησα 2-3 γρατζουνιες και γειά σάς.

Λέει πως έχει εγγύηση και σου αλλάζουν οθόνη? Το κυνηγησες?

Θοδωρής

παραγγειλα αυτο το glaas εχθες Η+ http://www.netimes.com/shop/nillkin%C3%A2%C2%84%C2%A2-nanometer-antiexplosion-tempered-glass-screen-protector-for-samsung-galaxy-note-4-p-5473.html?cPath=87_986

ελπιζω να κολλησει καλα:worry:

Edited by a_tsa

παραγγειλα αυτο το glaas εχθες Η+ http://www.netimes.com/shop/nillkin%C3%A2%C2%84%C2%A2-nanometer-antiexplosion-tempered-glass-screen-protector-for-samsung-galaxy-note-4-p-5473.html?cPath=87_986

ελπιζω να κολλησει καλα:worry:

edit:ασ το μεταφερει καποιος στις θηκες-αξεσουαρ,μπερδευτηκα συγνωμη.:O

Το ειχα στο Note 3 και ειναι κορυφη,μακαρι να κολλησει καλα για να το χτυπησω κι εγω.

Να μας πειτε εντυπώσεις για το συγκεκριμένο γυαλί οταν έρθει καθως ενδιαφερόμαστε και άλλοι ☺

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Λέει πως έχει εγγύηση και σου αλλάζουν οθόνη? Το κυνηγησες?

Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν για την αλλαγή οθόνης αλλά άκου δεδομένα

Το κινητό αγορασμένο 1/7 η ζημιά έγινε κατά τις 20/7 έχω τα χαρτιά κανονικά εγγύησης που δίνουν και μου είπαν για την αντικατάσταση της οθόνης όμως το κινητό μου είναι T-Mobile άρα 20-25 μέρες μέσο arvato για αλλαγή οθόνης που όμως σε πετάει εκτός εγγύησης μετά. Και βέβαια τόσες μέρες χωρίς κινητό για την paintbull όχι ευχαριστώ. Το πούλησα και πραγματικά δεν χάρηκα το m8 σχεδόν καθόλου.

Υπ όψιν ότι την εγκατάσταση την έκανε φίλος μου μπροστά μου και με λίγο ακόμη περισσότερο σε ποσότητα απ οτι λέει η οδηγία εγκατάστασης που απλά θα το έκανε 0,002mikra πιο παχύ σε σχέση με το κανονικό. Άρα περισσότερη προστασία.

Ούτε καν οπότε αυτή είναι η άποψη μου για την paintbull και ξέρω και 2-3 ακόμα παιδιά απ το forum με το ίδιο θέμα.

Και μην ξεχνάς ότι η διάρκεια είναι λένε 2 χρόνια μετά πολυμεριζετε που όμως αυτό ομοιομορφα αποκλείεται να γίνετε οπότε;;;

Μεμβράνη / τζάμι / και είσαι σίγουρος. ☺

• The title was changed to [Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)