celtic1453 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Δεν βρήκα τίποτα πουθενά φιλέ μου...δυστυχώς. Eιναι πολυ καλο κινητο Μη το δωσεις Κρατα το για 2ο Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Eιναι πολυ καλο κινητο Μη το δωσεις Κρατα το για 2ο Έχουν περάσει απ τα χέρια μου Honor 6 (τελειο φιλε μου αλλα είπα να δοκίμασω και λίγο μεγαλυτερο), mate 7 3Gb - 32GB gold edition (δεν υπαρχει λέμε απλά δε συνηθισα μέγεθος και χωρις sd card) ,Honor 7 (ακόμα ένα κόσμημα χωρίς sd card όμως) και τώρα Honor 4x που άμα μου το βρεις full active δεν το αλλαζω μέχρι να βγει το Ηοnor 8 με sd card:D Με βλέπω να γυρνω σε Honor 6 (δοκιμασμενο και άριστο) Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Έχουν περάσει απ τα χέρια μου Honor 6 (τελειο φιλε μου αλλα είπα να δοκίμασω και λίγο μεγαλυτερο), mate 7 3Gb - 32GB gold edition (δεν υπαρχει λέμε απλά δε συνηθισα μέγεθος και χωρις sd card) ,Honor 7 (ακόμα ένα κόσμημα χωρίς sd card όμως) και τώρα Honor 4x που άμα μου το βρεις full active δεν το αλλαζω μέχρι να βγει το Ηοnor 8 με sd card:D Με βλέπω να γυρνω σε Honor 6 (δοκιμασμενο και άριστο) Ειναι tοσο καλο το 4Χ οσο τα κορυφαια που προανεφερες;;;;; Αν ναι δε θα το πουλησω στο 6μηνο Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Ειναι tοσο καλο το 4Χ οσο τα κορυφαια που προανεφερες;;;;; Αν ναι δε θα το πουλησω στο 6μηνο Ποιοτικά για μένα είναι με σειρά: 1. Mate 7 2.Honor 7 3. Honor 4x 4. Honor 6 Και φυσικά το Honor 4x είναι ανώτερο από Redmi Note 2 - K3 note Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Ποιοτικά για μένα είναι με σειρά: 1. Mate 7 2.Honor 7 3. Honor 4x 4. Honor 6 Και φυσικά το Honor 4x είναι ανώτερο από Redmi Note 2 - K3 note Ε τοτε μην το δωσεις το 4Χ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Εκ των υστέρων λοιπόν :cry: θελω να σας ενημερωσω πως τα Che2-L11 που κυκλοφορουν στην Ευρωπαϊκή αγορα είναι dual stand by ενώ εάν παραγγειλετε από Κίνα το Honor 4x play που έχει τον ίδιο κωδικό είναι dual full active. :p Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Εκ των υστέρων λοιπόν :cry: θελω να σας ενημερωσω πως τα Che2-L11 που κυκλοφορουν στην Ευρωπαϊκή αγορα είναι dual stand by ενώ εάν παραγγειλετε από Κίνα το Honor 4x play που έχει τον ίδιο κωδικό είναι dual full active. :p Την πατησαμε..... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Την πατησαμε..... Είναι απαραίτητο και σημαντικο για μένα το full active οπότε έφυγε παραγγελία για Honor 7 64GB.Πάντως έχω μείνει αφωνος με την μπαταρία από το θηριακι μας:X Θυμηθηκα χρόνους οθόνης από εποχές Mate 7 και μου ρχεται κάπως τώρα. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Είναι απαραίτητο και σημαντικο για μένα το full active οπότε έφυγε παραγγελία για Honor 7 64GB.Πάντως έχω μείνει αφωνος με την μπαταρία από το θηριακι μας:X Θυμηθηκα χρόνους οθόνης από εποχές Mate 7 και μου ρχεται κάπως τώρα. CM12-CM13 παιρνει το εργαλειο; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 CM12-CM13 παιρνει το εργαλειο; 12.1 βλέπω ότι κυκλοφορεί ενώ σε 13.1 οχι.Ή άποψη μου είναι πως αν θελει καποιος να το χει σα δεύτερη συσκευή να το γαργαλησει... τότε σα συσκευη το αντέχει και με το παραπανω.Απ ότι είδα έχει βγει και miui rom.Προσωπικά πάντως δε θα το πειραξω. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 12.1 βλέπω ότι κυκλοφορεί ενώ σε 13.1 οχι.Ή άποψη μου είναι πως αν θελει καποιος να το χει σα δεύτερη συσκευή να το γαργαλησει... τότε σα συσκευη το αντέχει και με το παραπανω.Απ ότι είδα έχει βγει και miui rom.Προσωπικά πάντως δε θα το πειραξω. ειναι dual active με αυτες τις πειραγμενες ρομ; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 ειναι dual active με αυτες τις πειραγμενες ρομ; Μπα δε νομιζω. Εδώ δεν είναι καλά καλά συμβατές οι Official Rom μεταξύ τους για να του δώσουν αυτη τη δυνατότητα,θα ναι οι ξένες;Μακάρι τι νά πω φιλέ μου. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Παντως η ποιοτητα -ισχυς του σηματος είναι ανταξια κινητών 300+Ε Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stisilaos Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία. Να ρωτήσω κάτιτις. Μου έχουν κάνει παράπονα συνομιλητές μου, ότι ακούνε την φωνή τους όταν μου μιλάνε σαν να έχει αντίλαλο. Το ίδιο διάβασα και στο 4C. Είναι φάουλ του τηλεφώνου ή διορθώνεται, ξέρει κανείς κάτι;;; http://www.myemoticons.com/images/hobbies-leisure/phone/phone-shocker.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία. Να ρωτήσω κάτιτις. Μου έχουν κάνει παράπονα συνομιλητές μου, ότι ακούνε την φωνή τους όταν μου μιλάνε σαν να έχει αντίλαλο. Το ίδιο διάβασα και στο 4C. Είναι φάουλ του τηλεφώνου ή διορθώνεται, ξέρει κανείς κάτι;;; http://www.myemoticons.com/images/hobbies-leisure/phone/phone-shocker.gif Θέμα δικτύου Ειδικά σε Wind-Vodafone Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiknos12 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλή χρόνια σε όλους...Με ενδιαφέρει η αγορά του τηλεφώνου και ψάχνοντας είδα τα specs του στο gsmarena και μπερδευτηκα λίγο γιατί έχει δύο διαφορετικές cpu και gpu...Το μοντέλο που υπάρχει στην Ελλάδα(Γερμανός) ποιο ακριβώς είναι;Ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλή χρόνια σε όλους...Με ενδιαφέρει η αγορά του τηλεφώνου και ψάχνοντας είδα τα specs του στο gsmarena και μπερδευτηκα λίγο γιατί έχει δύο διαφορετικές cpu και gpu...Το μοντέλο που υπάρχει στην Ελλάδα(Γερμανός) ποιο ακριβώς είναι;Ευχαριστώ.... Να πάρεις το ευρωπαϊκό Che2L11, MONO Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiknos12 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.Το πρωί θα το τσεκαρω από κοντά...Δείχνει πολύ καλό τηλέφωνο για την τιμή του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stisilaos Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Έχουμε καμιά ενημέρωση για το Android 6.0 Marshmallow;; Έχει κάνει κανείς root;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Έχουμε καμιά ενημέρωση για το Android 6.0 Marshmallow;; Έχει κάνει κανείς root;;; Aπο Πάσχα Ρουτ δε χρειάζεται προσωπικά νομίζω Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stisilaos Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Απλά, έχω χώρο από 3,5 Gb που διαθέτει, μόλις 750 mb, και κάποιες δικές του εφαρμογές, δεν τις θέλω, αλλά δεν μπορώ να κάνω απεγκατάσταση μόνο απενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papagalakias Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Καλημέρα. Κάτοχος και εγώ πλέον του Honor 4x. Εχω μία απορία. Πηρα το μοντέλο che2-l11 με kitkat 4.4.2 . Μπήκα εδώ http://hihonor.in/community/blog/honor-4x-gets-android-l για να κατεβάσω το Lollipop αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να κατέβουν μόνο 10kb μετά απο 2 ώρες. Τί κάνω λάθος; Υπάρχει άλλος τρόπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Καλημέρα. Κάτοχος και εγώ πλέον του Honor 4x. Εχω μία απορία. Πηρα το μοντέλο che2-l11 με kitkat 4.4.2 . Μπήκα εδώ http://hihonor.in/community/blog/honor-4x-gets-android-l για να κατεβάσω το Lollipop αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να κατέβουν μόνο 10kb μετά απο 2 ώρες. Τί κάνω λάθος; Υπάρχει άλλος τρόπος; ειναι ινδικο σαητ... Βρες παραπανω το ευρωπαικο site. Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papagalakias Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Να ευχαριστήσω για τη βοήθεια αρχικά. Το παρατήρησα οτι είναι ινδικό απλά είπα μπας και κάνω δουλειά γιατί με το ευρωπαικό δεν βγάζω άκρη. Κοίταξα παραπάνω αλλά το link που υπάρχει στη σελίδα 11 δεν λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Να ευχαριστήσω για τη βοήθεια αρχικά. Το παρατήρησα οτι είναι ινδικό απλά είπα μπας και κάνω δουλειά γιατί με το ευρωπαικό δεν βγάζω άκρη. Κοίταξα παραπάνω αλλά το link που υπάρχει στη σελίδα 11 δεν λειτουργεί. Kατεβασε την Β120 από εδώhttp://www.hihonor.com/uk/support/search-result/?keywords=Honor%204X%20Quick%20Start%20Guide Και μετά ΟΤΑ-clean install Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts