wolf_35 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Αν θυμάμαι καλά αλλαξε τα νούμερα στο speaker and headphones. Τα νουμερα που εχω εκει, είναι καλα. Θα βρεις μικροτερα. Επίσης μη ξεχασεις να βαλεις τα σωστά permissions στο αρχειο. Την αλλαγή θα την καταλάβεις μετα το restart. http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/Screenshot_2016-03-12-23-57-18_zpsdbdcjxt6.png Να σαι καλα ευχαριστω θα τσεκαρω,τα αλλα τα εχω εχω φτιαξει,η εξοδος ακουστικων μονο μου φαινοταν λιγο χαμηλη, θα δω και τις δικες σου ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Παίδες κατι δεν παει καλα. μετα το flash τις Kyubi light Debloated ειχα τα εξής 1)Μετα απο 3 zip xposed οταν προσπαθησα να τα φλασιαρο τα 2 μου τα εκανε aborted και το 3 απλα κολλούσε το κινητα στο SAMASUNG και δεν ανοιγε. 2) εχει λιγα κολληματα μετα το ΑΕΛ κερνελ και 3) η μπαταρια σταματαει στο 92 να φορτιζει και με επανεκινησει οταν παει στο 100 απλα μενει στο 100 και παλι επανεκκίνηση για να παει στο νορμαλ. Ευχαριστώ Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Παίδες κατι δεν παει καλα. μετα το flash τις Kyubi light Debloated ειχα τα εξής 1)Μετα απο 3 zip xposed οταν προσπαθησα να τα φλασιαρο τα 2 μου τα εκανε aborted και το 3 απλα κολλούσε το κινητα στο SAMASUNG και δεν ανοιγε. 2) εχει λιγα κολληματα μετα το ΑΕΛ κερνελ και 3) η μπαταρια σταματαει στο 92 να φορτιζει και με επανεκινησει οταν παει στο 100 απλα μενει στο 100 και παλι επανεκκίνηση για να παει στο νορμαλ. Ευχαριστώ Κατι δεν εχει κατσει καλα. Εγω δεν εχω κανενα από αυτά τα προβλήματα.. Clean install, factory reset.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Κατι δεν εχει κατσει καλα. Εγω δεν εχω κανενα από αυτά τα προβλήματα.. Clean install, factory reset.. Αυτο θα κανω αφου δεν βρηκα λυση. Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Αν θυμάμαι καλά αλλαξε τα νούμερα στο speaker and headphones. Τα νουμερα που εχω εκει, είναι καλα. Θα βρεις μικροτερα. Επίσης μη ξεχασεις να βαλεις τα σωστά permissions στο αρχειο. Την αλλαγή θα την καταλάβεις μετα το restart. http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/Screenshot_2016-03-12-23-57-18_zpsdbdcjxt6.png Να σε ρωτησω,τα πολυ ωραια εικονιδια στη statusbar που τα κονομισες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Να σε ρωτησω,τα πολυ ωραια εικονιδια στη statusbar που τα κονομισες? Προφανώς πρέπει να είναι από κάποια custom rom ή από κάποιο application… Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Προφανώς πρέπει να είναι από κάποια custom rom ή από κάποιο application… Ειναι το xposed plugin, flat style bar indicators. Εχει πολλα ειικονιδια που μπορείς να βάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 (edited) Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι κοντά στην αγορά και θέλω μια βοήθεια αν και νομίζω ότι το F είναι αυτό που θέλω. Αναφέρομαι αποκλειστικά σε XDA και υποστήριξη με ρομ κλπ. To 910C δεν παίζει καθόλου στο XDA; Επειδή θα το κρατήσω αρκετά και θα θέλω να περάσω αργότερα τη Ν, λειτουργίες από το Note6 κλπ, με καταλαβαίνετε, η ερωτησή μου είναι αν το 910F είναι μονόδρομος. Συγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη. Διαβασα πολλά και στο νημα του vs και θεωρώ ότι εδώ είναι καλύτερα Ευχαριστώ θερμά. Edited March 28, 2016 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι κοντά στην αγορά και θέλω μια βοήθεια αν και νομίζω ότι το F είναι αυτό που θέλω. Αναφέρομαι αποκλειστικά σε XDA και υποστήριξη με ρομ κλπ. To 910C δεν παίζει καθόλου στο XDA; Επειδή θα το κρατήσω αρκετά και θα θέλω να περάσω αργότερα τη Ν, λειτουργίες από το Note6 κλπ, με καταλαβαίνετε, η ερωτησή μου είναι αν το 910F είναι μονόδρομος. Συγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη. Διαβασα πολλά και στο νημα του vs και θεωρώ ότι εδώ είναι καλύτερα Ευχαριστώ θερμά. Αυτο αδερφέ, δε μπορεί να στο πει κανενας.. Γενικά το F εχει καλυτερη υποστήριξη στο xda, αλλά και για το C υπάρχουν ρομ. Η Ν που γράφεις κατα 99% δε θα βγει επισημα για το νοτε 4. Η τελευταία θα είναι η marshmallow που ηδη έχει κυκλοφορήσει για καποια νοτε 4. (Έχει ουσιαστικά οτι η ρομ του 5 πλην θεμάτων). Πιθανόν στο μέλλον να κάνουν port τη ρομ πχ του 5 ή του 6 οταν βγει σε Ν, στο 4. Το αν αυτό θα είναι ευκολοτερο για το F ή το C μοντέλο πρέπει να έχεις κληρονομικο χαρισμα :lol: για να το μάντεψεις. Αν θυμάμαι καλα ομως το νοτε 5 εχει exynos πανω? Αν ναι τοτε μεγάλυτερη πιθανότητα δινω στο C. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου με κάλυψες. Αυτό που εννοούσα κυρίως είναι βάσει της μέχρι τώρα εμπειρίας σας ποιο έχει καλύτερη υποστήριξη. Επίσης νόμιζα ότι το C δεν είχε καθόλου Edited March 28, 2016 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Ειναι το xposed plugin, flat style bar indicators. Εχει πολλα ειικονιδια που μπορείς να βάλεις. Ωραίο plugin και δουλεύει κανονικά. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 (edited) Ειναι το xposed plugin, flat style bar indicators. Εχει πολλα ειικονιδια που μπορείς να βάλεις. Να σαι καλα ειναι πολυ ομορφα,να σε ρωτησω φιλε sosimple2 ειναι με αγορα ολα σε αυτο το module? Edited March 29, 2016 by wolf_35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Να σαι καλα ειναι πολυ ομορφα,να σε ρωτησω φιλε sosimple2 ειναι με αγορα ολα σε αυτο το module? Καποια ειναι free, καποια με αγορα, κάποια έχουν free ορισμένες δυνατότητες και paid τις υπόλοιπες. Το συγκεκριμένο δεν θυμάμαι.. Ετσι οπως εχω φτιαγμένο το κινητο paid και free ειναι περίπου το ιδιο.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Αν θυμάμαι καλά αλλαξε τα νούμερα στο speaker and headphones. Τα νουμερα που εχω εκει, είναι καλα. Θα βρεις μικροτερα. Επίσης μη ξεχασεις να βαλεις τα σωστά permissions στο αρχειο. Την αλλαγή θα την καταλάβεις μετα το restart. http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/Screenshot_2016-03-12-23-57-18_zpsdbdcjxt6.png μήπως σου είναι εύκολο να ανεβάσεις κάπου το αρχείο με της ρυθμίσεις σου ? Παράθεση "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 μήπως σου είναι εύκολο να ανεβάσεις κάπου το αρχείο με της ρυθμίσεις σου ? Αυτο ειναι που χρησιμοποιώ αυτη τη στιγμη στο νοτε 4. Με μέτρια ενίσχυση ηχου, και ελαφρώς στερεοφωνικά (βγαζει ενα ελάχιστο ηχο απο το μεγαφωνακι που ακουμε το συνομιλιτη κανονικά. https://www.dropbox.com/s/febxee6tzm3l3ox/mixer_paths.xml?dl=0 Μη ξεχνατε με root Explorer να αλλαξετε τα permissions, ωστε να ειναι ιδια με το Original πριν το βαλετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Αυτο ειναι που χρησιμοποιώ αυτη τη στιγμη στο νοτε 4. Με μέτρια ενίσχυση ηχου, και ελαφρώς στερεοφωνικά (βγαζει ενα ελάχιστο ηχο απο το μεγαφωνακι που ακουμε το συνομιλιτη κανονικά. https://www.dropbox.com/s/febxee6tzm3l3ox/mixer_paths.xml?dl=0 Μη ξεχνατε με root Explorer να αλλαξετε τα permissions, ωστε να ειναι ιδια με το Original πριν το βαλετε. σε ευχαριστώ πολύ !!! δοκίμασα μερικά που βρήκα στο νετ αλλά δεν έμεινα ευχαριστημενος Παράθεση "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Θέλω να δοκιμάσω κάποια cm rom η miui. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο application για να έχω λειτουργικό το s-Pen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Θέλω να δοκιμάσω κάποια cm rom η miui. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο application για να έχω λειτουργικό το s-Pen? Για αρχή μπορείς να δοκιμάσεις αυτό. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Για αρχή μπορείς να δοκιμάσεις αυτό. Σ'ευχαριστώ. Με όλη αυτή την παράμετρο ποίηση που παίρνει είναι ακόμα καλύτερο από το original της samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) Για αρχή μπορείς να δοκιμάσεις αυτό. Ωραιο αυτο. Δεν το γνωριζα.. Επισης αντι για s notes, μπορει να δοκιμάσει το omni notes. Δωρεαν, και πλην των άλλων γραφεις με το spen και στα ελληνικά, και στο μετατρέπει σε κειμενο. Την cm πριν τη βαλει να διαβασει καλα πρώτα, γιατί καπου διαβαζα, αμα δεν κρατήσεις backup με twrp, δεν μπορουσες να ξανά γυρισεις σε ρομ της σαμσουνγκ.. Και περίμεναν αυτοι που την ειχαν βαλει, να βγει η Marshallow της σαμσουνγκ.. Δεν ξερω αν εχει λυθει αυτο. Edited April 3, 2016 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ωραιο αυτο. Δεν το γνωριζα.. Επισης αντι για s notes, μπορει να δοκιμάσει το omni notes. Δωρεαν, και πλην των άλλων γραφεις με το spen και στα ελληνικά, και στο μετατρέπει σε κειμενο. Υπάρχει στο play store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Υπάρχει στο play store? Ναι, κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Για την ώρα δοκιμάζω cm12.1 στο πειραματόζωο (ΝΌΤΕ 12.2 PRO) και έχω εντυπωσιαστει Εν καιρώ θα δοκιμάσω και στο note4. Aν και η simplite 5c που έχω επάνω ψεγάδι δεν έχει κανένα απολύτως. Από την άλλη η cm12.1 μου ανεστησε το 12.2 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Το καταραμένο μηχάνημα μου κατέστρεψε τον Μαραθώνιο εχθές, το GPS έδειχνε ό,τι του κατέβαινε. Μπορεί να είμαι πολύ ευχαριστημένος με την kyubi, αλλά αυτό ήταν ασυγχώρητο. Θα περάσω του Dr.Ketan, που, από όσο ισχυρίζεται, στο τελευταίο build έχει λύσει το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Το καταραμένο μηχάνημα μου κατέστρεψε τον Μαραθώνιο εχθές, το GPS έδειχνε ό,τι του κατέβαινε. Μπορεί να είμαι πολύ ευχαριστημένος με την kyubi, αλλά αυτό ήταν ασυγχώρητο. Θα περάσω του Dr.Ketan, που, από όσο ισχυρίζεται, στο τελευταίο build έχει λύσει το πρόβλημα. Καλύτερα φίλε ένα ρολογάκι τρεξίματος για τέτοιες περιπτώσεις! ;) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts