Jump to content

[Note 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για όσους έχουν περάσει custom kernel ρωτάω το εξής:

Έχετε καταφέρει να κάνετε link το paypal με το δακτυλικό αποτύπωμα;Όσο και να προσπαθώ μου βγάζει συνεχώς fingerprint bind failure.

αν γραψει ο knox δεν παιζει

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η μεταπωλητικη αξια οντως επηρεαζεται με ΚΝΟΧ απλα αυτο συμβαινει εαν καποιος εχει στο μυαλο του να δωσει μια συσκευη στους 10/12μηνες ωστε να παρει κατι αλλο.

Ετσι μπορει να το πουλησει με εγγυηση κλπ.

Προσωπικα με το που απεκλεισα την αγορα του ΝΟΤΕ 5 και πηρα αποφαση οτι θα συνεχισω με το 4αρι, του εβαλα custom rom και δεν το εχω μετανοιωσει ουτε στιγμη.

αν γραψει ο knox δεν παιζει

Επειδή είχα και εγώ την ίδια απορία, δηλαδή αν γράψει ο Knox δεν υπάρχει τρόπος να περαστεί το δακτυλικό αποτύπωμα στο PayPal; Σε άλλες εφαρμογές ομως δουλεύει το δακτυλικό αποτύπωμα χωρίς προβλημα!

Επειδή είχα και εγώ την ίδια απορία, δηλαδή αν γράψει ο Knox δεν υπάρχει τρόπος να περαστεί το δακτυλικό αποτύπωμα στο PayPal; Σε άλλες εφαρμογές ομως δουλεύει το δακτυλικό αποτύπωμα χωρίς προβλημα!

σε αλλες εφαρμογες δουλευει κανονικα.οταν γραψει ο knox υποθετικα εχει παραβιαστει η ασφαλεια του κινητου.επισης μπορει να δημιουργησει προβλημα και σε app καποιων τραπεζων.ο knox δεν ειναι για να σπαει η εγγυηση απο το note 4 και μετα θεωρειτε ενα εργαλειο ασφαλειας και αυτος ειναι ο λογος που δημιουργει προβληματα

Έκτος και αν το κάψεις όπως εγώ. ..... κατά λάθος βέβαια μέσω οντιν αλλά έγινε δεν άναβε και έγινε αλλαγή πλακέτα

Ενώ είχα γραμμένο knox έβαζα ρομ ποιο πολλές φορές την μερα από ότι έτρωγα sofos θυμάσαι. ...?

Edited by Dimitris_w

Παίδες είμαι με simplrom 5.0.1 (exynos) και δεν τον βλέπω τον φίλο μας να προχωρά άμεσα σε κάποια αναβάθμιση 5.1.1..αν έχει κάποιος δοκιμάσει κάποιες roms με 5.1.1 ποιά προτείνετε να περάσω? Προτιμώ όσο περισσότερο κοντά στη stock και με τα λιγότερα bugs..

Thanks in advance για την όποια συνδρομή..:)

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Παίδες είμαι με simplrom 5.0.1 (exynos) και δεν τον βλέπω τον φίλο μας να προχωρά άμεσα σε κάποια αναβάθμιση 5.1.1..αν έχει κάποιος δοκιμάσει κάποιες roms με 5.1.1 ποιά προτείνετε να περάσω? Προτιμώ όσο περισσότερο κοντά στη stock και με τα λιγότερα bugs..

Thanks in advance για την όποια συνδρομή..:)

ετοιμαζει την 5.1.1 ηδη ο justin.κανε υπομονη... και ψαξε και καμια αλλη

ετοιμαζει την 5.1.1 ηδη ο justin.κανε υπομονη... και ψαξε και καμια αλλη

Λες να περιμένω? πάντως βλέπω και οι 5.1.1 που έχουν βγει έχουν αρκετά bugs και πολλά patches.. καλύτερα να περιμένω για κάτι σταθερό και καλό παρά να πειραματίζομαι..

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Λες να περιμένω? πάντως βλέπω και οι 5.1.1 που έχουν βγει έχουν αρκετά bugs και πολλά patches.. καλύτερα να περιμένω για κάτι σταθερό και καλό παρά να πειραματίζομαι..

δοκιμασε και καποια αλλη.οι 5.1

1 ειναι σουπερ και σκοτωνουν ιδιως οι καστομιες

Είχα 2 μέρες την echoerom 5.1.1 .Δεν λέω καλή είναι αλλά αυτό βέβαια είναι θέμα γούστου. Τώρα έχω την bobcat η οποία θεωρώ ότι είναι ποιο απαλή και κατά κάτι ποιο γρήγορη. Πάντως και οι 2 είναι άψογες χωρίς κολλήματα και γρήγορες από οποιοδήποτε άλλη. Αυτά τα κατά που λένε για την 5.1.1. εγώ δεν τα συνάντησα πουθενά.

καποια αντάξια custom rom με την simplite; σε 5.1.1;

δεν υπαρχει ανταξια ως τωρα

Η bobcat πιστεύω ότι είναι ίσως και καλύτερη. Είχα την simple rom σε 5.0.1 και μπορώ και κρίνω.

ουτε καν.η bobkat ειναι απλα στοκ χωρις tweak χωρις τιποτα.πολυ καλη η bobcat αλλα ως εκει

Εγω παντως με wanam προερχόμενος απο simplite ειμαι απολυτα ευχαριστημένος.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Και εγω απο simple σε wanam με ultimte kernel 0.49 απόλυτα ευχαριστημένος

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Έκτος και αν το κάψεις όπως εγώ. ..... κατά λάθος βέβαια μέσω οντιν αλλά έγινε δεν άναβε και έγινε αλλαγή πλακέτα

Ενώ είχα γραμμένο knox έβαζα ρομ ποιο πολλές φορές την μερα από ότι έτρωγα sofos θυμάσαι. ...?

Δεν είναι λύση βέβαια αυτή (πλακέτα), αποτελείς την εξαίρεση και όχι το κανόνα! Ήσουν τυχερός. :-)

Θυμάμαι ναι, είναι κι αυτό ένα hobby απλά με τα Note δυστυχώς επικίνδυνο πλέον..

Όσον αφορά τις Rom, για όποιον θέλει απλά στοκ πράγματα με root μπορεί να δοκιμάσει τη Robomix με emotion r21 kernel.

Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα αλλά εκτός από μικροαλλαγές στην εμφάνιση δεν ψάχνω άλλα mods. Όλα αυτά για το F.

Είμαι υπερικανοποιημένος από την alexndr 5.1.1, αλλά δεν την παλεύω με αυτά τα φωτεινά/χαρούμενα/παρδαλά χρωματάκια του TW. Η simplrom από όσο είδα έχει εξαιρετικά themes, αλλά και πάλι δεν θέλω να γυρίσω σε 5.0.1. Υπάρχουν themes για το κινητό μας που να εξαλείφουν τελείως αυτό το πολύχρωμο UI από παντού; Ν910F εδώ.

Είμαι υπερικανοποιημένος από την alexndr 5.1.1, αλλά δεν την παλεύω με αυτά τα φωτεινά/χαρούμενα/παρδαλά χρωματάκια του TW. Η simplrom από όσο είδα έχει εξαιρετικά themes, αλλά και πάλι δεν θέλω να γυρίσω σε 5.0.1. Υπάρχουν themes για το κινητό μας που να εξαλείφουν τελείως αυτό το πολύχρωμο UI από παντού; Ν910F εδώ.

αυτο που ισως σε βολεψει ειναι η rom του ketan ειναι μεν 5.0.2 βαση και εχει το theme store απο το s6

Γκαηζ ειμαι με wanam και παρατηρω κατι περίεργο με το PushBullet και το Viber. Συγκεκριμένα δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις πάρα μονο αν μπω στξν εφαρμογή, οποτε έρχονται ολες μαζεμενες.

Με το whatsapp ή το Facebook δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.

Στο greenify δεν έχω αυτες τις εφαρμογές και γενικα δεν εχω καποιο πρόγραμμα που να κάνει conflict.

Υποψιάζομαι rom, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς φταει..

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

αυτο που ισως σε βολεψει ειναι η rom του ketan ειναι μεν 5.0.2 βαση και εχει το theme store απο το s6

Λίγο άγουρη μου φαίνεται ακόμη, έχει αρκετά θεματάκια. Αλλά σίγουρα σε λίγο καιρό θα την δοκιμάσω.

Γκαηζ ειμαι με wanam και παρατηρω κατι περίεργο με το PushBullet και το Viber. Συγκεκριμένα δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις πάρα μονο αν μπω στξν εφαρμογή, οποτε έρχονται ολες μαζεμενες.

Με το whatsapp ή το Facebook δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.

Στο greenify δεν έχω αυτες τις εφαρμογές και γενικα δεν εχω καποιο πρόγραμμα που να κάνει conflict.

Υποψιάζομαι rom, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς φταει..

Μήπως έχεις επαναφέρει την εφαρμογή με το Titanium; Αν ναι, δοκίμασε να την απεγκαταστήσεις τελείως και να την επανεγκαταστήσεις από το store. Και εμένα έκανε τέτοια χαζά και επανήλθε.

Λίγο άγουρη μου φαίνεται ακόμη, έχει αρκετά θεματάκια. Αλλά σίγουρα σε λίγο καιρό θα την δοκιμάσω.

Μήπως έχεις επαναφέρει την εφαρμογή με το Titanium; Αν ναι, δοκίμασε να την απεγκαταστήσεις τελείως και να την επανεγκαταστήσεις από το store. Και εμένα έκανε τέτοια χαζά και επανήλθε.

Είχες δικιο εφτιαξε! Παντα επαναφερω με titanium και ποτε δεν ειχα θέματα. Ευχαριστώ man :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Έβαλα την COI3 (γερμανική) και εγκατέστησα το xposed με βάση τον οδηγό του wanam για odexed rom.

Μου βγάζει στο "S planner? και το "Βελτιωμένες Δυνατότητες" fc και μόνο με πάγωμα από titanium κρύβεται. Έχει συμβεί σε άλλους αυτό;

Κατά τα άλλα η ρόμ δείχνει πολύ καλή γρήγορη και αλαγκάριστη. Έτσι θα έπρεπε να είχε βγει το 910f αρχικά.

Edited by iganiats

Άντε να πω και εγώ την εμπειρία μου. Είχα περάσει echoe 5.1.1 όταν είχε βγει αλλά δε με ενθουσίασε να πω την αλήθεια. Εντάξει διορθώθηκαν αρκετά με την 5.1.1 αλλά απέχει το 4 απο το να θεωρηθεί ολοκληρωμένη συσκευή. Ο απαιτητικός χρήστης καταλαβαίνει lag και όχι μονο στα recent ή στη συλλογή. Αποφάσισα λοιπον να πάω πίσω στο 5.0.1 backup ξεχνώντας οτι είχα βάλει και boot loader και modem της COH4 οπότε να τα απανωτά boot loop. Η φαση είναι οτι ήμουνα εκτός σπιτιού χωρίς laptop χωρίς πρόσβαση σε PC και χρειαζομουνα επειγόντως και το τηλέφωνο! Οπότε κατέβασα την Temasek Cm και τα gapps της στο κινητό της γυναίκας μου και flashαρα κυριολεκτικά στο βουνό! Απο τότε είμαι με Cm και μπορω να πω οτι είμαι πιο ικανοποιημένος απο οτι με Tw. Μονο το Spen λείπει αλλά με third party μια χαρά δουλειά γίνεται. Όλα δουλεύουν ρολόι χωρίς reboot και το κυριότερο απίστευτα γρήγορα. Μόλις βγει μια καλη custom Tw based θα περάσω σίγουρα αλλά μέχρι τοτε δεν το κουνάω απο εδώ.

Άντε να πω και εγώ την εμπειρία μου. Είχα περάσει echoe 5.1.1 όταν είχε βγει αλλά δε με ενθουσίασε να πω την αλήθεια. Εντάξει διορθώθηκαν αρκετά με την 5.1.1 αλλά απέχει το 4 απο το να θεωρηθεί ολοκληρωμένη συσκευή. Ο απαιτητικός χρήστης καταλαβαίνει lag και όχι μονο στα recent ή στη συλλογή. Αποφάσισα λοιπον να πάω πίσω στο 5.0.1 backup ξεχνώντας οτι είχα βάλει και boot loader και modem της COH4 οπότε να τα απανωτά boot loop. Η φαση είναι οτι ήμουνα εκτός σπιτιού χωρίς laptop χωρίς πρόσβαση σε PC και χρειαζομουνα επειγόντως και το τηλέφωνο! Οπότε κατέβασα την Temasek Cm και τα gapps της στο κινητό της γυναίκας μου και flashαρα κυριολεκτικά στο βουνό! Απο τότε είμαι με Cm και μπορω να πω οτι είμαι πιο ικανοποιημένος απο οτι με Tw. Μονο το Spen λείπει αλλά με third party μια χαρά δουλειά γίνεται. Όλα δουλεύουν ρολόι χωρίς reboot και το κυριότερο απίστευτα γρήγορα. Μόλις βγει μια καλη custom Tw based θα περάσω σίγουρα αλλά μέχρι τοτε δεν το κουνάω απο εδώ.

Δυστυχώς οι custom roms στο Note 4 στη πλειοψηφία τους φαίνεται περισσότερο να δημιουργούν προβλήματα (λόγω προσπαθειών για παραμετροποίηση) παρά να λύνουν..

Η διαφορά στη ταχύτητα, smoothness, σταθερότητα με τη κακή έννοια μετά τη 5.x (lollipop), μου φάνηκε έντονη ακόμα και έπειτα από απλό deodexing μιας στοκ ρομ, πόσο μάλλον όταν πέρασα xposed κλπ.

Υπόψιν, αλλιώς τρέχει/λειτουργεί το xposed framework σε aosp και αλλιώς σε tw based Rom, μέρα με τη νύχτα.

Σε στοκ (odexed) rooted, με custom kernel δεν υπάρχει ίχνος lag και θεωρώ τον εαυτό μου απαιτητικό χρήστη πίστεψε με. :-)

Εν ολίγοις όπως μας δυσκόλεψε η Samsung λίγο με τον Knox, λίγο με το δικό της ART runtime (χωρίς resources κλασικά) πλέον διαλέγεις.. Ή χωρίς root στοκ, ευχαριστημένος χωρίς lag/προβλήματα γενικότερα, ή root, custom aosp based κλπ.

Μπορεί εμένα κι εσένα να μην μας αρκεί αλλά στη πλειοψηφία των συζητήσεων στα ανάλογα θέματα των συσκευών αλλά και σε προσωπικές συζητήσεις με χρήστες, δηλώνουν ευχαριστημένοι με τη γενικότερη στοκ απόδοση της συσκευής τους έπειτα από την αναβάθμιση σε 5.1.1.

Απλά μάλλον πλέον τα Samsung, δεν είναι για πείραγμα!..

Δυστυχώς οι custom roms στο Note 4 στη πλειοψηφία τους φαίνεται περισσότερο να δημιουργούν προβλήματα (λόγω προσπαθειών για παραμετροποίηση) παρά να λύνουν..

Η διαφορά στη ταχύτητα, smoothness, σταθερότητα με τη κακή έννοια μετά τη 5.x (lollipop), μου φάνηκε έντονη ακόμα και έπειτα από απλό deodexing μιας στοκ ρομ, πόσο μάλλον όταν πέρασα xposed κλπ.

Υπόψιν, αλλιώς τρέχει/λειτουργεί το xposed framework σε aosp και αλλιώς σε tw based Rom, μέρα με τη νύχτα.

Σε στοκ (odexed) rooted, με custom kernel δεν υπάρχει ίχνος lag και θεωρώ τον εαυτό μου απαιτητικό χρήστη πίστεψε με. :-)

Εν ολίγοις όπως μας δυσκόλεψε η Samsung λίγο με τον Knox, λίγο με το δικό της ART runtime (χωρίς resources κλασικά) πλέον διαλέγεις.. Ή χωρίς root στοκ, ευχαριστημένος χωρίς lag/προβλήματα γενικότερα, ή root, custom aosp based κλπ.

Μπορεί εμένα κι εσένα να μην μας αρκεί αλλά στη πλειοψηφία των συζητήσεων στα ανάλογα θέματα των συσκευών αλλά και σε προσωπικές συζητήσεις με χρήστες, δηλώνουν ευχαριστημένοι με τη γενικότερη στοκ απόδοση της συσκευής τους έπειτα από την αναβάθμιση σε 5.1.1.

Απλά μάλλον πλέον τα Samsung, δεν είναι για πείραγμα!..

Θα συμφωνήσω σε όλα. Xposed σταμάτησα να χρησιμοποιώ να σου πω την αλήθεια όταν είχα το C το οποίο είχα τελείως στοκ. Στο F ακόμα και με γραμμένο Knox δε μπήκα στην διαδικασία να περάσω γιατί συνέχεια διάβαζα για προβλήματα. Απλά είναι αμαρτία συσκευη με τέτοιο hardware να μην αποδίδει όπως θα έπρεπε. Το καημένο το Note 3 το είχα ταράξει και δεν έκαμε κιχ και έβλεπα και σημαντική βελτίωση σε πολλούς τομείς! Εδώ αν εξαιρέσεις το αισθητικό κομματι δεν μπορείς να πεις ότι υπαρχουν mods που να βελτιώνουν κάτι. Ουτε καν την αυτονομία. Anyways εγώ περιμένω τα νέα Nexus. Με κούρασε η Samsung και με τον Knox και με την άρνηση της να μοιραστεί kernel sources κλπ κλπ. Θα μου λείψει η κάμερα αλλά θα κερδίσω αλλού.

• The title was changed to [Note 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις