st9 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Θελω να βαλω άλλη rom σε note4 C αλλά δεν έχω ΙΔΕΑ :( πως μπαίνει. Υπάρχει κανένα video για ταχύρυθμα μαθήματα? Αξίζει να το κάνω τι καρδιζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 (edited) Θελω να βαλω άλλη rom σε note4 C αλλά δεν έχω ΙΔΕΑ :( πως μπαίνει. Υπάρχει κανένα video για ταχύρυθμα μαθήματα? Αξίζει να το κάνω τι καρδιζω? Το μοναδικό «αρνητικό» που έχει μια τέτοια κίνηση είναι ότι «θυσιάζεις» την εγγύηση...Απ'την άλλη κερδίζεις πολλά...Έχεις εσύ τον πλήρη έλεγχο της συσκευής,μπορείς να αφαιρέσεις εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι και να στήσεις την συσκευή όπως θες και άλλα πολλά...Μια γεύση για ένα γρήγορο setup μιας custom rom μπορείς να πάρεις στο παρακάτω link: Ωστόσο μια αναζήτηση στο youtube να κάνεις θα βρεις παρόμοια video...Επίσης χρήσιμα links με αναλυτικές οδηγίες έχει και στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403111 Edited August 18, 2015 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Θελω να βαλω άλλη rom σε note4 C αλλά δεν έχω ΙΔΕΑ :( πως μπαίνει. Υπάρχει κανένα video για ταχύρυθμα μαθήματα? Αξίζει να το κάνω τι καρδιζω? θα σου προτεινα να διαβασεις πολυ καλα τι πρεπει να κανεις.και να δεις πολλα βιντεο πριν ξεκινησεις να κανεις οτιδηποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Θα αρχίσω να βλέπω βίντεο γιατί μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να το κάνω όλο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Έχει πάρει κανείς lollipop 5.1.1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Παίδες έχω simplerom εδώ και πολύ καιρό και ουδέν πρόβλημα.. Το μόνο που έχω παρατηρήσει αλλά έχω την αίσθηση ότι μου το έκανε και με τη stock rom που είχα αρχικά, είναι ότι ενώ είμαι συνδεδεμένος με wifi και ενώ η ρύθμιση για να μένει ανοικτό το wifi during sleep είναι στο always, μόλις το "ξυπνάω" μου βγάζει toast notification ότι συνδέθηε με το wifi και ξεκινούν οι μπάρες να δείχνουν πάλι σύνδεση.. Αυτό σημείναι ότι είχε αποσυνδεθεί από το wifi κατά τη διάρκεια του "ύπνου"? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Έχει πάρει κανείς lollipop 5.1.1 ? Όχι ακόμα. Μόνο ένας πάροχος στην Αμερική έχει δώσει 5.1.1 οπότε υπομονή. Παίδες έχω simplerom εδώ και πολύ καιρό και ουδέν πρόβλημα.. Το μόνο που έχω παρατηρήσει αλλά έχω την αίσθηση ότι μου το έκανε και με τη stock rom που είχα αρχικά, είναι ότι ενώ είμαι συνδεδεμένος με wifi και ενώ η ρύθμιση για να μένει ανοικτό το wifi during sleep είναι στο always, μόλις το "ξυπνάω" μου βγάζει toast notification ότι συνδέθηε με το wifi και ξεκινούν οι μπάρες να δείχνουν πάλι σύνδεση.. Αυτό σημείναι ότι είχε αποσυνδεθεί από το wifi κατά τη διάρκεια του "ύπνου"? Ναι και δεν θα έπρεπε να λειτουργεί έτσι εφόσον το έχεις στο always. Με στοκ τουλάχιστον δεν συμβαίνει. Κάνε έναν έλεγχο μήπως έχεις βάλει κάποιον χρονοδιακόπτη στις ρυθμίσεις του Wi-Fi ειδάλλως κάτι σου το κλείνει. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Θα αρχίσω να βλέπω βίντεο γιατί μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να το κάνω όλο αυτό. ειναι αρκετα ευκολο.μολις ξεκινησεις θα το δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Σε simplerom παντως το μονο που εχω flashaρει ειναι το pack για το wifi direct δεν ξερω τι ελλείψεις θα εχει η lite. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 ειναι αρκετα ευκολο.μολις ξεκινησεις θα το δεις. Υπάρχουν πολλές επιλογές και πρέπει να διαλέξω η είναι μόνο μία όπως ios jb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Υπάρχουν πολλές επιλογές και πρέπει να διαλέξω η είναι μόνο μία όπως ios jb? ο τροπος ειναι ενας.επιλογες αρκετες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Καλησπέρα και από εμένα...πρώην κάτοχος note 3 με xnote 21 Rom πήγα σε note 4 με lollipop stock....ερώτηση....γίνεται root χωρίς να βαρέσει ο knox??? Βασικά για αρχή θέλω να μείνω με stock Rom και root μέχρι να πάω σε κάποια custom...ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Καλησπέρα και από εμένα...πρώην κάτοχος note 3 με xnote 21 Rom πήγα σε note 4 με lollipop stock....ερώτηση....γίνεται root χωρίς να βαρέσει ο knox??? Βασικά για αρχή θέλω να μείνω με stock Rom και root μέχρι να πάω σε κάποια custom...ευχαριστώ Για την ώρα όχι φίλε...Κάνοντας root ή βάζοντας κάποια custom rom αυτομάτως γράφει knox οπότε ξεχνάς την εγγύηση...Ένας λόγος που δεν προχωράω και εγώ είναι αυτός... Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Καλησπέρα και από εμένα...πρώην κάτοχος note 3 με xnote 21 Rom πήγα σε note 4 με lollipop stock....ερώτηση....γίνεται root χωρίς να βαρέσει ο knox??? Βασικά για αρχή θέλω να μείνω με stock Rom και root μέχρι να πάω σε κάποια custom...ευχαριστώΟχι, δεν γίνεται root χωρίς να γράψει το knox. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Για την ώρα όχι φίλε...Κάνοντας root ή βάζοντας κάποια custom rom αυτομάτως γράφει knox οπότε ξεχνάς την εγγύηση...Ένας λόγος που δεν προχωράω και εγώ είναι αυτός... Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση....τίποτα hacks υπάρχουν που να μας κάνουν την ζωή ευκολότερη στην stock Rom ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση....τίποτα hacks υπάρχουν που να μας κάνουν την ζωή ευκολότερη στην stock Rom ???? Μόνο με τις «Επιλογές Προγραμματιστή» μπορείς να παίξεις ρυθμίζοντας κάποια extra settings αλλά προσωπικά δεν έχω πειράξει τίποτα από εκεί.... ;) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Στο πρώτο σχόλιο του θέματος υπάρχει ένας σύνδεσμος που παραπέμπει σε εναλλακτικές λύσεις για μη rooted συσκευές. Φυσικά και δεν είναι το ίδιο αλλά μέχρι προσωπικά τουλάχιστον να ρουτάρω μερικές από αυτές μου έλυσαν τα χέρια. :-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 (edited) Στο μοντέλο note 4 C exynos οι εφαρμογές call recorders δεν καταγράφουν τον συνομιλητή οταν εισαι με Bluetooth , άμα πειραχτεί το τηλέφωνο ( rom, firmware πχ ) θα , μπορέσει να καταγράφει η ειναι γενικό το κακό ? Edited August 22, 2015 by st9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Μετά από ένα C που είχε περάσει από τα χέρια μου και τώρα το F δεν άντεξα και τον έγραψα τον Knox και τέρμα. Root και TWRP για αρχή και βλέπουμε. Πάντως ακόμα και με greenify ξήλωμα αρκετής σαβούρας κλπ πάλι δουλειά δε βλέπω να γίνεται. Υπερβολικά βαρύ το Touchwiz αυτή τη φορά στο Note. Κάποια στιγμή θα μπει Simpl όταν βρω την ευκαιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Για το C ποια προτείνετε? Simple ή τη simple lite? Το private mode λειτουργεί και στος δυο? Και παρεμπιπτοντως πριν φλασαρω πρεπει να βηαλω ο,τι εχω στο private ή θα το βλεπει και μετα την αλλαγή της ρομ? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Για το C ποια προτείνετε? Simple ή τη simple lite? Το private mode λειτουργεί και στος δυο? Και παρεμπιπτοντως πριν φλασαρω πρεπει να βηαλω ο,τι εχω στο private ή θα το βλεπει και μετα την αλλαγή της ρομ? Πέτρο βάλε την simple lite, την έχει ο γιος μου αρκετό καιρό και δουλεύει σωστά. Με την κανονική simple είχε θέματα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Πέτρο βάλε την simple lite, την έχει ο γιος μου αρκετό καιρό και δουλεύει σωστά. Με την κανονική simple είχε θέματα. Εκλεισε λοιπόν!! Ευχαριστώ Πάρη. :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Στην lite το SPen δουλεύει κανονικά με όλες του τις λειτουργίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Στην lite το SPen δουλεύει κανονικά με όλες του τις λειτουργίες? Ναι, κανονικά. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Ναι, κανονικά. Ωραία. Οπότε πάμε για αυτή ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts