Jump to content

Honor 4X

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν βρήκα τίποτα πουθενά φιλέ μου...δυστυχώς.

Eιναι πολυ καλο κινητο

Μη το δωσεις

Κρατα το για 2ο

In the down down of the writing we became robes...

• Απαντήσεις 272
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eιναι πολυ καλο κινητο

Μη το δωσεις

Κρατα το για 2ο

Έχουν περάσει απ τα χέρια μου Honor 6 (τελειο φιλε μου αλλα είπα να δοκίμασω και λίγο μεγαλυτερο), mate 7 3Gb - 32GB gold edition (δεν υπαρχει λέμε απλά δε συνηθισα μέγεθος και χωρις sd card) ,Honor 7 (ακόμα ένα κόσμημα χωρίς sd card όμως) και τώρα Honor 4x που άμα μου το βρεις full active δεν το αλλαζω μέχρι να βγει το Ηοnor 8 με sd card:D

Με βλέπω να γυρνω σε Honor 6 (δοκιμασμενο και άριστο)

Poco F6 Pro 256GB

Έχουν περάσει απ τα χέρια μου Honor 6 (τελειο φιλε μου αλλα είπα να δοκίμασω και λίγο μεγαλυτερο), mate 7 3Gb - 32GB gold edition (δεν υπαρχει λέμε απλά δε συνηθισα μέγεθος και χωρις sd card) ,Honor 7 (ακόμα ένα κόσμημα χωρίς sd card όμως) και τώρα Honor 4x που άμα μου το βρεις full active δεν το αλλαζω μέχρι να βγει το Ηοnor 8 με sd card:D

Με βλέπω να γυρνω σε Honor 6 (δοκιμασμενο και άριστο)

Ειναι tοσο καλο το 4Χ οσο τα κορυφαια που προανεφερες;;;;;

Αν ναι δε θα το πουλησω στο 6μηνο

Ειναι tοσο καλο το 4Χ οσο τα κορυφαια που προανεφερες;;;;;

Αν ναι δε θα το πουλησω στο 6μηνο

Ποιοτικά για μένα είναι με σειρά:

1. Mate 7

2.Honor 7

3. Honor 4x

4. Honor 6

Και φυσικά το Honor 4x είναι ανώτερο από Redmi Note 2 - K3 note

Poco F6 Pro 256GB

Ποιοτικά για μένα είναι με σειρά:

1. Mate 7

2.Honor 7

3. Honor 4x

4. Honor 6

Και φυσικά το Honor 4x είναι ανώτερο από Redmi Note 2 - K3 note

Ε τοτε μην το δωσεις το 4Χ

Εκ των υστέρων λοιπόν :cry: θελω να σας ενημερωσω πως τα Che2-L11 που κυκλοφορουν στην Ευρωπαϊκή αγορα είναι dual stand by ενώ εάν παραγγειλετε από Κίνα το Honor 4x play που έχει τον ίδιο κωδικό είναι dual full active. :p

Poco F6 Pro 256GB

Εκ των υστέρων λοιπόν :cry: θελω να σας ενημερωσω πως τα Che2-L11 που κυκλοφορουν στην Ευρωπαϊκή αγορα είναι dual stand by ενώ εάν παραγγειλετε από Κίνα το Honor 4x play που έχει τον ίδιο κωδικό είναι dual full active. :p

Την πατησαμε.....

Την πατησαμε.....

Είναι απαραίτητο και σημαντικο για μένα το full active οπότε έφυγε παραγγελία για Honor 7 64GB.Πάντως έχω μείνει αφωνος με την μπαταρία από το θηριακι μας:X

Θυμηθηκα χρόνους οθόνης από εποχές Mate 7 και μου ρχεται κάπως τώρα.

Poco F6 Pro 256GB

Είναι απαραίτητο και σημαντικο για μένα το full active οπότε έφυγε παραγγελία για Honor 7 64GB.Πάντως έχω μείνει αφωνος με την μπαταρία από το θηριακι μας:X

Θυμηθηκα χρόνους οθόνης από εποχές Mate 7 και μου ρχεται κάπως τώρα.

CM12-CM13 παιρνει το εργαλειο;

CM12-CM13 παιρνει το εργαλειο;

12.1 βλέπω ότι κυκλοφορεί ενώ σε 13.1 οχι.Ή άποψη μου είναι πως αν θελει καποιος να το χει σα δεύτερη συσκευή να το γαργαλησει... τότε σα συσκευη το αντέχει και με το παραπανω.Απ ότι είδα έχει βγει και miui rom.Προσωπικά πάντως δε θα το πειραξω.

Poco F6 Pro 256GB

12.1 βλέπω ότι κυκλοφορεί ενώ σε 13.1 οχι.Ή άποψη μου είναι πως αν θελει καποιος να το χει σα δεύτερη συσκευή να το γαργαλησει... τότε σα συσκευη το αντέχει και με το παραπανω.Απ ότι είδα έχει βγει και miui rom.Προσωπικά πάντως δε θα το πειραξω.

ειναι dual active με αυτες τις πειραγμενες ρομ;

ειναι dual active με αυτες τις πειραγμενες ρομ;

Μπα δε νομιζω. Εδώ δεν είναι καλά καλά συμβατές οι Official Rom μεταξύ τους για να του δώσουν αυτη τη δυνατότητα,θα ναι οι ξένες;Μακάρι τι νά πω φιλέ μου.

Poco F6 Pro 256GB

• 2 weeks later...
Παντως η ποιοτητα -ισχυς του σηματος είναι ανταξια κινητών 300+Ε

Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία. Να ρωτήσω κάτιτις. Μου έχουν κάνει παράπονα συνομιλητές μου, ότι ακούνε την φωνή τους όταν μου μιλάνε σαν να έχει αντίλαλο. Το ίδιο διάβασα και στο 4C. Είναι φάουλ του τηλεφώνου ή διορθώνεται, ξέρει κανείς κάτι;;; http://www.myemoticons.com/images/hobbies-leisure/phone/phone-shocker.gif

Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία. Να ρωτήσω κάτιτις. Μου έχουν κάνει παράπονα συνομιλητές μου, ότι ακούνε την φωνή τους όταν μου μιλάνε σαν να έχει αντίλαλο. Το ίδιο διάβασα και στο 4C. Είναι φάουλ του τηλεφώνου ή διορθώνεται, ξέρει κανείς κάτι;;; http://www.myemoticons.com/images/hobbies-leisure/phone/phone-shocker.gif

Θέμα δικτύου

Ειδικά σε Wind-Vodafone

Καλή χρόνια σε όλους...Με ενδιαφέρει η αγορά του τηλεφώνου και ψάχνοντας είδα τα specs του στο gsmarena και μπερδευτηκα λίγο γιατί έχει δύο διαφορετικές cpu και gpu...Το μοντέλο που υπάρχει στην Ελλάδα(Γερμανός) ποιο ακριβώς είναι;Ευχαριστώ....

Καλή χρόνια σε όλους...Με ενδιαφέρει η αγορά του τηλεφώνου και ψάχνοντας είδα τα specs του στο gsmarena και μπερδευτηκα λίγο γιατί έχει δύο διαφορετικές cpu και gpu...Το μοντέλο που υπάρχει στην Ελλάδα(Γερμανός) ποιο ακριβώς είναι;Ευχαριστώ....

Να πάρεις το ευρωπαϊκό

Che2L11, MONO

• 3 weeks later...
Έχουμε καμιά ενημέρωση για το Android 6.0 Marshmallow;; Έχει κάνει κανείς root;;;

Aπο Πάσχα

Ρουτ δε χρειάζεται προσωπικά νομίζω

Απλά, έχω χώρο από 3,5 Gb που διαθέτει, μόλις 750 mb, και κάποιες δικές του εφαρμογές, δεν τις θέλω, αλλά δεν μπορώ να κάνω απεγκατάσταση μόνο απενεργοποίηση.

• 4 weeks later...
Καλημέρα. Κάτοχος και εγώ πλέον του Honor 4x. Εχω μία απορία. Πηρα το μοντέλο che2-l11 με kitkat 4.4.2 . Μπήκα εδώ http://hihonor.in/community/blog/honor-4x-gets-android-l για να κατεβάσω το Lollipop αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να κατέβουν μόνο 10kb μετά απο 2 ώρες. Τί κάνω λάθος; Υπάρχει άλλος τρόπος;

Καλημέρα. Κάτοχος και εγώ πλέον του Honor 4x. Εχω μία απορία. Πηρα το μοντέλο che2-l11 με kitkat 4.4.2 . Μπήκα εδώ http://hihonor.in/community/blog/honor-4x-gets-android-l για να κατεβάσω το Lollipop αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να κατέβουν μόνο 10kb μετά απο 2 ώρες. Τί κάνω λάθος; Υπάρχει άλλος τρόπος;

ειναι ινδικο σαητ...

Βρες παραπανω το ευρωπαικο site.

Να ευχαριστήσω για τη βοήθεια αρχικά.

Το παρατήρησα οτι είναι ινδικό απλά είπα μπας και κάνω δουλειά γιατί με το ευρωπαικό δεν βγάζω άκρη. Κοίταξα παραπάνω αλλά το link που υπάρχει στη σελίδα 11 δεν λειτουργεί.

Να ευχαριστήσω για τη βοήθεια αρχικά.

Το παρατήρησα οτι είναι ινδικό απλά είπα μπας και κάνω δουλειά γιατί με το ευρωπαικό δεν βγάζω άκρη. Κοίταξα παραπάνω αλλά το link που υπάρχει στη σελίδα 11 δεν λειτουργεί.

Kατεβασε την Β120 από εδώhttp://www.hihonor.com/uk/support/search-result/?keywords=Honor%204X%20Quick%20Start%20Guide

Και μετά ΟΤΑ-clean install