mger Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 (edited) μολισ περασα την lite να δω μηπως κ στρωσει το wifi κ ο ηχος που παρα ειναι δυνατος . μετα το φλας της ρομ πρεπει να εγκαταστησω κατι αλλο ? modem ? kernel ?btloadetr? επισης το στοκ app email του κινητου που το βρισκω ? Edited June 16, 2015 by mger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Θα πας στο synapse (είναι προεγκατεστημένο) στην καρτέλα sound θα βρεις ρυθμιστικά για την ένταση του ήχου. Εκεί μπορείς μόνιμα να τον κάνεις πιο χαμηλό ή πιο δυνατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Ή απλά στη καρτέλα Sound (μέσα στο Synapse) ξετίκαρε τη πρώτη επιλογή και άσε τα υπόλοιπα ως έχουν. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Καλημερα παιδια, να ρωτησω αν γινεται μια συσκευη της Vodafone αν μπορει να γινει unbranded; Χωρις να επηρρεασει το knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) Καλημερα παιδια, να ρωτησω αν γινεται μια συσκευη της Vodafone αν μπορει να γινει unbranded; Χωρις να επηρρεασει το knox. Μπορεί να γίνει φλασάροντας μια Ελληνική ρομ από sammobile.com με το όποιο ρίσκο πάντα μια στις χίλιες να γράψει ο Knox. Συνήθως φλασάροντας επίσημο λογισμικό δεν γράφει αλλά μιας κι έχουν υπάρξει περιπτώσεις οφείλω να σε ενημερώσω. :-) Αν δεν κάνω λάθος πάντως οι περισσότερες, αν όχι όλες, οι εφαρμογές της Vodafone μπορούν είτε να παγώσουν είτε να απεγκατασταθούν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά είτε εδώ είτε στον οδηγό της υπογραφής μου. Edited June 19, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Αρα υπαρχει ενας "κινδυνος" να γραψει το knox και να χαθει η εγγυηση για 5-6 χαζοεφαρμογες ε; Οποτε μια χαρα ειναι σβησμενες-παγωμενες, δεν αξιζει το ρισκο! Σ'ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Αρα υπαρχει ενας "κινδυνος" να γραψει το knox και να χαθει η εγγυηση για 5-6 χαζοεφαρμογες ε; Οποτε μια χαρα ειναι σβησμενες-παγωμενες, δεν αξιζει το ρισκο! Σ'ευχαριστω! Το ρισκο πάντα υπάρχει. Εάν δεν θες να επέμβεις σε κάτι βαθύτερο απλά κάτσε όπως είσαι. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 καλησπερα!εχω ενα note 4 στο οποιο θελω να κανω root και να περασω drketan rom...το θεμα ειναι οτι μεχρι το root το καταλαβαινω,μετα πως περναω twrp? Επισης θελω να μεινουν ολα τα αρχεια μου εως εχουν (επαφες,μηνυματα,εικονες και αρχειο κλησεων αν γινεται)μπορω μεσω το smart switch μετα να τα επαναφερω? και τελος εχετε δοκιμασει drketan?να μου προτεινετε καποιον καλο kernel? γιατι πραγματικα εχω μπερδεψει τα μπουτια μου εδω μεσα,με το iphone ηταν πιο απλα τα πραγματα ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας! Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 καλησπερα!εχω ενα note 4 στο οποιο θελω να κανω root και να περασω drketan rom...το θεμα ειναι οτι μεχρι το root το καταλαβαινω,μετα πως περναω twrp? Επισης θελω να μεινουν ολα τα αρχεια μου εως εχουν (επαφες,μηνυματα,εικονες και αρχειο κλησεων αν γινεται)μπορω μεσω το smart switch μετα να τα επαναφερω? και τελος εχετε δοκιμασει drketan?να μου προτεινετε καποιον καλο kernel? γιατι πραγματικα εχω μπερδεψει τα μπουτια μου εδω μεσα,με το iphone ηταν πιο απλα τα πραγματα ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας! Καλησπέρα, :) φαντάζομαι γνωρίζεις πως ρουτάροντας χάνεις απευθείας την εγγύηση. Για αρχή αφού αφού ρουτάρεις καλό θα ήταν να πάρεις backup τα αρχεία EFS (IMEI) σου για να μην βρεθείς μελλοντικά προ εκπλήξεως. Για το πως και την εφαρμογή κοιτάς εδώ. Αφού το κάνεις και αυτό και θες να περάσεις twrp κατεβάζεις το ανάλογο αρχείο από εδώ (αυτό σε περίπτωση που έχεις το μοντέλο F). Εφόσον δεν έχεις ήδη κάποιο custom recovery, κατέβασε το image "twrp-2.8.6.0-trltexx.img.tar" και πέρασε το είτε με Odin βάζοντας το στο PDA, είτε με την εφαρμογή Flashify από το Play Store (την ανοίγεις, δίνεις δικαιώματα su στο popup παράθυρο που θα σου εμφανιστεί, και επιλέγεις να φλασάρεις το παραπάνω αρχείο). Όσον αφορά τις μεταφορές τώρα κλπ. εδώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ (το Smart Switch). Δοκίμασε το φυσικά και ενημέρωσε και τους υπόλοιπους. :) Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις και εφαρμογές τύπου Titanium Backup. Σίγουρα μπορείς να πάρεις καλού κακού ένα πλήρες image backup όλου του λογισμικού σου μέσω twrp, ώστε να το επαναφέρεις εάν δεν σου αρέσουν τελικά οι Custom roms και θελήσεις να επαναφέρεις τη συσκευή σου στη τωρινή της κατάσταση (φυσικά αφού το πάρεις μετέφερε το στο pc γιατί θα σου πιάσει αρκετό χώρο στη συσκευή). Τέλος σχετικά με τη ρομ του Dr.Ketan προσωπικά όχι δεν την έχω δοκιμάσει και για να είμαι ειλικρινής είναι η πρώτη φορά που εκτός από μικροπραγματάκια που έχω αλλάξει μόνος μου στη stock δεν έχω περάσει ακόμα custom γιατί δεν ένιωσα να μου λείπει κάτι.. οπότε είμαι με stock και Emotion Kernel (r16). Εφόσον πάρεις nandroid backup μέσω twrp μπορείς να τις δοκιμάσεις όλες μια μια και αν δεν σου αρέσει επανέρχεσαι πίσω σε αυτή που έχεις τώρα. ;) Για οποιαδήποτε απορία εδώ είμαστε. :cool: Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 (edited) παιδια επειδη κοντευω να μην την παλευω αλλο να περιμενω 5.1.1 να ερθει ΟΤΑ και να το ρουταρω η να το κανω απο τωρα;;; λετε να ερθει το φως το αληθινο με καμια 5.1.1 και αν ξεκλειδωθει το 64-βιτ και να βγει κανενα ροοτ που δεν γραφει ο Κνοχ και την πατησω! αυτο το γ@μημεν@ κομματι τις εγγυησης ειναι προβλημα μεγαλο, εσκασα πρωτη φορα τοσα λεφτα για κινητο και να τρεμω μην παθει κατι............ Edited June 22, 2015 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxomis1 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Πήρα το ρίσκο και κατέβηκα απο lollipop σε kitkat omega rom. Ομολογώ ότι είναι ποιο γρήγορη ,έχει ποιο πολύ ελεύθερη ram και η μπαταρία φυσάει. 2 μέρες με νορμάλ δούλεμα. Με βαρύ 1.5 μέρα. Αλλά γενικά πολύ καλύτερα από lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Πήρα το ρίσκο και κατέβηκα απο lollipop σε kitkat omega rom. Ομολογώ ότι είναι ποιο γρήγορη ,έχει ποιο πολύ ελεύθερη ram και η μπαταρία φυσάει. 2 μέρες με νορμάλ δούλεμα. Με βαρύ 1.5 μέρα. Αλλά γενικά πολύ καλύτερα από lollipop. Σε νοτε 4 αναφέρεσαι? Και πως γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 παιδια επειδη κοντευω να μην την παλευω αλλο να περιμενω 5.1.1 να ερθει ΟΤΑ και να το ρουταρω η να το κανω απο τωρα;;; λετε να ερθει το φως το αληθινο με καμια 5.1.1 και αν ξεκλειδωθει το 64-βιτ και να βγει κανενα ροοτ που δεν γραφει ο Κνοχ και την πατησω! αυτο το γ@μημεν@ κομματι τις εγγυησης ειναι προβλημα μεγαλο, εσκασα πρωτη φορα τοσα λεφτα για κινητο και να τρεμω μην παθει κατι............ 64bit δεν παιζει απλα ξεχνα το ειναι θεμα hardware οχι software.root χωρις knox μετα απο τοσο καιρο που εχει βγει το κιν δυσκολο.η 5.1.1 θα βελτιωσει πολυ το κινητο σε θεμα software.η κανεις υπομονη για το update η μπαινεις στο τρυπακι του root και ξεχνας την εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 64bit δεν παιζει απλα ξεχνα το ειναι θεμα hardware οχι software.root χωρις knox μετα απο τοσο καιρο που εχει βγει το κιν δυσκολο.η 5.1.1 θα βελτιωσει πολυ το κινητο σε θεμα software.η κανεις υπομονη για το update η μπαινεις στο τρυπακι του root και ξεχνας την εγγυηση το C εχω οποτε δεν ειναι θεμα hardware γιατι ειναι 64-βιτ απλος κλειδωμενο στα 32! ειχε εναφερθει απο ενα παλικαρι dev της samy οτι θα τον ξεκλειδωσουν μαλλον στην 5.1.1! μονο απο εκει το ελπιζω αλλιως το ξερω οτι δεν προκειται αλλιως να το κανει! επισης σκεφτομαι και αυτα που βγηκαν και ξεκλειδωσαν στο Σ6 ,ενω δεν τα εχουν ενεργοποιηση ακομα οπως ΙΣΟ 50 κατι τετοια διαβαζα που δεν ειχε πρωτα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxomis1 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Σε νοτε 4 αναφέρεσαι? Και πως γίνεται αυτό? Φλασαρισμα από Odin γνήσια kitkat μαζί με το pit αρχείο γιατί παθαίνει ζαβουρμα δεν ξέρω γιατί αλλά χωρίς το pit αρχείο του τηλεφώνου, για sm-910f 32giga δηλαδή δεν Μπουτάρη. Μετά root μετά με Odin twrp και μετά την omega και είσαι πούδρα. Βέβαια όλα αυτά με full wipe πριν και μετά. Άσε που με το pit αρχείο κάνει στην ουσία repartition το τηλέφωνο οπότε σβήνει όλο το τηλέφωνο και όταν λέω όλο ΌΛΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 ... και μετά... ξύπνησα........ Πότε θα σοβαρευτούν ώστε το software να είναι optimized για το hardware....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 ... και μετά... ξύπνησα........ Πότε θα σοβαρευτούν ώστε το software να είναι optimized για το hardware....... Ποτε γιατί είναι λαλακες και εμείς το ίδιο που αγοράζουμε τις συσκευές τους τόσα χρόνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά γίνεται να το ρουταρεις χωρίς να πειράξεις τον knox? Βρήκε ένας φίλος μου ένα NOTE 4 το οποίο όταν ανοίγει βγάζει ένα logo πολύ γρήγορα κ έπειτα κανονικά της Samsung όπως το δικό μου . Το θέμα είναι ότι είχε γίνει root αλλα το knox δεν πειραχτήκε το διαπιστώσαμε κ με διαφορά προγράμματα που περάσαμε , εντέλει χωρίς να έχει γράψει το knox υπάρχει πρόβλημα επειδή δείχνει το logo (προφανώς της ρομ) στην αρχή ? Λοιπόν όταν το κάνει επανεκινηση γράφει nos όταν πάει να κλείσει κ το ίδιο επίσης όταν πάει να ανοίξει κ έπειτα τα λογοτυπα κανονικά οπως τα δείχνει κ το κανονικό . Edited June 25, 2015 by akishellas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Καλησπέρα παιδιά γίνεται να το ρουταρεις χωρίς να πειράξεις τον knox? Βρήκε ένας φίλος μου ένα NOTE 4 το οποίο όταν ανοίγει βγάζει ένα logo πολύ γρήγορα κ έπειτα κανονικά της Samsung όπως το δικό μου . Το θέμα είναι ότι είχε γίνει root αλλα το knox δεν πειραχτήκε το διαπιστώσαμε κ με διαφορά προγράμματα που περάσαμε , εντέλει χωρίς να έχει γράψει το knox υπάρχει πρόβλημα επειδή δείχνει το logo (προφανώς της ρομ) στην αρχή ? Λοιπόν όταν το κάνει επανεκινηση γράφει nos όταν πάει να κλείσει κ το ίδιο επίσης όταν πάει να ανοίξει κ έπειτα τα λογοτυπα κανονικά οπως τα δείχνει κ το κανονικό . κανε το πιο σιγουρο απο ολα για να δεις αμα εγραψε ο KNOX σιγουρα!!! μπες σε download mode και δες τι σε βγαζει knox 0 ή 1 και ασε λιγο τα προγραμματα στην ακρη! και οτι εχει σιγουρα ροοτ βαλε καμια εφαρμογη τυπου titanioum και δες αμα δουλευει και σε ζηταει root προσβαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Κατέβασα το titanium backup κ μου έβγαλε μήνυμα "στάλα Συγνώμη δεν μπόρεσα να αποκτήσω προνόμια χρήστη root. ....... παρακαλώ επαλήθευσε ότι η Tom σας είναι rooted και προσπαθήστε κ πάλι . Αυτή η προσπάθεια έγινε χησιμοποιωντας την εντολή "su" . Τώρα τι κάνω ? ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάτησα εντάξει. Κ μπήκα στο πρόγραμμα αλλά γράφει πρόσβαση ροκ : κ δίπλα γράφει απέτυχε . Σε download Mode πως μπαίνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Κατέβασα το titanium backup κ μου έβγαλε μήνυμα "στάλα Συγνώμη δεν μπόρεσα να αποκτήσω προνόμια χρήστη root. ....... παρακαλώ επαλήθευσε ότι η Tom σας είναι rooted και προσπαθήστε κ πάλι . Αυτή η προσπάθεια έγινε χησιμοποιωντας την εντολή "su" . Τώρα τι κάνω ? ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάτησα εντάξει. Κ μπήκα στο πρόγραμμα αλλά γράφει πρόσβαση ροκ : κ δίπλα γράφει απέτυχε . Σε download Mode πως μπαίνω ? μπας και πηρες κανενα μουφα; μεχρι στιγμης το κινητο δεν ειναι ροοτ! βαλε μια και την εφαμοργη της σαμη να δεις απο που ειναι το κινητο και γενικα τα παντα ! https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Κατέβασα το titanium backup κ μου έβγαλε μήνυμα "στάλα Συγνώμη δεν μπόρεσα να αποκτήσω προνόμια χρήστη root. ....... παρακαλώ επαλήθευσε ότι η Tom σας είναι rooted και προσπαθήστε κ πάλι . Αυτή η προσπάθεια έγινε χησιμοποιωντας την εντολή "su" . Τώρα τι κάνω ? ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάτησα εντάξει. Κ μπήκα στο πρόγραμμα αλλά γράφει πρόσβαση ροκ : κ δίπλα γράφει απέτυχε . Σε download Mode πως μπαίνω ? Για να μπεις σε download mode, κλείνεις τη συσκευή και μετά πατάς παρατεταμένα volume down+home button+power button. Για να δεις αν είσαι root, κατέβασε το root checker από playstore & τσέκαρε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Έβγαλα φώτο μια χαρά μου φαίνεται κ anruru 50000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 καλησπερα απο σαμομπαιλ Build date Wed, 20 May 2015 11:32:18 +0000 Product code PHE PDA N910FXXU1BOE3 CSC N910FPHE1BOF1 αυτη η εκδοση πριν δεκα μερες για ισπανια λετε να εχει καμια διαφορα η μπα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Έβγαλα φώτο μια χαρά μου φαίνεται κ anruru 50000 Κομπλέ είσαι λέει και το πρόγραμμα κάπου για κνοχ να δεις αν και δεν ειναξ ροοτ έτι όπως το κόβω μπες και να είσαι και 1000% σίγουρος σε download Mode όπως λέει ο φίλος παραπάνω τσέκαρε και εκεί και είσαι κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts